View Full Version : [Strona] Zak?adka 'Skasowani'
Ze względu na ostatnie posunięcia administracji, proponuję utworzyć zakładkę na stronie, gdzie wypisywane były by postacie, które zostały usunięte z powodu przewinienia. Ktoś już taki pomysł zasugerował, lecz temat nie powstał i nie zmierzył się z opinią innych. :)
Bardzo dobry pomysl xd
Jak sa zbanowani,to i powinni byc "skasowani" :d
Ja jestem na tak :D
Jak dla mnie jesteś prze H** żeby napisać 'Zkasowani' pisze się skasowani jak już coś i pomysł ogólnie dobry ale ortografia!
Chyba 'skasowani'... pl?
@topic
Wątpię, żeby takie coś dodali. Moim zdaniem to niepotrzebne...
Jak dla mnie jesteś prze H** żeby napisać 'Zkasowani' pisze się skasowani jak już coś i pomysł ogólnie dobry ale ortografia!
Jestem dla Ciebie prze 'H**', a o ile się orientuję to pisze się to słowo, przez 'CH'. :/
Co do nazwy tematu, to po prostu moje nie dopatrzenie i pomyłka, prosiłbym o zmienienie tego przez któregoś z moderatorów.
[Bondi] Poprawione ;)
Jestem na tak. Imho, powinno to wyglądać następująco :
1. Aplayer - postać usunięta 21 grudnia 2012 roku.
2. Zplayer - postać usunięta 24 września 666 roku.
Czytelnie, alfabetycznie a nie według czasu, kiedy została usunięta.
Chyba nie po to powstał ten temat aby wytyczać błędy
założyciela i jego nie poprawną ortografie
lecz aby rozpatrzyć pomysł jakim jest nowa zakładka na stronie.
@Topic
Według mnie pomysł ciekawy. Może wejdzie w życie :)
Jestem na tak. Imho, powinno to wyglądać następująco :
1. Aplayer - postać usunięta 21 grudnia 2012 roku.
2. Zplayer - postać usunięta 24 września 666 roku.
Czytelnie, alfabetycznie a nie według czasu, kiedy została usunięta.
lepiej dodać jeszcze za co
1. Aplayer - postać usunięta 21 grudnia 2012 roku za xxx.
@topic
dobry pomysł, jestem na tak
.Carlos.
18-11-2009, 18:05
@up: jakas aluzja do konca swiata? : /
@topic: ofc na tak, z checia zobacze 'edzio first - postac usunieta xxx' XD .
Oczywiście że tak :) Skoro już są delete, to powinniśmy wiedzieć kto dostał. Ja np czekam kiedy w takiej zakładce znajdzie się Karelqu Druidek :)
Oczywiście że tak :) Skoro już są delete, to powinniśmy wiedzieć kto dostał. Ja np czekam kiedy w takiej zakładce znajdzie się Karelqu Druidek :)
A ja czekam na Wladca Smokow.
#Topic
Pierwszy raz się z tobą zgodzę. It's amazing.
Ta i za pare dni bedzie "showtek nejsiek , ernesto ,arounder sciex adrian of sork , nive , mortalix , abu , blassted ziom . " itp ;s no fajne bym mogl sie smiac ;s
tak powinno to sie znalezc na stronie tak samo jak potworki, poniewaz skust nie ma z powodu braku pieniedzy xDD powinni przerobic stronke i zawrzec w niej info takie jakie byly na skust pozdro^^
drasty131
18-11-2009, 22:40
Jestem na tak :)
Booo ? Nie wiem tak i tyle ;X
Jestem na tak, taka mała rzecz a by cieszyła jak małe dziecko lizak :D:D
Dopalacz
19-11-2009, 00:07
Oczywiście że tak Skoro już są delete, to powinniśmy wiedzieć kto dostał. Ja np czekam kiedy w takiej zakładce znajdzie się Karelqu Druidek
Po 1 pisz mój nick poprawie
po 2 kup większy lvl
po 3 o!@#dol się ja całej postaci nie bociłem przynajmniej mam więcej czasu odraz jestem 1 ownerem
po 4 Nesejek,roxyu , abard,stasek kanalarz,ernescito xlori są botowani od 1lvl albo w 90% więc japeczka
topic dobry pomysł
Po 1 pisz mój nick poprawie
po 2 kup większy lvl
po 3 o!@#dol się ja całej postaci nie bociłem przynajmniej mam więcej czasu odraz jestem 1 ownerem
po 4 Nesejek,roxyu , abard,stasek kanalarz,ernescito xlori są botowani od 1lvl albo w 90% więc japeczka
topic dobry pomysł
Po 1 i tak mam większy lvl od Ciebie...
