Zaloguj się

View Full Version : Zimowy up

Dopalacz
22-11-2009, 15:03
Witam , na początku proszę o obiektywne opinie , wiem że zaraz mnie pojedziecie od cave botów , i że niedawno był up.Ok chodzi o nowe respy potwory
Glacius :
potwory nie oplacalne do expa 1.5mln ( szybciej ubijemy bally i lepszy lot)
http://i50.tinypic.com/2hg4kfn.jpg
ss sprzed 1.5 roku
to były czasy ;/ każdy każdego znał ; p można było z rs afkować praktycznie

Moim zdaniem exp za atoma/****glacka powinien być większy
Glacek daje 1.5mln wzywa wiska i nie jest go tak łatwo ubić (1.2k spokojnie ubija) apo to dopiero nie wypał daje 2mln? chyba nie jestem pewnie a jest mocne że ja pierdole xd 1.5k trzeba mieć aby ubijać je (gracze chodzą tylko z nadzieją o lotniecie broszki)Atom tak samo 1.5k ek z siocherami 1k ed i 1k ms potrafił czasem na combo zlecieć a daje 2.5mln ;d moja propozycja to większy exp za te potwory glacius powinien dawać conajmniej 2mln (2 wiski daja 2mln a 800 ubija je lajtem)i inne potwory
Powiny powstać nowe respy Glacki , atomy mogły by być 4 respy (resp co 3min)
1 resp apo bo broszka by za bardzo spadła w cenie
1 resp omena ;d! mistrz ots , fajnie by było czasem skoczyć z kumplami na niego i oderwać się od expa.
4 respy miniona i resp co 8min(dużo kcc leci)
tam gdzie na ss sa glacki powino być zejscie na dół i np. na tym piętrze respy po 2 wiski i bramka od 800
niżej od 1k po 3 wise
Spytajcie 1.8k lvl co mogą robić na ots ;d
Kółko quuen(najlepszy exp) zajety 25/8
2 respy fw senja
no i wardy których jest mało
Quuen magić już na 1200 się nie respią ;p
Po winy przedewszystkim powstać respy quuen/fw/wise/wardów/glaciusów
no i pare tych bosów typu atom /omen i minion oczywiście np. respy minona jak będą np. 2 nie mogą być koło siebie żeby zając tylko 1 resp a nie 2 ..

do low lvli nie mówcie że dla wyższych lvl powstaje up zawsze , bo na np. 400-800 jest dużo możliwości expa , po czasie wy wbijecie duży lvl i będzie was dotyczyć też ten problem

DO moda zły dział , daj do propozycji !

Zuczek Przemas
22-11-2009, 15:07
jestem za ale beda zaraz pisali ze malo expa bo potwor tylko do lota a co za lot jest z glacka?

adrian rook xD
22-11-2009, 15:12
Za!
No pewno mogło by powstac kilka takich respów których wymieniłes :x

Ale chyba sie nie zrozumielismy z wardami.Sa duze respy ich akurat nie trzeba poszerzac xd.

.Bart.
22-11-2009, 15:15
Dodanie 4 respów glacków - tak
Apocalypto to potwór do loota(broszka) a nie expa, 2mln to i tak dużo.
Devil atom-jest dobrze, chociaż mógłby dawać 3mln expa na te 10min d;
exp za glacka jest w sam raz
resp apo - nie, jeden resp starczy
resp omena - nie, to potwór z najazdów
resp miniona - hahahah 4 respy i co 8min respawn? taki 1500level ek wziął by sobie uhera 1,5ed/ms i w 15-20min ubiją, a z miniona leci od 1-50sc i czasem p armor. jak już coś to 1 respawn gdzieś bardzo daleko i respawn co restart lub co parę godzin.
wise-na senji można brać po 2-3.
queen/fw - nie wiem jak z respami, bo nie expie
wardy-można by powiększyć, nie o cały wielki resp, ale kilka wardów więcej nie zaszkodzi, bo jak expię z torusem za tp to musimy sobie nawzajem wybijać, a jak dochodzi 3 osoba to poexpione d;

