View Full Version : Dodanie broszki do lootu z Devil Atoma.
Kapitan Alkohol.
29-11-2009, 21:40
Tak jak w temacie. Krótko i na temat - tak lub nie.
Jestem na tak.
Z Devil Atoma praktycznie nic nie leci oprócz cc, przynajmniej dodajmy broche. ;)
jestem na nie poniewaz cena s legow spadla by w dol
Sry ale jestem na nie. : /
Jak leci z apo to niech leci.
Jeśli będzie lecieć z atoma to będzie ich dużo co da drastyczny spadek jej wartości. : /
drasty131
29-11-2009, 21:44
Jestem na nie, brocha to wyjatkowy item, ktory leci tylko z apo ... Moze jakis inny unikatowy item...
Kapitan Alkohol.
29-11-2009, 21:47
Jestem na tak.
Z Devil Atoma praktycznie nic nie leci oprócz cc, przynajmniej dodajmy broche. ;)
Chyba sc XD
Ale broszka nie jest tylko do wyrobu s legów. Potrzebna jest także do odnawiania perfect amuletu. Zauważyłem nawet że broszka jest droższa niż same legi : D
jestem na tak poniewaz broszka do amuletu jest potrzebna a tylko z apo wypada ktory jest na senji!!! chyba ze zrobia respy z apo to broszka w locie devila bedzie niepotrzebna poza tym cena S legow spadnie w dol co za tym idzie calego seta;o
Techniks
29-11-2009, 21:52
Jestem na tak ponieważ loot z owego potwora jest nie adekwatny do jego 'mocy'.
Myślę, że dodanie brooches do przedmiotów wypadających z Devil Atoma jest dobrym pomysłem oraz powinien zostać wprowadzony w życie.
#Edit specialnie dla Scoopa ; *
xxxElteserxxx
29-11-2009, 23:18
Powinni dodac broche do loota z atoma lub powiększyc częstosc wypadania jej z apocalypto:D
Noob Char
29-11-2009, 23:41
Lol. Ludzie powaliło was?? Nie dodawajcie loota brochy do devila... Będziecie płakać jak będziecie mieć duże lvle, że s legi takie tanie :( I sie nie sprzedadzą :)
drasty131
29-11-2009, 23:46
Powinni dodac broche do loota z atoma lub powiększyc częstosc wypadania jej z apocalypto:D
To juz lepszy pomysl ...
Drako o.o
29-11-2009, 23:46
co wy
dajcie caly s set zeby lecial a na dodatek proponuje kaptur dac to bedzie najlepsze:rolleyes:
nie:cool:
Do loocenia broszki jest Apo i niech tak zostanie... Jestem na nie.
Skladalem taka propozycje juz Tygrysowi lecz chyba nie zostala nawet ona rozpatrzona wiec nie ma co sie ludzic ze dodadza brooszke do loota Atoma
Jestem na tak.
Recepter
30-11-2009, 07:26
Jestem na Tak przyda się taka broszka .:)
Nie bo nie!
Bo Alkoholik ma dlugie wlosy i jest brudasem :)
Jestem na tak ponieważ loot z owego potwora jest nie adekwatny do jego 'mocy'.
Myślę, że jest to potwór nie do expienia po kilka godzin tylko do sporadycznego zabicia.
@topic
Gdyby broszka wypadała z Devil Atoma to wtedy byłby to okupowany resp. Cena broszki po jakimś czasie spadłaby o połowe i co za tym idzie cena perfect amuletu tez. Jestem na NIE.
Marcelllo
30-11-2009, 11:42
Myślę, że to dobry pomysł, bo loot z Devil Atoma jest słaby... Jedyne co z niego leci to kasa, rzadko great axe czy co innego... No i bright sword i mms które są pro evul warte ;D
*KaRpeQ!*
30-11-2009, 11:56
Jestem na nie. Broszka leci tylko z Apocalypto i niech tak zostanie.
