Zaloguj się

View Full Version : I znów Gm w akcji xD

MorgiBack
22-11-2009, 12:14
Chciałbym pozdrowić przede wszystkim Gm'a za trafną ocene :D

A o to dowód :D:D:D:D:D:D:D:D

To jest kumpel ale on ma tak dobre pvp, że Gm mu banem grozi :D nie jego wina xD

http://img517.imageshack.us/img517/4180/ehhx.png

Znajdź tu Bota dam ci 100zl xd

Pozdro

Sambo
22-11-2009, 12:16
Takie zdjęcie nie jest dowodem na to , że nie masz bota.
Wystarczy tylko kombinacja ctrl+f12 i bota nie ma.:D

.!Z@rk!.
22-11-2009, 12:16
Hehe ja dostałem bana bo tylko zapytałem na gc kto gra na Mazurskim, a ban: because of Sprzedaz/Kupno za prawdziwe pieniadze. XD!

MorgiBack
22-11-2009, 12:17
Takie zdjęcie nie jest dowodem na to , że nie masz bota.
Wystarczy tylko kombinacja ctrl+f12 i bota nie ma.:D

Tak w trakcie walenia o tym pomyslal napewno.

Beny Knight
22-11-2009, 12:38
HAHA znowu xd. Wczoraj polowe osob na arenie straszyl banem XD

Emiluwa .
22-11-2009, 13:00
To jest wosso, który opanował wosso (czyt. zna zasadę wosso) biłem się z nim parę razy i wiem, że to wosso. :)
Trafnie GM. :)
Gratulację :)

Skryper.!
22-11-2009, 13:07

W trakcie walenia 1 kinga z taka iloscia hp to moze isc sie wysikac.
Wcale to nie dowod ze bota nie masz;o

Azielu$
22-11-2009, 13:12
1. Wosso można ukryć więc ss to nie dowód
2. Za friko ostrzeżenia by nie dostał
3. Deklu, a co ma pvp do expienia?
kthxb

.Serafin
22-11-2009, 13:13
Jak ty nie masz bota, to dam ci te 100 zł. : |

ozix
22-11-2009, 13:15
Ehh wszysyc którzy tutaj piszą ze wosso sie da ukryc itp. sami go maja skoro sa takimi ekspertami :) A dla takich bardziej kumatych wystarczy spojrzec na jego manasy. Wiadomka ze wosso pije manaski od poczatku jak sie uzupelnia a jak widac na ss koles nie ma pustych pokolei. Adrionass stoje po Twojej stronie.

Fraelek
22-11-2009, 13:25
Jak ty nie masz bota, to dam ci te 100 zł. : |

Ale Ty nie masz 100 zł . : \

@top.

No, super . Dostałes ostrzezenie . Swietny powod zeby sie na 4um chwalic .

Delta
22-11-2009, 13:27
A ja jestem pewny ze masz boota sam widzialem jak na arenie nie mogl cie ujebac 900 ek wiec to o czyms swiadczy i te manaski tez ^^

.Serafin
22-11-2009, 13:51
Ale Ty nie masz 100 zł . : \

@top.

No, super . Dostałes ostrzezenie . Swietny powod zeby sie na 4um chwalic .

A ty co teraz? 175 mam na koncie w mbanku :<

Tarry
22-11-2009, 13:58
I po co dawac takie tematy.
Widocznie masz bota i tyle.

Dolar $
22-11-2009, 13:59
Pomyliłeś hotkeya z manasem wciskając exeta res? : /

Friks
22-11-2009, 14:19
Moim zdaniem to Gellert ktory chyba nie wie jak wyglada bot;/
Pozdrawiam go:) i fajny eq;p

^Hmm^ o.O
22-11-2009, 15:06
Full Light zaznaczone w wosso i masz light hacka. wedlug mnie wosso 100%

Kapitan Alkohol.
22-11-2009, 15:07
Ctrl+f12 rlz.
Nie wiem po co zakładasz takie tematy ze swoich charów, nie wiem co chcesz przez to pokazać - eq ?
Temat bezsensowny z którego nic nie wynika.

Santano
22-11-2009, 15:11
Nie wiem kto dał upomnienie, być może ja, wiem jednak, że bota miałeś.

Hehe ja dostałem bana bo tylko zapytałem na gc kto gra na Mazurskim, a ban: because of Sprzedaz/Kupno za prawdziwe pieniadze. XD!
A podczas rozmowy na priv z moją drugą postacią wcale nie oferowałeś mi wymiany przedmiotów z APO na inny serwer, prawda?

Nie wiem, jaką czynność uważasz w tym wypadku za "walenie".
Jeśli powyższa czynność to uderzanie jednego Kinga, gratuluję podzielności uwagi. Myślę, że przy robieniu screena przede wszystkim myśli się o ukryciu bota. :)
Natomiast, jeśli jako "walenie" w tym wypadku uważasz inną czynność, która wymaga użycia ręki - brak myślenia jest możliwy.. jednak.. trudno zajmować się tym i grać jednocześnie, bez bota.

