Zaloguj się

View Full Version : [Strona] Przywrócenie strony apoban.ugu.pl

Kapitan Alkohol.
15-11-2009, 22:46
Chodzi mi o tą stronke : http://apoban.ugu.pl/
Kiedyś ona działa, w sensie że wyświetlała bany użytkowiników, ale teraz gdy wpisuje np swój nick to wyskakuje :
Nie ma takiej postaci, lub postac nigdy nie zostala zbanowana. a banów miałem już 5 ;)

Jest to bardzo przydatne, fakt faktem że idą przez to napinki na forum 'karelek delete !111' albo 'deads shooter delete!11one' ale gdy z ciekawości nawet chcemy sprawdzić czyjeś bany to nie można.

Głosować ;)

Adasik
15-11-2009, 22:53
Przywrócić tą stronkę lub skust, bo tam też można było sprawdzić ilość banów. :) Skust byłby zdecydowanie lepszy, ze względu na możliwość sprawdzenia wbitego expa, czasu online :)

.Gonzalo.
15-11-2009, 22:59
Tak jak kolega UP napisał, skust.info jest zdecydowanie lepszą stronką więc chciałbym aby bya cały czas ulepszana.

@topic
Jestem na tak.

Wolly
16-11-2009, 15:44
Tak, a potem wyzwiska itp. Dla mnie to bez sensu i dobrze, że nie ma już takiej strony, jeśli byś grał od początku to byś wiedział, ile masz banów.

Dolar $
16-11-2009, 16:01
Nixon nie aktualizował banów więc nie ma wyświetlacza... :D A Nixon już nie zajmuje się sprawami apo więc pech... ;)

HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAH! Jak ty mało wiesz. : /

#topic

Tak bardzo przydatne. : / Potrzebne jak łysemu grzywka. : /

Kapitan Alkohol.
16-11-2009, 17:59
Nixon nie aktualizował banów więc nie ma wyświetlacza... :D A Nixon już nie zajmuje się sprawami apo więc pech... ;)
A kto karze zajmować się tym Nixonowi ? Może zająć się tym ktoś z ekipy apo, albo najłatwiej - przy wyszukiwarce postaci lista jej banów.

Tak, a potem wyzwiska itp. Dla mnie to bez sensu i dobrze, że nie ma już takiej strony, jeśli byś grał od początku to byś wiedział, ile masz banów.

Piszesz tak bo sam na Showteku masz w ch*j banów za boty :)

. ! _DominiK_ ! .
16-12-2009, 08:57
Jestem na 5/10 xD

Ostanio ktos zrobil strone typu Skust ale chyba jej juz niema. :rolleyes:

Osecik
16-12-2009, 09:01
Ja jestem za przywróceniem tej strony. Chciałem kiedyś zobaczyc ile mam banów to pisało, że postaci nie ma....
Wcześniej wszyscy korzystali ze skusta :D

Azonka
16-12-2009, 13:50
Oczywiscie jestem na tak :)

Jest to dosc profesjonalnie zrobione, bardzo przydatne.

Storm
16-12-2009, 13:51
Oczywiscie jestem na tak, mogli by przywrocic taka strone mialem 11 banow ;o

Deads
16-12-2009, 14:10
Przywrócić tą stronkę lub skust, bo tam też można było sprawdzić ilość banów. :) Skust byłby zdecydowanie lepszy, ze względu na możliwość sprawdzenia wbitego expa, czasu online :)

Kumasz że za skusty się płaciło ?
?? I chłop nie ma kasy żeby to utrzymać ? :}

Karpek
16-12-2009, 14:27
Jestem na tak oczywiście ; d
Ta stronka była bardzo przydatna.

Dark Devorious
16-12-2009, 18:40
Jestem na tak , tez chetnie bym popatrzal jak kto stoi z banami :D
A co do napinek - administracja na pewno z nimi sobie poradzi -_^