View Full Version : Da si? jako? odzyska? ?
Mam takie pytanie, otuż grałem na Tym otsie ( Podkarpacki 7.6 ) Około roku temu, i została mi jeszcze postać 104 Druid, mam do niej pierwszy accout number, ale za chiny nie pamiętam hasła, E-maila też mam ale tez zapomniałem hasła do niego. Czy dało by radę jakoś odzyskać 2 passy do postaci?
Nick : Hellron
Dla wiarygodnośći dawałem pare screenów już tutaj rok temu na forum. I mam je wciąż gdzieś :) I tutaj ciągle też są :)
Prosze o pilną odpowiedz!
Jeśli nie pamiętasz hasła ani do emaila ani do konta to myślę a raczej jestem przekonany ,
że Mortiis nie poda Ci hasła na podstawie ss'ów
Lord Morgan.
23-11-2009, 19:37
Tak jak pan up moim zdaniem Mortiis nie odda Ci chara tzn nie da Ci chasla..
SS mogles wziasc z forum a acc moze Ci koles podal wiec nie mysl o oddaniu chara "Moim zdaniem".
Ale znam E-maila który jest zapisany pod tego chara, tylko zapomnialem do niego passów :P . A screeny wrzucalem tutaj rok temu, z tego konta z którego pisze .
jak nie miałeś tam dużo kasy to nie problem teraz wbić 100 lvl
a co do tematu to raczej nie odzyskasz go :(
Zrob sobie nowa postac i tyle.. ;p
W 1 dzien odrobisz ten 100lvl + ;]
@ Dobra już nieważne , jakoś sobie przypomniałem pasy :)
nie dostaniesz passow jak wyzej mowili poza tym 104 ed latwo wbic;o w tydzien masz napewno;)
@topic . twoja postac najprawdopodobniej zostala usunieta. postac po ostatnim logowaniu dluzej niz 2 miesiace zostaje usunieta. pozdrawiam.
tak nie mylilem sie.
6 - Konta usuwane są po 2 miesiącach braku logowania na przynajmniej jedną postać na koncie.
a poza tym nawet gdyby postac istniala to:
4 - Każdy gracz jest odpowiedzialny za numer i hasło swojego konta. Ekipa APO nie ponosi żadnej odpowiedzialności za konsekwencje ewentualnej ich utraty.
GM może pomyśleć że chcesz shakować komuś postać bo podobno ss można sfałszować więc raczej nie odzyskasz passów
Techniks
25-11-2009, 18:11
Napisz mail do Mortiisa bosch@o2.pl w mailu wszystko dokładnie opisz co i jak.
Wątpię żeby to coś dało, ale zawsze możesz spróbować.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.