View Full Version : P?acz o mane i uhy na hocie.< 3
Viseko .
17-11-2009, 20:52
OMG. kurva, najpierw na siłe chcieliście delete etc.żeby nie było tyle botów, a teraz płaczecie, że za ciężko się manasować, bo co? delete za cave ok, a reszta botów to może być ? Jak likwidować boty to wszystkie, bardzo podoba mi się posunięcie Mortiisa i Santano.
Poprostu wnioskuje tutaj, ze ktoś jest przygłupi i to nie jestem ja, ani żaden z gmów.
Marcelllo
17-11-2009, 21:02
Myślę, że nowy system kar jest zaje***ty :)
Teraz boty powinny stać się rzadkością ;) Nareszcie ktoś pomyślał jak sobie z tym wszystkim poradzić :D
Płaczą? - niech sobie płaczą... Przejdzie im :D
Orson_Pall
17-11-2009, 21:10
lepszego pomyslu dawniej nie bylo. Cos jest zabronione za regulamin, to nie powinno sie tego robic. A jak sie robi- ponosic najwyzszy rodzaj kary- delete.
...::Sido::...
17-11-2009, 21:16
Moze i dobre te kary teraz ale ekipa musi cos zrobic z mana bo mam msa i ani mi sni zebym ladowal 45k many. Zrobie 1 kolko do okola respa i znowu ladowac przeciez reka mi nie wytrzyma xD.Nie mozna bota na mane to niech manasy dawaja wiecej many lub niech zrobia manaruny dla h lvli np od 1k+lvl i za wieksza cene.
Viseko .
17-11-2009, 21:18
Moze i dobre te kary teraz ale ekipa musi cos zrobic z mana bo mam msa i ani mi sni zebym ladowal 45k many. Zrobie 1 kolko do okola respa i znowu ladowac przeciez reka mi nie wytrzyma xD.Nie mozna bota na mane to niech manasy dawaja wiecej many lub niech zrobia manaruny dla h lvli np od 1k+lvl i za wieksza cene.
to powiedz, po co wszyscy, dokładnie wszyscy, no może bez kilku wyjątków płakało, żeby zrobić delete za cave, a teraz nie pasuje im że nie można auto manasa mieć. znaczy nie tyle nie mozna, co jest za to ban, wiec co by nie zrobili nie dopasuje wam, bezsens.
Nieznajomy
17-11-2009, 21:23
Moim zdaniem Santano troszke przesadzil z tym cave botem bo delete to troche za surowo niech bedzie za 5 razem np delete a poprzednie razy to pierw np 2000h potem 3000h itp czyli 2 miesiace potem 3 miesiace...
Podoba mi się decyzja administracji, nie ze względu na jej treść, ale na tak odważny krok. Nic nie powinno być zmieniane, na pewno to było przemyślane, więc niech tak zostanie. Każdy temat o takim charakterze powinien być kasowany, bo nic nie daje.
Widocznie dla całkowicie zbotowanego społeczeństwa apo stało się to rzeczą oczywistą, to że uhy i manasy maja być pod hotem ehhh... Pewnie jak sie noobek manasuje z hota i dostaje bana to zaraz pisze temat, ze dostał niesłusznego bana -.-
Dobrze że niedługo będzie funkcjonował nowy system kar :D
Ciekawe ile kont zostanie skasowanych :)
Dαniel3k =)
17-11-2009, 21:35
To jest wspaniały pomysł z tym systemem banów. Dla tych co płaczą że mają za dużo many: CZY KTOŚ WASZ ZMUSZA ŻEBYŚCIE ŁADOWALI DO PEŁNA? :O
Mortalix
17-11-2009, 21:41
Legalizacja hotkeyów jest bezsensowna. c;
Jak chcecie ogarniać wszystko nie ruszając myszką to wypier!@#$% na 8.42. : }
7.6 jest dobre właśnie dlatego, że nie ma tych pierd!@#$%^& hotkeyów, a jak się nie podoba to zmieńcie serwer. C:
Kapitan Alkohol.
