PDA

View Full Version : Ras Luta - Mi?o?? w ka?dym domu

Arcano
18-11-2009, 22:42
Pierwszy klip Ras Luty do singla z jego solowej płyty "Jeśli słyszysz". Pozytywny, pełen dobrej energii obrazek. Na planie gościnnie pojawili się przyjaciele Luty: ziomki z kolektywu EastWest Rockers, Junior Stress, Wilku z HG i wielu innych.
"Miłość w każdym domu" | muzyka: EMZK | słowa: Ras Luta | scenariusz: K. Bujas, M. Hunzvi | reżyseria: K. Bujas | zdjęcia: M. Hunzvi | montaż/animacje: S. Sobieszczański, Drift Well | dekoracje: Lowbudget | stylizacja: Dirty Fingers Crew

http://www.youtube.com/watch?v=FGLAjbdyA0s

Noviterious
18-11-2009, 22:46
Cala plyta jest zajebista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kowalu$
18-11-2009, 23:29
Ten kawalek co tu dales jest zajebisty :D innych nie sluchalem wiec nie wiem :D ale ten jest naprawde dobry

Arcano
18-11-2009, 23:31
Ten kawalek co tu dales jest zajebisty :D innych nie sluchalem wiec nie wiem :D ale ten jest naprawde dobry

posłuchaj se jeszcze Ras Luta - Mała, skoro tamten Ci sie podobał ten również powinien, jest w dośc podobnym klimacie

Krsix
18-11-2009, 23:33
Ogólnie rzecz biorąc nie moje rytmy ale ten kawałek przypadł mi do gustu :D

Kowalu$
19-11-2009, 12:41
posłuchaj se jeszcze Ras Luta - Mała, skoro tamten Ci sie podobał ten również powinien, jest w dośc podobnym klimacie

No moze byc ale jednak zostane przy tym pierwszym kawalku jest najlepsZY :d
Tylko Wilku mi nie pasuje w tym teledysku :(

_Spajki_
20-11-2009, 19:11
Nie moje klimaty.
Dla mnie jest tylko old school rap ;).
Bit zajebisty, tekst...
Zbyt cukierkowo jak dla mnie.
Z.jebiście montany, logo montany ciekawe czy im za tą reklame zapłacili:).
Nareszcie ludzie z montany sie wzieli za Polskę konkretnie.
pzdr

RahsOne
21-11-2009, 10:50
No tej kawałek kozacki. Jak płytka jest równie dobra to chyba po oryginał do empika skocze.

Whistler
22-11-2009, 20:02
No kawałek jest naprawdę świetny(najlepszy z całej płyty)!