.Panicz.
30-11-2009, 14:43
Jestem na TAK. Devil'a jest ciężej pokonać.
.!.Kosa.!.
30-11-2009, 15:08
Jestem na TAK!
No to może by zrobili ,żeby leciała 1 na 200 ;p
jestem na tak.
Lord Morgan.
30-11-2009, 15:48
Sorki ; ///
Jestem na NIE
Broszka leci z apo i niech tak zostanie, ale np zamiast wprowadzac do Atoma broche moze zrobic jeszcze z 5 respow APO :)
Dopalacz
30-11-2009, 15:59
Jestem na tak atom to nie opłacany potwór nie dość że trzeba z 1.5k ek i 1.8 uhera żeby go ubić to jeszcze lot jest badziewny 1.5k lvl na potworach lepiej zarobi np. a wardach i do tego lvl leci niż na atomie , broszka powina być dodana , s set stoi 42k broszka 30 bo na perfecta wiesz kość bierze , i nie mówcie że s legi spadną bo s legi robi się raz a perfecta każdy h lvl laduje ..
Nie ;x Za latwo by bylo... Leci z APO, to niech tak zostanie -.- najlepiej, zeby z ratow leciala, to byscie sie cieszyli nie? -.- ....................
Łowca Postów
30-11-2009, 21:11
Krótko i na temat ?!
Jestem na nie , ponieważ cena s legów spadła by w dół , a za tym cały set.
Kapitan Alkohol.
30-11-2009, 21:16
Krótko i na temat ?!
Jestem na nie , ponieważ cena s legów spadła by w dół , a za tym cały set.
Ludzie tacy jak Ty są poprostu nie normalni. Umiesz czytać poprzednie posty ? Chyba nie. Pisałem już - broszka nie jest potrzebna tylko do seta, ale także do odnawiania perfect amuletu, co za tym idzie - set nie straci na cenie. Ale jak możesz o tym wiedzieć skoro nie umiesz czytac ;)
Dobry pomysł, bo atom nie jest taki łatwy do ubicia, a nic prawie nie leci.. Poza tym trzeba się na niego wybierać grupowo, a apo niektórzy już solują.
Ja jestem na nie.
I tak jest dużo broszek juz.
lota z Apo i wystarczy.
Pinedzio
01-12-2009, 09:18
ta niech dodadza broszke do lota z devila ;> xD
drasty131
01-12-2009, 13:54
To niech Wam polepsza lot z atoma... Bo nikt na nim nie siedzi i resp sie tylko marnuje... Z apo ... Moze nowy resp... Na Ank ... Moze kiedys na jakiejs nowej wyspie...
Nie lepiej niech leci z miniona .
drasty131
01-12-2009, 14:52
Najlepiej to by bylo, jakby apo zamkneli :p
Seth Drut
01-12-2009, 15:05
jestem na nie..
jak by brocha byla w loocie z devila, to po co by bylo chodzic na apo? ;d
chyba zeby zamienic loota i dac broche do devila, a do apo cos innego (zamiast broszki)
to moja opinia ;d
jestem na nie..
jak by brocha byla w loocie z devila, to po co by bylo chodzic na apo? ;d
chyba zeby zamienic loota i dac broche do devila, a do apo cos innego (zamiast broszki)
to moja opinia ;d
No to pozdro jakbys zamieni zeby brocha tylko z atoma leciala to s stal by z 80 kcc bo 2x wieksze lvl chodza na atoma niz na apo .
Chodzi o to aby resp Apo nie byl okupowany przez same h lvl bo nikt z low lvl nie moze sie dostac.... A tak przynajmniej h lvl by siedzialy na atomie
W sumie na Devila Atom'a teraz mało osób 'siedzi'. Więc takie wprowadzenie, na pewno zwiększyło by liczbę osób, które by tam chodziły. :)
Jestem na TAK!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.