17-11-2009, 21:41
Fakt ze jestes zjebem, ale sie z Toba zgadzam w tym temacie. Wszyscy którzy piszą 'dobrze że likwidują boty itp' to albo małe lvl którzy chca nie wiadomo do czego dążą, albo ludzi grający ek, lub też osoby nie grające. Ktoś gdzieś napisał - dajcie Mortiisowi/Santano takiego edzia na pare godzin expa bez bota. Ładujcie te 70k many manaskami po 800, zobaczymy czy nadal bedziecie pełni entuzjazmu do banowania na miecha za auto manasa. Fakt faktem że na apo jest za dużo botów - rozprawiliście się z cave - chwała Wam za to, ale trzeba myśleć logicznie, to nie jestes erver gdzie top w statach to 400 lvl, tylko 2400, Santano napisał że jako tako manasów na hocie można uzywać - przecież to bezsens, szybciej zmanasuje się ręcznie niż zmanasował bym się tymi manasami na hotkeyu.
Podsumowując - ogarnij tą część o auto manasie Mortiis bo to porażka ...
Moim zdaniem Santano troszke przesadzil z tym cave botem bo delete to troche za surowo niech bedzie za 5 razem np delete a poprzednie razy to pierw np 2000h potem 3000h itp czyli 2 miesiace potem 3 miesiace...
Oj nie płacz już... Nikt ci nie karze jechać na cave. A jeśli inaczej nie potrafisz expić, bądź ci się nie chce, to elo. Droga wolna.
Master Sio
17-11-2009, 21:49
O to wlasnie w tym chodzi ze coraz ciężej jest wbić ten lvl i manasowanie w tym przeszkadza....... Taki sorc uczciwy wbije mniej lvl-i co taki ktory uzywa auto manasa. Moim zdaniem powinno banowac sie auto manasa. A wy tylko o chcieli byscie biegac i naciskac hoty... tak nie powinno byc.
pomysł jest zajefajny...
Bany za auto manas powinny byc tak jak teraz-11dni
pjona;d
Seth Drut
17-11-2009, 22:27
i dobrze ze tak banuja ;]
sie teraz boty zdziwia, jak ciezko sie manasuje ;P
7.6 jest dobre właśnie dlatego, że nie ma tych pierd!@#$%^& hotkeyów, a jak się nie podoba to zmieńcie serwer. C:
Madrze gadasz ziom :)
Najwiecej placza wlasnie boty :) Teraz wychodzi kto bocil a kto nie :)
Ktoś gdzieś napisał - dajcie Mortiisowi/Santano takiego edzia na pare godzin expa bez bota. Ładujcie te 70k many manaskami po 800, zobaczymy czy nadal bedziecie pełni entuzjazmu do banowania na miecha za auto manasa. Fakt faktem że na apo jest za dużo botów - rozprawiliście się z cave - chwała Wam za to, ale trzeba myśleć logicznie, to nie jestes erver gdzie top w statach to 400 lvl, tylko 2400, Santano napisał że jako tako manasów na hocie można uzywać - przecież to bezsens, szybciej zmanasuje się ręcznie niż zmanasował bym się tymi manasami na hotkeyu.
Taaak masz naprawdę rację! To jest przecież porażka, że ja obiegając jednego respa wardów tj. 2 minuty max. 3min mam ładować 56k many. Nikt nie mówił, że będzie łatwo ale trochę wyrozumiałości wobec graczy proszę...
Dać Każdemu z ekipy 2000 ed/ms niech pobiega po wardach ze 3h i manasuje się z ręki zobaczylibyście jaka to udręka.
@Co do manasa pod hotem to i tak nikomu nie będzie się chciało w to gówno klikać zważając, że manę można szybciej odładować ręką natomiast to nie funkcjonuje na dłuższą metę czyli manasowanie się ze 3h expienia.
@Auto Manas.
