PDA

View Full Version : Neko Knight

-=Inflamel=-
18-11-2009, 20:34
:D jeszcze jeden temat o tym "legendarnym" charze z apo

Ostatni owner Neka mial uklad z Mortiisem ze jesli sprzeda/wymieni chara to konto Neka zostanie skasowane ;o ( po tym jak cofneli i potem oddali mu 500 lvli)

obecnie Neko ma nowego ownera( wiem ze to nie jest zbyt mile w stosunku do new ownera ale ..) wiec konto powinno zostac usuniete zgodnie z tym co bylo powiedziane...

Adasik
18-11-2009, 20:37
Nie śmierć konfidentom. Uważacie Mortiisa za osobę kompetentną to skoro zobowiązał się czegoś to niech dotrzyma słowa. Osobiście jestem za deletem Neka :)

Dolar $
18-11-2009, 20:40
Nie śmierć konfidentom. Uważacie Mortiisa za osobę kompetentną to skoro zobowiązał się czegoś to niech dotrzyma słowa. Osobiście jestem za deletem Neka :)

Ależ Panie Adamie, zgadzam się w każdym %-cie z tym co napisałeś. :)

Flama
18-11-2009, 20:43
Chyba twoje słowo coś znaczy Mortiis ?
Chyba ,że się myle...

-=Inflamel=-
18-11-2009, 20:44
po kozie było już z 3 .. c@!# ci do tego ;/ sam byś chciał takiego ek xd

mam 1k ed.. gralem 2k ms... gralem 1.7k ek.... wiec...?

Sir Owen
18-11-2009, 20:44
No Uklad to Uklad wiec Deleta plx dla tego Pana :)
Wiec Mortis niech dotrzyma slowa i da mu tego deleta !

handlarz_narkotykow
18-11-2009, 20:45
Slowo Mortiisa powinno zostac dotrzymane, jesli go nie dotrzyma bedzie to tylko o nim swiadczyc i ze ma w dupie to co mowi i rzuca slowa na wiatr.

Azielu$
18-11-2009, 20:45
Z tego co wiem zostało to wycofane wiec nie wiem po co ten temat...

Sir Owen
18-11-2009, 20:46
Ależ Panie Adamie, zgadzam się w każdym %-cie z tym co napisałeś. :)

Alez ziomek jestes z Kutna wiec ja tez to sie zgadzam :D AHOJ !

-=Inflamel=-
18-11-2009, 20:54
Z tego co wiem zostało to wycofane wiec nie wiem po co ten temat...

Mortiis ostatnio cos czesto slowo wycofuje z tego co bylo powiedziane... Seviper odzyskal konto...etc...

Białas
18-11-2009, 20:54
Z jakiej racji ma na tym ucierpieć nowy posiadacz postaci ?! bez przesady, temat do zamknięcia bo znowu pojawi się tu zbędna dyskusja.
Wątpię żeby poprzedni właściciel Neko Knight'a poinformował go o układzie z Mortiisem bo gdyby wiedział to by nie ryzykował,
na Waszym miejscu zająłbym się własną dupą, nie powinien Was interesować układ pomiędzy administracją a graczem, nie Wasz interes społeczniaki.

Ernesto
18-11-2009, 20:58
:D jeszcze jeden temat o tym "legendarnym" charze z apo

Ostatni owner Neka mial uklad z Mortiisem ze jesli sprzeda/wymieni chara to konto Neka zostanie skasowane ;o ( po tym jak cofneli i potem oddali mu 500 lvli)

obecnie Neko ma nowego ownera( wiem ze to nie jest zbyt mile w stosunku do new ownera ale ..) wiec konto powinno zostac usuniete zgodnie z tym co bylo powiedziane...

hmm drogi Piotrze malo wiesz to juz 3 owner po kozie nawet na allegro byl neko 2x chyba , pare osob pisalo do niego w tej sprawie lecz on powiedzial ze tego nie zrobi : > jak napisal moj biłasek : * czmeu ma cierpiec nowy owner? kupil jego i koniec nie potrzebny temat ; )

Saylor
Ależ Panie Adamie, zgadzam się w każdym %-cie z tym co napisałeś.

Nie ma to jak nabijanie postow.

@topic
Oczywiście się zgadzam....
To tak jagby z Seviperem było

Odali mi chara a niby delete;/
Mortiis nie dotrzymuje słowa.
/\ taka prawda?;d

Wolly
Słyszałem o takim układzie, ale co on da? Kogo on 'pokrzywdzi'? Moim zdaniem, jeśli taka 'umowa' została zawarta to chyba na jakiś innych warunkach, inaczej byłoby to trochę bez sensu.