Kapitan Alkohol.
22-11-2009, 15:17
Zgadzam się w 100% z Toba. Queeny cod są ciągle zajęte, na magic można expić do 1200 bo później już się nie respią. Wardy - też ciągle zajęte. Fw - tu nie wiem bo na nich nie expie ;d. Wise - tutaj akurat jest chyba akurat, 4 respy na senji + respy na cod. Glacki - na nich mało kto siedzi bo wjazd 4sc, a loot słaby. Co do respów bossów to nei jestem przekonany bo i tak jest sporo kasy, a jak wiadomo z nich jest zajebisty loot.

Fakt faktem - powinni dodać respy które wymieniłes.

Dopalacz
22-11-2009, 15:18
Bart czemu atomów nie ? mogł by być dostępny bos .. do expa a minion to potwór do lotowania powinien być choiaż 1 resp co 30min np. od 1.5k lvl
a wise na senji to się nie respią jak biore po 1 co dopiero po 2-3 ogarnij xd

Marek
22-11-2009, 15:38
Człowieku ekipa nie może wywiązać się z obietnic dotyczących update na 8.42 a ty im chcesz następną pracę sprawiać ? Na 7.6 był update a na 8.42 jest zapowiadany od długiego czasu i co ? jedno wielkie gów...
A bo to Tygrys chory a bo to coś ( rozumiem chorobę ) no ale ileż można.

Jak dla mnie to ekipa może wprowadzić nowe tereny i ogólnie Twoją propozycję na 7.6 ale niech w końcu zrobi tego upa na 8.42 !!

@dopalacz

Nie mów jak nie wiesz , dziś grało 41 osób , także jakaś liczba wzrasta i jest to dobry moment na wprowadzenie dobrego update.

Dopalacz
22-11-2009, 15:41
@up na 8.42 gra 10 osób mapa i tak jest duża jest gdzie expić , up musi być na zime xd

Marcelllo
22-11-2009, 16:06
Jestem na tak, ale powinni też trochę zmienić loota ;)

1. Glaciusy - powinni zwiększyć o 100% - w końcu za coś się płaci a tam ani expa ani loota. Albo dodać, aby leciały softy/winged/crystall arrow ewentualnie sapphire helmet ;) Jedna z tych rzeczy!

2. Apocalypto - powinny częściej blessed/mls/g axe lecieć ponieważ resp co 5 minut a jedyna pociecha z ubicia jego to broszka która jest rzadkością ;)

3. Devil Atom - resp co 10minut, lecz rzadki loot :/ Powinni dodać coś, co będzie lecieć raz na 10 lub 20 atomów :d Np. sapphire armor, pandemonium armor lub coś innego. Jak na razie itemy lecą raz na jakieś 60 atomów :s

4. Minion - z 4 respy co 10-15 minut ;) Wtedy myślę, że byłoby dobrze :d

5. No i może Master Atom :) Tak co 15 minut :d Myślę, że resp koło orshów tak jak Devil Atom gdyż można tam podexpić w czasie oczekiwania ;)

:]

Seth Drut
22-11-2009, 16:21
jak najbardziej tak ;)
sam nie mam wysokiego lvl, ale czemu nie?
tylko co do bossow to sie nie zgadzam. apo- dla loota nie expa, tak samo reszta .

.Bart.
22-11-2009, 17:35
Bart czemu atomów nie ? mogł by być dostępny bos .. do expa a minion to potwór do lotowania powinien być choiaż 1 resp co 30min np. od 1.5k lvl
a wise na senji to się nie respią jak biore po 1 co dopiero po 2-3 ogarnij xd
a gdzie ja napisałem, że atomów nie? :d w sumie to po co nowy resp devila jak na tym jednym jest ciągle wolne?
na wise możesz expić na 2 respach O.O

4. Minion - z 4 respy co 10-15 minut ;) Wtedy myślę, że byłoby dobrze :d
to pomyśl sobie, że 1500+ ek idzie na miniona z 1,5ed/ms. Biją jednego max 20min, siedzą 5h, przez te 5h zabijają ich około 10-12. Z każdego wypada przeciętnie po 2-5kcc+czasem p armor. Ile kasy by mieli w 5h na 2 osoby?

