Zaloguj się

View Full Version : Gellert

Adasik
20-11-2009, 21:49
Gellert se chyba jaja robi! HAHAHAHAHA
Don Ja siedzi ze mną na skype, gadamy se po chwili nic nie robienia dostaje ostrzeżenie o bota! HAHA Wiedząc, że Gellert musi być w pobliżu wyśmiałem go, że gówno wie czy ktoś ma bota czy też nie! Wyśmiałem go po czym patrze [20/11/2009 21:36] Gellert -> Brox was banished because of Spamowanie.
HAHAAHHAHAHAHAHHAHAAHHAH myślałem, że ze stołka spadne xD!
Wiem, że zaraz temat będzie zamknięty przez rzekomego 'znawcę botów'- Gellerta dlatego zwracam się do Ciebie rzekomy 'znawco botów' abyś nie zamykał tego tematu póki Mortiis się nie wypowie!
Pozdro Gellert. Dla czytelników niech każdy wie, że Gellert to Mc Maciek:D
Dajesz komuś bany ostrzeżenia i bany za free, a póki nie miałeś Gm'a i grałeś Mc Mackiem (wtedy 500lvl) z Lord Pihem o 3 w nocy specjalnie weszłeś robić Pandemonium Armor Qest, bo nie było GM :)
Pozdrowienia dla Ciebie ;*
Taka moja sugestia dla Mortiisa usuń tego 'znawcę botów' z Ekipy bo nie było go widać parę miesięcy, a teraz czepia się graczy, którzy grają bez bota

Tarry
20-11-2009, 21:51
No bywa, moze Cie nie lubi proste... xdd ^^^

Sciex
20-11-2009, 21:52
Nie rob debilnych tematow to raz a dwa to widzialem jak expisz na wardach wiec sie niw wypieraj !!! Latasz z auto manasem i auto atakiem na warda zbierasz loota i jeszcze piszesz myslisz ze tego nie widac ? Smieszny jestes naprawde i tak dostaniesz bana;]

Joogi
20-11-2009, 21:52
Nie płacz oki? Drugi Deads, popracuj nad składnią zdania. :)
Ciebie akurat można banować, wreszcie nie będzie lagów i będzie miejsce w city, kiedy Ty będziesz :)

Veto
20-11-2009, 21:53
Eh, znając Twoją inteligencję, pewnie zacząłeś spamować dziś bardzo popularnym "IdIoTyCzNyM ŚmIeChEm Z HoTkEyA @ by gruby Brox w tibii Kox"... Zatem ban słuszny, pozdrów mamę, wynieś śmieci i kup chusteczki, jeśli nadal masz zamiar płakać.

drasty131
20-11-2009, 21:53
@Tarry wyjdz cwelu.

Top. Zgadzam sie z Toba... Maciek robi z Siebie wazniaka... A jest jeb***m zerem... bb to tyle odemnie...

Adasik
20-11-2009, 21:54
Nie rob debilnych tematow to raz a dwa to widzialem jak expisz na wardach wiec sie niw wypieraj !!! Latasz z auto manasem i auto atakiem na warda zbierasz loota i jeszcze piszesz myslisz ze tego nie widac ? Smieszny jestes naprawde i tak dostaniesz bana;]

Człowieku! Kłania się czytanie ze zrozumieniem! Nie dostałem bana na expieniu tylko za Spam bo nie miał sie Gellert o co doczepić!
Zezol naucz się rozumieć to co czytasz i dopiero się wypowiedz :D

@Sciex
Nie dostałem żadnego ostrzeżenie więc o ch** ci chodzi? :o! Nie ja tylko Don Ja ośiołku :D

@Mehu
Otóż skoro nie ma banów za free to ostrzeżenia za free są? Pozdro koleś, a co do Mc Maćka to w grze nic nie robi.

