PDA

View Full Version : Peja oskarzony

.Carlos.
24-11-2009, 18:04
Nareszcie :>
klik (http://muzyka.onet.pl/0,2083702,newsy.html) .

Simi
24-11-2009, 18:07
Peja jest zwykłym hip hopowcem. Tede to ganksta raper. Wienc Tede zjada Peje na
śniadanie. Dla nie wiedzących powiem że ganksta noszą czapki na bok i mrużą oczy. Lepiej im w droge nie wchodzić. Yo.

Ten komentarz mnie rozjebał. X D

<Vetebcio>
24-11-2009, 18:25
O to teraz przeciwnicy Peji będą się cieszyć (Pies Kowal

Dαniel3k =)
24-11-2009, 18:27
"robie co do mnie nalezy, czyli show"
Jeżeli rap to dla niego show, to jemu podziękujemy...

To ja mam flow, mikiel
24-11-2009, 18:37
Peja najlepszy polski raper, bo robi show! Dobry rap od tylu lat, na 100%

^down
I po chuj ciągle to piszezs.

Mogę napisać również bardzo inteligentnie jak ty

Metal to muzyka śpiewana przez brudasów dla brudasów
Miłej zabawy w błocie *****

Daaron
24-11-2009, 19:07
Dobrze bardzo dobrze, czekamy jeszcze jakie dostanie zarzuty i jaką kare bo strzelam, że zawieszenie i nic więcej jak to jest w Polsce.

Ten komentarz najbardziej mi sie podobał:

bo hiphop to muzyka śpiewana przez prymitywów dla prymitywów

tyle w temacie

~Luigi_vampa , 24.11.2009 15:17

Τettmeier
24-11-2009, 19:25
@up
Dodaj coś od siebie.. Akurat ten komentarz był tak płytki jak cała twoja powyższa wypowiedź.

gimbus dzielący się w klasie na Ja za Tede/Ja za Peją bo się dissują ? : \

@topic

"Wiecie co z nim zrobić; wszystko na mój koszt" - wołał Peja.
To tylko niektóre słowa, które zostały przeze mnie ostatnio często używane przy rozmowie o Ryszardzie. :)

Przeprosił i jest sławny. Wg mnie dostanie zawiasy albo kare finansową i na tym się skończy. No oczywiście -50 do szacunku od mądrych ludzi, ale to pomińmy, bo ludzie słuchający jego rapu o biedzie nadal zostaną przy swoim guru inteligencji! Dla mnie to on może być na wolności i nagrywać, ale niech płaci temu gościowi co go pobili, bo to mu się należy. Dopiero wtedy możemy prztoczyć słowa "wszystko na mój koszt"..

Alvaros
24-11-2009, 20:36
Zielonogórska prokuratura przedstawiła znanemu raperowi Pei zarzut podżegania do pobicia 15-letniego chłopca - poinformował PAP we wtorek rzecznik tamtejszej prokuratury okręgowej Kazimierz Rubaszewski.

Myślałem zawsze, że się pisze Peji...

@Topic
Kto przychodzi na koncert aby tylko wyśmiewać artyste na scenie ?. Słusznie zrobił, lecz mógl to w łagodniejszy sposób załatwić...

Dezerter
24-11-2009, 20:51

Yyyy nie tylko on sie bedzie cieszyl ja tez :)

Kowalu$
24-11-2009, 22:01

Świniak trzymaj jape :)
Dobrze niech peja idzie do pierdla niech mu przeoraja tylek :) wtedy bedzie prawdziwym ulicznym raperem :)

Jaros Jaroz Jaro
25-11-2009, 15:48
Świniak trzymaj jape :)
Dobrze niech peja idzie do pierdla niech mu przeoraja tylek :) wtedy bedzie prawdziwym ulicznym raperem :)

Chyba prawdziwą uliczną rozje**undą xd

!topic

Źle mu nie życze,ale No według mnie to mogłby pojsc odsiedzieć jeden rok w pierdlu...

