Zaloguj się

View Full Version : Update Na Nowy Rok :D

GooHooNe
30-11-2009, 17:08
Witam was (Administracje).

Chciałbym wam zaproponować wczesne UPDATE SERVERA z okazji Sylwesta,
event w city nalot róznych potworów itp

Nagrody Lossowe itp

Dodane Ciekawy quest na Ultimate Weapons.

Zmiana wyglądu city zamias w cegiełkach lub kamieniach city w śniegu :D

Nie wiem Sonda Pokaże co o tym sądzicie

Lion
30-11-2009, 17:25
Zgadzam sie z toba, mogliby zrobic cale city w sniegu. Na srodku Mikolaja i bd dawal prezety:D xD..

Oczywiscie Loterie mogliby zrobic:D

Aliant
30-11-2009, 17:29
Snieg to podstawa... xD
a na senji lód...

Elite Filutek
30-11-2009, 17:40
Tak Tak. Można by było też coś dla LoV LvL :DD

Marcelllo
30-11-2009, 18:00
Jestem na nie.

Quest na ultimate weapon? Pojeb**o?

Co do eventu, najazdu jestem na tak. Zmiana mapy na kilka dni zbędna.

*KaRpeQ!*
30-11-2009, 20:00
Mogli by zrobić jakiś taki dlugi zajeb*sty najazd w samym srodku city, i zrobić całe miasto w śniegu :D

Norion
30-11-2009, 20:00
Podejrzewam ze Mikołaj bedzie jak zawsze na Senji, zamiana mapy nie potrzebna, event/najazd - nie wiem - chcecie grac w swieta a nie spedzic je z rodzina to grajcie wasz wybor ale pamietajcie z gm to tez czlowiek, bedzie mail czas/checi to zrobi.

Seth Drut
30-11-2009, 20:20
nie wiem czy to potrzebne.. ;s
czy komus sie bedzie chcialo organizowac jakies eventy? ja mysle ze spedza ten czas z rodzina.
tak wiec chyba jestem na nie ;p

Curly
30-11-2009, 20:27
Myślę, że event mogłby zainteresować graczy zawsze to jakieś urozmaicenie :rolleyes:

sqlterpa
30-11-2009, 20:28
Na sylwestra raczej mało kto będzie siedział na Apo (przynajmniej wieczorem). Quest na ultimate weapon? Po co to wymyślasz skoro jest na stronie napisane w zakładce przedmioty, że przedmiot pojawia się co jakiś czas na serverze. City w śniegu było by dobre ale trochę z tym roboty . Eventy też są fajne ale czy komuś z ekipy będzie się je chciało robić? Zaznaczyłem nie .

Zrazik
30-11-2009, 20:33
jestem na Nie !
Myślicie że w Sylwestra administracja apo nie będzie miała co robić ?? Oni też mają rl życie. No chyba że Zoltan da bana xxx ludziom za bycie na servie ...

Killaz
30-11-2009, 20:42
Jestem na tak powina bys jakas swiateczna atmosfera i eventy ;d

Łowca Postów
30-11-2009, 21:03
Event jak najbardziej tak , lecz zmiana mapki na śnieg na kilka dni to przesada .

Jurassko
30-11-2009, 21:25
Gm tez ma życie moje na sylwka chce is na imprezę a nie siedzieć na apo jak to robi cały rok :)GM tez człowiek musi mieć rl życie

Tarry
30-11-2009, 21:37
Jedyne co mi sie podoba to City w sniegu..
W sylwka jedyne kto bedzie siedzial przed tibia to dzieci, ktorym rodzice nie pozwola isc na impreze.

Arigori Dziewicze Łono
30-11-2009, 21:38
Zamknijcie serwer i niech dzieci tibii ogarna prawzdiwy swiat. Jesli spedzasz sylwestra przy tibii to znacze ze nie masz kolegow lub jestes nie fajny i nikt cie nigdzie nie zaprosil... zmiencie to smutne dzieci

WaszkaGmadzisUro
30-11-2009, 21:42
nie wiem jak ty ale ja swiat i sylwka nie spedze przed kompem. Mozna cos wprowadzic.

Marek
30-11-2009, 21:57
Powiem tak , niech ekipa lepiej zajmie się update na 8.42 który już od dawna jest obiecywany a nie jakimiś gównami , skoro aż tak bardzo Wam zależy na śniegu to idźcie sobie na lodową wyspę , postawcie choinkę i macie magię świąt jak ja pie.rdole , Po co Wam w ogóle jakieś ozdoby w tibi -,- wyjdźcie na dwór.

Bez kitu ciekaw jestem czy update będzie do świąt bo mam takie małe przeczucia , że dopiero po.

