Zaloguj się

View Full Version : 1900lvl by Drenthe

Henry
20-11-2009, 17:54
http://img337.imageshack.us/img337/3576/1900lv2.png
Pozdro:
- Jopek ,Kulupa ,Ślzr ,Bercik ,Kosiara
- Deads Shooter
- Kevinek
- Torus
- Knight Lukass
- Mortal Knajt
- Breed Pall
Oraz całą reszte której nie wymieniłem :D

Tarry
20-11-2009, 17:57
Gz goł goł dwa ka & 150 magic !
Pozdrawiam. xd

Savater
20-11-2009, 17:57
go go 2k i gz bota :) w pasku... Wosso? :D .

@up
Sekundy

Gz ;-)
Hmm gdzie wy tu widziecie bota jak ss jest taki to pozdro ;-|
6 zmysl? Drenthe olej tych noobow i exp ;-)
Gogo 2k, dzieki za pozdro ;>
`Artas typowie dziecko ktore udaje kozaq-a ;/

Zebys widzial ss zanim edytowal

`Artas
20-11-2009, 18:05
Kolejny idiota pokolenia deads, który wstawia ss'a z botem. Czemu już go usunąłeś? :(
Nie gz, wyjdź na dwór.

Akananto
20-11-2009, 18:05
Oj banik poleci failure.. ; - (

Vetroo
20-11-2009, 18:09
Gz ;-)

Zgredeq
20-11-2009, 18:10
Gratz Dawaj 2k ale ja pierwszy :D ;*** goŁ GoŁ

KamilQ
20-11-2009, 18:11
Gz ;-)

Nie widzisz?.
Usunał ss'a z botem obrobił i wstawil..

@top
Nie gz.
Kolejny deads.

Zgredeq
20-11-2009, 18:14
Kolejny idiota pokolenia deads, który wstawia ss'a z botem. Czemu już go usunąłeś? :(
Nie gz, wyjdź na dwór.

ty wpierw swego smieci**** bota wyłącz okej ? pogadamy zazdrosny jesteś że ty nie masz takiego lvl ???; * ??? zazdrosny że nie masz kasy na 2k lvl albo coś ??? (jeszcze raz Gz Drethe)

`Artas
20-11-2009, 18:20
#up
Sorry chłopczyku, ale ja na tym syfie nie gram od pół roku? I mam zazdrościć lvl'a w Tibii? HAHAHHA!
#vetroo
Dziecko to masz w lustrze koleszko. ;-( Co to za słowo 'kozaq-a'? Szkoła Cię j. polskiego nie nauczyła?

Dopalacz
20-11-2009, 18:23
No widze że expić to umiesz i tak cave/shar był ale nawet podstaw painta nie znasz , nie gz

Vetroo
20-11-2009, 18:44
`Artas --> Hmm... Poco wbijasz na te forum skoro nie grasz i piszesz takie głupoty. Zal mi na Ciebie słow wiec skonczmy temat dzieciaczku ;-] Widze ze Cie to denerwuje wiec pozdro
@up
Ze ktos wbija lvl to odrazu shar bot itd? Niezle napewno Drenthe sie przejmie twoja wypowiedzia... Ja juz bym plakał i usunal hara -,^

Azielu$
20-11-2009, 18:47
#Vetroo
Jak tam? Już po mutacji czy jeszcze nie?

#topic
Nie gratuluje ściero :) Życzę hacka i żebyś wpadł pod ciągnik edzia.

Joogi
20-11-2009, 18:55
Gdzie pozdro dla starego koleszki? ;D

Gz : c

#Down
Popracuj nad składnią zdań :)

Zgredeq
20-11-2009, 18:57
No widze że expić to umiesz i tak cave/shar był ale nawet podstaw painta nie znasz , nie gz

Ryj zamknij , weź se na ryj dopalacz żeby ci te pryszcze usuną
żaden cave bo po nocach nigdy nie widziałem woso ?? 90% apo
ma pewnie jak zawsze "na pewno ty znasz się na Paincie jak Brox na schabowym

Vojska
20-11-2009, 18:58
Administrator jak i Moderator ma wgląd w edytowane posty. Więc on wie jakie było zdjęcie przed edycją :)

@topic
Nie gratuluje, 100% cave.

Vetroo
20-11-2009, 19:04
:( Tu mnie masz ;-\
Jeszcze nie mialem mutacji ;-<
Jestem w 1 podstatowki ale mam nadzieje ze niedlugo przejde mutacje i wkoncu zaczne dorastac ;/ A przynajmniej tak mi sie wydaje. Jesli nie to odezwe sie do Ciebie i chyba mi jakos pomorzesz?

