View Full Version : gz dla gm
Edzio Wariat
20-11-2009, 13:31
wczoraj jak zkonczylem expic na bk to dalem exit na gorce wtedy przyszedl jakis gm i zsumonowal mi bk zeby sprawdzic czy nie mam bota a ze ja akurat nie bylem przy kompie to padlem pozdrawiam gm teraz prosze o oddanie mi k arm , 80 % lvl oraz lota z bk
Takie tematy w dziale: 'Zgłoszenia'. :) Co do tego, to skąd wiesz, że to GM? Napisz temat w odpowiednim dziale.
Exevo knight
20-11-2009, 13:52
Jeżeli dałeś exita to skąd to możesz wiedzieć? -.- Mógł Cię 1bk zajebać więc...? Nie rzucaj bezpodstawnych oskarżeń na kogoś :|
@down
A skąd ja mogę wiedzieć co to jest ta "górka"?
Łowca Postów
20-11-2009, 13:55
Up :
Nie umiesz czytać zostawił na górce w bezpiecznym miejscu jak mógł tam wejść bk , to napewno ktoś z gm , na bank Santano , on szuka dzióry w całym.
DannRook
20-11-2009, 13:58
Up :
Nie umiesz czytać zostawił na górce w bezpiecznym miejscu jak mógł tam wejść bk , to napewno ktoś z gm , na bank Santano , on szuka dzióry w całym.
Mniemam, że zostawił na górce gdzie respią się 2 bk, mógł po prostu nie zablokować respu drugiego bk i padł. Jeżeli gm widział, że jesteś afk to dlaczego miał ci summonować bk?
@Up
pisze się dziury* ;d
Co do Gmów to mój kumpel expiąc na Queen Magic GM mu zlurował Queena by sprawdzić auto attack =)
Edzio Wariat
20-11-2009, 13:59
nie zostawilem na gorce przed tymi drzwiami jak jest Zejscie na bk to nad ta gorka sa bear i spidery tam sa schody wiec watpie ze ktorys bk by tam wlazl
albo dalo sie go lurnac
@prosciej ujmujac tylko gm mogl tam zrobic bk
Ja Black Knightów nikomu nie summonowałem.
Może podałbyś więcej informacji? Np. godzinę? :)
Edzio Wariat
20-11-2009, 14:08
80 19/11/2009 20:21:16 Black Knight
prosze oto ss przedstawia miejsce gdzie dalem exit
mozesz sprawdzic moj last ded jak sie da to byl w okolicach tego miejsca moglem sie pomylic o 1 sqm
http://i45.tinypic.com/1gge9s.jpg
zdjecie zmniejszone zeby bylo widac co i jak i zeby fast uupload byl
obecnie trenuje na trainerach wiec jak by jakis gm przszedl to pocz z 8 min bo moge byc afk
ja normalnie tam expie ?? :OOO a po 2 nie mialem cave tlumacze ktorys raz myslisz ze wyjasnial bym sprawe jak bym byl winny
po 3 zdaje mi sie ze jak wylacze tibie to cave tez sie wylacza wiec nie wiem o co ci chodzi
miałeś cave i nie wyszedł na gorke?? i teraz płacz o.0
kto normalny idzie na BK z 80 lvlem ??
Dopalacz
20-11-2009, 14:34
80 19/11/2009 20:21:16 Black Knight
prosze oto ss przedstawia miejsce gdzie dalem exit
mozesz sprawdzic moj last ded jak sie da to byl w okolicach tego miejsca moglem sie pomylic o 1 sqm
http://i45.tinypic.com/1gge9s.jpg
zdjecie zmniejszone zeby bylo widac co i jak i zeby fast uupload byl
obecnie trenuje na trainerach wiec jak by jakis gm przszedl to pocz z 8 min bo moge byc afk
ja normalnie tam expie ?? :OOO a po 2 nie mialem cave tlumacze ktorys raz myslisz ze wyjasnial bym sprawe jak bym byl winny
po 3 zdaje mi sie ze jak wylacze tibie to cave tez sie wylacza wiec nie wiem o co ci chodzi
Closed jeśli char stałtu to padłeś od bk bo mogły ubić cie ze spirów(z 2 wysepki tam gdzie respią się 2 ) moim zdaniem wyjaśniony temat
.Panicz.
