PDA

View Full Version : Sens Gry na apo ?

Zgredeq
22-11-2009, 01:58
Witam Chciał bym usłyszec waszą opinie na temat
(Czarnego Lucyfera,Royal Bonka I innych co zostały im zwrócone lvl )
Dlaczego innym zwrocie Level jeżeli ktoś się sam zrokuję albo specjalnie ?
a jak kogoś serio zrokują nie odacie lvl proszę o wypowiedz dlaczego innym odajecię lvl a innym nie ?? czym kto od kogo się różni

Marik
22-11-2009, 02:11
portfelem ;]

Badzjos
22-11-2009, 02:17
Nie sądze żeby Mortiis dostał kase za oddanie im lvla... Po prostu udowodnili jakoś że należy im się zwrot lvli, może na litość albo cokolwiek innego. Nie wiem, według mnie powinni edziowi oddać lvl i tyle

Kowalu$
22-11-2009, 02:20
Proste prawo dżungli kto kupil wiecej pacc ma wieksze lajty na APO komercja elo :)

Dolar $
22-11-2009, 02:25
Jeśli ktoś ma mózg i z niego korzysta to lajt. Jeśli natomiast jest tak zapatrzony w grę, że jest gotowy wydawać grube pieniądze na postać, to raczej powinien iść do lekarza. :)

Ero Senin
22-11-2009, 02:26
Haha, Deads płaczesz bo edzio dał się hacknąć ? Santano wspomniał że edziowi nie zostanie oddany lvl, dał się hacknąć - jego sprawa : ))

@topic
Co do tematu, Royal Boonek czy też Czarny Lucyfer bodajże mieli argumenty by oddać im lvl (nie wiem jak to dokładnie było) jeżeli chodzi o edzia to tak jak napisałem wyżej - dał się hacknąć to jego problem... Dlaczego nie wypowie się ten allegro kid (edzio)? Bo nie ma nic na swoją obronę, by oddać mu lvl. Jego napinka trwała dosyć którko.. :))
To Tyle, Cze.

ps: haha teraz darkrose 1st w statach : ))

Drako o.o
22-11-2009, 07:54
widze autorowi zal dupe sciska, ze oddal im lvle
co Cie to obchodzi? zwrocil im lvle bo mial powod a pisanie o tym jest debilne bo juz tego nie cofniesz ani nie wyplyniesz aby oddali lvle Tobie czy kolegom

Pampalini
22-11-2009, 08:19
Wiesz, lvl może zostać zwrócony jeżeli dostało się hacka i ma się na to dowód.
2. Nie powinno to nikogo interesować w jaki sposób odzyskał lvl to tylko wyłącznie sprawa mortiisa i osób którym zwrócił lvle.
3. Wszyscy piszą że pieniądze robią swoje a mi się tak nie wydaje mortiis udowodnił że nie liczą się dla niego tylko pieniądze a sprawa servera.
4. Deads, nie wiem co chcesz udowodnić tym tematem ale szkoda mi Ciebie.

Senshi
22-11-2009, 08:32
czarnemu lucyferowi i royal boonkowi nie powinny zostac zwrocone lvl a co do Edzia to byl hack:
a)jezeli Edzia hackneli z jego glupoty to lvl nie powinien zostac zwrocony
b)jezeli Edzia hacknal naprawde dobry hacker bez jego winy to nie mialbym nic przeciwko jakby mu zwrocili lvl

Vivek
22-11-2009, 08:47
Mówicie, kto kupi pacc odzyska lvl. To nieprawda. Mortiis oddaje im lvle żeby grali na apo. Dla niego to nie problem a zawsze jest o tą jedna osobę więcej.
@down
Szkoda, że go zbanowali xD

Seth Drut
22-11-2009, 09:13
edzia nie zrokowali tak bardzo, jak innych (do 100lvl)
on ma 2k i na pewno bedzie gral dalej, albo sprzeda chara.
to moje zdanie na ten temat ;)

WerS
22-11-2009, 09:42
portfelem ;]

Albo po prostu stronniczością gm'ów. Mi postać 2 lata temu shakowali, mały lvl ale dla mnie to było coś wtedy, pisałem do Mortiisa o cofnięcie mi postaci, ale nie, nie dopilnowałeś konta to masz itp. gadka.
Jak się ma znajomości w ekipie to sens grania po hacku jest bo pewniak że ci chara cofną

Wolly
22-11-2009, 13:04
Santano: APO przyjmuje pieniądze tylko za PACC. Wszelkie historie na temat "oddawania postaci za przelew" są nieprawdziwe.

