View Full Version : Sloan znawca APO ;c
Sam tego chciałeś. :)
http://i50.tinypic.com/vpxa12.jpg
http://i47.tinypic.com/w8ryn9.jpg
Tutaj dowód na poparcie mojej tezy. :)
http://s4.tinypic.com/2rrat68.jpg
Deads miał bodajże 1650 lvl.
A oto PAQ ze Sloanem (880~ rp), który w 2 roomie padł od wise bloczonego przez 660 rp ;c
http://i38.tinypic.com/258yskl.jpg
Tak więc ogarze kto tu jest 'zerowy'?
Dαniel3k =)
23-11-2009, 13:04
Hahahah! 1,4k ek sie nie wyuha od 1,5k ms/ed! Nie no, zajebisty jest. Mając 1,4k ek jechałem edzia, choć podobno bym się nie wyuhał :[ Wczoraj zabiłem 1,5k ekiem Skocia (1,7k ms) i Szkarlatnego (1.4k ek) na raz. Więc jednak się da... Jbc mogę nagrać filmik jak zabijam jakiegoś 1.6k+ ed/ms/rp/ek nawet rookslayera.
Kolejny zalowiec ktory zerwal sie z lampy :o mowa o Sloan'ie ; O
Jak ktos umie grac bez bota to bardzo trudno go jest zabic :c ( to jest raczej oczywiste ) auto uh w botach jest wolniejszy od reki ktora ma wprawe ( bez skojarzen :c )
Widac ze kolo wie jak grac ek...
Sam mialem Eka i wiem ze to najmocniejsza profa na APO :)
Koles rozpierdalasz mnie swoim mysleniem myslisz ze jakbys mial 1.5k ek to bys edzia na 2.4k lvl bez scara ani innych wspomagaczy gowno zrobisz nawet nie zjedziesz go do zoltego wiec koles zamknij morde Vara bo jestes zerem z botem ktory mysli ze jak zabije kogos w spamie 1vs 10 to jest kozak bo dobije .TRzymaj pysk za ta rozjebana morda zerowcze bo w dupie byles gowno widziales
Koles rozpierdalasz mnie swoim mysleniem myslisz ze jakbys mial 1.5k ek to bys edzia na 2.4k lvl bez scara ani innych wspomagaczy gowno zrobisz nawet nie zjedziesz go do zoltego wiec koles zamknij morde Vara bo jestes zerem z botem ktory mysli ze jak zabije kogos w spamie 1vs 10 to jest kozak bo dobije .TRzymaj pysk za ta rozjebana morda zerowcze bo w dupie byles gowno widziales
Widzę, że jesteś niewychowany i niedoinformowany. Edzio ma 2k >:
I tak bys gowno mu zrobil na 2k jego lvl .Wiec mowie ci jeszcze raz zamknij pysk i wyjdz stad bo az pustka bije od ciebie.
I tak bys gowno mu zrobil na 2k jego lvl .Wiec mowie ci jeszcze raz zamknij pysk i wyjdz stad bo az pustka bije od ciebie.
Od ciebie bije biedą umysłową i lekami na depresje.
Mortalix
23-11-2009, 17:34
Z twojego ostatniego 'zdania' można wywnioskować, że jesteś jakimś pro playerem. o.o Podaj nick, proszę. X D
#Topic
Dobry ogar. ;c
Aby pokazać Ci Sloanku chodź trochę czym jest ek spójrz:
http://i48.tinypic.com/2hhlpc1.jpg
Kilka screenów z pulpitu. : )
Kiedy pk'owałem trochę Adasikiem na tym 1465 lvlu Adrian miał nieco ponad 1700 więc jest to dość dobre odwzorowanie tego co opisałeś. : (
Lipa u najta zaczyna się wtedy gdy ms/ed czy nawet rp założy energy ringa. :c
http://i48.tinypic.com/27xh5bo.jpg
XDDDD! Pozdro. : )))))
Krulowiec
23-11-2009, 17:47
Sam mam teraz EK i wiem, ze mozna nim ostro pokarac, nawet bez eq.
A " Wujek Dobra Rada " nie wiele wie :)
Wcale nie widać bota. xd
Gdzie ty widzisz bota? xd
Wcale nie widać bota. xd
Jesteś niechcianym dzieckiem ludzi, którzy musieli cię na przymus przygarnąć. : / Opieka społeczna czasami zawodzi. : /
#Topic
Gz, edzia zabijesz, bo to co nim jak dotąd grało to nie byli ludzie to zombie. : /
:)
Ten kostel, który na 950 wyjebał od 650 ms'a (Esende Mylffon) i 700 rp'ka (Zarexoholik) jak pizda na monster skeletonach ank? : / Aha.
Myslisz ze ek nie gralem nigdy pucybucie zjebany ?? Kostel Zibi here do 1.4k wiec zamknij pysk bo tylko allegro chary widze soba reprezentujesz. Wbij cos sam i pokaz skilla bez kolegow a nie tylko dobijasz bez dobijania jestes zero niechciane przez ojca i matke. I azIel oFf bot jak to ktos wyzej mowi a ponoc jestes taki elo cze player reka gaming cos tego nie widac po twoich dedach.
Dαniel3k =)
23-11-2009, 18:33
Myslisz ze ek nie gralem nigdy pucybucie zjebany ?? Kostel Zibi here do 1.4k wiec zamknij pysk bo tylko allegro chary widze soba reprezentujesz. Wbij cos sam i pokaz skilla bez kolegow a nie tylko dobijasz bez dobijania jestes zero niechciane przez ojca i matke. I azIel oFf bot jak to ktos wyzej mowi a ponoc jestes taki elo cze player reka gaming cos tego nie widac po twoich dedach.