20-11-2009, 14:44
Masz za mało dowodów. Skąd masz pewność że to akurat GM tak zrobił?? Zakładanie takowego tematu nie miało w ogóle sensu. :p
Seth Drut
20-11-2009, 16:00
Masz za mało dowodów. Skąd masz pewność że to akurat GM tak zrobił?? Zakładanie takowego tematu nie miało w ogóle sensu. :p
a kto inny mogl to zrobic jak nie gm? ;p
@topic
mogles pasc, i teraz szukasz winnego...
za malo dowodow masz
Edzio Wariat
20-11-2009, 16:06
kurde jak mi nie wierzycie to niech jakis gm sprawdzi id miejsca w ktorym padlem i wyswietli mu sie to co na ss (jezeli sie da )
Marcelllo
20-11-2009, 16:17
Pewnie ktoś Cię przesunął i padłeś od spirów bk :)
PS. tam /\ są 2 bk :d
A tak nawiasem - po co dajesz exit? :D
Dopalacz
20-11-2009, 16:59
Edzio czytaj mój post up kurw!@#a dałeś loga up na 2 wyspie na tym samym poziomie są bk ubiły cie że spirów , było przejśc przez bramke i dać exit albo poczekać pare min. temat do zamknięcia .. nikt ci bk nie wzywał twoja głupota
Ziomek, GM nie ma co robic tylko specjanie sumonuje bk zebys padl nie ?
Next razem nie dawaj exita.
*^*Hunterpall*^*
20-11-2009, 17:55
Bylo poczekac az ci battle zniknie...
Kazdy mogl ci bk lurnac, gm nie moze z tego co mi wiadomo.
Nie moze bic ludzi, potworow, potwory go nie bija, nie moze przesuwac.
PS Bk pewnie cie ze spearow zabily.
nawet jeżeli był to GM to nie masz powodu do płaczu z dwóch powodów :
1. to tylko gra :)
2. nauczysz się może wylogowywać :)
to powinienes w zgloszeniach napisac poza tym czemu dales exit na respie xDD
Precel rookmen
20-11-2009, 20:26
Bylem niedawno w tym miejscu i sprawdziłem czy może bk uderzyć ze spear'ów I mnie atakował musiał po prostu ktoś cie przesunąć
Ridz_Forester
20-11-2009, 20:27
Nie płacz.
Robisz problem o jakieś gówno.
Jesteś pojebany.
SETNE KONTO WAWY
20-11-2009, 20:32
a moze jakiemus bk z dziury nizej sie nudzilo, wzial z niej wyskoczyl, wyszedl po schodach i cie zabil? pomyslales o tym? to moze byc znak od boga, ze nikt cie na apo nie chce.
Hmm..
Mozliwe ze to wina gma..
Ale z kad wiesz?
Dowody?xD
Napewno bedą ządać.
Old-Don Ja
25-11-2009, 16:02
Pewnie expil se na respie i dał też krzyżyk na respie podleciał Bk i go zabił , teraz dzieciak płacze i chce odzyskać lvl a sam jest przeciw oddawaniu lvl (np. edzio) Widać syneczku ze masz nie równo pod sufitem.
Noob Char
25-11-2009, 16:26
Kto jest na tyle poje**** żeby dawać exita?? Ja zawsze jak gdzieś idę czekam aż mi te mieczyki znikną i się loguje :|
Nie myślisz co robisz. Tyle.
wczoraj jak skonczylem expic na bk to dalem exit na gorce wtedy przyszedl jakis gm i zsumonowal mi bk zeby sprawdzic czy nie mam bota a ze ja akurat nie bylem przy kompie to padlem pozdrawiam gm teraz prosze o oddanie mi k arm , 80 % lvl oraz lota z bk
Gm ma inny sposób na wykrywanie auto leczenia.
Trudno musisz się z tym pogodzić... Life is brutal and full of PułApkAs
wczoraj jak zkonczylem expic na bk to dalem exit na gorce wtedy przyszedl jakis gm i zsumonowal mi bk zeby sprawdzic czy nie mam bota a ze ja akurat nie bylem przy kompie to padlem pozdrawiam gm teraz prosze o oddanie mi k arm , 80 % lvl oraz lota z bk
shuahsuahushaushuahusahusuhashuashuahus jesteś śmieszny jak 50zł shuashuahusahushaushua tyle mam do powiedzenia :) bye
'O muj boshe' Ja ciebie tez prosze ale o to abys dorosl ... _._
W sumie to temat do zamkniecia bo tylko spam sie robi przez jakies dziecko ktore nie umie sie wylogowac :c
Jurassko
27-11-2009, 10:21
Po co zostawiałeś postać afk kolo respu bk?
Pewnie 2bk na respie up ubiły cię ze spear
Pawelek Rookerek
01-12-2009, 20:59
Close! !mogły go zabic z wysepki obok :confused:
A po 2 Ty caały czas komentujesz prace Santano.Masz obsesje??
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.