View Full Version : _______Awans na 2200 poziom_______
^Akynaoo
28-11-2009, 23:02
Cze, udalo mi sie wbic 198 lvli ta postacia czyli osiagnac 2200 poziom. Screen na respie devil atoma:
http://i50.tinypic.com/2dtd4c7.jpg
Nie bylo kilku osob, nie obrazam sie Xd Co do pozdrowien to musialbym przepisac sporo pozycji z listy postaci tak wiec podaruje sobie to : <
Gratz :)
Parę noobow na ss'ie, ale to nic XD
Sellasz chara, że piszesz, że 198 lvli? ;d
Kapitan Alkohol.
28-11-2009, 23:09
Gratulacje ;)
Jedzisz do 2500 : D
Pierwsza próba ss'a nie wyszła Xddd
Ale fajnie było :O
Graty, może teraz 2.300? :)
Trzeba być niespełna wiesz czego... Wstawiasz ss z botem widocznym jak pałac kultury z galerii centrum... Tbi gg, plagenezho jest niewidoczny więc zamienił Ci się w świnie :) Tyle uherów/sioherów to mogłeś sobie tbi gg darować
Trzeba być niespełna wiesz czego... Wstawiasz ss z botem widocznym jak pałac kultury z galerii centrum... Tbi gg, plagenezho jest niewidoczny więc zamienił Ci się w świnie :) Tyle uherów/sioherów to mogłeś sobie tbi gg darować
***** głąbie XDDDDDD On utevo res ine zajebal XD Trzeba bylo tam byc. "NIE BIC SWINI" XD
***** głąbie XDDDDDD On utevo res ine zajebal XD Trzeba bylo tam byc. "NIE BIC SWINI" XD
Ty też z siebie idioty nie rób... Utevo res ina mówisz? To powiedz mi po co mu były otwarte uhy jeśli to pall jest? I tak wiem że ma tbi gg...
Ty też z siebie idioty nie rób... Utevo res ina mówisz? To powiedz mi po co mu były otwarte uhy jeśli to pall jest? I tak wiem że ma tbi gg...
1 plan byl taki zeby Scix bloczyl atoma a Woder dziabnął go tylko ale Scix zawalił. Skoro Scix mial bloczyc to Woder mial otwarte uhy. A ty mowisz ze ja z siebie idiote robie? Ogarnij sie, prawie kazdy pall na apo teraz uzywa uhow, niestety tak spierdolony balans na apo jest ze jest im lepiej sie uhac a nie vitowac.
Lharkain
29-11-2009, 00:00
Jestes najzalosniejszym psem na calym Apo ;< Szkoda mi cie dzieciaku ;< nie gz ;(
Gz. xd
Jedziesz do 2.3 a potem 2.5 xd
Pozdrawiam. ; )
...:::PLAGENZENHO:::....
29-11-2009, 10:55
no to mnie rozjebalo:DD utevo res ina "Pig jakbys chcial wiedziec.Tak jak napisal brecht - trzeba bylo tam byc. "NIE BIC SWINI"
@topic
Gz,lecisz teraz do 2.3k i tak dalej i tak dalej;DD
A ja wiem, że jesteś głupi.
@topic
Gz :D Sorry, że drugi raz nie przyszedłem, ale miałem lagi jak skur#ysyn xd Później się okazało, że się avast aktualizował... :c
Sturnusek
29-11-2009, 11:21
blackd odrazu zabralo kase z atoma? :\
Gz
Gz Woderuwa Koksuwa. xd Ja byłem na ssie ale oczywiście padłem bo Devil idiot poszedł na mnie :<
Cobyście nie mówili i tak wiem że ma tbi gg :) Sie sracie i takie kity dajecie że to żałosne jest...
Użyszkodnik
29-11-2009, 12:47
Cobyście nie mówili i tak wiem że ma tbi gg :) Sie sracie i takie kity dajecie że to żałosne jest...
HAHAHHAHA odpierdol sie z tym swoim tbi bo jesli juz to watpie zeby Franeq takiego syfu uzywal i jeszcze sie z tym obnosil na forum frajerze...
