View Full Version : Siohacz lifexD
bede tu zamieszczal all ss awanse itd.;d
Najwczesniejszy ss;D
http://i46.tinypic.com/124ilat.jpg
4 m lvl:D
http://i46.tinypic.com/wtshmg.jpg
55;]
http://i46.tinypic.com/3088b61.jpg
Nie gz oszukujesz jak sie tylko da
"Nazywasz sie przyjecielem jestes zwykla ***** pizda chujem szmata zerem".....
podpisuje się do up
......................
@edit
Znamy się idioto look na mój avatar
podpisuje się do up
......................
wybacz ale my sie chyba nie znamy pizdo.:<
NIE GZ THIEFIE JEBANY WYJDZ I NIE WRACAJ CIOTO . I jeszcze jedno temat do zakniecia. :) pozdro pizdeczo :D
Edzio Wariat
24-11-2009, 10:50
zajebany w dupsko thief no pozdro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zajebany w dupsko thief no pozdro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;o Jak sie go pytalem skad ma itemy to mowil, ze za kase main.. Wypierdal sie, ze nie jest zlodziejem.. ^^
Zodika Rook
24-11-2009, 11:54
Załatw se namelocka jak nie chcesz byc ciśnięty nie pozdro;)
Elite Filutek
24-11-2009, 13:22
hahaha zal cie oszuscie eq ukradłeś znając życie. Okradłes mnie na 2kcc main.
PS. OSZUST
2kcc? macie dowody? macie to na pismie? nie sadze i wez SPIERDALAJ Z TAD
.vimpex.
24-11-2009, 16:14
Gz
A potem goń czołówkę :D
GoGo 200 lvl :)
moze ma eq za kasę main
ale na 100% nie za swoja kasę -.-
.vimpex.
24-11-2009, 16:47
Eq ostatnio wymienił ze Mną rook-main :p
Dawałem 1 :)
Lady Knighter
24-11-2009, 16:49
Nie gz :< Goń się! Życzę hacka i bana :>
Siohacz > pr0 elite nub bot czit i szit > oszust -.-
sory. napisz do adrook , vimpexa sashy i innych ze juz nie oszukuje WIEC OGARNIJCIE DOWNA
@vimpexik thx polowi wracam . sory ze nie usunalem tego posta z twojego tematu ale nie bylo mnie w domu przez 2 dni
@aliant ssaj
Złodziej zawsze zostanie złodziejem -.-
zrobisz tydzień przerwy i dalej kogoś Opierdolisz!!!
stało się tak jak chciałeś dostałem hacka :)
cieszysz się?? ulżyło ci?? to idź opierdol kogoś jeszcze
tak . ciesze sie. nawet nie wiesz jak bardzo. zebym wiedzial kto to bylby moim najlepszym kumplem. wreszcie cie ktos hacknal psie
Ja Sie z Sohaczem Wymienialem Sie Kasa RooK MaiN Jakos Minie Nie Oszukal ..PzDr..
Malutki Rookmaster \____________ http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=59716
Siohacz
tak . ciesze sie. nawet nie wiesz jak bardzo. zebym wiedzial kto to bylby moim najlepszym kumplem.
Został by twoim najlepszym kumplem bo byś mu lizał dupsko 24/7 żeby Ci dal jakiś items już to se wyobrażam ( " ej no daj coś ;D w końcu jestesmy najlepszymi kumplami " ) jestes niedorozwinietym dzieciakiem o mózgu 8 latka. Nie Gz oczywiscie pieseq :)
Gratki wbijaj szybko ten 100 lvlik.
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Został by twoim najlepszym kumplem bo byś mu lizał dupsko 24/7 żeby Ci dal jakiś items już to se wyobrażam ( " ej no daj coś ;D w końcu jestesmy najlepszymi kumplami " ) jestes niedorozwinietym dzieciakiem o mózgu 8 latka. Nie Gz oczywiscie pieseq :)
idz lizac dupsko noemu. i znowu bd : ej no ja nie chce juz sie klocic
ahahahha . urocze;]
W ogole nie gratuluje. Nie szanujesz innych, i w dodatku kradniesz. Wbijasz na resp piszę, że na razie zajęte to podbiegasz mi do każdego potwora i go bijesz.. i mnie ochu**** na 1kcc main. elo
czardan61
28-11-2009, 11:54
nie gratuluję i awansu bo jesteś noobem na rook ojebujesz ludzi i pierdolisz perfidnie ze zamienialeś na kase main za rook "Vimpexx a ty teraz jestes po jego stronie" Jestes Rokowym psem i tyle bye
Jeśli tyle osób nazywa cię " Thiefem "
to nie gz :/
czardan61
28-11-2009, 22:30
chcialem dodać zrobiliśmy z kumplami filmik jak zamiana kasa main za rook połakomil sie na 50cc hahahhaha taki thief ze w rl bym zatłuk go osobiscie
czardan61 - Wszyscy wiedza, ze przez internet kazdy jest twardy... Wiec teksty typu :
taki thief ze w rl bym zatłuk go osobiscie
Zachowaj dla siebie. ;>
Dolaczam sie.
@Topic jak moj aol kurwo ?
;o Jak sie go pytalem skad ma itemy to mowil, ze za kase main.. Wypierdal sie, ze nie jest zlodziejem.. ^^
Na poczatku on 1 dawal mi kase za itemki na rook. Po pewnym czasi powiedzial ze nie chce mu sie co chwila reloga zrobic to dalem mu aola pierwszy i aol w dupe ...
@up juz sprzedany.
koncze z rookiem temat do zamkniecia. gram na main.
czardan61
30-11-2009, 15:34
tarry to może ustawka ;] bo kozakiem to jest on oszukuje i jescze kit wciska zen ie oszukał
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.