Ehh wszysyc którzy tutaj piszą ze wosso sie da ukryc itp. sami go maja skoro sa takimi ekspertami :) A dla takich bardziej kumatych wystarczy spojrzec na jego manasy. Wiadomka ze wosso pije manaski od poczatku jak sie uzupelnia a jak widac na ss koles nie ma pustych pokolei. Adrionass stoje po Twojej stronie.
Być może wosso pije manasy po kolei. Jednak całe działanie wosso nie opiera się jedynie na piciu Mana Fluidów.

W trakcie bicia jednego Ots Kinga prawie zawsze atakuje się go przy użyciu broni. Tak samo jest z innymi potworami. Zaznaczając potwora bezpośrednio w oknie Tibii - jest on zaznaczony w czerwonej ramce. Kiedy zaznaczysz go przez większość botów - ramki nie ma. Nie mamy pewności, jaki to był bot, jednak najprawdopodobniej coś miałeś.
Mimo wszystko bota jednoznacznie wskazać na screenie nie można, ponieważ jedna kombinacja klawiszy może go wyłączyć.

Gratuluję doboru działu; czytanie jest wspaniałą umiejętnością, radzę poćwiczyć na regulaminach.

#Edit
"Exani tera" wpisałeś po ostrzeżeniu, co widać na screenie. Może masz ten czar pod F12?:>

adrian rook xD
22-11-2009, 15:16
Nie wiem kto dał upomnienie, być może ja, wiem jednak, że bota miałeś.

Wystarczy spojrzec na twoje manasy, i widać że masz bota : O

.Serafin
22-11-2009, 15:23
Wystarczy spojrzec na twoje manasy, i widać że masz bota : O

No tak, zielone są.

Kowalu$
22-11-2009, 16:30

Dokladnie o tym samym pomyslalem :)

@Topic
Ustaw sobie hoty z uhem i manasem inaczej :) zeby exani tera nie wciskac jesli chodzi o uhy pod hotem to GM'owie sie nigdy nie myla :)

Palldino
22-11-2009, 16:34
hahaha jak go dojechali myślał ze mu sie uda xD

Azbestowy v.25.0
22-11-2009, 16:51
Nagraj to dyktafonem, to ci uwierze :<

Czarodziej Xardax
22-11-2009, 17:52
Dobra wez wyjdz ....
Nie moglem Cie uwalic jak mialem 150 lvli wiecej >.<

Badzjos
22-11-2009, 17:59
A podczas rozmowy na priv z moją drugą postacią wcale nie oferowałeś mi wymiany przedmiotów z APO na inny serwer, prawda?

Czyli siedzisz na mc? Powinien być ban... :P

#Edit
"Exani tera" wpisałeś po ostrzeżeniu, co widać na screenie. Może masz ten czar pod F12?:>

Ma pod f12, bo jak wyłącza się tam bota, to czar spod tego hotkeya nie działa, w przypadku exani teraz powinny pojawić się dymki na postaci, tak się nie stało bo przez bota czar wcale nie zadziałał.

.Serafin
22-11-2009, 18:00
Dobra wez wyjdz ....
Nie moglem Cie uwalic jak mialem 150 lvli wiecej >.<

To akurat moze zależeć od twojego świetnego pvp.

adrian rook xD
22-11-2009, 18:46
SS to nie dowód. Wosso ma funkcje ukryj ctrl + f 12.

W każdej chwili mogłes schowac go.
Co ma pvp do expienia?

Po tym co napisales z tymi usmieszkami stwierdzam iż boisz sie bana to ukrywasz zeby nie wychwycili...

@top
Ban

kkthxbye

Sillasek
22-11-2009, 18:59
pozdro koles mowisz ze kumpel ma dobre pvp a jak was lalismy to on na ukos z esc sie uhal ....

Senshi
22-11-2009, 19:01
moze miales bota i GM cie slusznie oskarzyl ale sa tez takie przypadki ze oskarzenie jest niesluszne nie wiem jak bylo w twoim przypadku najlepiej GM sie spytac;)

White Uher 92
22-11-2009, 20:30
Mówie wam , nie opłaca się już grać na tym APO ponieważ póki GM nie zmieni swojej postawy to jest straszna chujnia naprawde. Na dzień dzisiejszy nie polecam tego sławnego niegdyś apo.

W trakcie walenia 1 kinga z taka iloscia hp to moze isc sie wysikac.
Wcale to nie dowod ze bota nie masz;o

Może się akurat uhnął?? pomyśl zanim coś powiesz.

drasty131
27-11-2009, 16:25
Ma bota... Wiem cos o tym... bb :cool:

Sturnusek
28-11-2009, 03:49
A moze, nie trafil w PRTSC SYSRQ tylko w f12, gdzie moze miec exete? : /