@topic
Jebaj do 2500 lvl i miej wyjebane na frajerow takich jak Badzjos bo przez takich apo traci na wartosci :3
HAHAHHAHA odpierdol sie z tym swoim tbi bo jesli juz to watpie zeby Franeq takiego syfu uzywal i jeszcze sie z tym obnosil na forum frajerze...
@topic
Jebaj do 2500 lvl i miej wyjebane na frajerow takich jak Badzjos bo przez takich apo traci na wartosci :3
SIGNED!
Gratuluję, lecisz do 2.5k. ;)..................................
Gz
Drugi badzjos. Nikt nie zdarzyl zobaczyc loota z devila bo karelq idiota do lavy wrzucil, za co pozniej padl XD
Badzjos, pozdro dla twojego wychowawcy.
29-11-2009, 13:39
Gz
Drugi badzjos. Nikt nie zdarzyl zobaczyc loota z devila bo karelq idiota do lavy wrzucil, za co pozniej padl XD
no wiec sie mylisz xd ja wziolem lota bo podbieglem i do gory rzucilem cialo i zdarzylem zabrac 1.2kcc a potem podbiegl scix i wziol na dol i potem karelq wyjebal juz cialo;] mowie ci serio;p
mimo ze bijesz male lvlki i tak gz gogo 2500 i 46 mlvl
@topic
Hahahaha, po prostu mógł pomyśleć zanim wstawiał ss z botem, a ode mnie spier*alać... I odzywaj się synku, bo frajera to szukaj w lustrze...
I na wartości to własnie traci przez takich jak Ty... "Użyszkodnik" tu pasuje...
Badzjos, pozdro dla twojego wychowawcy.
no wiec sie mylisz xd ja wziolem lota bo podbieglem i do gory rzucilem cialo i zdarzylem zabrac 1.2kcc a potem podbiegl scix i wziol na dol i potem karelq wyjebal juz cialo;] mowie ci serio;p
29-11-2009 13:14
Po 1 naucz się pisać... "wziąłem" jak coś.
Po 2 sami się wykluczacie, jeden pisze że nikt nie wziął loota, drugi że wziął, a byliście w jednym miejscu o tej samej porze i różne rzeczy się działy? Ustalcie jedną wersje gdzieś indziej a nie na forum gdzie się pogrążacie :)
Po 3 ja mam wychowawce jakiegoś, a nie 2,2k lvl jest dla Ciebie mistrzem :)
Konflikt autorytetów...
Sturnusek
29-11-2009, 14:00
Drugi badzjos.
tylko sie zapytalem, wiec? :}
nie placze, znajdz w tym nutke ironii.
Gratulacje Woder Kosc :) Dawaj do 2500 :) I gon scierwo :P
HAHAHHA Czyli ujebalem Karelqa za darmo XD
Strunus, nie placz bo takie fakty.
.!.Kosa.!.
29-11-2009, 14:37
Brawo Go Go 2.5 k lvl : )
⊕ Cineczeq ⊕
29-11-2009, 14:43
Lol, to było utevo res ina a nie Tibia GG! xdddddd
O, załapałem się na ss.
Gz. : /
Nie chciałem tego pisać Badzjos ale jesteś największym kretynem na apo. : )))))
@top. Gratz Franeq. ;* : )!
Teraz 2,3 i zaproś mnie na ssa. : (
Pozdro. : )!
29-11-2009, 15:54
Po 2 sami się wykluczacie, jeden pisze że nikt nie wziął loota, drugi że wziął, a byliście w jednym miejscu o tej samej porze i różne rzeczy się działy? Ustalcie jedną wersje gdzieś indziej a nie na forum gdzie się pogrążacie :)
no pozdro mowie wzialem a potem cialo latalo przez pare sekund i w pewnej chwili karelq do lawy wrzucil....myslenie nie boli??
Fatalnie
29-11-2009, 16:10
Nie gratuluje.
Char kupiony to kupiony char i tyle.
Nawet to mnie najmniej zraza do twojej dziecinnej postawy.
Stoisz pod city i fragujesz lvl o 1500 mniejsze od Twego [700-600].
Jestes low bez pvp,idz kup Darkrose moze wtedy zaczniesz fragowac 1k lvl bo tylko to potrafisz.
