Zaloguj się

View Full Version : Allegro.pl Fail FAIL fail FAIL

Jaros Jaroz Jaro
19-11-2009, 23:26
http://allegro.pl/item815447240_dysk_samsu...2mb_sataii.html

współczuję im ... klienci pewnie będą się domagać towaru.

ciekawe jak sie wywiną z tego:rolleyes:

Vojska
19-11-2009, 23:38
Może reklama sklepu? Przestarzały towar?
Osobiście bym kupił z 10 dysków po za pobraniem płacąc 25zł więcej ale kurier przyniósłby do domu towar :D

Jaros Jaroz Jaro
19-11-2009, 23:57
Może reklama sklepu? Przestarzały towar?
Osobiście bym kupił z 10 dysków po za pobraniem płacąc 25zł więcej ale kurier przyniósłby do domu towar :D

To jest znany sklep na allegro i żaden stary towar. Sprzedającemu pomyliła sie cena.

Jak nie wiesz po ile taki sprzet chasa to nie wypowiadaj sie ;)

Szyszus
19-11-2009, 23:59
Dysk jest warty jakieś ~250zl ;], dlaczego ja nigdy nie mam takiego szczęścia? ;o

Azielu$
20-11-2009, 10:05
hahahah xd towar wszystkie zeszly w ciagu 30 minut :D Szkoda ze tego nie widzialem xd

RahsOne
20-11-2009, 10:14
Ja pierdziele wszystko poszło ;d myślałem że się załapie ale ucho :eek::eek:

Precision
20-11-2009, 10:49
A miałem kupić dysk, dobra teraz czekać trza na następną pomyłkę xD

@edit

Te 235 dysków warte jest UWAGA OKOŁO 56 TYŚ ZŁOTYCH, A SPRZEDAWCA SPRZEDAŁ JE ZA 2400ZŁ !!!!!!!!!!!!!!!

Fragmakers
20-11-2009, 12:17
Ekhm.. a nie zastanowiła was ilość tych dysków? Cena? Przecież nie wystawiłby ich nawet za 100 zł, a pomyłka do 10 zł jest możliwa tylko przy cenie 100 lub 150 zł. Ten dysk najbidniej powinien kosztować 235 zł.

Więc chyba chciał wystawić 10 dysków po 235 zł. Ale nie wiem kto jest tak nierozgarnięty żeby nie rozróżnić ceny od ilości. :rolleyes: Ta aukcja będzie wycofana zobaczycie :)

Krsix
20-11-2009, 12:52
Hah szkoda że nie zauważyłem, kupiłbym z 10 ^^

Kowalu$
20-11-2009, 12:59
jezu pomylili sie i co z tego?? Allegro to na pewno cofnie elo

Jaros Jaroz Jaro
20-11-2009, 13:37
jezu pomylili sie i co z tego?? Allegro to na pewno cofnie elo

Przeczytaj regulamin allegro pierw zanim takie coś napiszesz . ;)

Marcelllo
20-11-2009, 16:38
xD hahHAhaha 750GB za 10zł o0

Kupił bym takie z 3 :D Ale wszystko poszło w 30 minut :/

Może dostali je za free i sprzedali po 10zł, żeby zrobić sobie reklamę? :D

Noviterious
20-11-2009, 17:00
oHAHAHAHAHHHAHAHAHAAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAH AHAHAHAHAHHA epic jak chuj .
ten kto wystawil ta aukcje bedzie mial chyba niezle przejebane od swojego szefa haha xd pozdro ;d

Wujaszek
20-11-2009, 17:51
Haha nice ale i tak pewnie ten koleś cofnie tą aukcje ale sam bym kupił pare.

`Artas
20-11-2009, 17:55
Cwel co śpiewa piosenki dla zbuntowanych nastolatków.
Wieśniak to możesz mówić do rodziców.

On nie śpiewa tylko rapuje koleszko, rapuje... ;)
#topic
No niezła beka. Xd

Aliant
20-11-2009, 18:08
mój wujek zrobił podobnie...
ma firmę z kom... i każdy z jego pracowników (około 15) miał kupić kilka kompów za coś około 200 zl
i te kompy oczywiście nie ruszyły się nawet z magazynu... a reklamę miał taka ze nawet o tym w Teleexpressie mówili xD
może tu jest podobna sytuacja...

Fragmakers
21-11-2009, 07:52
On nie śpiewa tylko rapuje koleszko, rapuje... ;)
#topic
No niezła beka. Xd

Wiesz co to ironia?
Napisałem śpiewa, bo nie uważam, żeby rapował.. hahahah
a "koleszko" < o ile umiesz ten wyraz poprawnie po Polsku napisać to mów sobie do ojca.