Chcecie banować to nie na 3 tygodnie bo to jest cały stracony pacc... fakt iż przez własną głupotę ale no cóż nie wszystko jest możliwe dla człowieka, a żaden "Kapitan Hak" tu chyba nie gra, żeby wyrobił mu nadgarstek :)
..
Dać Każdemu z ekipy 2000 ed/ms niech pobiega po wardach ze 3h i manasuje się z ręki zobaczylibyście jaka to udręka.
Kto Ci każe expić 3h+ ?
@topic
Chcieliście to macie :) Kara musi być
Ero Senin
18-11-2009, 00:29
@up
A czemu nie? Sam mam 1.8k rp, wbicie 1 lvl'a na takim lvlu zajmuje od 40min do godziny a czasami nawet i dłużej, manasując się samemu myślę że taki zgredeq nie potrafił by wbić 1 lvl... A nawet gdyby to zajelo by mu to z 3h XD. Są też osoby Takie Jak Bart... ma stalowy nadgarstek więc nie odczuwa tego bólu XD co nie sprawia mu problemów w expieniu. Myślę że po 1-5 lvl bez żadnych wspomagaczy na manę odechciało by się części osobom expić(w tym mi) w danym dniu. Fakt, Mortiis ostatnio wlepił mi bana za auto manas i auto atak... Ale tu nie o to chodzi. Taki Jak napisał Adasik <brox> niech ekipa przetestuje, czy potrafiła by wbić ok. 5 lvl manualnie w dzień na ok 2k lvl.
@topic.
Viseko, sam ciskałeś na auto manasie, nie uważasz że gra bez wspomagaczy nie jest jest zbyt męcząca? Ja proponował bym rozważyć długość bana za auto manasa, 500 godzin to lekka przesada. Drugim wyjsciem jest zalegalizowanie auto manasa XDDD wiem to trochę głupie no ale cóż... Jak karać to karać ale z rozsądkiem :/ Jest jeszcze trzecie koło ratunkowe, mianowicie dodanie nowego manasa czy też coś w stylu manaruny. Można byłoby jej uzywać wbijając poziom doswiadczenia np. 1300. dawała by minimalnie 500 many dla rp(od 1300 lvl) a dla ms/ed ok. 900(również od 1300 lvl) siła tego manasa czy też runy wzrastała by wraz z poziomem oraz magic levelem.
Co do manasow/uhów na hocie, jestem na Nie , chociaż zaznaczylem inna odpowiedz, po namyśle zrozumiałem ze to by zepsuło klimat tibi 7.6
Pierw sapią, że boty etc a teraz wieelki płacz bo wprowadzili rygor co do botów. :O! Ogarnijcie się ludzie, czego Wy chcecie? Zlegalizowania uh/manas na hocie? HAHAHA!
dziwi mnie to ze to piszesz ja na cave jestes i rzy kompie siedzisz...
@up
A czemu nie? Sam mam 1.8k rp, wbicie 1 lvl'a na takim lvlu zajmuje od 40min do godziny a czasami nawet i dłużej, manasując się samemu myślę że taki zgredeq nie potrafił by wbić 1 lvl... A nawet gdyby to zajelo by mu to z 3h XD. Są też osoby Takie Jak Bart... ma stalowy nadgarstek więc nie odczuwa tego bólu XD co nie sprawia mu problemów w expieniu. Myślę że po 1-5 lvl bez żadnych wspomagaczy na manę odechciało by się części osobom expić(w tym mi) w danym dniu. Fakt, Mortiis ostatnio wlepił mi bana za auto manas i auto atak... Ale tu nie o to chodzi. Taki Jak napisał Adasik <brox> niech ekipa przetestuje, czy potrafiła by wbić ok. 5 lvl manualnie w dzień na ok 2k lvl.
@topic.