Po 2 "nie bociłem" - aha.
Po 3 Ja nie gram tymi charami więc mnie chuj boli co oni robią...
Po 4 nie napinaj się bo to nie moja wina że masz tyle banów za boty, jeśli jesteś 1 ownerem to gorzej o tobie świadczy nabić tyle banów
Pozdro
Oczywiście się zgadzam.
Przyda się taki coś na stronie głownej;))
Jestem na tak.
Także jestem na tak... Bardzo przydatna zakładka...
Dopalacz
19-11-2009, 14:48
Po 1 i tak mam większy lvl od Ciebie...
Po 2 "nie bociłem" - aha.
Po 3 Ja nie gram tymi charami więc mnie chuj boli co oni robią...
Po 4 nie napinaj się bo to nie moja wina że masz tyle banów za boty, jeśli jesteś 1 ownerem to gorzej o tobie świadczy nabić tyle banów
Pozdro
po 4 czubass ma tez duzo banów i co , wyjebane ma i dobrze bb
!topic gz pomysłu
Seth Drut
19-11-2009, 14:54
tak ;)
skoro sie wzieli za kasowanie, to teraz niech sie biorą za odnowienie strony ;P
koniec posta..
Ogólnie to nie jestem pozytywnie nastawiony do tego nowego systemu kar, ale jeżeli już musi być...
I tak nie gram już tutaj, więc fajnie byłoby zobaczyć kogo już nigdy się nie spotka :p
Jestem za! ;D Przyda sie taka zakladka ;d Mnie np. bardzo by ciekawilo kto dostal delete'a :D Swietna propozycja;p Tylko teraz zeby ja wprowadzili "w zycie"... ;x
Jestem jak najbardziej na Tak świetny pomysł a zarazem niezbyt pracochłonny dla administracji by wprowadzić to w życie, zawsze jest to jakieś urozmaicenie na stronie.
*^*Hunterpall*^*
19-11-2009, 18:48
Tak
Swietny pomysl:D
Nie znam nikogo usunietego oprocz Przemo zioma i Rzulfa wiec byloby milo jakbym reszte poznal:PPP
Sexy Blondi
19-11-2009, 19:03
Jasne że tak chcę wkońcu zobaczyc tych boterów jako skasowanych :D
No pomysl ogolnie mi sie podoba :)
Tylko jak juz ktos napisal trzeba jeszcze dodac kiedy i za co :)
.Panicz.
19-11-2009, 21:52
Zdecydowanie jestem na TAK! Jest wielu graczy którzy chcieliby się dowiedzieć kto dostał delete,za co itd. :p
Bardzo dobry pomysł, śmiechowo tak popatrzeć kto delejta dostał ;D
Lord Morgan.
20-11-2009, 15:57
Bardzo fajny pomysl bysmy wiedzieli kto dostal delete no taki Seviper Dostal delete i gra to to zal troche.. Taki Master Shidishi hakneli go nie dostal lvl Tan Palladyn dostal Royal Boonek sam sie zrokkowal i oddali lvl..
Wiec jestem na tak chce wiedziec kto dostal delete.
*KaRpeQ!*
20-11-2009, 19:26
Również jestem na tak. Przydała by się taka zakładka :P
W zbanowanych powinni to wprowadzić a nie odrazu tworzyć nową zakładkę ;)
Noviterious
20-11-2009, 19:54
Dobry pomysl jestem na tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!
W zbanowanych powinni to wprowadzić a nie odrazu tworzyć nową zakładkę ;)
Ale gdyby to było w tej samej, to by się mieszało, i ciężko by było znaleźć tych skasowanych, pomiędzy czterdziestoma tysiącami zbanowanych.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.