View Full Version : PvP Island
Zobaczyłem ten temat o ciałach które niby mają ważyć 600 oz. to wpadłem na pomysł nie wiem czy się spodoba ale można by było za wygraną na pvp island dostawać jakiś przedmiot i pisało by tam podobnie jak na stronce tzn. nick, przez kogo zabity, i lvl obu graczy w nawiasach obok nicków :P
To takie urozmaicenie, bo nie kiedy ludzie nie wierzą, że zabiłeś kogoś solo i się nie da udowodnić (oprócz filmików, które rzadko kto robi).
Przedmiotem tym mogła by być jakaś ksiązka, lub coś podobnego :P
Licze na dużo komentarzy ^^ /proszę o wypowiedzenie się każdego który będzie głosował :P
Taki se pazdzioszek
29-11-2009, 10:21
No pomysł bardzo fajny, ale wątpię, że Mortiisowi będzie chciało się robić taki skrypt zwłaszcza, że gracz może zrobić screena "ju si coś tam hi is zabity przez zombi", więc wiesz...
Propozycja najprawdopodobniej nie przejdzie, ale fajnie by było.
Greyback
29-11-2009, 10:26
Jak najbardziej tylko żeby dostać to trzeba by było położyć na tace 10cc i pociągnąć dźwignie i ci by wyskoczył jakiś ludek :D
JAK NAJBARDZIEJ NA TAK!!
.Panicz.
29-11-2009, 10:39
Świetny pomysł! :D Można by było dostawać jakąś kość :p Tak jak jest na takim jednym ots,że jak zabijesz kogoś to w trupie jest kość i jak na nią klikniesz to jest napisane kto zabił daną osobę jaki miała poziom etc. :p
Dark Pajdochleb
29-11-2009, 10:44
No to tak jak na większości otsów pod 8.42+ i nie tylko ;]. Wczoraj grałem na ots'ie pod 8.42 gdzie po zabiciu kogoś "powstawał" :D dead i w nim wątroba ;o. Mogli by coś takiego zrobić, jestem za.
Bardzo dobry pomysł, jak najbardziej na tak.
Może w końcu skończyłoby się płakanie "wcale nie padłem od ciebie :O"
Jestem na NIE. Jak dla mnie niepotrzebnie tracić czas na coś takiego. Lepiej poświęcić ten czas na jakiś update, konkurs, event albo loterie.
Seth Drut
29-11-2009, 12:21
to jest nie potrzebne xd
pomysl dobry, ale lepiej ten czas poswiecic na cos innego ;)
zawsze mozesz zrobic ss'a
Noob Char
29-11-2009, 12:22
Niezły pomysł. Jestem na tak! Powinno być tak: jeśli się kogoś zabije na pvp island to w naszym plecaku powinien się znaleźć jakiś przedmiot i pisałoby na nim nick postaci, która padła (...).
Bardzo dobry pomysł, jak najbardziej na tak.
Może w końcu skończyłoby się płakanie "wcale nie padłem od ciebie :O"
Signed .
..............................................
Nie wiem, czy to jest potrzebne. :) Nie musisz się chwalić tym, że kogos zabiłeś. A po drugie, nie róbmy tego co jest na 8.42. :)
@UP
Pelno by bylo twoich kosci :(
@Topic
Bardzo dobry pomysl :)
*KaRpeQ!*
29-11-2009, 14:32
Pomysł ciekawy...
Jestem na tak :)
.!.Kosa.!.
29-11-2009, 14:32
Czemu nie. Mi sie bardzo podoba pomysł, bo nie zawsze ktos wierzy ze kogos dales rade zabic solo.
Pomysl fajny ale tymi nagrodami byly by np. sl'e, moze max 5sc.
drasty131
29-11-2009, 15:06
Bardzo fajny pomysl... Ale nie bedzie latwy do wykonania... Co liczy sie z tym, ze Go nie bedzie... Zaraz beda posty typu ' Mortiis nie ma czasu na takie glupoty musi zrobic apdejt na 8.4 !!11 ' ...:mad:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.