Fanatyczek_1945
30-11-2009, 22:07
Tak Tygrys bedzie z Kamilem spedzal 24/42 bo wam sie chce sniegu lub lodu i eventu...^^ i tak jest za duzo kasy na serwie .A najazdy sa codziennie .PRAWIE

drasty131
30-11-2009, 22:18
Robilem juz kilka tematow zwiazanych ze swietami na rooku, ale zaden nie wypalil... Przeciez chcemy na rooku tylko snieg... Tylko w okolicach temple i dp Facc i Pacc... Takie cos to 1h max ! Podmienic trawke na snieg... Co do eventow jestem na nie... Co za duzo to nie zdrowo ;)

Marek
30-11-2009, 23:23
Robilem juz kilka tematow zwiazanych ze swietami na rooku, ale zaden nie wypalil... Przeciez chcemy na rooku tylko snieg... Tylko w okolicach temple i dp Facc i Pacc... Takie cos to 1h max ! Podmienic trawke na snieg... Co do eventow jestem na nie... Co za duzo to nie zdrowo ;)

Ale co Ci z tego śniegu ? co Ci człowieku ze śniegu w tibi , idź na lodową wyspę i tam masz śnieg. A może potrzebujesz śniegu w city bo chcesz zabrać swoją ekipę i kulig dookoła dp zrobić ? A później wojna na śnieżki i lepienie figury Mortiisa. Jak dla mnie skoro tak chcecie spędzać święta z tibia to niech postawią Wam stół w dp , zrobią talerzyki z jedzeniem ( karp , barszczyk itp.. ) zrobią taki skrypt , że pixelek pożera opłatka aaa i o 12 w nocy niebo w tibi rozjaśnią fajerwerki !!

drasty131
30-11-2009, 23:26
Ale co Ci z tego śniegu ? co Ci człowieku ze śniegu w tibi , idź na lodową wyspę i tam masz śnieg. A może potrzebujesz śniegu w city bo chcesz zabrać swoją ekipę i kulig dookoła dp zrobić ? A później wojna na śnieżki i lepienie figury Mortiisa. Jak dla mnie skoro tak chcecie spędzać święta z tibia to niech postawią Wam stół w dp , zrobią talerzyki z jedzeniem ( karp , barszczyk itp.. ) zrobią taki skrypt , że pixelek pożera opłatka aaa i o 12 w nocy niebo w tibi rozjaśnią fajerwerki !!

Mortiis ma taka ' figurę ', ze na ekranie sie jego pasag nie zmiesci...
Chce tylko, by byl ' swiateczny nastruj ' jak na main ... Dlaczego rook ma byc poszkodowany ? -.*

Kowalu$
01-12-2009, 01:14

Wez chociaz w Sylwester wyjdz...a nie przed tibia jak Sarumar...
Nie robic nic na Sylwestra...

Saylor
01-12-2009, 07:42
@all

Napewno dodanie coś dodane jak co roku

ps. Mi jest to obojętne bo nie gram , ale nie liczyłbym na cos dużego;P

Pjona.

-Kwas-
01-12-2009, 15:40
Ahahahaha ***** NIE MOGE XDDDDD

Moze cie do chuja pouhac na queenach cod nocke w sylwka co??!?!??!?!!? AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAH

Hogart
01-12-2009, 15:51

chcesz sniegu to wyjdz na dwor. jestem na nie. nikt nie bd gral oprocz no-lifow. pozdro

drasty131
01-12-2009, 15:52
chcesz sniegu to wyjdz na dwor. jestem na nie. nikt nie bd gral oprocz no-lifow. pozdro

Synek Ty stad wyjdz ...

PuntekPedal
01-12-2009, 16:05
Powiem tak , niech ekipa lepiej zajmie się update na 8.42 który już od dawna jest obiecywany a nie jakimiś gównami , skoro aż tak bardzo Wam zależy na śniegu to idźcie sobie na lodową wyspę , postawcie choinkę i macie magię świąt jak ja pie.rdole , Po co Wam w ogóle jakieś ozdoby w tibi -,- wyjdźcie na dwór.

Bez kitu ciekaw jestem czy update będzie do świąt bo mam takie małe przeczucia , że dopiero po.

zgadzam sie z tym panem

update na 7.6, update na 7.6, a co z 8.42 ? niedawno mieliscie update dodano dosyc sporo roznych rzeczy to niech sie ***** 8.42 zajmia. zaraz zacznie sie ' na chuj robic update dla 20 osob ' po to zeby zachecic graczy zeby tam grali...
moze jeszcze poprosimy mortiisa zeby codziennie patrzyl przez okno i zgodnie z warunkami pogodowymi dawal wam:
- gdy bedzie padalo mu za oknem, na apo bedzie deszcz
- gdy bedzie padal snieg, na apo bedzie snieg
- gdy bedzie slonecznie zrobimy slonce
no i jeszcze tecze zrobcie zeby bylo ciekawie... ja pierdole XD
idz se na senje kup se u tego npc choinke i ***** bedziesz mial swiateczny klimat, zapros kolegow, napierdol sie w tibi i bedzie good...