Badzjos
To nie jest wina tego który nabył tego hara, że poprzedni owner zjebał sprawe... Więc nie można karać syna za grzeczy pradziada...

-=Inflamel=-
18-11-2009, 21:00
To nie jest wina tego który nabył tego hara, że poprzedni owner zjebał sprawe... Więc nie można karać syna za grzeczy pradziada...

Seviper tez mial uklad ze za boty dostanie delete...

zmienil sie owner i uzywal botow i po 1 banie delete?...

jak niechca mu delete dac to niech dostanie bana jak seviper na 10 miesiecy~~

Adasik
18-11-2009, 21:02
Z jakiej racji ma na tym ucierpieć nowy posiadacz postaci ?! bez przesady, temat do zamknięcia bo znowu pojawi się tu zbędna dyskusja.
Wątpię żeby poprzedni właściciel Neko Knight'a poinformował go o układzie z Mortiisem bo gdyby wiedział to by nie ryzykował,
na Waszym miejscu zająłbym się własną dupą, nie powinien Was interesować układ pomiędzy administracją a graczem, nie Wasz interes społeczniaki.

Chcesz zasugerować, że Mortiis rzuca słowa na wiatr?
Wątpię żeby poprzedni właściciel Neko Knight'a poinformował go o układzie z Mortiisem bo gdyby wiedział to by nie ryzykował Zarówno i nowy owner Neka mógł zapytać administracji czy są jakieś układy między nimi. Prawda jest taka, że nie domyślił się, ale i old owner może mieć pamięć krótką....

-=Inflamel=-
18-11-2009, 21:03
hmm drogi Piotrze malo wiesz to juz 3 owner po kozie nawet na allegro byl neko 2x chyba , pare osob pisalo do niego w tej sprawie lecz on powiedzial ze tego nie zrobi : > jak napisal moj biłasek : * czmeu ma cierpiec nowy owner? kupil jego i koniec nie potrzebny temat ; )

^^ jak neko byl na allegro wyslalem maila do mortiisa ale 0 reakcji~~
jak wprowadzaja tak rygorystyczny regulamin to niech dotrzymaja slowa co do Neka itp~

Chcesz zasugerować, że Mortiis rzuca słowa na wiatr? Zarówno i nowy owner Neka mógł zapytać administracji czy są jakieś układy między nimi. Prawda jest taka, że nie domyślił się, ale i old owner może mieć pamięć krótką....

Old owner odczekal troche (pogral na 8.42) i "wychu**l administracje bo oni zapewne tez zapomnieli ~~

Aliant
18-11-2009, 21:15
o tak delete :)
Chyba ze Mortiis rzuca słowa na wiatr jak to już ktoś powiedzial

Senshi
18-11-2009, 21:27
wg sprzedaz/kupno za prawdziwe pieniadze jest karane banem a skoro nawet Mortiis wie ze Neko ma juz z 1* .... osoba to powinien byc delete postaci poniewaz byla ona kupywana/sprzedawana za prawdziwe pieniadze;o

[Tygrys] Ogłaszanie, nie sama sprzedaż/wymiana. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

.Bart.
18-11-2009, 22:16
Odkąd koza sprzedał chara neko zmieniał już 2 lub 3x ownera. Pisałem kiedyś na ten temat z Mortiisem. Wtedy dostał takie ostrzeżenie, bo ponoć sprzedał konto, a nadal sharował z nowym ownerem. Teraz kiedy char był wystawiony na allegro, raczej nie było mowy o sharowaniu, ot co. W sumie to szkoda, że mu nie odjęli znowu tych 300 leveli:D.

drasty131
18-11-2009, 22:34
[17/11/2009 15:08] Mortiis -> Neko Knight was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Koniec Neka jest juz bliski ... Wiec ? Delete bedzie lada chwila... ;)

Exevo knight
18-11-2009, 23:57
Tak samo miało być z boonkiem. Kolejny ban i delete. Ban był i char dalej jest xd Po prostu Mortiis ma all w dupie ;s

.vimpex.
19-11-2009, 07:01
Jestem za Delete Neka, jeżeli był taki układ to niech Mortiis słowa dotrzyma. ;)

Amu$
19-11-2009, 08:44
Tego delete chyba nie będzie. Po Kozie było 2 albo 3 ownerów i co ?
Robienie tych tematów nie ma sensu ponieważ nikt z ekipy się w nim nie wypowie.

