View Full Version : Oskar?anie o boty
Witam znowu piszę ten temat bo niewiem czemu tamten został skasowany. Mam propozycję aby osoby co oskarżaja o boty bez dowodów dostawały warny lub kasowano takie posty. Bo jak widzicie w wielu tematach ktoś wyzywa inną osobe, że gra z botami, a dowodów jakoś nie ma. Tak też pragnę aby osoby odpowiedzialne za forum kasowały takie posty lub te osoby co tak piszą dostawały za to warny. Dzięki temu możliwe, że więcej osób dojdzie na serwer, a tak to widzą tylko wyzywanie się o boty.
Czekam na wasze zdanie.
Ps. Czemu mi skasowaliście już ten temat?
@down
Nie musi to być GM, a jak myślisz jak cleanerzy i moderatorzy sprawdzają forum?? Czytają tematy i jak zauważą taki post to mogą go skasować lub dać warna.
@Wolly
Masz w tym troche racji, ale zawsze gdy ktoś oskarża kogoś o bota to przeklina itp. i powinna ta osoba mieć jakieś dowody jak mówi "boter".
Omgf
Myślisz że Gm'ą będzie się chciało przeszukiwac setki tematów , aby tylko zobaczyc czy nikt nie napisał do kogoś "bot" ??
Pff.
ps. nie płacz
Nie.
Stronghold
22-11-2009, 19:49
@up
Nie setki,tylko od teraz (jeśli zostało by to wprowadzone)
@top
Zdecydowanie tak,może oduczyli by się pisania bot w co drugim poście.
Nie no, za samo stwierdzenie: 'Masz bota', kary być nie powinno, oczywiście, jak opinia wyrażona jest w sposób kulturalny. :)
Beznadzieja, bez sensu twoj pomysl do zamkniecia
Pomysł trochę idiotyczny.
Szukanie osób z botami jest bez sensu, trudniej byłoby znaleźć tych, którzy ich nie używają :).
w sumie to tak ale ciekawe co na to administracja forum jak zrobili delete za cave i takie bany długie to to jest im pikuś
jestem na tak. niektore posty zawieraja tresci tylko wyrazajace swoja opinie o jakims graczu a nie o temacie. powinny byc warny lub kasowanie postow tak jak napisales.
A skąd wiesz, że użytkownik oskarżający drugiego o posiadanie bota nie ma powodu, żeby tak twierdzić? :O
A skąd wiesz, że użytkownik oskarżający drugiego o posiadanie bota nie ma powodu, żeby tak twierdzić? :O
Jak ma dowod to niech go dolaczy do swojej wypowiedzi..
W sumie dobrze powiedział że piszą wszyscy itp posty powinne być kasowane itp przecież jak nie gra na bocie a ktoś próbuje to udowodnić to jest bez sensu, gm sobie popatrzy na typa widzi o gra na bocie i go banuje i tyle a nie że wy osądzacie
Zuczek Przemas
24-11-2009, 10:46
jestem za pissze to kolejny raz!!!!!
dawno to jzu powinno byc
*^*Hunterpall*^*
24-11-2009, 18:38
GM nie bedzie sprawdzal kazdego po kolei czy ma bota, bo na forum ktos tak napisal. To za duzo roboty. Olac noobow:|
GM nie bedzie sprawdzal kazdego po kolei czy ma bota, bo na forum ktos tak napisal. To za duzo roboty. Olac noobow:|
Czytaj ze zrozumieniem. Mi chodzi o forum, a nie o grę.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.