Zaloguj się

View Full Version : [Strona] mam zmiennie ip nie chce bana za sharing

Edzio Wariat
24-11-2009, 15:29
pewnie wielu z was ma zmienne ip(neostrada ) lub gra na kafejkach an roznych komputerach tak jak ja np.

i tu moja propozycja aby dodac zakladdke gram z roznych ip

wpisujemy tam nick postaci i mozna grac

KaZeK
24-11-2009, 15:35
I tak to Ci nic nie da.

Jak masz neostrade (lub inny internet ze zmiennym IP)to i tak wiadomo z którego ip Ty grasz a z którego Twój kolega po fachu.

Za takie coś bana nie złapiesz.

Badzjos
24-11-2009, 15:51
#up
Dokładnie... Zresztą każdy by sobie mógł to zaznaczyć i sharować dowolnie wtedy... Ja gram na zmiennym u siebie (livebox) i to nie jest tak że zmienia mi się przy każdym wyłaczenie kompa, jak już to przy rozłączeniu liveboxa, ale to raczej żadko się zdarza bo on jakby cały czas jest online, tak jest ze wszystkimi stałymi przez kabel przynajmniej, nigdy radiówki nie miałem to nie powiem jak tam jest.

#Topic
Nie

Adasik
24-11-2009, 15:56
Mając Neo masz 1 ip zewnętrze które jest stałe i nie ulega zmianie oraz 1 wewnętrze-to te się zmienia.
Na logach postaci wyświetlane jest zewnętrzne i nawet jak masz Neo to oni widzą jedno i to samo jeśli grasz na jednym komputerze.

Akananto
24-11-2009, 16:46
Powinna zostac dodana zakładka 'Jestem Idiotą' , wpisujemy tam nick postaci i mozna grac

Dαniel3k =)
24-11-2009, 17:12
Jeżeli masz neo, zakres zazwyczaj pozostaje ten sam.... tylko końcówka się zmienia.
Oczywiście że nie.