Nie gratuluje.
Char kupiony to kupiony char i tyle.
Nawet to mnie najmniej zraza do twojej dziecinnej postawy.
Stoisz pod city i fragujesz lvl o 1500 mniejsze od Twego [700-600].
Jestes low bez pvp,idz kup Darkrose moze wtedy zaczniesz fragowac 1k lvl bo tylko to potrafisz.
Ty za to wiecej wpierdalaj sie na respa z autoatakiem i autovitą.
Fatalnie
29-11-2009, 16:36
Ty za to wiecej wpierdalaj sie na respa z autoatakiem i autovitą.
Ej no co tam jeszcze powiesz?
Wiecej Flame we mnie na APO jest taka tradycja ze kazdy na kogos cos ma chociaz nie raz nie jest to prawda.
Idz kup next postac... Tradycje trzeba pelnic
Tak wiec koncze klotnie z Toba a teraz pomysl dobrze nad moim postem zeby pozniej sie nie wyglupic.Pa=]
Ej no co tam jeszcze powiesz?
Wiecej Flame we mnie na APO jest taka tradycja ze kazdy na kogos cos ma chociaz nie raz nie jest to prawda.
Idz kup next postac... Tradycje trzeba pelnic
Tak wiec koncze klotnie z Toba a teraz pomysl dobrze nad moim postem zeby pozniej sie nie wyglupic.Pa=]
Przemyśl następny post , bo ten jest bez sensu :|
@top
Gz :c
^Akynaoo
29-11-2009, 17:20
Hahahaha, po prostu mógł pomyśleć zanim wstawiał ss z botem, a ode mnie spier*alać... I odzywaj się synku, bo frajera to szukaj w lustrze...
I na wartości to własnie traci przez takich jak Ty... "Użyszkodnik" tu pasuje...
Po 1 naucz się pisać... "wziąłem" jak coś.
Po 3 ja mam wychowawce jakiegoś, a nie 2,2k lvl jest dla Ciebie mistrzem :)
Konflikt autorytetów...
Nastepnym razem jak bede robil ss, a ktos odczuje potrzebe bycia 'swinia' poprosze kogokolwiek zeby wlaczyl zwykla niewidke, aby bylo widac ze to naprawde jest utevo res ina, a nie bot.
Drogi badzjos'ie
Otóż musze Cie zmartwic to nie TBI GG :((
A tutaj dowód:
http://i47.tinypic.com/8we33r.jpg
Screen zrobiony przez Pixel'a
@top
Gratz jedziesz do 2.5k :)
Gratki !Go!2500!Go! huj.. klapki wygladaja :D
Pozdrawiam.
Gratulacje. Teraz expij do 2,3k. Magic level to ty masz kurewsko słaby. :O !
Jestes najzalosniejszym psem na calym Apo ;< Szkoda mi cie dzieciaku ;< nie gz ;(
Dokładnie...
Topic: Nie gz
..............................................
Nie chciałem tego pisać Badzjos ale jesteś największym kretynem na apo. : )))))
@top. Gratz Franeq. ;* : )!
Teraz 2,3 i zaproś mnie na ssa. : (
Pozdro. : )!
Haha, dlaczego? Bo komentuje waszego kupionego chara? Się tak sracie jakbyście wszyscy go sharowali i bali się bana! Żal mi was, bo tłumaczą się tylko winni :)
Woder co jak co ale Bota to mógłbyś wyłączyć na niewidzialnych haha xD
Bo jesteś idiotą, ciśniesz na bocie i grasz z bratem. :)
A i padasz solo od 1250 ek. :)))
Bo jesteś idiotą, ciśniesz na bocie i grasz z bratem. :)
A i padasz solo od 1250 ek. :)))
Idiotą jesteś Ty, bo się spinasz przez neta jak kot z rujką.
Sprawdzają mnie przy każdym logowaniu czy nie mam bota, więc dlaczego jeszcze bana nie mam skoro na bocie cisne? Zgłoszenie na mnie było na gg u Santano i jakoś nic... Nadal expie :) Może jednak nie mam bota...? Nieee...
Udowodnij że gram z bratem...