Mejgerq
21-11-2009, 21:31
Srry koniu... ale można napisać koleszko i koleżko obie formy są poprawne.
tak na marginesie

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

http://arikia.files.wordpress.com/2009/08/facepalm1.jpg

nie ma takiego słowa jak 'koleszka' ziombel, jedynie koleżka. Jeśli nie wierzysz, sprawdź w słowniku albo chociaż zainwestuj w mozillę.

jołek
21-11-2009, 23:25
Zakupilbym ich 10 xD ALe coz pewnie cofna najwyzej zabula kare jakas xDD a ja w poniedzialek w Gdańsku ;/ Na ulicy Grunwaldzkiej;/ i najsmieszniejsze ze szedlem kolo tego sklepu xD Odebralbym osobiscie xDD

Ernesto
22-11-2009, 02:03
o czejsc mogliscie przed koncem dac sam bym kupil sobie : > mzoe okradli tira i chca szybko pozbyc sie towaru kto wie tylko oni ;P Napiszcie emaila i spytajcie sie co poszlo nie tak ;d

Ero Senin
22-11-2009, 02:28
"Nie myli się tylko ten kto nic nie robi" Pomyłka sprzedawcy. Nie doszło do zakupu. Mimo to POLECAM SKLEP ESC

jeden z komentarzy :c

ehh mieli by niezłe straty :P

Jaros Jaroz Jaro
22-11-2009, 04:36
Pojawił sie i też negatyw.xd

fabio45 (30) (Kupujący) Negatywny sob 21 lis 2009 12:08:10 CET 815447240 Pokaż
LUDZIE NIE WIEDZA CO WYSTAWIAJA.TEPY PRACOWNIK SIE POMYLIL I FIRMA ZEBY NIE STRACIC ANULOWALA SPRZEDAZ.TO JEST PERFIDNE OSZUSTWO KTORE POWINNO BYC ZGLOSZONE NA POLICJE.NAPISZE DO ALLEGRO ABYSCIE DOSTALI OSTRZEZENIE.KOLEJNY NEGATYW NA KARCIE.GRATULUJE
[Odpowiedź z:sob 21 lis 2009 16:32:48 CET] Zaszla pomylka, jednak kazdy inteligenty uczestnik aukcji, to zauwazyl, a kiedy bezzwlocznie otrzymał od nas wyjaśnienia, zrozumial cala sytuacje. Jak widac Pan Marek Fabiszewski z Warszawy ma problemy nie tylko z logiką ale tez z brakiem kultury

Ankarius
25-11-2009, 18:19
Hehe... ładna pomyłka. Teraz w przeciągu tygodnia oglądajmy reputacje ich tzn. Negatywy ;]

Dopalacz
25-11-2009, 18:28
Ja bym na policje zgłosił wtedy by ich za dupe wzieli odrazu , było już pare takich spraw , wystawiając auckje i kupując , oboje (sprzedający-kupujący) zawierają umówie , pracownik w chuja przyleciał mogł sprawdzić wszystko, ;d cieakwy jestem czy poda to ktoś na policje (ja bym tak zrobił)

Azbit
26-11-2009, 17:13
Ja bym na policje zgłosił wtedy by ich za dupe wzieli odrazu , było już pare takich spraw , wystawiając auckje i kupując , oboje (sprzedający-kupujący) zawierają umówie , pracownik w chuja przyleciał mogł sprawdzić wszystko, ;d cieakwy jestem czy poda to ktoś na policje (ja bym tak zrobił)

Extra , a w szkole pewnie JP JP na 100% ...

Jaros Jaroz Jaro
26-11-2009, 21:22
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

nie ma takiego słowa jak 'koleszka' ziombel, jedynie koleżka. Jeśli nie wierzysz, sprawdź w słowniku albo chociaż zainwestuj w mozillę.

Walnji się w łeb. W google sobie przynajmniej wpisz... A w słowniku jakoś niema słowa "koleżka" jest tylko "kolega" wiec japa tam

To ja mam flow, mikiel
26-11-2009, 22:04
Walnji się w łeb. W google sobie przynajmniej wpisz... A w słowniku jakoś niema słowa "koleżka" jest tylko "kolega" wiec japa tam

Koleś, rozjebałeś system XDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd jesteś moim mistrzem

G zamienia się na 'ż', epic

Mejgerq
26-11-2009, 22:18

To, że google wyświetla z błędem, to nie moja wina.
Zapraszam! (http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2472202)