To jedna z wypowiedzi mojego wywiadu. :)
Jedni w to uwierzą inni nie, ale wydaję mi się, że nie ma czegoś takiego jak 'korupcja'. Bo to się po prostu nie opłaca.

WerS
22-11-2009, 13:15
To jedna z wypowiedzi mojego wywiadu. :)
Jedni w to uwierzą inni nie, ale wydaję mi się, że nie ma czegoś takiego jak 'korupcja'. Bo to się po prostu nie opłaca.

Jak się nie opłaca! Opłaca się, typa shakują powiedzmy 1k, zdegraduje go hakjer do 400, zapłaci i mu 1k ustawią. GM się nie narobi a zarobi nie?

Dolar $
22-11-2009, 13:44
Jak się nie opłaca! Opłaca się, typa shakują powiedzmy 1k, zdegraduje go hakjer do 400, zapłaci i mu 1k ustawią. GM się nie narobi a zarobi nie?

GM? God jak coś... Zresztą niby komu tak zrobili? Rotfl. :O ! Nie wiesz to nie pierdol.

#Topic

'Wydałem 1,1k zł na postać, ale już 200 kcc odrobiłem....'

A teraz ile straciłeś napinaczu? Nawet się nie odezwiesz w temacie, bo konta na forum nie masz. Sam tu nie osiągnąłeś nawet 500 levela i ty śmiesz mówić, że ktoś grać nie potrafi? : /

Ahoj marynarzu. : /

[22/11/2009 13:56] Santano -> Szymek Knight was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Ten to już w ogóle nie ma po co tu grać skoro ma za grube ręce, żeby się samemu uhać/manasować. :)

Bob Marley
22-11-2009, 14:40
Proste prawo dżungli kto kupil wiecej pacc ma wieksze lajty na APO komercja elo :)

Ej Ziomek no Nie Wiem. jakos Na Overiusie Mam Wykupionych Paccow 10x (przelew i sms) Gdzie moj lvl? zjechany Do 80 z 620 Ja Sie Nie bd O ten lvl Prosic. Mortiis Nie szanujuje Rowno Graczy. I To Sie Mu OdpŁaci. Bedzie CoRaz Mniej ludzi Grac.

Co Do boonka to Sam Lvl Zjechal. Ze GŁupoty nagadaŁ Mortiisowi, to juz nie Jego problem. Boonek new z tego Co Wiem.

Demon Huntter
22-11-2009, 14:47
moze to zalezy od przeszlosci postaci?
te wasze tematy ... jestem za nie oddawaniem , bo to jest bez sensu :/

WerS
22-11-2009, 14:49
GM? God jak coś... Zresztą niby komu tak zrobili? Rotfl. :O ! Nie wiesz to nie pierdol.

Ale ty przyjebany chudzielcu jesteś...To była jak by ci to ująć... Ironia.

Ironia-Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce.

W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.

Termin ten odnosi się również do sytuacji, zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami; rezultatów przeciwstawnych wobec zamiarów, czyli do zaburzenia przyczynowo-skutkowej struktury rzeczywistości. Wyróżnia się tu kilka odmian:

* ironia sytuacyjna, np. wystąpienie w komputerze błędu systemowego (blue screen of death) w trakcie oficjalnej prezentacji Windows 98 z udziałem Billa Gatesa na targach COMDEX w kwietniu 1998;
* ironia losu (zwana też kosmiczną), np. utrata słuchu Ludwiga van Beethovena;
* ironia historii, np. określenie stosowane wobec wojny światowej 1914-18 w okresie jej trwania oraz krótko po zakończeniu: Wojna mająca na celu zakończenie wszystkich wojen (The War to End All Wars).

Matrycą ironii werbalnej będzie więc: [ktoś] ironizuje, że..., matrycą ironii odnoszącej się do sytuacji, zdarzeń, losu: na ironię zakrawa, że....

Wyróżnia się również postawę ironiczną, charakteryzującą się dystansem, spokojem, rozwagą w ocenie, brakiem zaangażowania, oziębłością emocjonalną.