I zdejmij mnie swoim kox ek, a nie mówisz że zdjąłeś... Ja zdejmuje wodera i co?
Ja Cię nie zdejmowałem tylko kumpel.
A co może nie miałeś ostatnio bana za boty ? HAHAHAHAHAHAHAHHAA
To ładnie pojechałeś.
A że sharujesz to wiem, bo Twój młodszy przygłupawy brat się przyznał na skype. : )
Ja Cię nie zdejmowałem tylko kumpel.
A co może nie miałeś ostatnio bana za boty ? HAHAHAHAHAHAHAHHAA
To ładnie pojechałeś.
A że sharujesz to wiem, bo Twój młodszy przygłupawy brat się przyznał na skype. : )
No jasne, mój kumpel też zdejmuje wodera... Powiedział Ci to malahada który nigdy nie zdjął mnie solo (dobijał raczej) i który niby bota nie ma, a dopiero co zszedł ban z malahady, to sobie zakupił czy tam dostał zarexoholika i już na nim ban :)
Bana miałem za cave, na niczym innym już nie jade. Od razu się przyznam że na cave wbiłem na około 1200 lvlu całe 12 lvli! możecie mi je cofnąć, odrobie sobie.
I wydaje mi się że nie gadałeś z moim bratem, on nawet skype nie ma :) a ja nie gadam z takimi lamusami.
Ps. podobno Brox to nadal ten sam owner, mimo że pisał że sprzedał haha
Recepter
29-11-2009, 23:44
Gratulacje level'a życzę dalszych sukcesów.
No jasne, mój kumpel też zdejmuje wodera... Powiedział Ci to malahada który nigdy nie zdjął mnie solo (dobijał raczej) i który niby bota nie ma, a dopiero co zszedł ban z malahady, to sobie zakupił czy tam dostał zarexoholika i już na nim ban :)
Chodź na pvp to cie 'zdejmę' i przetrzepię jak dywan na wiosnę.
I wydaje mi się że nie gadałeś z moim bratem, on nawet skype nie ma :) a ja nie gadam z takimi lamusami.
A do siebie mówisz, bo nikt cie nie słucha. Ironia losu co nie?
Twoja głupota nie zna granic. Broxem gra KubiQ (Woder do 2002).
To by było na tyle. Bez odbioru.
P.S. o tym, że brat gra władcą napisałeś w temacie Dolara w Filmikach (Edzio solo, czy jakoś tak...) Niestety temat usunęli, a chętnie bym ci przypomniał ;c
Chodź na pvp to cie 'zdejmę' i przetrzepię jak dywan na wiosnę.
A do siebie mówisz, bo nikt cie nie słucha. Ironia losu co nie?
Twoja głupota nie zna granic. Broxem gra KubiQ (Woder do 2002).
To by było na tyle. Bez odbioru.
P.S. o tym, że brat gra władcą napisałeś w temacie Dolara w Filmikach (Edzio solo, czy jakoś tak...) Niestety temat usunęli, a chętnie bym ci przypomniał ;c
Dawaj pvp, bo więcej mówisz niż robisz :) Tylko potem nie spamuj "scar" czy cos...
Obczaj najpierw co to "ironia losu" bo to stwierdzenie nie bardzo tu pasuje więc sądze że nie wiesz co to znaczy. Nawet nie bardzo wiadomo o co Ci chodzi :)
A dobra :koleżanka monika" pisała gdzieś że broxem nadal gra ta sama osoba, więc to nie ja powiedziałem...
I za dużo gadasz, a nie masz nic konkretnego... Charem gram ja, nikt inny
Brox to old owner ? HAHAHAHAHAHAHAHA
Nie pisz już nigdzie postów bo tylko się ośmieszasz.
Broxem teraz gra Kubi$.
A po za tym Aziel już raz cię wyjebał solo więc nie płacz. : )))))
KarolWielki
30-11-2009, 20:53
Gz koksie
jedziesz 2500 :P
............
Dopalacz
30-11-2009, 21:15
he hes gz ;p gopgo 2.5k xd co to za pro siocher stoi ? w nimfie?
