View Full Version : Dexoti nie kumasz ock z botem?
Witam moj problem polega na tym ze Dexoti uwzial sie na mnie jesli chodzi o bota :p Najzwyczajniej w swiecie go nie uzywam a ten przyłazi do mnie wiecznie i mi pisze ze mam wylaczyc bota jak ja afk stoje....
http://img9.imageshack.us/img9/5774/taap.jpg
Pozdrowienia dla Dexoti'ego. Przez 2-3 miechy nic nie robi a jak juz sie do czegos zabierze to zaje... mu idzie ....
@edit Z@rk
Zadne LH a przerobiony klient tibi.
Wow gz, on nie umie wykryć bota u gracza, ja dostałem ostrzeżenie po czym wyłączyłem bota i po 5 min gry bez bota bana dostałem :) Tak to jest na apo pogódź się z tym :f
.!Z@rk!.
20-11-2009, 13:00
Masz lh,experience in title wyłączyłeś i bota wyłączyłeś do ss ;]
Tylko zapomniałeś lh wyłączyć :)
Pozdro.
Hm wydaje mi sie ze wyłaczyc bota to nie jest problem. Każdy potrafi zamknac okienko wosso i zrobic ss ..
Jesli chodzi o dexotiego raczej daje słuszne bany :)
Z tego co slyszalem Santano stworzyl system wykrywajacy wosso w kliencie tibii... Nawet stojac na afku mozesz dostac bana majac wlaczone wosso :)
[Santano] Nie mamy takiego systemu.
@down
Do mnie mowisz?
Jezeli stworzyl nawet takiego klienta to nie jest to wbudowane w kliencie ktorego posiadamy,by musieli stworzyc klienta APO z tym wykrywaczem wosso w zwyklym kliencie tego nie ma.
Wtf?
Prawdopodobnie chodzi o pakiety wysylane przez wosso.
Hogart 2.0
20-11-2009, 13:08
@up
Myslisz logicznie.?
Jezeli stworzyl nawet takiego klienta to nie jest to wbudowane w kliencie ktorego posiadamy,by musieli stworzyc klienta APO z tym wykrywaczem wosso w zwyklym kliencie tego nie ma.
Skryper.!
20-11-2009, 13:24
a AIP Changer? SS mogles zrobic odrazu a nie po minucie;o
Skryper powodzenia jesli grasz z otwartym aip :) Chyba logiczne ze wlaczasz go tylko po to zeby zmienic ip i sie go wylacza.
Hmm... Może masz bota , i po prostu wyłączyłeś go za pomoca Ctrl+F12 ..
A co do Dexiotiego , raczej rzadko się myli .
Skryper powodzenia jesli grasz z otwartym aip :) Chyba logiczne ze wlaczasz go tylko po to zeby zmienic ip i sie go wylacza.
No chyba nie. Twoja logika mnie zadziwia.
Hah Aziel kto ci takich bajek na opowiadal, ty tylko uslyszysz i pierdolisz i pierdolisz wszystkim glupoty..
White Uher 92
20-11-2009, 14:53
Im się już w dupach pojebało. Myślą , że jak żądzą APO to ***** są jakimiś panami czy chuj wie co ... Miej wyjebane na to jak dostaniesz bana za nic to się nawet nie przejmuj ja już nie raz tak miałem już nawet się tym nie martwie . Przyzwyczaiłem się , myślisz , że czemu wszyscy gracze APO np. Woder Bone Sarumar Edzio First sprzedali chary?? Bo zauważyli , że na serwerze gm zaczyna odpierdalać maniane ściągać bany itp. Moim zdaniem GameMasterzy lecą w chuja . I mało mnie teraz obchodzi czy dostanę bana na Forum bo to już bedzie z 12 ban... no i 12 konto xD na apo też już mam wyjebane ... Więc nie przejmuj się ziomek ;]
Nema LypY
20-11-2009, 14:56
Tez umiem powklejac paski czyste ;] mam przeczucie ze to fake
Dopalacz
20-11-2009, 14:58
Dexoti - nie ogar jego nabardziej nie lubie oby stracił possade i naprawde czasem za darmo daje nawet na czerwono nie napisze tylko odrazu /b
nie wiem czy uzywales bota czy nie i nie wiem czy sie uzwial na ciebie czy nie a co do reszty sie zgadzam z wami;) nie uzywaj bota i po problemie xD
.Panicz.
