View Full Version : Poker Texas Holdem
Od niedawna interesuje sie pokerem. Pogrywam sobie na wp.pl za wirtualne pieniadze i zastanawiam sie czy zaczac grac za prawdziwe pieniadze. Gra ktos moze z was? Znacie jakies strony z ta gra na pieniadze?
A tak w ogole jaki jest wasz ulubiony pokerzysta? Mnie zadziwia Chris Ferguson. Zawsze, gdy gra ma na sobie kapelusz i czarne okulary. Dla mnie on jest niesamowity.
Wiem, że jest fajna strona pokersstars, ale jakoś nie próbowałem swoich sił. Jakieś 5 lat temu też grałem w Texas Holden na wp, ale wtedy było zupełnie inaczej i wg mnie lepiej. Zaraziłem się od starszych braci, ponieważ oni grali i byli jedni z lepszych. Pamiętam, że można było kupować doładowania telefonów za wirtualne pieniądze.Czasami oglądałem poker nocą, ale teraz już nie lecą turnieje. Co do pokerzysty to nie mam ulubionego.
'Oxidosis'
28-11-2009, 23:55
he, na wp grałem z 3 lata, ale gdy zauważyłem że jestem już uzależniony, po prostu przestałem w to grać. Grałem na wp nic więcej, ale nie polecam gry na prawdziwą kase, to hazard, tak prędzej czy póżniej przegrasz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.