Szczególną odmianą ironii jest ironia sokratejska - przypisywany Sokratesowi, utrwalony w dialogach Platona sposób prowadzenia dialogu, będący zarazem metodą docierania do prawd

Na drugi raz się tak nie spinaj bo kupę zrobisz ;|

Adasik
22-11-2009, 16:05
Hahaha Dolar $ wie co napisać xDDD
@Deads
Deads o co płaczesz? Wpierw kradniesz mu kaptur, którzy 'rzekomo mu oddałeś' (co jest nieprawdą), a teraz domagasz się zwrotu mu lvla.
Może bez jego sio nie potrafisz kogoś zabić? A może potrzebujesz kogoś żeby mu dupe pucować? W sumie tak było jak Dolar $ miał Scixa to było 'zarex pomoz sky' Ja Miałem Broxa na 1600, ty 1300- "Brox wpadnij na sky"
Teraz myślisz, że wbiłeś lvl na cave, za którego dostałeś niejednego bana i myślisz, że nikt nie jest w stanie ci nic zrobić.... Jakby Dolar $ poprosił cię o pomoc ani nie raczysz odpisać zakompleksiony gówniarzu.
@TOPIC
Ciebie akurat najmniej powinno to interesować, a przynajmniej póki Ciebie nie zrookują :) Po tym incydencie możesz się spytać.

Dolar $
22-11-2009, 16:12
Cały ten debilizm o ironii, który napisałeś. : / <za dużo zajmuje>

Kopiować z wikipedii? Na chuj też mam Internet. : )

Nie wkręcaj, że to była ironia, bo tam jej raczej się nie dopatrzę. :O Myślałeś, że to co napisałeś o rookowaniu postaci/ironii było śmieszne? Humor masz niekiepski. :O !

Rozjebałeś mnie synek. :O

chudzielcu

Co, grubasie? : /

#Topic

Nie ma sensu. Nie graj tu. : /

Na drugi raz się tak nie spinaj bo kupę zrobisz ;|

Zrobię ją, a ciekawe kogo pysk będzie jej odbiorcą. : )

Myst
22-11-2009, 16:38
Eh, ale macie tematy. Jak mu oddadzą level to wtedy będą tworzone czemu mu oddaliście itp. Zastanówcie się czego chcecie -.-. Raz mówicie nie oddawajcie, a teraz oddawajcie. Może czas zmienić sytuację na apo i już nie oddają levela. Nadszedł czas na zmiany i tyle. I wogóle to sprawa Mortiisa.

Azbestowy v.25.0
22-11-2009, 17:02
Bezsens :<

Pekuje
22-11-2009, 19:41
Według mnie bezsens.. Kiedyś z rok, 2 temu miałem 940 lvl [ lwie serce (od 900 do 940 krotko gralem, ale mialem lepsze powazanie niz wszyscy poprzedni ownerzy) był wtedy największy z 1000~] i mnie schakowali, zrookowali do 1 lvla, pisałem o tym na forum, dałem wszystkie możliwe dowody, a Ci z góry nawet nie spojrzeli na ten temat. więc proste płacisz to ci oddadza ;]

Grać tylko nie dać sie schakować, bo jak damy to tylko nasza wina ;]

adrian rook xD
22-11-2009, 20:47
Bezsens :<

No właśnie :c
.
.
.
.
.
:):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::cool::eek:

_Spajki_
22-11-2009, 21:56
Odp.
Nie...
Gra na APO nie ma sensu.
nara

Zgredeq
22-11-2009, 22:49
Hahaha Dolar $ wie co napisać xDDD
@Deads
Deads o co płaczesz? Wpierw kradniesz mu kaptur, którzy 'rzekomo mu oddałeś' (co jest nieprawdą), a teraz domagasz się zwrotu mu lvla.
Może bez jego sio nie potrafisz kogoś zabić? A może potrzebujesz kogoś żeby mu dupe pucować? W sumie tak było jak Dolar $ miał Scixa to było 'zarex pomoz sky' Ja Miałem Broxa na 1600, ty 1300- "Brox wpadnij na sky"
Teraz myślisz, że wbiłeś lvl na cave, za którego dostałeś niejednego bana i myślisz, że nikt nie jest w stanie ci nic zrobić.... Jakby Dolar $ poprosił cię o pomoc ani nie raczysz odpisać zakompleksiony gówniarzu.
@TOPIC
Ciebie akurat najmniej powinno to interesować, a przynajmniej póki Ciebie nie zrookują :) Po tym incydencie możesz się spytać.