Pozdro. : )

Tygrys
19-11-2009, 09:06
@up
A jednak =>

@topic
Szczerze mówiąc, to zapomniałem już o tej sprawie :eek: Tak, tak - mam krótką pamięć :( Coś jednak pamiętam... To nie Mortiis dał mu ultimatum, a ja. Nie jestem w 100% pewien, ale wydaje mi się, że to ja wtedy z nim o tym rozmawiałem i to ja postawiłem mu warunek.

Ciężko jest zapamiętać o wszystkich sprawach, szczegółach z "otsa".
Teraz nagle ktoś sobie o tym przypomniał i od razu mamy mu kasować konto/postać? Trochę to głupie, zwłaszcza, że tak jak ktoś pisał, od momentu rozmowy miał Neko już 2/3 ownerów? Nie wiem czy to jest prawdą oczywiście, ale postaramy się to sprawdzić. Jeszcze podejmiemy decyzję, co z nim zrobić.

-=Inflamel=-
19-11-2009, 10:16
@up
A jednak =>

@topic
Szczerze mówiąc, to zapomniałem już o tej sprawie :eek: Tak, tak - mam krótką pamięć :( Coś jednak pamiętam... To nie Mortiis dał mu ultimatum, a ja. Nie jestem w 100% pewien, ale wydaje mi się, że to ja wtedy z nim o tym rozmawiałem i to ja postawiłem mu warunek.

Ciężko jest zapamiętać o wszystkich sprawach, szczegółach z "otsa".
Teraz nagle ktoś sobie o tym przypomniał i od razu mamy mu kasować konto/postać? Trochę to głupie, zwłaszcza, że tak jak ktoś pisał, od momentu rozmowy miał Neko już 2/3 ownerów? Nie wiem czy to jest prawdą oczywiście, ale postaramy się to sprawdzić. Jeszcze podejmiemy decyzję, co z nim zrobić.

za kazdym razem jak konto neka bylo na allegro byl wyslany mail do mortiisa w tej sprawie...

chodzi mi glownie o to ze takie sprawy sa "zapominane" przez administracje , a wg mnie jak ktos dostaje takie "ostrzezenie" to powinno sie tego pilnowac :X

BTW Tygryskuuuuu co z update na 8.42?:D

.!.Kosa.!.
19-11-2009, 10:42
Inflamel , sprzedałeś a wszkole wszystkim na około gadasz jaki jestes fajny bo masz koszulke "Smierc Konfidetom" Ale z Ciebie debil. Ale jak mortiis dal slowo to powinien go dotrzymac, a nie mowic cos a potem olac to .

Lady Knighter
19-11-2009, 12:23
@Up
Ty sie wogóle nie odzywaj botku. Nie dość że myślisz że będziesz fajny jak to powiesz to jeszcze idiote z siebie robisz :0

@Top
Tak, usunąć mu konto!! Jak słowo to słowo!! To już 3 czy 4 owner -.-

Seth Drut
19-11-2009, 15:12
jezeli mortiis tak mowil...
ale pomyslcie sobie o new ownerze, ktory nic o tym nie wiedzial... ;P

LudziO 15
19-11-2009, 15:35
Śmierć konfidentom ! :( Z kąd wiesz ,że Neko ma new ownera ? ;> masz dowody ? Konfidencie :/:o:o:o:o:o:o:o

Ero Senin
19-11-2009, 15:54
Co do nowego ownera to jestem Pewien... Po Kozie Neka miał go Kubiq <Old Woder bone> Potem miał go Fiszu <Obecnie arcon shooter> No i teraz ma go Old Arcon Shooter(ten od 1700 do 1790) Tak jak napisałem jest to 3 owner tej postaci, co do delete to niech go dostanie, Tygrys napisał że miał z kozą układy na temat tej postaci. Z drugiej strony szkoda trochę żeby stracił postać... Ale Co? Tygrys powinien dotrzymać słowa, co się stanie z Nekiem po zmianie ownera.

ronida
19-11-2009, 17:18
Ludzie! Co wam to zmieni jak go usuną?? Widzieliście go chociaż w grze ponad 10 razy? Ukradł wam coś? Zabił was? Przezwał od głupich tygrysów??

A to że miał taki układ z Administracją, to was powinno chuj obchodzić -.-
Z Seviperem tak samo...

Simi
19-11-2009, 17:24
Śmierć konfidentom ! :( Z kąd wiesz ,że Neko ma new ownera ? ;> masz dowody ? Konfidencie :/:o:o:o:o:o:o:o

Ja pierdole, gorszego idioty i dzieciaka nie widziałem. Wyznawca Firmy i całego gówna, jakim jest Jot Pe Gje. :c

#topic.
I tak mu nie usuną postaci. ; ]

Teotihuacan
19-11-2009, 17:49
nowym nekiem gra old fiszu tyle ode mnie
grał nim przez dokładnie 21 minut ~johny

Wujaszek
19-11-2009, 18:44
Hmm trudna sprawa w sumie jeśli administracja coś obiecuje graczom to powinna słowa dotrzymac ale z drugiej strony to żal nowego ownera będzie jak będzie chciał się zalogować a tam delete. Jednak zdaje mnie się ,że i tak mu konta nie usuną...

