View Full Version : Winamp vs AIMP vs Foobar.
Stronghold
21-11-2009, 15:47
Czyli którego używacie i dlaczego.
@top
Ja przywiązałem się do Winampa od zawsze i na zawsze.
Prosty w obsłudze i po prostu świetny.
PS. Jeśli macie inny program,napiszcie też :)
PS 2. Mógł by któryś Modek zrobić z ankiety Publiczną ? Bo zapomniałem xdd
///Lost Girl Tylko admini tak potrafią.
Kiedyś Winamp.
Teraz Aimp, ponieważ mam przyciski do muzyki
na klawiaturze które nie chodziły w Winampie i nie musze klikać myszką aby zmienić kawałek! Xddd
Kiedyś używałem Winampa, ale miałem z nim jakieś problemy i nie czytał mi całej muzyki. Potem kolega pokazał mi AIMPa i od tamtej pory się zakochałem, naprawdę dobry odtwarzacz, scrobbluje muzykę na lastfm więc nie ma problemu. Mogę mieć otworzonych kilka playlist naraz i szybko między nimi przeskakiwać, ma wyszukiwarke utworów, wbudowany konwerter audio, wyłączanie wokalu i kilka innych bajerów :D
Winamp - moim zdaniem najlepszy odtwarzacz, od lat go używam i nie zamierzam zmieniać.
*Tanuki*
21-11-2009, 16:18
Ja używam iTunes, bardzo funkcjonalny odtwarzacz. :)
xD Lukki xD
21-11-2009, 16:27
Kiedyś Winamp.
Teraz Aimp, ponieważ mam przyciski do muzyki
na klawiaturze które nie chodziły w Winampie i nie musze klikać myszką aby zmienić kawałek! Xddd
To sie w opcjach winampa zmienia...
Oczywiście winamp, zdecydowanie najlepszy!
Wujaszek
21-11-2009, 16:57
Ja używam Aresa starcza mi taki ;D
Niezaznaczyłem żadnej odpowiedzi w sondzie..
Winamp - z przyzwyczajenia. Od zawsze byłem z nim związany. Urzekła mnie jego prostota i intuicyjna obsługa
Winamp od zawszę. Nie eksperymentowałem z innym szitem
Demon Huntter
21-11-2009, 17:46
Foobar - lepszy do 5.1.
Czasem Winamp =\.
Ja używam na zmiane winamp/foobar xd zależy jak mi się trafi itp xdd :D:D Jeśli chodzi o wygląd to winamp xd
Τettmeier
21-11-2009, 19:34
Kiedyś Winamp, teraz Aimp. Polecony przez Mejgerqa. Można sobie szybko i sprawnie przełączać playlisty, w ogóle pasuje mi, podoba mi się wygląd, nie zajmuje całego ekranu.. fajna rzecz. :)
Poziomkuwa
21-11-2009, 19:55
Foobar <333
Lord Morgan.
21-11-2009, 20:21
Winamp i na zawsze Winamp latwy w obsludze itd :cool:
Winamp :) jakos zawsze on najbardziej przypomina mi odtwarzacz do muzyki :D
Winamp.
O tych innych programach nawet nie slyszalem, poza tym korzystam z winampa od jakichs 5-6 lat, tyle co mam kompa ;o
Nema LypY
22-11-2009, 15:36
Winamp bo od malego :d
\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_
ja używam aimpa. wcześniej korzystałem z winampa ale miałem cały czas problemy z nim. kolega polecił mi aimpa i od tamtego czasu trzymam się go :)
Z tych 3 uzywałem tylko i wyłącznie Winampa. Teraz używam Windows Media Player bo nie scina gier, a na Winampa czasem musiałem dużo czekac i wyskakiwał mi w najmniej oczekiwanym momencie, np. jak biłem stworka :D
W sumie Winampa uzywałem jeszcze za 'czasów tibijskich'.
Z programów w ankiecie znam tylko i wyłącznie Winamp, dlatego on jest najlepszy i go używam od zawsze.
adrianeq :)
10-12-2009, 21:39
Aimp.
Dlaczego?
Mało pamięci zjada. Graficznie rozwinięty, szybka kontrola zarządzania playlistami. Winamp- Kiedyś dobry, teraz za dużo bajerów dodanych, zbyt skomplikowanych dla mniej zaawansowanych.
Old Shidishi
20-12-2009, 12:54
Winamp kox! Uzywam go od lat i nie mam zamaru zamieniac go na inny :D
Foobar zdecydowanie, definitywnie, nieodwolalnie .. Winamp smierdzi :p
Winamp, stare ale jare zawsze tego uzywam od 5 lat .
Od zawsze winamp ;]
Moim zdaniem najpopularniejszy program. lubie ściągać do niego skórki :D bo są zajefajne.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.