@Wujaszek
Próbujesz mi pocisnąć bo padłeś przed moim banem? Sam jestes temu winny :D

Dopalacz
20-11-2009, 21:55
HAHAAHHAHAHAHAHHAHAAHHAH myślałem, że ze stołka spadne xD!
Ten stołek musiał być wytrzymały ....

tego tematu póki Mortiis się nie wypowie!
Mortiis i tak się nie wypowie , bo wyjebane ma na to , chyba że w sumie są szanse (Maciek na mc to jego rl)

Sciex
20-11-2009, 21:56
Człowieku! Kłania się czytanie ze zrozumieniem! Nie dostałem bana na expieniu tylko za Spam bo nie miał sie Gellert o co doczepić!
Zezol naucz się rozumieć to co czytasz i dopiero się wypowiedz :D

Chodzilo mi o ostrzezenie ktore dostales od Gellerta :) I zapewne za pare dni dostaniesz bana za boty :< Wtedy bedzie placz.

@Edit

Gz temat idz placz ze nie mozesz expic AHHAHAHAHAHAHAHAH Grubasku :)

Mehu
20-11-2009, 21:58
Nie ma niesłusznych banów. Jeśli dostałeś ostrzeżenie to miałeś bota. Mc Maciek to jak narazie najlepszy moderator forum, choć olewa serwer, mało siedzi.

Wujaszek
20-11-2009, 21:58
Na chu.. zakładasz te durne tematy?
Mialeś pecha i tyle jeszcze powinieneś dostać bana za wosso ;)
Nikomu tu Cie nie żal więc idz sie swojemu Pihowi wyplacz bye

drasty131
20-11-2009, 22:00
Na chu.. zakładasz te durne tematy?
Mialeś pecha i tyle jeszcze powinieneś dostać bana za wosso ;)
Nikomu tu Cie nie żal więc idz sie swojemu Pihowi wyplacz bye

A Ty co ? Z choinki spadles ? To nie sa czasy osiemsetnych lvl'i... Tylko 2.5k lvli... Jak ma sie manasowac recznie taki 'Brox' ?!

Wyobrazasz to sobie ? Bo ja nie ...
Sam edzio musi machnac bodajze 140 razy reka... -.-
Wyjdz stad... I nie On pisze bzdury, lecz Ty ... -.-, bb
Wypowiadalem sie juz na ten temat ... -.^

.Carlos.
20-11-2009, 22:04
Idź zluruj troche mjensa na czas bana, jak wrócisz z mjensnego to ban już zejdzie, i będziesz mógł spokojnie ekspać. No i na jakieś 2 tyg, nareszcie bramki lvlowe nie jebią kiełbasą, golonką i masłem, bo w czasie czekania na respa sobie zajadałeś. Pozdruwki.

Wujaszek
20-11-2009, 22:06
@ carlosek Ty to zawsze dojebiesz XD
@drasty131 A widzisz gdzieś ,że ja pisze tylko o auto manasie idioto? Sam wyjdz..
Wypowiadałem się już...

Wolly
20-11-2009, 22:19
Kolejny który się na działach nie zna? Rozumiem, Twoje oburzenie, bo grać przez 2 dni nie będziesz, ale przeczytaj regulaminy, teraz znajdziesz chwilkę. :) Dział: 'Skargi $ Odwołania' - czekają.

#down

Gdybym ja miał wyrazić krytykę na twój temat to czasu by mi nie starczyło. :(

Adasik
20-11-2009, 22:25
Kolejny który się na działach nie zna? Rozumiem, Twoje oburzenie, bo grać przez 2 dni nie będziesz, ale przeczytaj regulaminy, teraz znajdziesz chwilkę. :) Dział: 'Skargi $ Odwołania' - czekają.

Pod pewnym względem jest to krytyka, a ja ty nie masz gdzie nabijać postów to do innego działu zapraszam

@DOWN
Co ty **** gadasz? Jakie studia?! HAHAHAHAHAHAHAHAAHHA Synku ty jestes w moim wieku- 16 lat a ty mi tu wyjeżdżasz ze studiami ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah Proszę Cię Gellert :<<
Naprawdę żalosny jesteś :D

Mc Maciek
20-11-2009, 22:26
Śmieszą mnie ludzie, którzy uważają, że gram Gellertem... Zrezygnowałem z Xantara dlatego, że nie miałem na to czasu, a teraz doszły jeszcze studia, przez co nie mam nawet czasu dłużej na Forum posiedzieć. I Ty próbujesz mi wmówić, że ja gram Gellertem? Nie bądź śmieszny, proszę Cię...