Viseko, sam ciskałeś na auto manasie, nie uważasz że gra bez wspomagaczy nie jest jest zbyt męcząca? Ja proponował bym rozważyć długość bana za auto manasa, 500 godzin to lekka przesada. Drugim wyjsciem jest zalegalizowanie auto manasa XDDD wiem to trochę głupie no ale cóż... Jak karać to karać ale z rozsądkiem :/ Jest jeszcze trzecie koło ratunkowe, mianowicie dodanie nowego manasa czy też coś w stylu manaruny. Można byłoby jej uzywać wbijając poziom doswiadczenia np. 1300. dawała by minimalnie 500 many dla rp(od 1300 lvl) a dla ms/ed ok. 900(również od 1300 lvl) siła tego manasa czy też runy wzrastała by wraz z poziomem oraz magic levelem.
Co do manasow/uhów na hocie, jestem na Nie , chociaż zaznaczylem inna odpowiedz, po namyśle zrozumiałem ze to by zepsuło klimat tibi 7.6
Daj mi 2k ms/ed to ci pokaze ze sie da ;c
@topic
Placza ci co nie potrafia juz grac bez bota :{
Barta tu nie mieszajcie bo on chyba ma proteze ręki. xd !
Ale te nowe kary za boty są kozackie. ; D
A co do uha i manasa na hocie to n/c. xd
Pozdro.
Delete za cave elegancko :] Juz dawno to powinni zrobić. Co do auto manasa nie widzę żadnego gracza 1k+ nie licząc knightów, który nie ma auto manasa lub manasa na hocie. Zdarzają się też EK ale to nie ważne. Nie liczcie na to. że któryś z h lvli zacznie manasować się ręką, może i zaczną expić ręcznie ale wątpie czy taki Czubass, Karelq, Showtek, Leonidaas i wiele więcej debili przestanie używać Cave bota. Ekipa i tak przymyka już oko na te manasy więc takie tematy są zbędne.
Ja na miejscu administracji kasowałbym takie tematy od razu i wyjeb...ane miał na Was.
Najpierw odrzuciliście propozycje hotów na 7.6 teraz znów znalazł się inteligent który prosi o hoty na 7.6 ( pewnie cały czas używał bota do ładowania many i teraz w ogóle wprawy w grze nie ma ).
Później tak bardzo prosiliście o delete za cave boty , kiedy już to macie niektórym nie pasuje a jeszcze niektórzy chcą czegoś więcej.
Wam nigdy się nie dogodzi , czego ekipa apo by nie zrobiła to i tak będzie źle.
Także radzę każdy temat z hotami , płaczem o manasy itp. kasować.
W ten sposób nie będzie kolejnych głupich tematów i gracze w końcu przywykną do zmian.
Delete za cave elegancko :] Juz dawno to powinni zrobić. Co do auto manasa nie widzę żadnego gracza 1k+ nie licząc knightów, który nie ma auto manasa lub manasa na hocie. Zdarzają się też EK ale to nie ważne. Nie liczcie na to. że któryś z h lvli zacznie manasować się ręką, może i zaczną expić ręcznie ale wątpie czy taki Czubass, Karelq, Showtek, Leonidaas i wiele więcej debili przestanie używać Cave bota. Ekipa i tak przymyka już oko na te manasy więc takie tematy są zbędne.
"Osoba, która użyje od tego czasu programu wspomagającego, który umożliwia zdobywanie punktów doświadczenia, podczas gdy dana osoba jest poza komputerem (cave bota) - zostanie pozbawiona postaci, jeśli nie odpisze w oknie 'Default' Gamemasterowi zaraz po jego interwencji. " ze pozbawiona to nie znaczy ze delete moze oddadza po pewnym czasie jak z seviperem rzulfem : > zalezy jak kto interpretuje owe zdanie : >
Demon Huntter
18-11-2009, 12:12
SIGNED.
Osobiscie zapraszam :)
#topic
gram na tym serwie 3 czy tam 4 lata i NIE PAMIETAM lepszego pomyslu.
najpierw placz o boty , a teraz sie okazalo , ze all bocili i placze , ze grac nie moga :/
Niestety będziecie musieli sie przyzwyczaić. Teraz bez bota to juz bdziesz calkowitym zerem :) A co do twojego podpisu to jest żałosny tak jak ty :)
Kornas Pall.