`Artas
25-11-2009, 15:54
Nareszcie reprezentujący biedę umysłową odsiedzi swoje. ;) Niech mu tam w pierdlu przetrzepią tyłeczek. :D

Dolar $
25-11-2009, 15:57
A ja jestem za tym, żeby Peja trafił do celi, ale jeśli ma tak się stać to niech będzie w tej celi z ojcem tego cwelka od faków. Peja nakłaniał do najebania szczyla, a ojciec uchostrzelbny, a jak tak to JEBANA POLICJA! :)

_Spajki_
25-11-2009, 16:19
@Kowal

Świniak trzymaj jape
Widze napinki 1 klasa...
I lekko podjarany tematem peji.
@Topic
Młody fakasa pokazywał nie?
I myślał, że w wśród fanów Peji wtopi się w tłum.
Pomylił się,
Co do wyroku to pewnie bedzie kara pieniężna.
Tyle.

fR33
25-11-2009, 19:51
Nareszcie reprezentujący biedę umysłową odsiedzi swoje. Niech mu tam w pierdlu przetrzepią tyłeczek.

N/C

W całej tej sprawie śmieszą mnie dwie rzeczy.
Pierwsza rzecz to to, że dzieciaki takie jak wy wypisują teraz jaki to Peja reprezentuje niski poziom umysłowy i jak to dobrze, że zostanie w jakiś tam sposób ukarany.
Druga rzecz to to, że ten pobity typ, jego starzy czy jeszcze ktoś inny czuje się poszkodowany. No kur... To tak jakby włożyć rękę w mrowisko i dziwić się, że zostaniemy pokąsani przez mrówki.

Dzieciaki, bez spiny. Trochę szacunku do Peji, który jakby nie patrzeć zrobił w swojej karierze kilka dobrych płyt, którymi można się jarać w opór.
Proszę bez spiny, chociaż wiem, że teraz po prostu zmieniły się trendy w polskim rapie.

sqlterpa
25-11-2009, 19:56
Ja szczerze nie lubię słuchać Peji ale, nie które kawałki ma fajne ; x . Ale i tak wole Eldo ; )

Elite Filutek
25-11-2009, 20:23
Eeee? Peja legenda polskiego rapu. szkoda że go oskarżyli ;/.Mój najlepszy raper,zresztą jak i większości

Trikol <3
25-11-2009, 20:30
I dobrze.
Niech sobie troszke odsiedzi , moze sie ogarnie ;)

Ktoś II
25-11-2009, 23:17
#up
Nie pójdzie siedzieć... Jak już to dostanie wyrok w zawiasach. Jakby coś nie poszło po jego myśli, da w łapę i wyjdzie na czystą pozycję.
Ludzi da się kupić i ich zdanie na różny temat też, także...

#topic
Nadal trzymam się zdania, że Rysio zachował się jak ostatni idiota.
Są skutki tego jak się wychowywał, może podziękować tylko rodzicom. Z chamstwa się nie wyrasta, cham pozostanie chamem, 'brudas' pozostanie 'brudasem'.

Białas
26-11-2009, 00:04
Chciałbym dodać od siebie, że najprawdopodobniej nigdy nie usłyszelibyście o kimś takim jak Peja
gdyby nie diss, który nagrał Nagły Atak Spawacza wraz z Peją na Liroya w '95r. to właśnie on wysławił Peje.

Peja istniał od 2001r. do czasu wydania tego chłamu jakim jest „Najlepszą obroną jest atak (http://pl.wikipedia.org/wiki/Najlepsz%C4%85_obron%C4%85_jest_atak)”
późniejsze albumy był coraz to większym dnem, bodźcem dla polskiej sceny hip-hopowej.

Jaram się albumem zatytułowanym „Na legalu? (http://pl.wikipedia.org/wiki/Na_legalu%3F)” odkąd wyszedł na światło dziennie,
przede wszystkim na tych trackach się wychowałem i za ten album szanuję Peje.

Nadal trzymam się zdania, że Rysio zachował się jak ostatni idiota.
Fakt, zachował się jak idiota ; ) mógł to załatwić w inny sposób.

