View Full Version : [Rookgard] NPC Zinab i IH'y :)
Marcelllo
29-11-2009, 20:58
A więc jak każdy wie NPC Zinab sprzedaje runy Intense Healing (IH) w cenie 5k/bp po wykonaniu odpowiedniej misji.
Znajduje się on w ch*j daleko od dp więc tu moja propozycja :)
Mianowicie:
Dodanie nowej misji u Psychola - tutaj liczę na fantazję Mortiisa i Tygrysa - więcej rzeczy które są trudniejsze do zdobycia ;) Np. 5 grzybów takich jak lecą z Apocalypto - respi się 1 na restart i z niczego nie leci ;) Ale jak pisałem wcześniej, niech pomyślą :)
Misja ta udostępniałaby kuno IH'ów u NPC Raider lecz w cenie 6k za plecak ;)
Myślę, że wiele osób by z tego korzystało :)
Jestem za dobry pomysl niekturym niechce sie latac po ihy to wolą zaplacic więcej :D
Tygrys gdzieś pisał, że możliwość kupna IH'ów bedzie tylko u NPC Zinab, więc wątpię, że takie coś zostanie wprowadzone.
.Panicz.
30-11-2009, 14:41
Jestem na TAK! Dobry pomysł... :p Ale niestety raczej nie zostanie wprowadzony.
Zodika Rook
30-11-2009, 20:36
Wielkie tak nie chce mi się cały czas latać po ihy tak daleko:cool:
Elite Filutek
30-11-2009, 20:43
Nie Nie Nie. Na tym polega magia rooka.A nie chcecie żeby wszystko wam pod dupe rzucali
Łowca Postów
30-11-2009, 21:01
Dobry pomysł , ale z tymi grzybkami to troszke lipa ;DD tak jak z tym zegarkiem na cod XDD non stop go nie ma bo co restart to ktoś bierze go ;DD
P.S Jestem za ;c
Nie, ponieważ to już by było za duże ułatwienie..
Ero Senin
01-12-2009, 22:04
Ta...ja np nie kupuje ihów bo za daleko trzeba zapierdalać :<<
Wole lf kupować ;///
Ja nie mam zdania bo nie gram juz na rook'u;p
I tak zaznaczyłem :P
Hehe, ale jak Wam zalezy to Może byc;p
Jestem na TAK , może i coś na mainie zrobią ;P
Druid z Armi
06-12-2009, 00:38
tak, mi średnio zajmuje ok. 7 minut z dp pacc do niego wiec jestem okolo 15 albo 16 minut w plecy z expieniem (dla urzytkownikow lubiacych lapac sie za fakty to 7+7=14 a 1 albo 2 minuty na dojscie do dp pacc z respa darków)
Ja też mam flow, Maatini
06-12-2009, 00:57
Jestem na nie.
Najlepiej niech zrobią żeby npc z tobą chodził na respy bo po co wracać ? Za daleko ! :<
Dobry pomysł, ale jak ktoś wyżej napisał, że na tym polega magia rooka...
Proponuje dodatkową misje u Zinaba, po ukończeniu której bd można kupić ihy w gbp. Jest to nieco bardziej opłacalne :>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.