Dolar $
20-11-2009, 19:06
Po prostu prostak. Jesteś tak głupi, że nie wiesz jak zedytować zdjęcie w paincie. Totalny prostak. Jest początek XXI wieku, a ty masz problemy z paintem!? Dodatkowo dawać fotkę z wosso? No debilizm się rozrasta.

Dopalacz
20-11-2009, 19:09
Nie widziałeś mnie to po co płaczesz? tak się składa że nia mam pryszczy , wgl. fail w wieku 13-20 lat każdy ma pryszcze jedni więcej , drudzy mniej ; o.
Nie wiem o co ci chodzi ,mój chara moja sprawa , A ty Patryk idź na dwór x d
Deads,kevinek,Lukas,Drenthe mortal,breed,same k@!@3y tyle na temat

AHA i co że po nocach go nie widziałeś ja pi!@#$e jest można bocić bez banów ale trzeba pilnować i mieć xd pare udogodnien do cave

Lord Morgan.
20-11-2009, 19:11
Drenthe Gz Gogo 2k lvl i 155 m lvl xd.
Zgredeq wes idz do szkoly a nie tylko expisz dziecko... a moze jestes zbyt gruby zeby chodzic do sql albo sie wstydzisz twarzy ?
Bez Odbioru xd

Fanatyczek_1945
20-11-2009, 19:16
Wbij przez weekend 2000 bo dostaniesz delete ;((

*KaRpeQ!*
20-11-2009, 19:38
Nie gz psino.
Życze delete bocie pie^*^*^*^!

Senshi
20-11-2009, 19:42
gz a mi gnoju pozdro nie dales:<:<:< lec do 2000 i 150 mlvl

Zgredeq
20-11-2009, 20:01
Nie widziałeś mnie to po co płaczesz? tak się składa że nia mam pryszczy , wgl. fail w wieku 13-20 lat każdy ma pryszcze jedni więcej , drudzy mniej ; o.

AHA i co że po nocach go nie widziałeś ja pi!@#$e jest można bocić bez banów ale trzeba pilnować i mieć xd pare udogodnien do cave

Kareleq Ryj zamknij bo delete cie czeka niedlugo postaw w poniedziałek cave przy Gm jak bedzie buraku :* sijj

SzmateX
20-11-2009, 20:22
Zgredeq ładne sobie zdjecie wstawiłes w avatarze to twoje prawdziwe co nie?

Dolar $
20-11-2009, 20:22
Kareleq Ryj zamknij bo delete cie czeka niedlugo postaw w poniedziałek cave przy Gm jak bedzie buraku :* sijj

[20/11/2009 20:20] Gellert -> Deads Shooter was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Odpoczywaj : / Sorry nie chciałem. : /

@topic

Drenthe fajnie, że cie na rsie ujebałem i fajnie, że Hrabik wziął twoje całe eq. : )

Dopalacz
20-11-2009, 20:27
Po
1 Ogarnij składnie xd
2.Myślisz że stawie?nawet jak dostane delete to tylko moja indywidualna sprawa
3.Nie zmieniaj tematu zaczełeś o pryszczach a teraz o delete
4.Odp. pośmiejemy się xd z twoich wypocin

Misial
20-11-2009, 20:57
lol a skad ty sie wziales? nigdy cie nie widzialem.

Quki18
20-11-2009, 21:21
Ja akurat powiem gz może i masz bota może nie masz nie interesuje mnie to inni ci zazdroszczą że na bocie to i oni na bocie mogą sobie grać mi to wisi :] gz życze dalszych sukcesów

Badzjos
20-11-2009, 21:40

A cave akurat ty się nie wypowiadaj... Proszę, zachowaj resztki godności.

#Topic, Gz

Dopalacz
20-11-2009, 21:52
@up Dzieciaczku dawaj napinaj na pw znów w każdym temacie się mnie czepiasz allegrosie , będę się wypowiadał gdzie chce kiedy chce i jak chce , chuj cie boli mój cave ku!@#o z!@bana zanimi się sobą a nie moim cave,jeśli chcesz to założ temat o moim charze i tam sobie popłacz i ***** nie rób ot z każdego tematu gdzie się wypowiem bo jest to co najmniej irytujące , powtarzam ci jeszcze raz Władco SmokUF z ebay x/ moj char moja sprawa nawet jak dostane delete to chuj cie powino interesować wyraziłem tylko opinie na ten temat a ty musisz dopiedalać się wszedzie o gówno i nie cytuj moich postów , lepiej poproś starą aby ci na mikołaja kupiła jakiegoś ek z większym lvl