Zuczek Przemas
19-11-2009, 19:18
moim zdaniem powinien zostac umowa jest miedzy nim a tygrysem niby wiec co nam do tego?

Zgredeq
19-11-2009, 19:20
Racja zamieniał się z Arconem za neka neko za arcona (Shootera)
Jeżeli tak było że umawiał się z mortiisem to bedzie napewno delete

Duff
19-11-2009, 19:22
@Up
Norda tam up!!
@Do tworcy tematu
Zazdrosc Ci ze ma takiego chara a ty musisz zapierdalac 1k edem? Odrazu trzeba sie sprzedac nie?
@Topic
Dajcie ostatnia szanse nekowi.

-=Inflamel=-
19-11-2009, 20:16

wejdz w dzial "wywiady" i zauwaz ze obecny owner sam sie do tego przyznaje... pozatym neko byl raz wystawiony na allegro przez jakiegos idiote ktory zamazal nick postaci w oknie gry... ale zapomnial zrobic tego samego w oknie czatu...

@Up
Norda tam up!!
@Do tworcy tematu
Zazdrosc Ci ze ma takiego chara a ty musisz zapierdalac 1k edem? Odrazu trzeba sie sprzedac nie?
@Topic
Dajcie ostatnia szanse nekowi.

mam teraz dostep do 1.7k-1.9k ed...

1.8k rp ;o
1.8k ms ;d

i jeszcze paru innych.. niegram dlaczego? bo grywam glownie nocami a do tej pory kazdy porzadny resp byl zajety przez cavebotki ;o

Fragmakers
19-11-2009, 20:22
Ty też jesteś botem, dałbyś sobie spokój Inflamek. Jesteś dwulicowy przykład? Tibia 8.42..

Nie mogą usunąć Nekowi chara, za duża wojna by się rozpętała. :rolleyes:

.Panicz.
19-11-2009, 22:01
Moim zdaniem to trochę szkoda postaci,i tego ownera. Może wydał kasę na tą postać... Powinien Mortiis bezzwłocznie dać ostrzeżenie Neko Knight'owi. :p

Skryper.!
20-11-2009, 07:27
hmm jesli Neko mialby miec delete to jakies 20 % charow na apo rowniez;) Osobiscie jestem zeby nie deletowac postaci, bo ktos wlozyl w nia duzo wysilku i czasu a jakis idiota sobie nagle przypomnial ze mial byc delete. Jesli neka usuniecie zrobcie to z 20 % charami na apo.

Dolar $
20-11-2009, 14:05
wejdz w dzial "wywiady" i zauwaz ze obecny owner sam sie do tego przyznaje... pozatym neko byl raz wystawiony na allegro przez jakiegos idiote ktory zamazal nick postaci w oknie gry... ale zapomnial zrobic tego samego w oknie czatu...

mam teraz dostep do 1.7k-1.9k ed...

1.8k rp ;o
1.8k ms ;d

i jeszcze paru innych.. niegram dlaczego? bo grywam glownie nocami a do tej pory kazdy porzadny resp byl zajety przez cavebotki ;o

A kogo to interesuje do czego ty masz dostęp? Ja jestem dostępny na gadu gadu. : /

#Topic

Heh, ja bym skasował kilka postaci z top 300, które mają ponad 7 banów za boty/sharing.

-=Inflamel=-
20-11-2009, 14:39
Ty też jesteś botem, dałbyś sobie spokój Inflamek. Jesteś dwulicowy przykład? Tibia 8.42..

Nie mogą usunąć Nekowi chara, za duża wojna by się rozpętała. :rolleyes:

jak cos piszesz napisz dlaczego ;o hehe :D

hmm jesli Neko mialby miec delete to jakies 20 % charow na apo rowniez;) Osobiscie jestem zeby nie deletowac postaci, bo ktos wlozyl w nia duzo wysilku i czasu a jakis idiota sobie nagle przypomnial ze mial byc delete. Jesli neka usuniecie zrobcie to z 20 % charami na apo.

na neku gralo z 20 osob ;d przeliczajac to na lvl... zaden nie wbil nawet 100 lv sam?:D (1 owner wbil najwiecej potem kazdy z nastepnych po trochu)