View Full Version : ?wi?ta na rooku ;)
drasty131
14-11-2009, 02:00
Hmm ... Co roku choinka i snieg jest tylko na main... Moze w tym roku dla odmiany Tygrys zrobil by i troszke tego i owego na rooku ?
Dodaje sonde... ;)
Tak! :D Jak święta to wszędzie ^^ Tak więc i na rooku powinna być choina ustrojona w bomby i lizole xD
Jestem za choinką i lizakami ;D.
Na rooku też obchodzi się święta nie wyznają tam żadnych kultów szatana <chyba>
Dark Devorious&
Widzę że wiesz co to żart:D
Tak!! Jest to bardzo dobry pomysł.Pozdro :)
14-11-2009, 08:43
Wyznawcy szatana ? Ja pierdole ale teksty ; D Jestem na tak , poniewaz na rooku jest bardziej ogarnieta ekipa niz na main :D
.vimpex.
14-11-2009, 09:08
Nie rozumiem Ekipy APO, dlaczego Rookgard ma być gorszy od Main?
Jestem oczywiście na TAK! ;)
No tak, jak Święta to wszędzie. :) Tylko mam nadzieję, że 'prezenty' będą jakieś rozsądne. :) Rook nie zasłużył na wiele.
święta z tibią, aha
##
jestem na nie
Dark Pajdochleb
14-11-2009, 09:42
Niech będzie i na rooku i na mainie, ogólnie to jestem za. Mam nadzieję, że to wprowadzą, i że zrobią też takiego mikołaja jak na mainie, który daje prezenty (co prawda będą to jakieś słabsze itemy ;-))
Pablosikk
14-11-2009, 09:59
niech zrobią tym rookerom cos niech maja cos od zycia tez :D jak brox napisal jak swieta to wszedzie ;p
Oczywiście na tak :p. Przyda się śnieg na rooku :D.
Nieznajomy
14-11-2009, 10:16
Jestem na tak jak jest na main to i na rook ^^
Fajna inicjatywa.. A tez beda prezenty ; p ?
Jestem na TAK !! Wszyscy mają prawo obchodzić swięta na Mainie, jak i na Rookgardzie. ;)
.!Z@rk!.
14-11-2009, 11:26
Tak, mogliby gdzieś na rooku też choinę postawić i Mikołaja :D
Fajnie by było ; D
Można wprowadzić łatkę zimową na APO coś ala rl. Jakieś zmiany np. nowe potwory lub znowu Santa Claus jak rok temu? :P Dobry pomysł. ;)
Jestem jak najbardziej na tak!
Mam nadzieje, że zrobią gdzieś mikołaja. :>
Mogliby go gdzieś schować + zrobić bramkę od 16 lvl. Po co ta bramka? Żeby dostęp do mikołaja na rooku, mieli tylko gracze którzy tam naprawdę grają, zresztą taki 16 lvl to kwestia około 1-3 h więc nie było by robienia co chwile new charów, żeby dostać prezent :D
Tak! :D Jak święta to wszędzie ^^ Tak więc i na rooku powinna być choina ustrojona w bomby i lizole xD
H@H@H@ bomby i lizole :Da może bombony i lizoki?
@topic
Świetny pomysł :) Święta idą, a śniegu nie ma. Postraszył Nas miesiąc temu i poszedł... na Syberie :D
drasty131
14-11-2009, 13:24
Co do tego sniegu to tylko w centrum kolo temple (okolice temple), kolo dp i by starczylo... Santa tez moglby byc, ale za jakas bramka... Zeby noobki nie robili wciaz nowych postaci i chodzili po prezety... ;)
Demon Huntter
14-11-2009, 13:28
święta z tibią, aha
##
jestem na nie
signed.
_topic
dla mnie to bez sens , dostaniecie lze i pro ;|
jestem na nie
Stronghold
14-11-2009, 13:39
Nagrody pod choinką muszą też być,konkurs z nagrodami,multum choinek,wieczór z zapalonymi lampami...co o tym pomyśle sądzicie ?
[Tyczy się to Rook i Main]
Lord Morgan.
14-11-2009, 14:09
Na rooku tez tak powinno byc jak na mainie, na rooku tez graja ludzie ;).
Jestem na Tak [!]
Pewnie, niedługo swięta bedą na respach ;o , jestem za :)
Tak jak i na mainie to i na rooku + jakies nagrody;p
Seth Drut
14-11-2009, 18:47
tak ;p
swieta to swieta ;)
jeszcze cola powinna byc ;D
Elite Vegox
14-11-2009, 19:14
Jak najbardziej na TAk xD na mainie są święta na rooku tez sie nalezy
Nie wiem co Wam ogólnie jakieś święta na tibi <lol> sam gram w tibię ale dla mnie takie rzeczy są zbędne :) chcę świąt to idę na dwór na miasto ( u nas atmosfera jest piękna ) a co mi da , że w tibi w city popatrzę na choinkę przez 10 minut ? a może Wy chcecie spędzić święta z tibia to ok ...
Ogólnie jak dla mnie to propozycja może być wprowadzona ale jest ona dla mnie zbędna.
Elite Filutek
14-11-2009, 19:22
oczywiscie ze tak ;d fajnie by było swięta na rooku a nie tylko na mainie ;d
Wyznawcy szatana ? Ja pierdole ale teksty ; D Jestem na tak , poniewaz na rooku jest bardziej ogarnieta ekipa niz na main :D
Heh no nie wiem. Jak ty tam grasz to raczej nie ma tej ogarniętej ekipy, bo jesteś plackiem from ass. : /
#Topic
Fajnie by było, żeby była choinka. :O ! Takiego klimatu to tam jeszcze nie było. : /
nie wiem czy ktoś pisał...
ale tygrys ma plik z zimowym city i wkleja jak jest zima i jest git
a czy mu się będzie chciało robić new mapkę w rook-city to nie wiem...
, a niech będzie rook też coś musi mieć :d.
drasty131
15-11-2009, 00:15
nie wiem czy ktoś pisał...
ale tygrys ma plik z zimowym city i wkleja jak jest zima i jest git
a czy mu się będzie chciało robić new mapkę w rook-city to nie wiem...
Zrobienie takowej mapki to jakies 30 min ? ( Bardzo dokladnej rzecz jasna... )
Habemus Papam
15-11-2009, 01:32
Wy lepiej zabierzcie się za ubieranie choinek w domu na święta, a nie w tibii. : o
Black Orhidea
15-11-2009, 01:41
Pomysł bardzo dobry. W końcu na rooku też coś by się działo (na święta). ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.