Są skutki tego jak się wychowywał, może podziękować tylko rodzicom.
Tutaj muszę stanąć w obronie Peji, nie każdy się wychowuje w dobrym domu z kompletną rodziną, Peja wychowywał się na slumsach w jednej z najgorszych dzielnic w Poznaniu - Jeżyce.
W wieku 12 lat zmarła mu matka i pozostał mu psychicznie załamany ojciec, którym się rozpił, zachorował. Peja musiał się Nim opiekować, przez co porzucił edukacje i wyszło jak wyszło.
Po paru latach również zmarł mu ojciec na raka, który był drukarzem i pracował po 16h w jakiejś drukarni, więc w jaki sposób ten chłopak miał się normalnie rozwijać ? wychowała go ulica.

Niech sobie troszke odsiedzi , moze sie ogarnie ;)
Opcja odsiadki tutaj nawet nie wchodzi w grę, nie pójdzie siedzieć.

JEBANA POLICJA! :)
JP JP NA 100%

MiXer do Kawy
26-11-2009, 14:46
Myślałem zawsze, że się pisze Peji...

@Topic
Kto przychodzi na koncert aby tylko wyśmiewać artyste na scenie ?. Słusznie zrobił, lecz mógl to w łagodniejszy sposób załatwić...

Był to(bodajże) koncert otwarty, czyli występowali tam różni artyści, a jako że poszkodowany miał okazję pokazać Peji jak bardzo Go lubi, postanowił to zademonstrować.

@Kowal

Widze napinki 1 klasa...
I lekko podjarany tematem peji.
@Topic
Młody fakasa pokazywał nie?
I myślał, że w wśród fanów Peji wtopi się w tłum.
Pomylił się,
Co do wyroku to pewnie bedzie kara pieniężna.
Tyle.
Trzeba
się
przyzwyczaić
że
jeżeli
jest
się
artystą
to
trzeba
się
liczyć
z
takimi
gestami.
Tyle.

Eeee? Peja legenda polskiego rapu. szkoda że go oskarżyli ;/.Mój najlepszy raper,zresztą jak i większości

Nie wypowiadaj się za tą "większość" ,bo nawet jeżeli masz rację to oni nie potrzebują twojego majestatycznego głosu by wyrazić SWOJE zdanie.

Tyle.

H5N1
26-11-2009, 15:59
Jak dla mnie peja nie jest dobrym raperem, jak ktoś wyżej wspomniał-
robi z tego show.
O wiele lepszym raperem jest Pih, który w swoich tekstach ma głębsze przesłanie i mądre wskazówki dotyczące życia etc. Do tego Pih lepiej rymuje:> Wracając do Pei... ma głos jak starszy dzieciaczek :D

Marcin <3
26-11-2009, 17:03
xxx (14-10-2009 12:07)
i jeszcze te jego teksty w stylu 'jakie zycie taki rap'
xxx (14-10-2009 12:07)
jak miał ***** biedne zycie to wychodzi na to, ze rap tez ma biedny <lol2>
tyle odemnie

Dolar $
26-11-2009, 17:16
Jak dla mnie peja nie jest dobrym raperem, jak ktoś wyżej wspomniał-
robi z tego show.
O wiele lepszym raperem jest Pih, który w swoich tekstach ma głębsze przesłanie i mądre wskazówki dotyczące życia etc. Do tego Pih lepiej rymuje:> Wracając do Pei... ma głos jak starszy dzieciaczek :D

Rymuje? Ty chyba nie otrzymałeś przepustki żołnierzu... Peja i jego texty są lajtowe. Nowe płyty, nowy styl. Zmienił się, bo chyba przybyło mu kilka latek, nie? Pih ma lepszy przekaz i lepsze rymy? Kilka kawałków ma lajtowy, a tak za nim nie przepadam.

Zapewne teraz napiszę coś o czym nie masz zielonego pojęcia ćwieku tj. Pih tak dostał po piździe od Dużego Pe, że mi się śmiać chciało. To na tyle ode mnie. nie znasz się totalnie, lecz każdy ma swój gust. Jeden skacze przy JP na 100%, a drugi przy Mój rap moja rzeczywistość. :)

tyle odemnie

Jak można mieć biedny rap? Z tego wynika, że jesteś idiotą. :O

MiXer do Kawy
26-11-2009, 18:36
Pih tak dostał po piździe

Jak można mieć biedny rap? Z tego wynika, że jesteś idiotą. :O

Jak można dostać po piździe? Z tego wynika, że jesteś idiotą. :O