View Full Version : Dawne APO, co wspominacie najlepiej
Tak jak w temacie, za czym najbardziej tęsknicie na starym APO, wiedząc, że to już nie wróci ?? :(:(
Mi osobiście brakuje czasów gdy jedynym 1000 był Neko, wtedy sama gra była przyjemnością.
Oj dużo tego. Pamiętne czasy szukam/blokuję/sioham. Teraz mało takich ofert. PvP, trapy itp w city. Kolejki dla FACC. :c Każde respy zajęte. Trzeba było kogos zabic albo czekac, aż zwolni respa.
Czego mi brakuje ? Na pewno tego jak po update zwiedziało się Canyon :P Jak na flubbery się szło ekipą, expienie na Ots Kingach na can, ev i voolcano na respach po 2 kingi XD Brakuje też tego, że na czerwono w grze pisało kto i za co dostał bana. Wiele by wypisywać :D
Mi brakuje tamtej atmosfery. Mialem 150 level. Same 300~ chodzily :/ ahh te czasy
Ja najlepiej wspominam to jak Neko w city odpalał pk i szedł w takie miejsce szerokie na 1sqm (już tego miejsca nie ma) tam go trapowali i go cale city z mostku lało z sd XD Chyba Skocio byl jego uherem wtedy.
'Oxidosis'
23-11-2009, 16:12
Ja najlepiej wspominam to jak Neko w city odpalał pk i szedł w takie miejsce szerokie na 1sqm (już tego miejsca nie ma) tam go trapowali i go cale city z mostku lało z sd XD Chyba Skocio byl jego uherem wtedy.
haha pamietam to ; ddddddd noobem wtedy bylem i swoim smiesznym msem go sdkowalem a on mnie z gfb na hita xD!
Pierwsze co przyszło mi na myśl czytając ten temat, to najbardziej brakuje mi wbijania lvl'a w 30min na 200+ lvlu na Giant Serpentach w Volcano :D Teraz to kwestia 5 min na draculach ;)
Nie chodzi o to, że czym dłużej tym lepiej, tylko wtedy to był najlepszy exp na taki lvl i zawsze lubiłem tam expic :D
Oczywiście ten stary klimat. Dal mnie apo się zjechało kompletnie jak powstał resp na ank an bally orb i klapy.
Stronghold
23-11-2009, 17:43
Atmosfera była genialna i niepowtarzalna,dziś tego nie ma przez boty i dzieci.
:D
Sempacz__
23-11-2009, 18:17
chojraka i loordzixa no i jak aziel byl normalniejszy oooo i jeszcze nlnXD
w sumie to oni mnie zdebilili hah pozdro lordziks i chojrak XD
trapy na exp hah
Seth Drut
23-11-2009, 19:17
mi brakuje kolejek i atmosfery ;)
pamietam jak 1 raz poszedlem na kingi moim ms'em i sie przerzucaly caly czasy ;)
bo blokowal paladyn ;p
Drako o.o
23-11-2009, 19:21
90% tego forum pamieta "dawne apo" gdy byly juz 1000lvle+ wiec bez sensu jest zakladanie takich tematow 90% tych co sie wypowiedzieli wyzej nie ma bladego pojecia co ot jest "dawne apo" prawda drah? splaxor? ^^
niczego, no moze starych manasow
'Oxidosis'
23-11-2009, 19:35
90% tego forum pamieta "dawne apo" gdy byly juz 1000lvle+ wiec bez sensu jest zakladanie takich tematow 90% tych co sie wypowiedzieli wyzej nie ma bladego pojecia co ot jest "dawne apo" prawda drah? splaxor? ^^
No to temat jest dla tych 10 %. ; )
Jak ja gralem nie bylo jeszcze 1k lvla chyba. Pamietam jak koksil Neko, Bart, kolejki po 300, a ja biegalem swoim msikiem z sd na demony xd
Pamiętam jeszcze jak najlepszy był 500 poziom i na kingach na evul uhało 5 osób jedną osobę :D A jak poleciał jakiś rare to każdy podniecony :D A teraz to ludzie nie zbierają loota bo nie opłaca się...