5. No i może Master Atom :) Tak co 15 minut :d Myślę, że resp koło orshów tak jak Devil Atom gdyż można tam podexpić w czasie oczekiwania ;)
tak, jeszcze może obok devil i master miały by być obok siebie? aha

@down
możesz wychodzić tak samo jak się wchodzi:eek:

Dopalacz
22-11-2009, 17:37
@up weź wybijesz 1 wyspe wchodzisz w tp masz msy musisz przez fw przejśc na 2 strone i dopiero masz wise to by lvl 2h szedł chyba ogar ;/ nie ma tp z wyspy do wyspy

Senshi
22-11-2009, 18:21
jestem za tym jak to żeś wraz z kolegami wyrazil na ss
Powinny byc nowe respy dla h lvl ale rowniez GM nie powinny zapominac o tych z mniejszymi lvl:)

Saylor
22-11-2009, 18:27
Bossy odpadaja.

Co do Wise to przydało by się zwiększyć bo teraz więcej osob na nich siedzi

Glacki- Tutaj 100% racji:P

ps. to chyba na tyle odemnie;d
pjona;d

Myst
22-11-2009, 18:33
Nie expie na nich, ale jestem aby zwiększyć resp z glackami. Bossów lepiej niech nie dodawają bo to są "Bossy" podczas najazdów.

Azielu$
22-11-2009, 18:46
Nowe respy glacków by się przydały. Resp Apo też, ale co do Miniona i Devila to się nie zgodzę. I tak na serwie jest już dużo kasy... ;s

Shadow Sorcer
22-11-2009, 22:15
Pomysl fajny z glackow powinno leciec wiecej itemow to fakt respy z minionem tez by sie przydal. Jakies respy z queenami spoko pomysl. Mozna jeszcze by bylo powiekszyc resp flubberow i gitara by byla ;)

Hunter Kaziu
25-11-2009, 20:42
Jestem za zimowym upate i dodam cos od siebie:
Moim zdaniem powinno byc pare nowych respow kingow cos w stylu cod poniewaz expie tylko i wylacznie na kingach a zawsze ktos siedzi na magic zajete caly czas cyc jest do dupy na vul do 400 max cod to jedyna mozliwosc a duzo ludzi siedzi.
Loot moglby byc lepszy z kignow bo to g axe leci na 500 kingow -.-

Dopalacz
25-11-2009, 21:50
@up podaj nick to ci pokaże gdzi expić za 2 dni ;d ,topic super pomysł bo mój d

drasty131
25-11-2009, 22:16
Jestem za respem apo, i miniona, ale minion respil by sie co restart servera... Miejsce musialo by byc schowane jak respy z pathfinderami... Up byl miesiac temu, a tylko nie liczni o nich wiedza... ;)

Tarry
25-11-2009, 22:24
Jak najbardziej tak..
Mam tez nadzieje, ze administracja nie zapomni o rooku.. xddd

Amu$
25-11-2009, 22:55
To tak.
Apocalypto - 1 resp.
Glacius - Albo obniżyć stawkę wejścia na nie albo zrobić nowe bezpłatne respy. : )
Minion - Moim zdaniem nie potrzebne są respy z nim. Tak samo jak z Devil Atomem.
Jak napisał Aziel. I tak jest dużo siana na serwie. : )))))))))))
Pozdro. : D

diamondback
25-11-2009, 23:23
Przydał by sie Zamek z Kingami (podobny do tego z bally w ank,nie daleko orb)
Z minionami to przesadziłes i to strasznie.
Atom jest 1 i wystarczy.
Omen to jest na najazdach i niech tak zostanie (czasami)
Apo? . może jeszcze 1 by sie przydał .
Wiski ? sam nie wiem ..moze dla 1,6+ lv
Glace ..respy po 2x:)XDD

Sharks
01-12-2009, 00:11
Dobry pomysl zobaczymy czy gmowie wezna to pod uwage.