Brox to old owner ? HAHAHAHAHAHAHAHA
Nie pisz już nigdzie postów bo tylko się ośmieszasz.
Broxem teraz gra Kubi$.
A po za tym Aziel już raz cię wyjebał solo więc nie płacz. : )))))
Nie umiesz czytać ułomne dziecko? Mówie że to nie ja napisałem że on old, tylko że ktoś, a ja się tylko spytałem, bo na końcu zdania był "?" (pytajnik)
I aziel nigdy mnie nie zdjął, nawet nie dobił mnie nigdy, hahaha. Takie kity ciśniecie że szok, dawaj na solo chociaż raz a nie pierdzielisz wymyślone rzeczy jakieś
Nie umiesz czytać ułomne dziecko? Mówie że to nie ja napisałem że on old, tylko że ktoś, a ja się tylko spytałem, bo na końcu zdania był "?" (pytajnik)
Gdzie tu widzisz znak zapytania?
I aziel nigdy mnie nie zdjął, nawet nie dobił mnie nigdy, hahaha. Takie kity ciśniecie że szok, dawaj na solo chociaż raz a nie pierdzielisz wymyślone rzeczy jakieś
Może nie zabiłem Cie solo, bo za każdym razem było 'z botem nie ide', 'nie ma sensu bocie', 'wylacz bota to pojde' itp. itd. Ale nie raz juz padles ode mnie pekujac w city z siocherem, bo jedynie tak potrafisz kogos zabic. :<
Pawelek Rookerek
30-11-2009, 21:48
Gz.Gon Darkrose^^
40 znaczkuff..??????????
Na Malahadzie dostałem za aut uha pod depo. :) Żeby taka pizda jak ty mnie na afku nie zabiła. : /
Ja cię niby dobijałem? ***** ! 6 osób na skype w tym twój brat, który bił się ze mną o respa na queenach (COD). Na skype jest w chuj osób, które potwierdzą, że na charze był twój brat. : / Do tego ten jego text: 'Ja używam tylko tibi gg'. Rozjebało mnie to najbardziej. Jak wyjebał napisał: 'Dobra wygrałeś, a teraz daj mi expić.'
To tyczy się jego, a ciebie nie zajebałem solo? A kto wpadło po ciebie Malahadą ujebał na magic queenach, potem ujebał Biberka, a potem White Uhera? : / Mistrz Zarex, który miał z was taką polewę, że szok.
Nie kłam, że jechałeś na cave, skoro ja z Broxem cię nie mogłem złożyć? Spierdalałeś na wosso/scarze jak cholera. Nie potrafisz się przyznać do tego, że uhałeś/uhasz się przy pomocy bota.
Do tego Zarexoholika odkupiłem, bo jest to moja pierwsza postać. Malahady już nie mam, ale twoje lizanie mi dupki pod depo raczej niczego nie wskórało. Bana ma Zarexoholiku mam za auto manasa. : / Dałem auto i sobie gadałem na skype, hehs. Nic tam. Ja się banem nie przejmuję. Lecz ja potrafię grać bez bota - ty nie.
Po tym banie radzę ci szukać nowego expowiska, o którym nie mam pojęcia, bo o expieniu przy mnie możesz tylko pomarzyć. Pierwszą rzeczą, którą zrobię po zejściu bana, będzie wbicie 3 fragów na tobie. :) Powodzenia i miłej gry. Nie licz, że jak dodasz mnie do vip'ów to jesteśmy 'ziomkami'. Hehs.
#Topic
Gratulacje. :)
Anusiak Wielki
01-12-2009, 15:39
Gz i go go Dalej w lvl'ach :D
Lecisz do 2.5k ;]
Na Malahadzie dostałem za aut uha pod depo. :) Żeby taka pizda jak ty mnie na afku nie zabiła. : /
Ja cię niby dobijałem? ***** ! 6 osób na skype w tym twój brat, który bił się ze mną o respa na queenach (COD). Na skype jest w chuj osób, które potwierdzą, że na charze był twój brat. : / Do tego ten jego text: 'Ja używam tylko tibi gg'. Rozjebało mnie to najbardziej. Jak wyjebał napisał: 'Dobra wygrałeś, a teraz daj mi expić.'
