PDA

View Full Version : Exhaused czarow ofensywnych

sepheris
15-11-2009, 17:47
Pewnie mnie zwyzywacie, ale trudno:P Otoz:
-1-. Wydaje mi sie ze exhaused na czary atakujace jest za maly. Czesto zdaza mi sie, ze dostaje combo 2 ue pod zad i nawet nie zdaze sie zorientowac kiedy padam. Czary poprostu nakladaja sie na siebie i 2 ue wygladaja jak 1. Grajac bez bota nie ma szans zeby sie wyleczyc jezeli ktos zaatakuje z zaskoczenia, a czasem nawet bot nie zdazy vitnac. Wg mnie to psuje cala przyjemnosc z gry.
-2-.Przez to ze ludzie moga sie zabijac 1 vs 1 nie ma tu prawdziwych wojen, czasem tylko jakies hlvle sie klepia bez sensu pod dp. A gdzie te trapy jak kiedys w tibi 7.6?? Teraz profesje malo sie od siebie roznia. Pall zamiast z boltow expi z ue, knight tak samo. Wg mnie klimat 7.6 troche tutaj zanikl i zrobil sie ots na ktorym biegam w kolko i spamuje ue:/
-3-.Teraz balans profesji. Knight powinien byc prawie nie do ubicia za to miec slabe hity, na tyle slabe zeby nie dac rady prawie nikogo solo ubic. Nie mowie zeby go tak oslabic aby nie mogl expic ale zabrac to exori max i np powiekszyc hity z broni ze 2x albo 3x + zwiekszyc sile uh bo to jest zart zeby kazda profesja expilo sie tak samo. To samo z palkiem zabrac czar i zwiekszyc hity z boltow.

I tak wiem ze nie ma szans na wprowadenie tego bo to by calkowicie zmienilo serwer ale mi sie nudzilo i napisalem co o tym mysle:PP

Wolly
15-11-2009, 17:55
Może i masz rację, ale teraz jest już za poźno na zmiany. Co do exhaused to jest dobrze, nikt nie narzeka. Z tym klimatem, to oczywiście jest znikomy, ale nie możesz porównywać RL Tibii do APO - bo chyba to miałeś na myśli, mówiąc o trapach.

Azielu$
15-11-2009, 17:56
chyba na glowe upadles... exhaused jest dobre, a niektorzy mowia ze nawet za duze. na rownym lvlu nikt cie nie sciagnie na 2 hity (no chyba ze na 100 lvlu...)

p.s. APO od zawsze mialo swoj klimat, ktory mial sie nijak do klimatow rl tibii i moim zdaniem to jest dobre

#edit
jak chcesz warów to idz na 8.4 lub rox

sepheris
15-11-2009, 19:11
na roxie nie gralem i nie bede gral:P Dla mnie 7.6 to najlepsza wersja. Nie mowie tez ze klimat apo jest zly ale chyba ten klimat z wojnami i wiekszym exh byl lepszy. Moze ekipa apo pokusi sie kiedys o 2 server 7.6 z mniejszym expem i wiekszym exh. Wg mnie gralo by wiecej osob:P

Kapitan Alkohol.
15-11-2009, 19:54
Exausted jest akurat, w ostatnim czasie wg mnie zostało i tak zwiekszone. Przynajmniej mi sie tak zdaje - kiedyś 2 szybkei wchodziły praktycznie ciągle, a teraz wand-mort-ex.

Dopalacz
15-11-2009, 20:17
Exh nie jest duzy ja na 1340 mnie nawet 1600ed nie sciągnie na 2 .. na 200 lvl to owszem ;p , dobrze jest

Saylor
15-11-2009, 20:38
I tak wiem ze nie ma szans na wprowadenie tego bo to by calkowicie zmienilo serwer ale mi sie nudzilo i napisalem co o tym mysle:PP

Ja jestem na nie.
Upadłes na mózg czy co?

Wszystko jest dobrze...
ps. najwiekszy spam robi tutaj ek....
Exhaused jest akurat
.

Adasik
15-11-2009, 22:23
1-To, że sciągasz kogoś na 2 szybkie ue+wand to już czysty skill. Ciebie mogą tak ściągać, ale zarówno i ty innych.
2- Skoro to ots to trzeba uwzględnić czary, z których się expi.
3-Dobrze mówisz, ale zwiększając siłę bolta o 2x Darkrose w monestery walnie po 28k więc Epic Fail.

1st R. Boonek
16-11-2009, 03:20
a czasem nawet bot nie zdazy vitnac.

I o to chodzi _/ Cya

Nie nie nie ! ;)

.Serafin
16-11-2009, 08:00
To jest klimat apo, tego sie nie zmienia ;d Gdyby bylo wieksze exhausted, bylby tak spierdolony balans, ze 2k lvl nie ubilby 1k ^^

Ernesto
16-11-2009, 09:01
Pewnie mnie zwyzywacie, ale trudno:P Otoz:
-1-. Wydaje mi sie ze exhaused na czary atakujace jest za maly. Czesto zdaza mi sie, ze dostaje combo 2 ue pod zad i nawet nie zdaze sie zorientowac kiedy padam. Czary poprostu nakladaja sie na siebie i 2 ue wygladaja jak 1. Grajac bez bota nie ma szans zeby sie wyleczyc jezeli ktos zaatakuje z zaskoczenia, a czasem nawet bot nie zdazy vitnac. Wg mnie to psuje cala przyjemnosc z gry.
-2-.Przez to ze ludzie moga sie zabijac 1 vs 1 nie ma tu prawdziwych wojen, czasem tylko jakies hlvle sie klepia bez sensu pod dp. A gdzie te trapy jak kiedys w tibi 7.6?? Teraz profesje malo sie od siebie roznia. Pall zamiast z boltow expi z ue, knight tak samo. Wg mnie klimat 7.6 troche tutaj zanikl i zrobil sie ots na ktorym biegam w kolko i spamuje ue:/
-3-.Teraz balans profesji. Knight powinien byc prawie nie do ubicia za to miec slabe hity, na tyle slabe zeby nie dac rady prawie nikogo solo ubic. Nie mowie zeby go tak oslabic aby nie mogl expic ale zabrac to exori max i np powiekszyc hity z broni ze 2x albo 3x + zwiekszyc sile uh bo to jest zart zeby kazda profesja expilo sie tak samo. To samo z palkiem zabrac czar i zwiekszyc hity z boltow.

brakuje ci tego ? idz na 8.4 lub zmien server : < choc i na 8.4 czary nakladaja sie na siebie np tera hury : > nikomu nie dogodzisz : >