Zaloguj się

View Full Version : Domek " Rook street X "

Zioomal
26-11-2009, 13:49
Witam !!

Mam do sprzedania domek " Rook street X "
Domek 36 sqm - Facc nie daleko depo !

To Jest LICYTACJA - kto da wiecej wygrywa od zaraz ... nie wazne ile bedzie maxymalna licytacji !!

Domku nie chce miec a kase tak - proste :) Wiec go sprzedaje

Domek sprzedam za hajs rook lub main ( przelicznik 1cc rook = 50cc main )

Jesli kasa main nie daje pierwszy ( nie bawie sie w jakies rozmowy godzinne zebym jednak dal pierwszy ) , mozesz skolowac gma lub ewentualnie mozemy przez allegro ( mam 6 pozytywow , 0 negatywow ) ale tez nie dam pierwszy:)

Licytacja skonczy sie UWAGA: 1 Grudnia , lub jesli cena wczesniej wystarczajaco mnie zadowoli !!

Miłej licytacji:)

Pzdro...

Myst
26-11-2009, 16:49
1cc ;). Ciekawe do ilu dojdzie xD.

znakiznakiznakiznaki

H5N1
26-11-2009, 16:51
50cc <><><><> Przystojniaczek !<><><><><><><<

Dark Devorious
26-11-2009, 16:57
Dam Dsma + doplacasz 100cc ; ) mozemy sie jeszcze dogadac. Pisz jbc. Old Dark Devorious lub Pogroom lub pw ;d

Vojska
26-11-2009, 17:05
Dam dsm(500cc), golden armor(60cc), 15 aoli (po 25cc na pewno sprzedasz albo i więcej!)

@down
Aole sprzedasz po 25-35cc więc wychodzi jakieś 375cc - 525cc

Zioomal
26-11-2009, 17:35
Miło że licytacja trwa...:) ostatnia offerta jest bardzo interesujaca :) , lecz poczekam jeszcze...

@ Proszę nie pisać na gg starego ownera ... bo tak się złożyło że byłem u niego i 3 ludzi do niego napisało ..:) on juz nie jest w posiadaniu tej postaci:)
Dziex:)

@down

Vojska daje 935cc z jego nalicznikiem :) wiec twoja offerta jest narazie najwieksza

noe89
26-11-2009, 17:55
daje 1kcc w kasie, jesli cie to interesuje ;p

Zioomal
29-11-2009, 13:31
Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~Refresh ~~~~