To tyczy się jego, a ciebie nie zajebałem solo? A kto wpadło po ciebie Malahadą ujebał na magic queenach, potem ujebał Biberka, a potem White Uhera? : / Mistrz Zarex, który miał z was taką polewę, że szok.
Nie kłam, że jechałeś na cave, skoro ja z Broxem cię nie mogłem złożyć? Spierdalałeś na wosso/scarze jak cholera. Nie potrafisz się przyznać do tego, że uhałeś/uhasz się przy pomocy bota.
Do tego Zarexoholika odkupiłem, bo jest to moja pierwsza postać. Malahady już nie mam, ale twoje lizanie mi dupki pod depo raczej niczego nie wskórało. Bana ma Zarexoholiku mam za auto manasa. : / Dałem auto i sobie gadałem na skype, hehs. Nic tam. Ja się banem nie przejmuję. Lecz ja potrafię grać bez bota - ty nie.
Po tym banie radzę ci szukać nowego expowiska, o którym nie mam pojęcia, bo o expieniu przy mnie możesz tylko pomarzyć. Pierwszą rzeczą, którą zrobię po zejściu bana, będzie wbicie 3 fragów na tobie. :) Powodzenia i miłej gry. Nie licz, że jak dodasz mnie do vip'ów to jesteśmy 'ziomkami'. Hehs.
#Topic
Gratulacje. :)
Hahahahha, ty masz jakieś zawyżone mniemanie o sobie, a przy tym wyimaginowane historie opowiadasz. Malahadą potrafiłem mnie tylko dobić! Nigdy solo nie padłem. Na cave jechałem, potwierdzi to wiele osób choćby Torus itp. Queeny koło soni, jak mówiłem wbiłem tam 12lvli i nie płacz że nie jechałem na cave, bo cały serv o tym wiedział.
Druga sprawa. NIGDY NIE MIAŁEM NA KOMPIE SCARA. Wierz lub nie, nigdy.
Na wosso nie jade bo mnie choćby santano teraz zawsze sprawdza :) SKoro jeszcze nie mam bana tzn że nie jade na bocie cieciu. I kto nie umie grać bez bota? Skoro ja dostałem bana za cave a Ty raz auto uh, raz auto manas... Pomyśl ***** a nie ciśniesz że ja jade na bocie!
Inna sprawa że old owner zarexa od którego "odkupiłeś" chara, to akurat mój kolega był, który mnie nigdy nie bił... Więć nie sraj że "mistrz zarex" mnie ubił.
Nie jesteś na tyle fajny żebym miał cie na vipie :) sorry, nie masz się co łudzić
Wiesz jaka jest miedzy nami różnica? Ja wyciągam wnioski, juz nie boce, a Ty po jednym banie, masz następnego i jak Ci zdejmą to dostaniesz kolejnego :)
Ostatnia rzecz, to taka że nawet z botem nie zdejmiesz mnie zarexem na jednego fraga z Twoim zero, zakład? :)
Na dowód że jade na manualu, to jakiś filmik Ci moge przesłać, z każdego expienia kręce, bo to jedyny dowód jak ktoś wbija :)
Gdzie tu widzisz znak zapytania?
Może nie zabiłem Cie solo, bo za każdym razem było 'z botem nie ide', 'nie ma sensu bocie', 'wylacz bota to pojde' itp. itd. Ale nie raz juz padles ode mnie pekujac w city z siocherem, bo jedynie tak potrafisz kogos zabic. :<
Przeczytaj sam co napisałeś. W city jak się pekuje to biega 50 osób i Cie bije i ty byłes jedną z nich... Wiec nie dobijasz nie? I nie pekuje z sio bo nie mam nikogo od sio niestety
Znak zapytania był u mnie 2 posty wcześniej, wróć i przeczytaj
Gratz Woder Bone;D DOganiaj Darkrosa;D Hehe;D I Ubijaj Cave ButówxD
Dopalacz
02-12-2009, 23:52
Aziel weź wyjebane miej pewnie 15min piszesz posta , i analizujesz jego błedy i cytujesz na ch@jci to niech se pisze co mu tam na myśli , szkoda nerwów
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.