Poczekamy aż wypowie się ktoś z Administracji.

@Up
Teraz to mnie rozbawiłeś :D Jesteś naprawdę śmieszny... :D
http://i31.tinypic.com/rh4yrq.jpg
http://i28.tinypic.com/ipyw5v.jpg
http://i30.tinypic.com/mw7db6.jpg

Jestem na UEK.

^Hmm^ o.O
21-11-2009, 00:05
nie chce sie wtracac ale tlumaczy sie winny Macku ;)

Kowalu$
21-11-2009, 00:08
Śmieszą mnie ludzie, którzy uważają, że gram Gellertem... Zrezygnowałem z Xantara dlatego, że nie miałem na to czasu, a teraz doszły jeszcze studia, przez co nie mam nawet czasu dłużej na Forum posiedzieć. I Ty próbujesz mi wmówić, że ja gram Gellertem? Nie bądź śmieszny, proszę Cię...

Poczekamy aż wypowie się ktoś z Administracji.

@Up
Teraz to mnie rozbawiłeś :D Jesteś naprawdę śmieszny... :D

Jestem na UEK.

I na chu... sie chwalisz??

@Topic
Gellert juz wiele razy pokazal ze nie wie dokladnie co to bot :) takze zgodze sie z Toba Adas :)

...::Sido::...
21-11-2009, 00:19
Brox nie kozacz tak przez monitor bo bys nigdy mu to w twarz nie powiedzial. A przez forum czujesz sie taki bezpieczny. Nie znasz czlowieka nie widziales go to nie mow czy ma GMa czy ma 16lat. Jedz do przemysla i sie z nim spotkaj.

Dolar $
21-11-2009, 01:13
Powiem teraz coś co kogoś zaboli: 'Gellert to nie jest GM to parobek Mortiis'a.'

Taki wymuszony dzieciak, który nic nie ogarnia. Jego zdaniem bot to bieganie używając klawiatury numerycznej i wrzucając manasy z uhami na zmianę. Polecam ściągnij sobie scara, czy wosso i ogarnij bieganie na skosy. Dzieciaku nie masz pojęcia! Na bocie uhy/manasy przy ciągłym bieganiu na skosy są niemożliwe do użycia. Sprawdzałem... W miejscu co innego, ale nie w biegu. Bot to nie ręka, więc wszystkiego za ciebie nie zrobi. Poćwicz/potańcz albo pilnuj TRADE żeby nie pisali nic o handlu postaciami, w tym tylko się sprawdzasz. :)

Game Master? Mistrz gry, który grać nie potrafi, a osiągnął tu tylko 500 knighta, którym wypierdolił od 500 rp'ka. : /

'Ninją' biłem cię i twoją żałosną ekipę power boltami i exevo mas visem. Niczego więcej nie trzeba było. :)

Ktoś II
21-11-2009, 01:38
Dajesz komuś bany ostrzeżenia i bany za free,

GM nie musi dawać ostrzeżeń :|

Ciesz się, że dostałeś bana za spamowanie, a nie za boty ;] Prawdopodobnie równo ciśniesz na wosso ładując mane.
Ogólnie nie przepadam za Gellertem, jest taki dziwny.

Zgredeq
21-11-2009, 02:47
W sumie też dziś dostałem bana za boty stoję z edziem on mnie bije dla jaj
uhając się ręcznie z minimalizowaną tibią nagle ban za co boty ;)
miłe bywa i tak są ludzie tacy jak gellert że wejdą zobaczą że walnie sie szybko manasa albo uha i ban w tym przypadku tak samo

Adasik
21-11-2009, 03:17

Jestem na UEK.

1. Winny się tłumaczy.
2. Nie jednego kumpla mam który się nazywa Adam, a drugiego mojego mienia nie znasz więc mogę oszukać
3. Z dość dobrych źródeł bo z Przemyśla wiem o tym, że ty to Gellert i zarówno wiem, że ten ktoś wie gdzie mieszkasz :)

^Akynaoo
21-11-2009, 07:35
1. Winny się tłumaczy.
2. Nie jednego kumpla mam który się nazywa Adam, a drugiego mojego mienia nie znasz więc mogę oszukać
3. Z dość dobrych źródeł bo z Przemyśla wiem o tym, że ty to Gellert i zarówno wiem, że ten ktoś wie gdzie mieszkasz :)

Fajne masz zrodla, skoro Mc Maciek jest w Krakowie i studiuje o,O

@temat
Pomylka rzecz ludzka, ale grunt to sie przyznac do tej pomylki.