18-11-2009, 13:53
Banować boty i to jeszcze bardziej surowiej ! Tyle ode mnie ;D
OMG. kurva, najpierw na siłe chcieliście delete etc.żeby nie było tyle botów, a teraz płaczecie, że za ciężko się manasować, bo co? delete za cave ok, a reszta botów to może być ? Jak likwidować boty to wszystkie, bardzo podoba mi się posunięcie Mortiisa i Santano.
Poprostu wnioskuje tutaj, ze ktoś jest przygłupi i to nie jestem ja, ani żaden z gmów.
I popieram Cię w 100%. Najpierw wszyscy pisali 'taaak delete za boty! buu bue zal nuby haha!'.
Pisali tak, bo myśleli, że administracja nie wprowadzi delete. Chcieli pokazać, że oni też nie używają i chcą tepić botów, a jednak pozory mylą.
ja bym wolal zeby bylo tak jak dawniej
za cave (25dni) a wosso to kazdy ma wiec nie ma co bany za wosso 97% grczy to wosso a 3 to ci co zaczynaja gre chociasz nie ktorzy tez maja wosso na start :D ja jestem za tym zeby bylo tak jak dawniej..;)
-=Inflamel=-
18-11-2009, 15:02
hehe dzieci przestancie sie klucic...
A administracja niech sie ogarnie :P
Przyznaje ze bez automanas/uh na apo nie bylo by lvl wyzszego niz 1.5k taka jest prawda i raczej kazdy przyzna mi racje :P dawniej byl scar.... potem wosso i anarchy... teraz nawet blackd proxy i TA z edytowanymi danymi...
a wszystko przez to ze administracja nie potrafi ogarnac tego ze im dluzej sie expi tutaj tym wiecej many trzeba ladowac(uhac sie) bez automanas/uh mozna poexpic 1-2h ale nei dluzej bo pozniej reka "odpada" :D
bez auto manas taki edzio napewno nie zrobilby 2.4k lv w takim czasie :D
chcecie zeby ludzie nie uzywali automanas? zrobcie cos zeby nie musieli~
nawet na 1k lvl ladowanie many na full zajmuje 1.5-2 minuty(26k?~)
mowicie ze mmax daje edziowi 800 many? -.- a ja mowie ze popatrzcie ile many on ma ogolnie 70k+??? zauwazcie ze to jakies 90 manaskow~~
ja gralem przez pewien czas z uzyciem
G13 Advanced Gameboard Logitechu..
wystarczy odpowiedni config i mozna bylo bezstresowo grac... ale jak zwykle oskarzenia o auto manas~~ jak uzywalem automanas'a to 0 oskarzen... znalazlem sposob zeby go nie uzywac i ladowac 100% legal - 2 oskarzenia o automanas w ciagu 1 dnia~~ ??
Gdyby tak zebrac wasze posty, wypowiedzi okazaloby sie ze prawie kazdy gdzies kiedys wspomnial o tym ze nie lubi botow, nie uzywa bota domaga sie kar za bota. Nadeszly zmiany, czytajac newsa bylem lekko zaskoczony;p i powstaja tematy ze jest za ciezko, ze sie nie da, ze nadgarstek nie wytrzyma (najlepsze co moze byc!!! )2k level bedzie mial spowolnione expienie z powodu nakazu gry manualnej(w pelni) i jaki rezultat hmm moze np to ze za rok bedzie mial 2500 a nie 3000level... z checia powroce do tego tematu i poczytam wasze zale czego nie mam w zwyczaju;p
Pozdrawiam w polepszonym humorze zoltan ;d
>>Vegos<<
18-11-2009, 16:37
@up
A czemu nie? Sam mam 1.8k rp, wbicie 1 lvl'a na takim lvlu zajmuje od 40min do godziny a czasami nawet i dłużej, manasując się samemu myślę że taki zgredeq nie potrafił by wbić 1 lvl... A nawet gdyby to zajelo by mu to z 3h XD. Są też osoby Takie Jak Bart... ma stalowy nadgarstek więc nie odczuwa tego bólu XD co nie sprawia mu problemów w expieniu. [..]
