PDA

View Full Version : Praca GameMasterow

zalonek
21-11-2009, 13:11
Zaczne od tego nie mam nic do żadnego GameMastera ale niech sie troche ogarnia.
No to tak wczoraj o kolo godziny 14:15 wychodzilem z dp i przed depo bily sie
3 osoby po 700-1000 lvle. Widzialem ze typek walnie ue odrazu tamten co dostal ue vita i potem staje i manas wchodzi co chwila tylko zielony "pylek" na postaci i tak te 3 osoby caly czas. Potem poszedlem na wrl w miescie exp poexpilem 15 min i dostalem bana za bota zgadzam sie mialem na hotkeju manasa ale to nie ja jeden go mam. Po banie zalogowalem sie na noob chara i patrze te same osoby jeszcze caly czas sie bija tylko widze cos takiego wytlumaczcie mi to typ cos pisze do typa w tym czasie wysyla wiadomosc daje vite i manasa Gz jak to sie dzieje to ja nie wiem. Napisalem raporta ale nikt nie odpisal 1h siedzialem w dp/trainy patrze a ten sam gracz co pisal vitowal i manasowam sie naraz stoi bez karnie w dp :/ A moze to temu ze ma hlvl a ja nie?

Komentujcie.

PS. Byl taki okres na APO ze bylo bardzo fajnie byly najazdy itp. a byl tez okres ze nooby pisali w dp sell wosso/pacc i nikt im nic nie robil i tak lepiej jest teraz niz bylo w tym "2 okresie"

Dolar $
21-11-2009, 14:18
Sprawiedliwość albo jej brak. Napisz o tym rozprawkę. : /

Wolly
21-11-2009, 16:06
Może nad czymś pracują? To, że nie ma najazdów to nie znaczy, że GM nie pracują.

Seth Drut
21-11-2009, 16:12
bostales bana za bota.. to chyba dobrze, nie?
teraz ty dostales, pozniej oni dostana.
temat bezsensu ;)

drasty131
21-11-2009, 16:35
bostales bana za bota.. to chyba dobrze, nie?
teraz ty dostales, pozniej oni dostana.
temat bezsensu ;)

AUHAUHHUAUHH Teraz to padlem ' teraz ty dostales, poznij oni dostana. '
Tak sie sklada, ze gralem chwilke ek'iem kumpla... Grubo ponad 1k lvl i stalem>pkwalem w city na scarze -.- I co ? Gowno, bana do dzis nie ma...
Co za tym idzie, ze h lvli nie banuja... :D

Badzjos
21-11-2009, 17:16

A Ty napisz coś innego, bo cały czas nabijasz posty, a do tematu nic nie wnosisz.

#topic, to nie prawda ze h lvli nie banują, ja miałem wosso (którego na dany moment nie uzywalem) i też dostałem bana (1,3k ek mam) więc banują każdego... Co do słuszności niektórych banów można mieć ostatnio zastrzeżenia niestety

$BaX$
21-11-2009, 17:30

Dołączam się. ;d
Miałeś bota, dostałeś bana. Sprawa prosta. Może mieli sio a manasami jak stoisz nie jest ciężko trafić...

Demon Huntter
21-11-2009, 17:33
AUHAUHHUAUHH Teraz to padlem ' teraz ty dostales, poznij oni dostana. '
Tak sie sklada, ze gralem chwilke ek'iem kumpla... Grubo ponad 1k lvl i stalem>pkwalem w city na scarze -.- I co ? Gowno, bana do dzis nie ma...
Co za tym idzie, ze h lvli nie banuja... :D

hah , wejdz z zbanowani i poczytaj troche

^topic
nie rozumiem tematu , banowani sa wszyscy no prawie wszyscy rowno , wiec kthxb.
temat do zamkniecia ;o

Orson_Pall
21-11-2009, 17:44
interpunkja koks wiesz?
I nie rozumiem, czemu za mf+vita ma byc ban xD To że Ty tak nier umiesz, nei znaczy ze sie nie da ;f

zalonek
21-11-2009, 18:10
Czasem sie zastanawiam czy nie ktorzy maja jakis uklad zGM czy cos... Nawiazuje
tez tu do tego ze GM sie malo staraja nie to co kiedys...

PS. Oni sie ganiali a nie stali w miejscu...

Senshi
21-11-2009, 19:52
lepiej zeby GMy w nocy siedzieli i sie cavami zajmowali ale tez z 1 przynajmniej od rana do wieczora zeby ktos sprytny cava nie ustawil w dzien xDD poza tym coraz gorsze zdanie o GM jest... za to co robia mam nadzieje ze sie to poprawi:< dzis w dp stalem i jakis nick co 1 raz go widzialem 900+ mial tez w miesiac pewnie wbity...

Lord Morgan.
21-11-2009, 20:04
Temat bezsensu lepiej niech gm beda w nocy i niech delete daja cave botom... niz maja robic jakies najazdy...