20-11-2009, 15:24
Moim zdaniem dobrze robi że daje upomnienia,nawet jak nie używasz bota. Źle jak coś robi,źle jak nic nie robi... :D Każdy może się pomylić :)
yhm mogłeś wyłączyć bota ;* a ss'a zrobić tak samo ukrywając bota
Nie mogę ci pomóc... jesteś koniem.
Dexoti może ci pomóc, bo też jest koniem.
Dolar jesli zamierzasz postowac w tak głupi sposob to prosze Cie wyjdz stad i niszcz swoja opinie na innym forum.
Nie uzywaj bota ktos napisal a powiedzcie mi gdzie do kur... nedzy tutaj jest bot na zdjeciu? Bo ja go nie widze, zapewne dlatego ze go nie uzywam i nie mam na kompie nawet tego jebanego wosso -.-
Dolar jesli zamierzasz postowac w tak głupi sposob to prosze Cie wyjdz stad i niszcz swoja opinie na innym forum.
Nie uzywaj bota ktos napisal a powiedzcie mi gdzie do kur... nedzy tutaj jest bot na zdjeciu? Bo ja go nie widze, zapewne dlatego ze go nie uzywam i nie mam na kompie nawet tego jebanego wosso -.-
A ja widze bota na ss'ie.
No widzisz chyba jak Dexoti pisze... <znaki><znaki><znaki><znaki><znaki><znaki>
Gosiunia2.0
20-11-2009, 16:33
ja na twoim ss widze bota^^ pozdro ban w 100% sie nalezy
Spoko tez tak mialem na Blacksmithie nagralem mu filmik z expienia na HyperCam i sie odczepil zrob to samo elo :)
Arcuś <3
21-11-2009, 11:59
Może jednak coś miałeś ?: )
[21/11/2009 11:19] Gellert -> Ozix Knight was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Misiaczek Sorc
21-11-2009, 12:21
Zobaczcie jak gorny pasek doklejony :)
Elo pozdro pro gamerze ;s
Cos Ci ziomek nie poszlo i bdb ze dostales bana myslisz ze DOKLEJENIE GORNEGO I DOLNEGO PASKA to wszystko ?.... Szkoda ze dostales bana teraz a nie w poniedzialek.... Nie umiesz grac bez bota to nie graj proste ?
Dobra skonczcie to wasze bezsensowne pierdolenie. Kazdy z Was wie lepiej czy mialem bota czy nie? Doklejanie paskow itp. bo nie mam co robic. Nie moja wina ze Dexoti i Gellert to nieogary. Osmieszaja sie oboje dajac niesluszne bany, ale tak to juz niestety jest jak ktos przez pare miechów robi chuja za przeproszeniem a potem chce udac dobrego Gm i banuje jak sie stoi. No niestety taka jest okrutna i paskudna prawda. I mam w dupie juz co kto tutaj napisze czego to ja z tym botem i oknem tibi nie zrobilem.
.vimpex.
21-11-2009, 19:51
@Up
Ale ziom zobacz na Twój piękny górny pasek, trochę doklejenie go, nie wyszło Ci. :)
Look górny pasek prawa strona :>
Trochę Ci wyjechało, ale ciul bota nie masz?? <hahaha>
1mm wyjechałeś za dużo. :p
Vimpex nie rob z siebie idioty bo takim widzeniem czegos czego poprostu nie dotykalem nawet to robisz z siebie durnia. Szkoda mi Cie =/ Myslisz ze bawilbym sie w przerabianie ss'a zeby dac go na forum po czym pro Gellert i tak mnie zbanowal? Mylisz sie noobq.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.