Po 1 Nie okradłem tylko pożyczyłem to jest lepsza definicja :* a co do dupy to ty byś każdemu ją wyczyścił lepiej niż w szpitalu lewatywa
na cave ?? idź se noob charami stawiać albo broxem jak to mówiłeś że będziesz stawiać na zarexa miałem wyjebane ale jak leciał jak piesek to nie moja sprawa ;) bynajmniej dzieci ubił a co do edzia mnie to interesuje bo byś płakał jak by rokneli ci broxa poleciało by 100 e-maili do Mortiisa 100% żeby ci lvl odali mogę się założyć oo 100zł których nigdy nie zarobisz

1st R. Boonek
23-11-2009, 04:08
Ojojojoj jebie tu smieciem aaaa to deads ehh :)

Jestes ciota i tyle ... po chuj zakladasz taki temat? skoro ci sie nie podoba moze poprostu zmien ots? Nie zmienisz to oczywiste.. Ale ponapinac na forum sie mozna nie ? he

Sens gry na APO ? tak jak na kazdym innym ots czy rl tibi .. expic expic zabijac expic ...

Z reszta widzicie.. oddali mi lv , sprzedalem chara , tydzien pozniej ban za boty (mial byc delete) i co? gówno delete niema i nie bedzie _/ pjona

ps. niech dalej zal ci dupe smieciu sciska :D

Dolar $
23-11-2009, 16:54
Po 1 Nie okradłem tylko pożyczyłem to jest lepsza definicja :* a co do dupy to ty byś każdemu ją wyczyścił lepiej niż w szpitalu lewatywa
na cave ?? idź se noob charami stawiać albo broxem jak to mówiłeś że będziesz stawiać na zarexa miałem wyjebane ale jak leciał jak piesek to nie moja sprawa ;) bynajmniej dzieci ubił a co do edzia mnie to interesuje bo byś płakał jak by rokneli ci broxa poleciało by 100 e-maili do Mortiisa 100% żeby ci lvl odali mogę się założyć oo 100zł których nigdy nie zarobisz

Ja po prostu niektórych uważałem za kumpli. Teraz wiem, którzy na prawdę nimi są. :)

Co ma znaczyć 'leciał jak piesek' ? Co ty z tymi psami? Jesteś zoofilem? Lecieć to może samolot. : /

#Topic

Ta gra nie ma sensu, odejdź.

@Down

Zadzwonić na skype? Ja nie szukam znajomych. Oni sami się znajdują. Jak będę miał ochotę ci ubliżyć to się nie martw, zrobię to. :)

Zgredeq
23-11-2009, 21:07
Ojojojoj jebie tu smieciem aaaa to deads ehh :)

Jestes ciota i tyle ... po chuj zakladasz taki temat? skoro ci sie nie podoba moze poprostu zmien ots? Nie zmienisz to oczywiste.. Ale ponapinac na forum sie mozna nie ? he

Sens gry na APO ? tak jak na kazdym innym ots czy rl tibi .. expic expic zabijac expic ...

Z reszta widzicie.. oddali mi lv , sprzedalem chara , tydzien pozniej ban za boty (mial byc delete) i co? gówno delete niema i nie bedzie _/ pjona

ps. niech dalej zal ci dupe smieciu sciska :D

Nie przestawiaj mi się tu dzieciaczku idź lepiej nowego no ob chara zrobić albo kupić na allegro

Ja po prostu niektórych uważałem za kumpli. Teraz wiem, którzy na prawdę nimi są. :)

Co ma znaczyć 'leciał jak piesek' ? Co ty z tymi psami? Jesteś zoofilem? Lecieć to może samolot. : /

#Topic

Ta gra nie ma sensu, odejdź.

Ojoj Dolar ile myślałeś nad tym nikiem ? wiesz co to za temat ? chodzi tu jaki sens ma gra na apo kumasz to ? nabijasz se posty ??? ;/ ojoj

nie masz nic do powiedzenia to nie pisz 0 jeżeli chesz se cisnąc po kimś zrób temat na forum kto się ze mną pociśnie albo odpal skype i podzwoń do ludzi i ciśnij :)

#Techniks
Nie pisz double postów.

*^*Hunterpall*^*
23-11-2009, 22:55
Niektorym oddaja lvl, niektorym nie.
Wiem, ze jest glupie jak ktos sam sobie zrookuje i mu oddadza, ale co poradzisz.
Jeden zrobi to specjalnie i mu oddadza bo ma screeny z gry, a drugi nie:<
Takie zycie

Gogeta SsJ2
24-11-2009, 06:39
Jak nie widzisz sensu to nie graj , no chyba , że jesteś uzależniony .