Nie, nie był u ciebie w domu i cie nie widział. Pewnie padłeś z 10 razy od aziela i teraz płaczesz o sl'e. Nieźle w tej swojej główce. I nie pyskuj gówniarzu!
Od ciebie? Aaaa plz nie bij. Do lbn by cie nie wpuscili bo dzieci 13 letnie to do szkoly!
A na wpierdol czekam dalej.......
I tak nawiasem, umiejętność składania zdań jest wprost proporcjonalna do twojej inteligenci (dla nieświadomych 0).
A dojebal ci ktos kiedys lamusie piedolony. Widze ze nie znasz ludzi z Wroclawia pierdolony no namie . Za takie cos bys dostal pala w plecy i bys nie wstal dzieciaku. Aziela bilem kostelem jak chcialem i jeszcze prosil o wiecej . Jak nie masz nic na apo do powiedzenia to zamknij jape bo dostaniesz wpierdol.
Aha. Aziela mam od 1 lvl'a dziewczynko, tylko przez 60 lvli grał nim kumpel, gdy ja miałem Stylera. :) btw. Kostela miałeś może i do 1,4k, ale nie napisałeś od którego. Wydaje mi się, że powodem jest to, iż się nim nie nagrałeś zbyt długo. Tak samo Władcą Rooka. Zganiasz na net kicki, a zapewne nie umiesz grać. :( Sloana wyjebałeś na cave i myślisz, że jesteś pro elo kozakiem. Niestety, mylisz się. :mad:
A dojebal ci ktos kiedys lamusie piedolony. Widze ze nie znasz ludzi z Wroclawia pierdolony no namie . Za takie cos bys dostal pala w plecy i bys nie wstal dzieciaku. Aziela bilem kostelem jak chcialem i jeszcze prosil o wiecej . Jak nie masz nic na apo do powiedzenia to zamknij jape bo dostaniesz wpierdol.
Nie spinaj się tak, bo ci żyłka pęknie. :)
adrian rook xD
23-11-2009, 18:56
HUEHUAHESUEHSEUHSUAEUHSUE
SZIT TO TY EK NAJLEPSZY DOWNIE!!!
Aziel dobrze ze wstawiles te ss'y HAHAHAHAHAHAHAH
od 1.1k . ek najlepszy hahaha chyba nie wierzysz w to co sam mowisz. a matka twoimi charami grala jak kumple grali. allegro to dla ciebie chleb powszedni.
od 1.1k . ek najlepszy hahaha chyba nie wierzysz w to co sam mowisz. a matka twoimi charami grala jak kumple grali. allegro to dla ciebie chleb powszedni.
Nie musisz się nam żalić, że ci matka kradnie postacie, a ty musisz kupować następne na allegro...
White Uher 92
23-11-2009, 20:26
Ty jesteś zerowy bo pleciesz takie głupoty , że prawie padłem ze smiechu ahahahhahaa edzia na 1.5k buahahahahha bys nie wiedział którędy spierdalać..
Ty jesteś zerowy bo pleciesz takie głupoty , że prawie padłem ze smiechu ahahahhahaa edzia na 1.5k buahahahahha bys nie wiedział którędy spierdalać..
Dzisiaj 1,3k ek zabiłem solo 1,9k ms Drenthe. Coś jeszcze? ; O
Reizon, prostaku i wtórny(?) analfabeto, opanuj ortografię, interpunkcję i logikę myślenia później się wypowiadaj. Nie wszyscy chcą czytać takie tępe wypowiedzi. Ale to dużo mówi o Twojej kondycji intelektualnej ;]
pokaz mi ss gdzie go zabiles . jak sadzisz ze go zabiles dobijajac to jestes w zajebistym bledzie .bez bota nawet nie masz szans go drasnac wiec scar OFF zerze bo ci wpierdole ze zeby stracisz. a ty mistic zamknij morde bo myslisz ze jak piszesz ś/ć etc i dajesz przecinki to jestes kozak bo ci pan od polskiego pomaga pisac posta na forum ?
pokaz mi ss gdzie go zabiles . jak sadzisz ze go zabiles dobijajac to jestes w zajebistym bledzie .bez bota nawet nie masz szans go drasnac wiec scar OFF zerze bo ci wpierdole ze zeby stracisz. a ty mistic zamknij morde bo myslisz ze jak piszesz ś/ć etc i dajesz przecinki to jestes kozak bo ci pan od polskiego pomaga pisac posta na forum ?
TAK!!!! Wypierdol mi! Czekam kundelku. Zapraszam do Lublina. :)
To sie wybiore z wrocka na weekend tylko nie placz jak cie do karetki wsadza.
Stronghold
23-11-2009, 21:21
http://i45.tinypic.com/2eg5isn.jpg
O Yea. Nie masz na SL'e czy co ? :<
@top
Jednym słowem aziel wymiata,naprawdę przykro mi się robi widząc takich nie ogarów w akcji.
Seth Drut
23-11-2009, 21:24
przyklad mortalix'a jest bardzo dobry. jak umiesz grac knightem i masz duze doswiadczenie to knight jest chyba najlepszy do pvp ;p
wymianka poz. wiec sklej pizde a Aziel juz peka ze wpierdol dostanie boi sie switi z wroclawia ?
Dαniel3k =)
23-11-2009, 22:09
wymianka poz. wiec sklej pizde a Aziel juz peka ze wpierdol dostanie boi sie switi z wroclawia ?
Ekipa 13 latków wpadnie i nas rozgromi! Czekamy z niecierpliwością. Tylko pamiętaj, u nas średnia wieku to 17, a u was 12.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.