Nie tęsknie za kolejkami jak większość bo wtedy one mnie denerwowały. W sumie prędzej brakuje mi klimatu jaki wtedy był.
chojraka i loordzixa no i jak aziel byl normalniejszy oooo i jeszcze nlnXD
w sumie to oni mnie zdebilili hah pozdro lordziks i chojrak XD
trapy na exp hah
Każdy się zmienia :(
@topic
Może i nie grałem od początków APO, bo zacząłem, były pierwsze 1k lvl'e, ale i tak mam co wspominać. ;s Brakuje mi starych graczy np. Arcona, Nusultana, Pallseki, 1st Czarnego Lucyfera, z którymi można było normalnie pogadać. :(
Brakuje mi tego klimatu, pvp, pamietam Rilisek kiedys na zwyklych manasach z full mana wbiegal w city ue ue i poza city spierdalal manasowac sie. to były czasy :D
nie wiem czy ktos napisał zle klimat sie zjebał po dodaniu items co daja xx% atakow
Ja pamietam stare apo .. :) do 500,600 lv max.. Potem 1000 nawalanki w city ;) Gralem Wtedy Maksem 2 owner :p
Zuczek Przemas
24-11-2009, 21:00
za dawnym klimatem jak neko mial 700lcl pamietam jak baki (baczeq) wbil 1010 bez bota zadnego tylko bh roibl na tibi gg;p itp
To ja mam flow, mikiel
24-11-2009, 21:34
Pamiętam jak siedziałem z Mikielem na demach evo i blokowaliśmy 2 respy ;)
Maatini
A ja pamiętam jak miałem 150 najta i hunciłem kingi z siocherem i shoterem na ev(jeszcze nie było bramki lvl), a potem poszedłem solo na OTS Quest i padłem 4x pod rząd na zombie :)
mikiel
Zajebiście naprawdę.
Maatini
.Carlos.
24-11-2009, 22:03
Wojna KRS vs PWN, ale to juz pozniej, no i expienie Neka na kingach z exori gran, co bylo najwieksza meka. pozdro
Dawne APO... Ile bym dał żeby cofnąć się w czasie :P
Pamiętam jak przesiadywałem godzinami w domku pianki i gadałem z ludźmi!
Fajnie było też poexpić na KINGACH! To wtedy był potwór :D Z pierwszego zabitego przeze mnie kinga poleciały dsl, nie zapomnę jak się cieszyłem ^^.
Dobrze wspominam też gildię KRS, normalnie bajka. Ludzie sobie pomagali.
- pk evul
- już idę
a teraz:
- pk evul
- expie....
Kiedyś zebrałem ekipę na zombi! Ale była jazda :D
http://i40.tinypic.com/2ut5il1.jpg
#MiXer do Kawy
Zacząłem grać w tym samym dniu, bądź kilka dni wcześniej przed wprowadzeniem mega manasów :P Był to styczeń bądź luty 2007, ale o APO wiedziałem o wiele wcześniej, bo brat grał ;]
Ja pamiętam ten wzajemny szacunek. Zajęte, to zajęte, nawet jak kogoś nie znałeś, to pomogłeś w czymś tam. Kolejki po 300-330 aff :d Trudno było wtedy o te 10 kcc, 1kcc=10 zł wtedy, a na rooku 100cc na main = 1 na rook : )
Fightter z tej strony :) mi najbardziej brakuję gildi NLN i ludzi których tam poznałem , była to gildia która najdłużej istniała na serwerze nie tak jak pamiętne KRS czy coś innego.
To były czasy nawalanek :) pamiętam jak odpalaliśmy pk uciekaliśmy na 1sqm bally po czym wszyscy chcieli nas zabić , wchodzili i gineli bo nie wiedzieli ilu nas jest :D
Ogólnie nie gram już na 7.6 bardzo , bardzo długo ale pamiętam wszystkie momenty z tą gildią ...pozdrawiam
Trikol <3
25-11-2009, 15:20
Moze nie zaliczam sie do tych poczatkowych graczy , ale pamietam czasy kolejek i jak Neko zdobyl 1000lvl i "mam teraz czas na prywatne zycie" ;P
Elite Filutek
25-11-2009, 15:23
najbardziej dawnego klimatu apo . Można było se normalnie pogadac ;d a teraz to każdy pisze texty typu spierdalaj itp itd
Dopalacz
25-11-2009, 15:34
Duzo pamiętam gram tu 4 lata~ prawię od początku ;p Pamietam jak smaczus maniaczył ,kicaii, luko, no dużo tego było ; d najazdy były kingi/fluby boss wise man ; o , Krs,mim itp. te wojny z pwn i nln ;o , bh jak 50kcc kosztowało ; o jak growlin zrobił , pandemki to szczyt marzen (30kcc jakoś)
podziemia pianki domu xd to było coś xd http://i50.tinypic.com/5bpldx.jpg
wgl. wszystko się pozmieniało kiedyś gracze byli zżyci z sobą , pomagali sobie nie było botow , jedynie tbi gg na uhy na baczeq miałem , calkiem inaczej się grało pamietam jak mega manasy wprowadzili a na kingach expiło się z gbp a w nim 36 plecaków maansów ;p http://i46.tinypic.com/2z6cejd.jpg
Krulowiec
25-11-2009, 15:44
Mysle, ze atmosfery, ludzi.