`Artas
20-11-2009, 22:34
`Artas --> Hmm... Poco wbijasz na te forum skoro nie grasz i piszesz takie głupoty. Zal mi na Ciebie słow wiec skonczmy temat dzieciaczku ;-] Widze ze Cie to denerwuje wiec pozdro
@up
Ze ktos wbija lvl to odrazu shar bot itd? Niezle napewno Drenthe sie przejmie twoja wypowiedzia... Ja juz bym plakał i usunal hara -,^
Wpadam na te forum, żeby pociskać takie kurwy jak ty i twoje pokolenie.
Może wpadniesz do mnie na ts'a pogadamy? :) Zobaczymy kto tu jest dzieciaczkiem miśku. ;-)

Vetroo
20-11-2009, 22:44
hmm nie chce mi sie wbijac misiek na twojego ts'a, bo pewnie ty i twoi kumple zaczniecie klnac jak głupi ( po ludziach o takiej kulturze wiecej sie nie spodziewam). Moge sie mylic ale watpie ;) Misiek

.Serafin
21-11-2009, 11:44
ma pewnie jak zawsze "na pewno ty znasz się na Paincie jak Brox na schabowym

Ty popierdolony dzieciaku, wyjdz z tego forum.

Top:
Kumplowi mojego kumpla moge powiedziec gz.

Old Elite adi
21-11-2009, 14:56
GRATZ Go go 2 k lefelek :DDD XD

Kowalu$
21-11-2009, 15:14
Co za leszcz...Czlowieku czemu znasz samych cave botów?? Tylko z takimi sie zadajesz z ludzmi twojego pokroju...Deads Shoter i jego "kujwa" czlowiek ktory nawet wyslowic sie nie potrafi nie gratuluje i zycze zeby zaczely sie sypac delaty postaci :) wtedy nikt z was nie pogra...

Nie gratuluje oczywiscie zycze Delate :)

Sciex
21-11-2009, 15:16
Oczywiscie nie gz czego ? poniewaz napierniczasz na bocie jak zly to raz, dajesz ssy na 4um z botem gz dla Ciebie. Jak widziales Deads ma juz bana czas na Mortala i Ciebie :)

Ser Michal
22-11-2009, 10:53
GzZet Lecisz do 2000lvl :D:DD:D::D:D:D:D:D

*Mlody*
22-11-2009, 11:15
;d gogo 2ooo :D pozdro Gz przegon edzia ;d

Wykopek
22-11-2009, 15:08
Konkretny polew widze.
Czy to zdjecie nie powinno sie znajdowac na
http://www.schronisko.net ?

Nie gz : > Czekam az ktos cie zje**
Tak jak twojego kolege edzioka :]

Skryper.!
24-11-2009, 12:54
@up Dzieciaczku dawaj napinaj na pw znów w każdym temacie się mnie czepiasz allegrosie , będę się wypowiadał gdzie chce kiedy chce i jak chce , chuj cie boli mój cave ku!@#o z!@bana zanimi się sobą a nie moim cave,jeśli chcesz to założ temat o moim charze i tam sobie popłacz i ***** nie rób ot z każdego tematu gdzie się wypowiem bo jest to co najmniej irytujące , powtarzam ci jeszcze raz Władco SmokUF z ebay x/ moj char moja sprawa nawet jak dostane delete to chuj cie powino interesować wyraziłem tylko opinie na ten temat a ty musisz dopiedalać się wszedzie o gówno i nie cytuj moich postów , lepiej poproś starą aby ci na mikołaja kupiła jakiegoś ek z większym lvl

Ma racje ze sie dopierdala do ciebie bo takie tepe dzieci cave bota nalezy tepic.
A co do napinki to z tego co widac ty sie do Niego napinasz;/
ile miales banow za cave? 18?
twoj char twoja sprawa? Nie tylko twoja sprawa skoro sam nie potrafiles tego lvla wbic wiec wypierdalaj. Sie postaramy o delete nie martw sie.

Vetroo
24-11-2009, 15:59
Sie postaramy o delete nie martw sie.
Powodzenia zyczę.Sie postaraj....:eek:
Jesli do Ciebie ss jest dowodem to looknij na 8.4 tam dawali ss z botami-,^

Duff
24-11-2009, 17:56
Nie gz!!!!!! Gdzie pozdro dla Romana? ;( Juz kur** o mnie zapomniales? FOCH!!

*Mlody*
25-11-2009, 07:45
Gz

...
.................................................. .................................................. ...

Nanka
25-11-2009, 07:55
Jeśli chcesz bocić nie rób tego na APO! Szlak by takich ludzi!!:(

>>Vegos<<
25-11-2009, 20:43
Gz !! Leć 2.5k i dogoń wszystkich !! xDD

White Uher 92
26-11-2009, 16:30
I tak jestes lamusem zerowcze ...
Nie gz bo wiekszość to cave ..

Breed Pall
26-11-2009, 20:20
GZ Gogo 2k xD. Pozdro.

10:44 Deads Shooter: ty powinienes na odwyg od komputera isc :)