Tam co podkreśliłem, to dokładnie tak samo jak ze mną... :D:D Sam mam 636 lvl i Knight i nieraz dam radę 30 lv'i wbić w dzień. Bólu ręki nigdy nie odczuwam... Pamiętam jak miałem 400+ lvl to expiłem 30 lv'i dziennie na draculach na tym big respie :D szybko expiłem ale to nie teraz o tym mowa...
@Topic
JEST SŁUSZNIE, uważam, że Zoltan odpowiednio napisał
Co do news'a(:eek:) jak go zobaczyłem to normalnie... tak się cieszyłem... Bo w końcu APO nie będzie bocić :> i będą się bać odpalać cave bot :>
CO DO EKIPY WARTO SPRAWDZIĆ GRACZA - BENEK PRZEMEK !!! ON BOCI NA BIG RESP ANK NA MONSTER SKELETON... KOŁO BALLY !!
-=Inflamel=-
18-11-2009, 17:27
Gdyby tak zebrac wasze posty, wypowiedzi okazaloby sie ze prawie kazdy gdzies kiedys wspomnial o tym ze nie lubi botow, nie uzywa bota domaga sie kar za bota. Nadeszly zmiany, czytajac newsa bylem lekko zaskoczony;p i powstaja tematy ze jest za ciezko, ze sie nie da, ze nadgarstek nie wytrzyma (najlepsze co moze byc!!! )2k level bedzie mial spowolnione expienie z powodu nakazu gry manualnej(w pelni) i jaki rezultat hmm moze np to ze za rok bedzie mial 2500 a nie 3000level... z checia powroce do tego tematu i poczytam wasze zale czego nie mam w zwyczaju;p
Pozdrawiam w polepszonym humorze zoltan ;d
Bez automanas na apo jeszcze 2k lvl by nie bylo :D
co do botow - zawsze potepialem cavebotkow - sam expic nie potrafi...
ale automanas?... albo autoloot?... wiekszosc gier rpg ma cos takiego...
praktycznie kazda nowa gra powstajaca ma hoty badz wbudowany autopot...
gry rpg od zawsze maja auto loot... (podnoszenie itemow hotkeyem itp.)
wracajac do rl tibi... w update 8.5 Cipsoft zauwazyl swoj blad dotyczacy amuletow i wprowadzic system bless jaki jest teraz (amulety chroniace przez obrazeniami od zywiolow byly niewykorzystywane poniewaz trzeba bylo nosic AoL aby w przypadku "deda" nie stracic itemow... teraz? ludzie na dragonach uzywaja dragon neclace/magma amulet(dle) na guardach ludzie biegaja w protection amulet... amulety sa wykorzystywane...
czasem potrzeba czasu aby zrozumiec czego brakuje w grze i co powinno byc wprowadzone ~~ widac nie grales za dlugo na rl i niewiesz jak sie zmienial klient/sposob gry tam...
jestem na rl od czasow 5.0 az do teraz i powiem ci ze zapewne nastepnym krokiem cipsoftu bedzie wprowadzenie CTG do klienta (click-to-get dla osob ktore nie rozumieja(kliknij aby otrzymac)
To ja mam flow, mikiel
21-11-2009, 10:21
Bez automanas na apo jeszcze 2k lvl by nie bylo :D
automanas był już w 2006 ; d
pamiętam jak exod dał mi i angelowi id uha, manasa i w tibia auto przerobiliśmy XD
/grote.
Mi się pomysł podoba. Naprawdę zajefajne kary są za boty :p.
Farben Lehre
21-11-2009, 12:25
Najpierw płacz, że jest za dużo cave a teraz, że za trudno mane się ładuje :/ Ogarnijcie się troszkę!
.Luisingy.
