PDA

View Full Version : Co to ma by??!

Matexofek
25-11-2009, 12:56
Siema, a wiec tak... z rana wbilem na apo i zaczelem expic moj nick to " Daj hajsu" nagle wyskoczyl mi komunikat ze mam nie prawidlowy nick i dostalem bana. wszystko ok zmienilem nick gram dalej. weszlem se na trainery kliknelem dzwignie i poszlem na 2 minuty do kuchni, gdy wrocilem pisalo na czerwono cos zebym wylaczyl bota ktorego nie mialem nawet i mnie wywalilo i dostalem bana...Jednym slowem dostalem bana za nic... to tak jakby gm sie na mnie uwzial...

KubusS
25-11-2009, 13:06
Wykrywacz botów na APO nigdy się nie myli - musiałeś mieć bota.

Psyhol
25-11-2009, 13:13
Szczeze to obsluga tego ots nawet nie potrafi rozpoznac bota od normalnego gracza.
Dobrze ci radze olej tego ots schodzi na psy sorry juz z szedl .

Delta
25-11-2009, 13:33

Po 1 . Nie ma czegos takiego.
po 2. Ja juz mialem kilkanascie wiadomosci a bota nie mialem wiec to poprostu olej albo najlepiej Nie graj tutaj :o

Akananto
25-11-2009, 13:58
Szczeze to obsluga tego ots nawet nie potrafi rozpoznac bota od normalnego gracza.
Dobrze ci radze olej tego ots schodzi na psy sorry juz z szedl .

Rozpoznawanie oprogramowania szkodliwego dla serwera jest głównym zadaniem Gamemastera/Tutora, tak więc wątpie, aby osoba taka nie potrafiła rozpoznac gracza od wspomagaczy.

po 2. Ja juz mialem kilkanascie wiadomosci a bota nie mialem wiec to poprostu olej albo najlepiej Nie graj tutaj :o

Ad 1.
Jest cos takiego, zaden ban nie jest bez podstawy, jezeli system wykryje podejrzanego uzytkownika, to wtedy zostaje poinformowana o tym obsługa, obsługa sprawdza gracza przynajmniej dwa razy, w zaleznosci od osoby przyznajacej bana moze Cię ona ostrzec, ale nie musi.

Ad 2.

Jezeli miales kilka wiadomosci a bota nie było, zawsze mogłes skonsultowac się z Gamemasterem/Tutorem , który ma obowiązek wysłuchac twojej historii, a nastepnie ocenic sytuacje , ewentualnie w momencie zawachania skontaktowac sie z Mortiisem i skonsultowac ta sprawe od podstaw.

Wiadomo, człowiek ani maszyna nigdy nie sa nie omylini, dlatego ingerencja ludzka powinna byc analizowana przed wykonaniem danej czynnosci .

Matexofek
25-11-2009, 13:58
Zal troszq tego otsa nawet pograc se nie mozna ;/

Matexofek
25-11-2009, 14:01
Akananto ja gdy wrocilem do pokoju po 2 minutach zauwazylem tylko komunikat zeby wylaczyc bota czy cos i ledwo co dotknelem myszki wywalilo mnie z serva...a potem wbilem sie na serva na inna postac to z gmami nie dalo sie skontaktowac w zaden sposob ;/

Akananto
25-11-2009, 14:03
Akananto ja gdy wrocilem do pokoju po 2 minutach zauwazylem tylko komunikat zeby wylaczyc bota czy cos i ledwo co dotknelem myszki wywalilo mnie z serva...

Jezeli chcesz się odwołac - zawsze mozesz, wystarczy opisac swoja sytuacje w dziale http://forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49 , a nastepnie czekac na odpowiedz Gamemastera/Tutora, który za danego bana odpowiada.

.Panicz.
25-11-2009, 14:03
Wiesz co powiem Ci że już kiedyś na APO przytrafiło mi się już takie coś. Niestety unbana nie miałem bo rzekomo 'niby' używałem BOTA. :) Są dwie przyczyny z których mogłeś dostać bana:
Używałeś bota. (Twój błąd.)
Nie używałeś. (Błąd banującego.)
:) W tej sprawie pisz do Mortiis'a. :p

drasty131
25-11-2009, 14:08

Prawda, ze nie ma ... Poprostu robia ludzi w konia by sie bali, ale im to nie wychodzi jak widac...

Top.
Bota pewnie nie miales, ale sa takie nie ogary w ekipie jak Dexoti, Sieka czy Gellert ... Nie potrafia rozpoznac bota wiec banuja pierwszego lepszego -.-

Dolar $
25-11-2009, 14:11
Co to ma być? Gówno. To jest Dexoti - Gellert? Koń. : /

Elite Filutek
25-11-2009, 14:24
taaa? a masz dowody ? na to że nie miałeś wosso czy innego gówna?? Bez dowodów nic nie zdziałasz

.vimpex.
25-11-2009, 14:52
"Weszłem se"
Oke "weszłeś se i se poszłeś do kuchni"
Ale może bota miałeś?
Masz dowód? :o

Wolly
25-11-2009, 15:03
Odwoływać się możesz, ale wątpię, że Twoja sprawa zostanie rozpatrzona na Twoją korzyść. Musisz mieć niezbite dowody, aby coś zdziałać, ale wnioskuję, że takowych nie masz.

LudziO 15
25-11-2009, 15:17

Dokładnie Olej To ... :D:D:D:D :D:D:D:D :p:p:p:p

ReMover
25-11-2009, 15:24
nie ma bana za free.. musiałeś mieć bota bądź GM mógł się pomylić. ale popieram stwierdzenie innych " ten server spadł na psy" dlatego zakończyłem karierę na APO ;p

Mc Maciek
25-11-2009, 15:29
Jak chcesz się odwołać, to masz od tego specjalny dział, linka podał już ktoś wyżej.

Zamykam.