Zaloguj się

View Full Version : Szukam pomocy.

Fru Vita
16-11-2009, 18:09
Na wstępie oznajmiam, iż nie mam zamiaru niczego reklamować, mój temat nie łamie regulaminu, więc proszę go nie usuwać. Nie zamieszczę w tym poście żadnego linka do innego forum/serwisu.

Poszukuję ludzi chętnych do współpracy na forum o tematyce piłki nożnej i w mniejszym stopniu o tematyce sportowej, czyt. inne dyscypliny.
Forum będzie stało na profesjonalnym serwerze, będzie posiadało domenę pl lub eu, silnikiem forum jak na razie będzie najprawdopodobniej phpBB by Przemo z racji tego, iż na początku nie ma sensu ładować kasy w silniki komercyjne.

Poszukuję osób, które zajmą się działami:
1) Ligi świata,
2) Turnieje, eliminacje itp,
3) Bukmacherstwo,
4) Inne dyscypliny sportowe,
5) Forum wielotematyczne,

Z wielką radością przyjmę dobrego grafika. Mile widziana znajomość w/w skryptu forum.

Jeżeli ktoś chciałby pomóc, proszę pisać w tym temacie, które działy Was interesują.

`Carlosek
16-11-2009, 20:14
Z mila checia zajal bym sie dzialem 'Inne dyscyplini sportowe', bo i tak sie nudze, a lubie taka robote. Xd
Napisz mi na pw swoje gg :d.

Fru Vita
18-11-2009, 17:02
Ponawiam propozycje. Forum jest w fazie testów. Jeżeli znajdą się osoby chętne do pomocy, może wyjść z tego naprawdę fajne miejsce do udzielania się dla osób, które interesują się piłką lub samym sportem.