Wczesniej duzo wczesniej ludzie byli na APO inni nie było noob'ow
0 wbijania na resp zajete, to zajete ; )
i ofc manasow gdy bralo sie na expa po kilkadziesiat bp xd
SETNE KONTO WAWY
25-11-2009, 16:41
ja pamietam jak syczka (1st neko) meczylem o g booty, az wkoncu mi dal inva do swojej chatki na exp i mu zajebalem z szafy, ehehhee. Jak odpalal pk w city i go wszyscy lali, jak bral mnie na kingi evul, nie bylo bramki, ja 80lvl i blokalem kingi. Nie ma w ogole porownania, to co sie teraz dzieje to komedia.
MiXer do Kawy
26-11-2009, 17:06
http://i40.tinypic.com/2ut5il1.jpg
Mega manasy, elfy, dwarfy. Czy ja wiem czy to dawne czasy?
@topic
http://img70.imageshack.us/img70/6549/bejbijn9.png
http://i33.tinypic.com/2dkmjkm.jpg
<33
http://i41.tinypic.com/a2pyq9.jpg
<33
>>Vegos<<
26-11-2009, 18:08
Dawne APO? :(
Smutne, że nie wróci-jedyne, jakby dzieci nie grały i res harów to dopiero jest old APO...:(
Co pamiętam?:rolleyes:
-jak tylko Neko miał 1000lvl, to latało za nim z 14osób i żaden nie padł XD:D
-jak się biegało po 2-ma apocalipcis :D xD
-Cineq wstawił na WHQ stoły i kingi się nie zrespiły :DxD
-stronka ahh....
-trainery-na minotaur taki wygląd :):D
-mapka YourOts :D(troszkę inna)
-jak Neko męczył się z kingami na exori gran :D
-żałoba jak ostatnio była :D (już ktoś wspominiał ss'em)
-kolejki-każdy chyba miał xD:D
-jak zakupiłem pacc 45dni za 10zł, to wbiłem przez ten czas 80 lv'i.... (cały czas expiłem) a potem powiedziałem "JESTEM HARDKOREM" xD to były czasy...:D:D:(:(:mad:
-powstanie sl'i
-dobra atmosferaNP:
+zawsze ktoś gadał,np.:
*idziemy pk'ować?
*ta
+a teraz
*pk na exp!
*expie
-bieganie z kilkadziesiątkami bp'ami manasami :D
Coś przypomnę, to dopiszę...
Megereess Onwed
27-11-2009, 23:34
Ja najlepiej wspominam stare czasyy gdy postacii h lvlowych bylo malo :D
osiagnac 300 lvl to bylo cos..
Poza tym 0 botow praktycznie i mila atomfera teraz to mozna tylko uslyszec "noob,twoja stara,ryj psie" Zalosnee..
Dawnego klimatu apo 7.6.
Kolejek by wejść na serwer, 600 graczy online.
Nawalanek, gdy nie było tylu 1000 lvli. Wszystkiego !
Kiedys pierwsza postacia Kubasinho wbilem 111 lvl na demonach i w ciagu 3 min wypadlo 2x mms jaka radosc byla. A teraz ? Zawsze czekalo sie w kolejkach. Czasami po 300+ a teraz ...
Proste..
Nie bylo botow i dzieci.
Szkoda, ze starego APO juz nie bedzie.... :s
Dlaczego wszyscy piszecie, że nie było TYLE DZIECI?
Właśnie wtedy było najwięcej dzieci w wieku 12, 11 lat. Ale oni umieli się zachować i nie było przezywania za nic i TAKIEGO NOOBOSTWA jak teraz jest.