*^*Hunterpall*^*
01-12-2009, 16:05
Moznaby bylo pomyslec nad tym sniegiem i moze dodac nowy item (jesli sie da) - petardy (wygladaloby to moze troche ladniej niz te gwiazdki podczas uzywania manasow/czarow)

Mozecie robic jak chcecie, mnie i tak wtedy nie bedzie na tibii bo tibia to zUo:<

GooHooNe
01-12-2009, 16:40

Nie no ogar z cb jakby co u mnie w woj (śląskim) nie ma śniegu to co mam zrobić zafundujesz mi sztuczny śnieg ?

drasty131
01-12-2009, 16:52
zgadzam sie z tym panem

update na 7.6, update na 7.6, a co z 8.42 ? niedawno mieliscie update dodano dosyc sporo roznych rzeczy to niech sie ***** 8.42 zajmia. zaraz zacznie sie ' na chuj robic update dla 20 osob ' po to zeby zachecic graczy zeby tam grali...
moze jeszcze poprosimy mortiisa zeby codziennie patrzyl przez okno i zgodnie z warunkami pogodowymi dawal wam:
- gdy bedzie padalo mu za oknem, na apo bedzie deszcz
- gdy bedzie padal snieg, na apo bedzie snieg
- gdy bedzie slonecznie zrobimy slonce
no i jeszcze tecze zrobcie zeby bylo ciekawie... ja pierdole XD
idz se na senje kup se u tego npc choinke i ***** bedziesz mial swiateczny klimat, zapros kolegow, napierdol sie w tibi i bedzie good...

Ja pierdole... Nie chodzi o respy tepaku !!! Chodzi o snieg wokol dp !!!

GooHooNe
01-12-2009, 16:57
Ehh panowie na tym temacie zamiast sie wypowiedzieć to sie kłucimy jak małe dzieci a KWASOBOT Niech idzie na namiaot z kumpelą :P

drasty131
01-12-2009, 17:02
Ehh ziam sorki miczu :(

GooHooNe
01-12-2009, 17:08
ehh drasty ty naprawde nie wiesz o co chodzi a komentujesz :P

Alanaste
01-12-2009, 20:33
Oczywiscie ejstem na tak popieram to.. Chociaz na jakies swieta powinno sie cos zmienic w City.

Pawelek Rookerek
01-12-2009, 20:49
Jestem na TAK,poniewaz kazdy event/up to urozmaicenie naszych wspaniałych Pixelków :D

TAK

Ekzterso
01-12-2009, 21:08
Witam was (Administracje).

Chciałbym wam zaproponować wczesne UPDATE SERVERA z okazji Sylwesta,

Nagrody Lossowe itp

Dodane Ciekawy quest na Ultimate Weapons.

Zmiana wyglądu city zamias w cegiełkach lub kamieniach city w śniegu :D

Nie wiem Sonda Pokaże co o tym sądzicie

Po 1: Sylwestra i święta wypadało by chyba spędzić z rodziną co nie?
Po 2: Jestem na nie.

.Panicz.
01-12-2009, 21:21
Muszę przyznać że jest to 'świetny' pomysł.
Ale już Administracja na pewno coś wymyśliła (myśli). :D :p

Wolly
02-12-2009, 16:12
Pewnie będzie 'choinka' i tyle, jak co roku. :) Przydało by się coś bardziej ambitniejszego, typu: Jakieś konkursy, eventy. :) Mam nadzieję, że administracja, tym razem się wykaże.

Noob Char
02-12-2009, 16:24
Świetny pomysł. No po prostu zajebisty, będę się czuł na APO jak z qumplami na dworze. Niech Tygrys może do tego zrobi wielki w chu* pokój, gdzie gracze będą miło spędzać Wigilie :) :D

BanujomBecia!!11
02-12-2009, 17:19
Update na Wigilie i Sylwestra będzie takie, że wyłączą serwer. Kthxbye.

Mordimer
02-12-2009, 23:36
Obstawiamy ile jeszcze osób napisze coś w stylu "spędzaj święta z rodziną" albo "idź w sylwestra na imprezę"? :D
Nauczcie się wreszcie patrzeć tylko na swoje życie. Grajcie ile chcecie, chodźcie gdzie i kiedy wam się podoba. Dawajcie też takie prawo innym. No i przede wszystkim nauczcie się szacunku do ludzi.
Co do samego tematu- wiadomo, że zmiany wizualne zawsze są w jakiś sposób atrakcyjne. Zazwyczaj Ekipa APOTS coś wymyślała. Jednak mikołaje i choinki dające prezenty to już trochę przeżytek, może coś nowego? Jakiś specjalny potwór, który nie atakuje ale jest cholernie szybki i lecą z niego jakieś fajne itemki?
Chociaż z mikołajem zawsze było zabawnie, bo na Senji bez przerwy był tłum ludzi, przeklinanie, wywalanie, hunty, przepychanie, zastraszanie;] Miało to swój klimat, oczywiście jeśli ktoś był na tyle spokojny, żeby nie wywalić po 5 minutach czekania kompa przez okno:P
W każdym razie miło, by nie tyle święta, co samą zimę poczuć również (lub patrząc za okno jedynie) na APO. Zawsze to jakaś odskocznia od zwykłego expienia;)