Azielu$
24-11-2009, 10:25
Tu chyba chodzi o poziom intelektualny. Arcuś czasem palnął coś mądrego, Czarny udawał intelektualiste, a Shidishi i Edzio byli kretynami i zapewne dlatego lvl'i nie odzyskają, więc radze tobie i twojej bandzie wyrzutków społeczeństwa (Kevinek, Knight Lukass, Dodox, Endrolid) uważać na swoje konta. :)

Norix
24-11-2009, 23:56
Ja Mysle ze gmowie Daja lvle tylko tym których lubią.

Amu$
25-11-2009, 23:08
Ale Deads debilu umysłowy po co robisz takie tematy jak i tak nie odejdziesz z apo ?
Bym się śmiał z ciebie jakbyś miał hacka i zrookowali by ci postać.
Pewnie byś wysłał 129129371972397812 e-maili aby Ci lvl zwrócili bo nie możesz żyć bez apo.
Może czas zastanowić się nad przyszłością a nie jakie bd nowe potwory i gdzie bd nowe respy. : O

Dopalacz
25-11-2009, 23:14
Zamknijcie ten temat który do niczego nie porawadzi , jak czytam te posty deadsa to płakać mi się chce, ort. ,składnia;/.Twoje tematy są bezsensowne ;/ co dopiero propozycje

diamondback
25-11-2009, 23:26
Uważam ,że levele nie powinny zostać oddawane jeśli ktoś sam się rookuje.
Jeśli postać zostanie haknięta i ma się dowody , można oddać jeśli ktoś sobie zasłuży i grzecznie o to poprosi :)

Sharks
01-12-2009, 00:05
Edziowi lvla nie powinni oddawac. Bocil i tyle. I tera sie wywyzsza... Lvlami

Saylor
01-12-2009, 08:02
@up

kurw.. nie nabijaj postów na starych tematach , ktore juz powinny być zamknięte.

ps.
juz odpowiedziałem wcześniej.

Pinedzio
01-12-2009, 09:16
Nie ma sensu Deads grania tu :< wyjdz na dwór dzieciaku przestan grac w ta gre ;/

Pawelek Rookerek
01-12-2009, 18:48
widze autorowi zal dupe sciska, ze oddal im lvle
co Cie to obchodzi? zwrocil im lvle bo mial powod a pisanie o tym jest debilne bo juz tego nie cofniesz ani nie wyplyniesz aby oddali lvle Tobie czy kolegom

Prawda xD

@Topic

Jeżeli drażni cie to zmień OTSa ,napisz skarge do Mortiisa albo idź się lecz bo jesteś uzależniony od Tibii..

drasty banned
02-12-2009, 22:37
Sens moze i jest... Ale zalezy czy grales h lvl... Jak tak to nie... Ciagle i w kolko to samo...

Hrabia Olaf
03-12-2009, 21:05
Sesnu nie ma.
Odzyskali lvl'ele ponieważ uargumentowali zwrot lvl'i bądź poprostu im uwierzyli, lub wyprosili - w co osobiście wątpie: O

.!.Kosa.!.
03-12-2009, 21:09
Oj***ć jak najwieksza ilosc ludzi. hahahah nie no wbicia lvl i zabawa

Skryper.!
06-12-2009, 11:48
Witam Chciał bym usłyszec waszą opinie na temat
(Czarnego Lucyfera,Royal Bonka I innych co zostały im zwrócone lvl )
Dlaczego innym zwrocie Level jeżeli ktoś się sam zrokuję albo specjalnie ?
a jak kogoś serio zrokują nie odacie lvl proszę o wypowiedz dlaczego innym odajecię lvl a innym nie ?? czym kto od kogo się różni

No oddal im lvl i tyle. Ale tobie powinien dac delete wiec sie tu nie sraj. bb

kipslips
09-12-2009, 11:32
sens jakis tam jest, wspaniala zabawa, mozna czasami sie zlac ze smiechu z noobow hah xd

F-Ziutek
09-12-2009, 13:29
Moje zdanie jest takie iż Gm-owie Oddają tym których lubią w dodatku popatrzcie duże lvl nie są banowani za bocenie lecz te małe lvl co chwile, dostałem postać logłem na nią i od razu ban za boty GZ Dla Gellart

Fire Ziut - Nie Kradnie.! Bierze Co mu Się Należy
Fire Ziut - Nie Ucieka. Tylko Spieszy Się Do Depo
Fire Ziut - Nie Kłamie Przedstawia Swoja wersje wydarzeń .!
Fire Ziut - Nie Rozkazuje.
Fire Ziut - Nie Boci-a bany za to ma