Kichu
28-11-2009, 22:35
Po 1 to mi wyglada na fake, exani tera na srodku respa? hmm trigger for script off?:>, koks, wiesz blackd np. chowa sie tam za strzaleczka kolo zegarka ; ) po nastepne masz gbp masz po otwierane jak ostatni noob co dowodzi bota ;> nie wiem kto otwiera 2 rzadki uhow, nie mam pojecia po co to battle i po co to rozwiniete eq ;> to tak zeby latwiej bylo myszka trafic xd
albo zdazyles te okienka wszystkie na otwierac, a loota to pewnie do tego gbp w miejscu na strzaly pchasz ;>
moim zdaniem to wszystko powinno wygladac tak o :
http://img209.imageshack.us/img209/4034/77210115.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/1197/86093892.jpg

Rozczochrany Bob
28-11-2009, 22:37
nie wiem czy dobrze widze ale masz chyba lh ;d

>>Vegos<<
29-11-2009, 11:29
Po 1 manasy
Po 2 da się wyłączyć...
Po 3 Adrionass "delikatnie" używa bota i udaje, że gra ręcznie... NIby ja też gram ek, ale ręce mam stalowe...

Takarji
29-11-2009, 12:42
Pod f12 ma exani tera i jak nacisnął ctrl + f12 to czar mu się nacisnoł łeee.

Dex von Evil
30-11-2009, 21:16

Pozdro

Chcialbym ci powiedziec ze zapomniales wylaczyc lh ! ;)) haha 100zl dla mnie :p mozesz oddac w kcc;p

Zbigniew Wodecki
03-12-2009, 17:37

A może mu sie odnowiły, akurat te 2, czasami sie tak dzieje

Babus
03-12-2009, 18:37
Myślę, że przy robieniu screena przede wszystkim myśli się o ukryciu bota. :)
Myślę, że przy robieniu screena najpierw trzeba przeczytać co piszę, a później trzeba szybko nacisnąć "Print Screen". Napis widnieje około 10 sekund więc wątpię aby miał na to czas, ale cóż, mogę się mylić..

Być może wosso pije manasy po kolei. Jednak całe działanie wosso nie opiera się jedynie na piciu Mana Fluidów.
Owszem pije.. LH? Options > Graphics > Advanced > Show Light Effect i mamy wbudowanego light hacka. Jak jeszcze zgrzeszył?

W trakcie bicia jednego Ots Kinga prawie zawsze atakuje się go przy użyciu broni. Tak samo jest z innymi potworami. Zaznaczając potwora bezpośrednio w oknie Tibii - jest on zaznaczony w czerwonej ramce. Kiedy zaznaczysz go przez większość botów - ramki nie ma. Nie mamy pewności, jaki to był bot, jednak najprawdopodobniej coś miałeś.
To za nieatakowanie potwora tez można dostać ostrzeżenie? Bo ja nigdy nie atakuje ;/ No cóż nawet jeśli to jest karalne, to obok leżą dwa ciała. Faktycznie nie ma śladów krwi gdzieś obok, zapewne to Warlocki ale puśćmy wodzę fantazji.. Ktoś wziął 2 kingi na klatę i padł. Zostawił je na red hp. A on akurat biegł i jak widać na screenie walnął 'exori max' i padły, zanim jeszcze dostał hita. Fakt, to niczego nie udowadnia, ale też nie zaprzecza. Po za tym jak ktoś ma włączone "full def" to wątpię, żeby walił z miecza. Dobra, przejdźmy dalej..

Mimo wszystko bota jednoznacznie wskazać na screenie nie można, ponieważ jedna kombinacja klawiszy może go wyłączyć.
Tu masz rację, ale to żaden dowód.

Nawet, jeżeli ma to przez 'panikę' w trakcie której robi się screena łatwo pomylić F12 z "Print Screen". Niektóre klawiatury, aż się o to proszą, np.
http://subvert.pl/sklep/files/7128a.jpg

Nie znam tego osobnika, nie widziałem go nigdy, także nie mogę stwierdzić, czy ma bota. Postanowiłem po prostu wyrazić swoją opinie, bo zrobiło mi się go żal jak zobaczyłem, że po nim prawie wszyscy jedziecie. ;p

*Santano, wziąłem Twój posta jako przykład, ponieważ znalazły się tam prawie wszystkie zarzuty. W swojej wypowiedzi nie chciałem Cię obrazić, czy coś. Chciałem tylko pokazać, jak to mogło wyglądać z drugiej strony - gracza, nie GMa.

Saylor
03-12-2009, 18:45

Dokładnie

A może masz manasy na hocie a uh manual?

I probójesz wkręcic

Ps. Nie ma bana za "darmo-free"

Radze Wyłączyć tibie i iść na dwór a nie płakać nam tutaj.
BB

Zgredeq
03-12-2009, 18:48

A o to dowód :D:D:D:D:D:D:D:D

To jest kumpel ale on ma tak dobre pvp, że Gm mu banem grozi :D nie jego wina xD

http://img517.imageshack.us/img517/4180/ehhx.png

Pozdro

Gm ci spamuje Tym, wiec miałeś czas na wyłączenie go , i zrobienie screena nic dodać nic ując ,U każdego ek jest takie coś że jak wchodzi uh+manas tam GM coś się pokazuje, albo coś w tym stylu mniejsza o to. Widocznie miał racje co do bota .... za darmo by nie dał