PDA

View Full Version : Kasowanie blokowanie kont ktore notorycznie dostaja bany za handel / wymiana

Ernesto
18-11-2009, 20:53
Kasowanie/ blokowanie kont ktore notorycznie dostaja bany za handel/wymiana.
Jest to irytujace i niektore nicki sie powtarzaja wiec jaki to ma sens jak dostana bana na 24h ? Zaden wiec wnosze o propozycje blokowania calych konta lub ich likwidacji . Wypowiadac sie : ]

1 ban 3 dni
2 ban 7 dni
3 ban 21 dni
4 blokana /usuniecie konta

@@
dzienki zarex wcale go nie ukrywalem ;p

Adasik
18-11-2009, 20:56
Zdecydowane TAK!
Obserwujesz trade a tam tylko sprzedam~/zamienie~.
Koleś dostaje bana nazajutrz to samo.
Kasacja lub blokada byłaby dobrą propozycją ewentualnie zwiększenie limitu bana za handel/wymiana.

Dolar $
18-11-2009, 21:00
Ernest, zaimponowałeś mi swoim nieoszacowanym intelektem. :O !

Jestem zdecydowanie na tak! :) Blokady na całe konto chara, z którego wysyłane są oferty.

Badzjos
18-11-2009, 21:01
Tak, też jestem za tym, chociaż nie wypleni się tego, bo i tak będą sprzedawać na allegro, albo z noob charów się ogłaszać. Zresztą jak ktoś chce się pozbyć chara, to czemu mamy mu to zabronić? Wiem że chodzi o notoryczność, dlatego jestem za zwiększeniem długości banów

Wolly
18-11-2009, 21:07
Będzie blokada na całe konto, to bedą powstawać nowe konta i spam na priv. Więc czy to jest dobra propozycja, nie wiem. Moim zdaniem, handlu nie da się wyeliminować.

.Bart.
18-11-2009, 22:07
Jestem za dłuższymi banami, ale nie za blokadą konta d; tak jak napisałeś pierwszy ban za handel/wymianę 3dni i każdy kolejny dłuższy o 2dni 5>7>9 itd. może wtedy takich offert było by trochę mniej, bo jakiś czas temu widziałem typka który miał w ciągu 8dni 6 banów za sprzedawanie postaci.

Saylor
19-11-2009, 17:11
Oczywiście popieram;;/

To już i tak nie ma znaczenia;d
Jakiś noob dostanie bana na chara i co?
komu szkoda jakiegoś 20-level'a?
Dostanie bana na 1 char wejdzie na 2 i znów oszuka

Popieram pomysł
.
Pjona;d

ronida
19-11-2009, 17:12
Myślę, że to nic nie da, ponieważ będą tworzyć nowe konta... i tak w kółko. Bezsensu, nie.

. ! _DominiK_ ! .
16-12-2009, 08:43
Jestem na tak ale jak kolega up bede tworzyc nowe konta .
to jak gm zobaczy da ban znowu ten sam koles to ban
Jest komenda na sprawdzanie gracza < pisze: acc, ip itd > xD
I zobaczy ze te same ip to ban na ip przez 7 days :p