Brakuje mi wszystkiego co było na starym APO, gdyby Kamil otworzył nowy server z 2006/7 roku zacząłbym grać :)
Co Wy k***a wiecie o starym APO.
O tak, 2005, piekne czasy, 200 lvl to byl max :) I ten OTS Quest i Nervous quest (!) :D
Opcja nr 1
Kiedys Bylo wrecz zajebiscie jak Neko Knight i Baczeq mieli najwyzszy lvl 140 wtedy ja mialem 79 nie bylo tylu noobow kazy wtedy pekowal a teraz jak zapekuje nizszy lvl niz 300 to odrazu jakis noob 1000+ go ubije chcialbym resetu chaów zeby wszystko bylo od poczatku
Mi brakuje tej atmosfery. Kiedys gracze Apo byli bardziej uczciwi i bylo mniej botterow.
Allonsey
18-08-2010, 19:24
Ja najmilej wspominam te kolejki co były po 300 i czekało sie po 30min
= )
Ryśku xD
23-08-2010, 22:35
Kolejki 300 + :) :)
i szukanie blokera siohera :)
Pamietam gralem Nitro Nemtorem 400 +/- ms, Wtedy mielismy taka podjare jak go bilem a kolega siedzial obok chyba z 10min sie smialismy a balismy sie go bic ze nas z gfb zabije ; d, pamietam rowniez kingi na ev jak sie szlo i praktycznie co chwila ktos zabijal zeby miec respa
moze niech ktos zalozy wkoncu dobry temat zeby wrocil apo serwer z 2007-08 roku napewno mortiis ma mape i wszystkie pliki z 2007,etc.ja nie gram w tibie od ponad roku ale na apo bym z checia gral jeszcze troche jakby stare wrocilo i do tego jakis maksymalny level. Teraz apo wg mnie smiesznie wyglada!
Salik Shoter
24-08-2010, 09:37
Brakuje mi tych czasow :) koejki po 500 osob czasem. stary pirate jack, tyranie neka jak wbil 1k lev.a najbardziej domek pianki i stare castel of the snakes. czy jakos tak :) nastepnie to oczywiscie pandema po 30-25kcc i bh po 50-60 :) jak kolega gral jeszcze postacia
Orelex. przez 4 miechy wbil 800 level :D do szkoly nie chodzil xd szkoda ze to nei wroci. nei gralme od samego poczatku ale bylo fajnie :) teraz ejst lipa przez itemy dodajace %% i zmniejszajace %% do magi ;/ oraz przez boty(wosso scar, bic traner), DZIECKI, THIEFOW, HOTY! to jest najwieksze zlo :)
@
moze niech ktos zalozy wkoncu dobry temat zeby wrocil apo serwer z 2007-08 roku napewno mortiis ma mape i wszystkie pliki z 2007,etc.ja nie gram w tibie od ponad roku ale na apo bym z checia gral jeszcze troche jakby stare wrocilo i do tego jakis maksymalny level. Teraz apo wg mnie smiesznie wyglada!
jestem w 99% pewien ze mortiis nei robil kopiplikow tylko poprostu edytowal silnik i mape nie robiac kopi :) fajnei by bylo zeby zrobil old server ale sie tka nie da :)
N-series
24-08-2010, 23:03
popieram
gram tu od dawna , jeszcze przed zielonymi manasami ,nie jedno tu widziałem ;d
najbardziej pamiętam biznesmena 300ms kiedy dał mi sprite wanda na 1 mojego chara ; P , zapomniałem też mi impnował 400ms~ i latał z pk ; p ,to dawno było z 4 lata temu
No to temat jest dla tych 10 %. ; )
Jak ja gralem nie bylo jeszcze 1k lvla chyba. Pamietam jak koksil Neko, Bart, kolejki po 300, a ja biegalem swoim msikiem z sd na demony xd
Pamietam jak neko mial 700+lvl, kolejki po 500 na facc, bicie msc i conva w piramidzie obok City, kingi na vol, i wiele wiele wiecej.
No ale cóż co było to nie wróci.
@down.
Taa, jak zawsze przychodzil ek to wiadome ze exete walnie. ; p
#up
Dokładnie, exetowanie conva zeby padali nooby które biły go ;d
#top
kolejki po 500, czekanie 30 minut, ogólnie zajebiscie wtedy było
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.