H5N1
21-11-2009, 07:42
Ja dał bym Ci bana za dwulicowość. Gm też jest człowiekiem, i miewa gorsze dni, myli się.

Psyhol
21-11-2009, 08:07
W sumie też dziś dostałem bana za boty stoję z edziem on mnie bije dla jaj
uhając się ręcznie z minimalizowaną tibią nagle ban za co boty ;)
miłe bywa i tak są ludzie tacy jak gellert że wejdą zobaczą że walnie sie szybko manasa albo uha i ban w tym przypadku tak samo

O Kur*a HAHAHAHAH O LOL
Czlowieku jak mozna uhac sie recznie z "minimalizowaną tibia"? Teraz doj*bales jak nic .

@Topic
Co do Gelerta czy jak on sie tam wabi to nic nie mam lecz chyba kazdy ma prawo popelnic blad? Szczeze mowiac wina lezy tez po twojej stronie nie potrzebnie spamowales glupim hotem ;p trzebalo sie go spytac wprost czy sobie jaja robi , ale wkoncu to sa uroki Apo.

Brain
21-11-2009, 08:12
@Adasik

Lul? Jak miał być to nie on jak trzeba się zalogować i widać wszystko grubasie. Mc Maciek pewnie mieszka gdzieś na Dworskiego/Leszczyńskiego, jak Lord Pih na dworskiego mieszka ;o. Ja na Lwowskiej.

@Topic
Przynajmniej schudniesz.

Senshi
21-11-2009, 08:54
jak naprawde nic nie robiles to zal ze bana dostales ale jak ktos tam pisal ze expisz z auto-manasem,attackiem i lotem to sie nie dziw ze bana masz
moj pierwszy ban na mojej postaci byl od Gellerta za to ze w trainerze bylem i stalem... pozniej go cisnalem i przestal mi odpisywac... Powodzenia jak ci sie uda cos z tym zrobic

Dexter Rook Sorcerer
21-11-2009, 08:57
I na chu... sie chwalisz??

@Topic
Gellert juz wiele razy pokazal ze nie wie dokladnie co to bot :) takze zgodze sie z Toba Adas :)

On się ***** chwali ? Inteligencie z podstawówki nie wiem czy czytasz każdy post ale jak się wypowiadasz to powinieneś zauważyć że

@DOWN
Co ty **** gadasz? Jakie studia?! HAHAHAHAHAHAHAHAAHHA Synku ty jestes w moim wieku- 16 lat a ty mi tu wyjeżdżasz ze studiami ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah Proszę Cię Gellert :<<
Naprawdę żalosny jesteś

to napisał adaśik i powiedział że Emsi ma 16 lat i nie jest na żadnych studiach,to Maciek po prostu pokazał że jest studentem,proste.

Mc Maciek
21-11-2009, 09:27
Dobra, dość tego, bo to już się staje żałosne. Temat o banie zamienił się w dyskusje o tym, skąd jestem, co robię i gdzie mieszkam :|

Jak już chcecie wiedzieć, to napiszę małe sprostowanie: jestem z Przemyśla, nie mieszkam na Dworskiego, ani w okolicach, jak Lord Pih. Nie ważne gdzie, ale nie tam. Aktualnie przebywam w Krakowie, do Przemyśla jeżdżę raz na dwa tygodnie.

Jak aż tak Cię boli, że dostałeś tego bana, to napisz to w odpowiednim dziale, ale ostrzegam Cię, jak napiszesz tam coś takiego jak tutaj, to jestem prawie pewny, że Cię oleją.

Gellert
22-11-2009, 09:57
Dalem Ci bana za spam bo spammowales. Nie wiem co probujesz wywalczyc. Don Ja dostal upomnienie, bo bota uzywal chwile wczesniej, a nastepnego dnia bylem zmuszony juz go zbanowac.