21-11-2009, 12:54
Nom, bot to bot, każdy bot powinien być traktowany równo nie ważne czy " LH,Cave Bot,Auto Manas, auto train " bot to bot i tyle. ;>
Dobre posunięcie przeciwko botom teraz nikt nie będzie grał na botach chyba ;P
.Carlos.
21-11-2009, 13:25
@Adasik/Brox:
Taak masz naprawdę rację! To jest przecież porażka, że ja obiegając jednego respa wardów tj. 2 minuty max. 3min mam ładować 56k many. Nikt nie mówił, że będzie łatwo ale trochę wyrozumiałości wobec graczy proszę...
@Co do manasa pod hotem to i tak nikomu nie będzie się chciało w to gówno klikać zważając, że manę można szybciej odładować ręką natomiast to nie funkcjonuje na dłuższą metę czyli manasowanie się ze 3h expienia.
@Auto Manas.
Chcecie banować to nie na 3 tygodnie bo to jest cały stracony pacc... fakt iż przez własną głupotę ale no cóż nie wszystko jest możliwe dla człowieka, a żaden "Kapitan Hak" tu chyba nie gra, żeby wyrobił mu nadgarstek
Najpierw polecam ci schudnac, poniewaz po zejsciu twojego bana bramki lvlowe nie wytrzymaja ucisku dodatkowych 20stu kg. Odkopalem twoja stara fotke: http://i46.tinypic.com/33fgadw.jpg
Polecam diete. pozdro
@topic: Tak, jestem za manasami za hocie. Uhy nie.
Bob Marley
21-11-2009, 13:39
juz nie bedziesz bocic na cave w nocy? swoim rp 880? smutne co? cry pls
Fakt ze jestes zjebem, ale sie z Toba zgadzam w tym temacie. Wszyscy którzy piszą 'dobrze że likwidują boty itp' to albo małe lvl którzy chca nie wiadomo do czego dążą, albo ludzi grający ek, lub też osoby nie grające. Ktoś gdzieś napisał - dajcie Mortiisowi/Santano takiego edzia na pare godzin expa bez bota. Ładujcie te 70k many manaskami po 800, zobaczymy czy nadal bedziecie pełni entuzjazmu do banowania na miecha za auto manasa. Fakt faktem że na apo jest za dużo botów - rozprawiliście się z cave - chwała Wam za to, ale trzeba myśleć logicznie, to nie jestes erver gdzie top w statach to 400 lvl, tylko 2400, Santano napisał że jako tako manasów na hocie można uzywać - przecież to bezsens, szybciej zmanasuje się ręcznie niż zmanasował bym się tymi manasami na hotkeyu.
Większy level, więcej many, dłużej wbijasz level- Mniejszy level, mniej many, krócej wbijasz level. Tak to jest, że jeśli chcesz czegoś więcej to gra staje się trudniejsza. Nie możesz całe życie napierdalać leveli jak szalony, bo gdzie tu jest sens?
@Adasik/Brox:
Najpierw polecam ci schudnac, poniewaz po zejsciu twojego bana bramki lvlowe nie wytrzymaja ucisku dodatkowych 20stu kg. Odkopalem twoja stara fotke: http://i46.tinypic.com/33fgadw.jpg
Polecam diete. pozdro
@topic: Tak, jestem za manasami za hocie. Uhy nie.
Manasy na hocie a uhy to już nie? Pewnie dlatego, że grasz postacią magiczną. : /
Jesteś żałosny.
A ta fotka, na której jest niby Adam raczej śmieszna nie jest. Ta osoba na zdjęciu nic nie zrobiła i dajesz jej zdjęcie. Masz kompleksy synek. : /
Dla mnie jak najbardziej stosowne posuniecie ze strony Pana Mortiisa i Santano. DELETE ZA CAVE SIE NALEZY bo co to za gra jezeli ktos sie meczy o lvl a typek sobie postawi i bot mu sam wyexpi ;/
Skryper.!
06-12-2009, 12:05
no kto jak kto ale ty chyba na temat bota nie powinines sie wypowiadac co?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.