View Full Version : Ma?a modyfikacja.
Mortalix
29-11-2009, 21:17
Tak więc moja propozycja dotyczy zamiany znajdującego się w City 'kościoła' na wejście do PvP Island.
Jak wiadomo ostatnio usunięto pvp na Evul za co dodano na CoD. Droga jednak długa i nikomu się nie chce tak daleko biegać.
Taka modyfikacja byłaby dobrym posunięciem biorąc pod uwagę, że 'kościół' jest nikomu do niczego niepotrzebny. = (
Jeżeli uważacie (forumowicze czy też administratorzy), że 'kościół' ma zostać to wybierzcie inne miejsce (niedaleko City) i napiszcie o tym w poście. : p
To tyle ode mnie. Dodaje sondę ofc.
#Bart
A po co Ci ten kościół? ; S
#Huskar
Jeśli masz lepszą lokalizację napisz gdzie z łaski swojej. ; x
Seth Drut
29-11-2009, 21:19
pomysl mi sie podoba ;)
kosciol jest niepotrzebny ;s
pvp na cod to zly pomysl byl.. ;/
teraz na ev juz chyba nic nie ma..
Dobry pomysł cod to troszke za daleko
@up w ev zamiast pvp stoi domek XD
Co ty w ogóle napisałeś... W kościele kingusia z sarumarem wzięła ślub... Chcesz im zabrać tą 'kupę' wspomnień? : /
/Jestem na tak. : /
Ofc jestem na Duuuuuuuuuze tak :) Osobiscie to nawet nie wiem gdzie jest ta terazniejsza arena :P
Jestem za. :D Sam miałem dać propozycje o przerobieniu kościoła na coś bardziej użytecznego, ale mnie ubiegłeś. ;/
Tak !
To świetny pomysł. A i też położenie jest dobre. : D
Teraz będzie więcej ludzi na pvp. : )))
drasty131
29-11-2009, 22:25
Jestem na tak, bo na cod nie wszyscy wiedza gdzie jest i w city bedzie troche blizej ... ;)
A ja myślę, żeby kościół zostawić, a arenę znowu postawić gdzieś na evul. Jak już gdzieś pisałem: ev powinno zostać do 'solówek', a cod do walk grupowych.
*KaRpeQ!*
30-11-2009, 11:59
@Bart
Zgadzam się.
Powinni zostawić ten kościół i przywrócić znowu arene na EV :)
Niestety ale musze się z tobą zgodzić :< Arena na cod to porażka. W City by się przydała. Jestem na TAK.
Dopalacz
30-11-2009, 14:35
Oczywiście , teraz pvp wygląda tak(solo) podchodzisz do zioma i mówisz pvp? dach? haha ;p komu się chce iść na cod ..
Oczywiście jestem na tak. Pomysł super. ;) Nikomu nie chce się lecieć na COD na arene bo za daleko. ;S Administracja powinna w miejsce kościoła dać arenę PVP.
TAK!
.Panicz.
30-11-2009, 14:45
Kościół w tibi ? hahaha,nie wiem po co w ogóle on był tam postawiony... I tak z niego się nie korzysta ;o :p
Taki se pazdzioszek
30-11-2009, 14:51
Tak, istnienie Kościoła w tibii jest niepotrzebne. Dotychczas było to miejsce schadzek transwestytów i osób poniżej 11 roku życia oraz było miejscem do pkowania, a jak wiadomo nawet na wojnie Kościół był traktowany jako "pz" :D. Jak w grze są maniaki, którzy nie mają nawet czasu pójść do Kościoła i wolą się modlić w tibijskim 'kościele' to mamy upadek społeczeństwa :p
Jestem na tak.
..........................
W sumie, czemu nie. Taka arena mogła by tam być, chodzić na COD, tylko po to, żeby się 'pobić'? bez sensu.
TAK!
Dαniel3k =)
01-12-2009, 13:49
Oczywiście że tak... Kościół jest do niczego nie potrzebny, chyba że do uciekania po schodach... A to pvp na cod to totalny niewypał ;s Starepvp powinno wrócić, a wejściem mógłby być kościół! ;D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.