View Full Version : Npc Spider Rook
Witam, chcialbym aby dodano do Listy rzeczy ktore skupuje Npc Spider nastepujace items
Aol, 25-35cc
Medusa shield hmm nie wiem cena moze byc ustalona wg Gmow
Crown legi Gdyz leca z demona
Rook Buty, Tez prawdopodobnie leca z Demona rookera
najwazniejsze aby aol byl dodany, jego cena wzrosnie, bo straszna jest :(
Dopalacz
22-11-2009, 20:39
Nie , i tak na rook main jest ,aola dużo osób kupuje
ty bocie sie nie udzielaj, lepiej sprzedac aola u spiderka za 25cc niz noobom za 30, pcozekam 2tygodnie i aol bedzie 50cc,
a ty stawiaj dalej cave bo malo lvli bedziesz bic bez bota, i ostatni tydziec cos nie poszlo ci uahuahau banik nie ma expienia
Ja się zgadzam;P Wiem jakie ceny sa masakryczne;d
Jestem na Tak.
To tak jakby dodać na mainie pandemki itd.
Ludzie, to jest apo. Ten Ots jest 'RPG', tutaj nie wszstko się odbywa automatycznie. Czasem trzeba się postarać o to żeby coś sprzedać...
ty bocie sie nie udzielaj, lepiej sprzedac aola u spiderka za 25cc niz noobom za 30, pcozekam 2tygodnie i aol bedzie 50cc,
a ty stawiaj dalej cave bo malo lvli bedziesz bic bez bota, i ostatni tydziec cos nie poszlo ci uahuahau banik nie ma expienia
Nie rozumiem Ciebie. Wyżej pisałeś, że chcesz aby aol miał większą wartość około 25-35cc, a teraz piszesz, że wolisz sprzedać aola u npc spider niż ludziom za 30cc?? Troche dziwne...
ja sie zgadam. Noe jak zwykle ma dobre pomysły.
jestem na TAK
Nie rozumiem Ciebie. Wyżej pisałeś, że chcesz aby aol miał większą wartość około 25-35cc, a teraz piszesz, że wolisz sprzedać aola u npc spider niż ludziom za 30cc?? Troche dziwne...
Bo 5cc dla osoby która expi na dark lordach to mało. A na dark lordach mało osób expi. Jeśli każdy hlvl sprzeda w sklepie to cena aola u ludzi wzrośnie bo nikt im nie będzie sprzedawać i wtedy gdy bedzie wart 40-50cc to można sprzedawać. Szansa dropu aola u dark lorda to ok. 0.2%.
@topic
Jestem na tak.
W dupie byłeś, gówno widziałeś. Niby skąd nasz pro elo mastah wiceps to wie? xdddddddddd
Bo wczoraj Specker zabił 3600 dark lordów i zlocił 6-7 aoli.
Seth Drut
22-11-2009, 21:16
to tak jak by ma main u soni byly softy, wingedy itd..
jezeli by mial byc taki Npc, to nie w city, ale np. z jakims trudniejszym dojsciem ;p
to tak jak by ma main u soni byly softy, wingedy itd..
jezeli by mial byc taki Npc, to nie w city, ale np. z jakims trudniejszym dojsciem ;p
Chodzi tutaj o Npc Spiderka, gdzie do dojscia jest wymagany lvl 85 klucz, pacc i pokonac sporo gsow ;p czytaj uwazniej
Farben Lehre
22-11-2009, 21:37
Chodzi tutaj o Npc Spiderka, gdzie do dojscia jest wymagany lvl 85 klucz, pacc i pokonac sporo gsow ;p czytaj uwazniej
twoja inteligencja mnie przeraża :/ Sporo GSów? Wszystkie można zlurować w chmurki. Aaa, i nie ma NPC Spiderek. Jest NPC Spider jak już.
#top
Jestem na nie. Jak chcesz c legi u spidera to jaką cene zaproponujesz? 30cc? Czy 500cc?
I jeszcze jedno.
Szansa dropu aola u dark lorda to ok. 0.2%.
W dupie byłeś, gówno widziałeś. Niby skąd nasz pro elo mastah wiceps to wie? xdddddddddd
Stanowczo na tak, przyda się, niektórzy nie mają czasu nawet sellać aole dla ludzi, to szybko sprzeda se u Spiderka : ]
Można dodać jeszcze inne itemki, te co są "lepsze" i dostępne na rooku ;d
.Panicz.
22-11-2009, 22:18
Jestem na TAK. Przydałby się taki NPC :) :p
Elite Filutek
23-11-2009, 14:07
Noo jestem na tak bo niedługo aola bd mieli 15 lvle bo będzie kosztował 4 cc
Marcelllo
23-11-2009, 15:04
Jestem na tak, ale bez crown legów i butów!! :s
Aol, medusa shield.
No i może ewentualnie bs/gs :s <-- To odpadło u Tygrysa :/
Tylko za medusa shieldem. Aol i reszta to moim zdaniem przegięcie. A jak ci nie pasuje to, że musisz czekać, aż ktoś go kupi to nie zbieraj. Proste.
Roftl Master
23-11-2009, 17:55
tutaj nie wszstko się odbywa automatycznie.
JAK TO NIE?!?!?
@Topic
A niech ci będzie, że na tak
Nie , i tak na rook main jest ,aola dużo osób kupuje
Po co się udzielasz jak na rooku nie grasz? Powinni dodać, bo aoli jest zbyt aż, a kasa zawsze się przyda
Lord Morgan.
23-11-2009, 19:24
To tak jakby dodać na mainie pandemki itd.
Ludzie, to jest apo. Ten Ots jest 'RPG', tutaj nie wszstko się odbywa automatycznie. Czasem trzeba się postarać o to żeby coś sprzedać...
Wlasnie tak jak pan up. Jestem na NIE miej cierpliwosc i sellaj 2-3 dni i mozesz sellniesz lub nawet w 10 min Miej Cierpliwosc.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.