View Full Version : Bany
Witam. Ostatnim razem czytałem na forum ,że opadły bany za macro/boty. Nic nie chciałem komentować ,ale jeżeli patrząc na bany na dzisiejszy i wczorajszy dzień to chyba ten temat był do nabicia sobie postów. Mortis trzeba coś ogarnąć dzień w dzień na drakulach popierdala 95 ludzi na 100 którzy macro/boty. Można trochę powiększyć kare za macro/boty, ale czytałem tez na forum o długości bany ktoś napisał ze Mortis kasuje konta za macro/boty ,a kolega dostał ban za macro/boty na 12 dni.
Witam. Ostatnim razem czytałem na forum ,że opadły bany za macro/boty. Nic nie chciałem komentować ,ale jeżeli patrząc na bany na dzisiejszy i wczorajszy dzień to chyba ten temat był do nabicia sobie postów. Mortis trzeba coś ogarnąć dzień w dzień na drakulach popierdala 95 ludzi na 100 którzy macro/boty. Można trochę powiększyć kare za macro/boty, ale czytałem tez na forum o długości bany ktoś napisał ze Mortis kasuje konta za macro/boty ,a kolega dostał ban za macro/boty na 12 dni.
No tak, widać, że bardzo obeznany jesteś... Konta są kasowane, gdy osoba używa cave bota i gdy w chwili sprawdzania nie ma jej przy komputerze. Za 'auto manasa' kara wynosi 500h.
Megereess Onwed
30-11-2009, 15:33
ja za autovite sama przyznaje sie dostalem miesiac ponad i co jakos nie widac skrócenia ale nie placze popelnilem blad ponioslem kare :D
No tak, widać, że bardzo obeznany jesteś... Konta są kasowane, gdy osoba używa cave bota i gdy w chwili sprawdzania nie ma jej przy komputerze. Za 'auto manasa' kara wynosi 500h.
No tak ale 3/4 graczy popierdala na cave/wosso wiec wiesz... np Antek Trampek, czy Mitzumi ktorych znam.
Kary za bany są większe, ale przypadku ze skasowaniem konta jeszcze nie było. Poczekajmy trochę. :)
[Santano] Za używanie cave bota skasowaliśmy ponad 10 postaci.
Nieznajomy
30-11-2009, 18:03
A moim zdaniem to powinno być tak jak na rl tibi do kryminal record i trzeba 6 miesiecy czekać aby sie usunoł wpis z kryminal rekord i po 6 miesiacach mozna dalej bocic ^^ a jak bedziesz bocil przed 6 miesiacami i zlapie cie gm na tym to delete
A moim zdaniem to powinno być tak jak na rl tibi do kryminal record i trzeba 6 miesiecy czekać aby sie usunoł wpis z kryminal rekord i po 6 miesiacach mozna dalej bocic ^^ a jak bedziesz bocil przed 6 miesiacami i zlapie cie gm na tym to delete
Bardzo zły pomysł gdyż wpisy byłyby też za wyzywanie i obrażanie. A wtedy nie będzie można wyzywać noobków na game chat.
Omg nie wiem po co ta cala rozmowa.. xd
Przeczytac regulamin i bedzie wszystko jasne..
Czytanie nie boli.
Gm nie może być w każdym miejscu.
Na te wszystkie boty i tak przyjdzie jeszcze czas, nie martw się :)
Gm nie może być w każdym miejscu.
Na te wszystkie boty i tak przyjdzie jeszcze czas, nie martw się :)
No tak przyjdzie czas ale ten czas powinien nastać teraz ponieważ coraz więcej tych botów wbija na serwa wiec nie wiem...
No i co z tego kumpel wklepal 1500 eda i 1500rp miał po 7x banów za 8 dopiero go skasowali a rp został
Lady Knighter
03-12-2009, 21:58
[Santano] Za używanie cave bota skasowaliśmy ponad 10 postaci.
Aha, no i?? Jak cave bota używa ponad 2/3 APO... Musicie dorobić więcej gmów tutorów i seniorów... Nie ogarniacie tego...
@Top
Pomyślcie co do tych banów za auto manas, bo taki 2k ed nie wyrobi z manasowaniem się, albo zróbcie manasy 2-3k dla 1k+
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.