View Full Version : Tabliczki przy respach.
adrian rook xD
02-12-2009, 18:11
Cze.
Wpadłem na pomysł aby zrobić tabliczki koło każdego respa.
Co to daje?
Idziesz na resp klikasz na tabliczkę use i wpisujesz swój nick poczym automatycznie ty tylko expisz.Nikt nie moze ci wejsc na respa. Respy apocalypto: tak samo tylko wlazisz w dziure dalej exani tera a dalej jest strefa ochronna tam gdzie się wychodzi poprzez zaklecie exani tera, mozna przejsc do wyjscia z respa apo.
Devil atom: To samo ktos bedzie mógł ze schodów pobocznych lub z góry obejrzec kto bije. Tabliczka przy drzwiach na resp. Ktos chce wejsc nie moze.
Quenny, wise fw, wardy itp...rózne gówna
Tu bedzie wieksza tabliczka. Bedzie się mogło wpisywac wiecej osób max 5 .
Daje sonde.
*^*Hunterpall*^*
02-12-2009, 18:14
Dobre, bo ludzie by sie nie wbijali. Ale sa tez minusy. Co by bylo jakby jakis np 600lvl wbil sie na apo, ustawil se wosso na antylog i blokowal respa przez jakis czas?
.!.Kosa.!.
02-12-2009, 18:14
Jestem na Tak, bardzo fajny pomysł.
Elite Filutek
02-12-2009, 18:17
Pomysł fajny ale raczej wątpie żeby admini to wprowadzili .Osobiscie jestem za
Pomysł beznadziejny. Jestem na nie. Jak ktoś ci wbija to nagraj filmik albo go zabij...
#edit
myślałeś kiedyś 10 razy za nim coś powiesz ??? , wiesz że może ktoś np na Queenach , Kajdany na afk postać zostawić i hu***, myślisz tak samo APO 700 lvl idzie na anty kicku stawia i co ??, tak samo wardy typu breed pall wstaje specjalnie o 3 4 by expic i 15 godzin , Zanim Coś napiszesz pomyśl 10 razy
raz piszesz 'za nim' a raz 'zanim'... zdecyduj sie
@up
To ty pomysl. To ma ulatwic gre, zeby nie pierdzielic sie w wywalaniu kolesia z respa.
@topic
Watpie, zeby bylo to wprowadzone, ale jestem na tak ;)
Nie do konca przeczytalem temat i zaznaczylem nie ;<
Seth Drut
02-12-2009, 18:37
nie...
nie przesadzajmy..
pomysl nie dopracowany. jak np. chcesz biegac za lootem, albo siochac czy cos w tym stylu (nie expic, ale pomagac koledze), to bys nie mogl wejsc?
dlatego wlasnie nie ;p
sa plusy sa minusy
plusy: nie wbija ci sie ktos na respa
minusy: jak dedniesz to ^^^ jakies nooby beda blokowac
ale jestem na tak
myślałeś kiedyś 10 razy za nim coś powiesz ??? , wiesz że może ktoś np na Queenach , Kajdany na afk postać zostawić i hu***, myślisz tak samo APO 700 lvl idzie na anty kicku stawia i co ??, tak samo wardy typu breed pall wstaje specjalnie o 3 4 by expic i 15 godzin , Zanim Coś napiszesz pomyśl 10 razy
pomysl fajny ale jestem na nie, poniewaz:
-RS mogly by tam przesiadywac i niepotrzebnie resp zajety bylby
-maniaki co po ** h graja
-i jakies czopy by go specjalnie przetrzymywaly
PS: byl juz podobny temat;)
Nie, to nie wejdzie w życie. Nie da się czegoś takiego zrobić, za dużo skutków ubocznych by było.
A Ty w ogóle nie myślisz : \
@topic
Już dużo było propozycji z tymi respami, ale jestem na tak... ;)
A co jeśli jakiś pk/rs będzie uciekał? Ucieknie na resp i tam przeczeka pz.
Trzeba to dobrze dopracować bo będę znów propozycje na poprawy. ; x
@edit:
A gdyby zrobić, że respa wykpuje się tylko na np. 10 minut? Po 10 minutach masz ostrzeżenie i musisz wpisać np. !pay , wtedy pobiera ci kase z bp i expisz kolejne 10 minut. A jak nie wpiszesz to wywala cie. Wtedy byłoby git, żaden antylogout nie pomoże.
Kwota 10 minut to np. 100gp, nikomu nie przeszkadza, a jest blokada na noobów. Także nikt nawet noob charem nie wejdzie, chyba, że kasę sobie wyśle. Ale to można rozwiązać tym, że po zapłaceniu wrzuca cię na środek respa. :] Noob char pada od razu i nie ma możliwości blokowania.
Jak już pisałem. To trzeba dopracować i to dokładnie wszystko przemyśleć.
Pomysl dobry, ale....
Kumple nie wbija na ss'a/bedziesz expil lognie sie twoj sio i juz nie wejdzie i wg troszke lipa xd
Chyba, ze sie to jakos dopracuje to popieram.. :)
Na rooku na bk by sie to przydalo. xdd
Nie - wbijasz na bocie i nikt Cię nie może zabić, to samo tyczy się rsa.
Zgadzam sie
Jestem na tak
Nie bd noobow;d
pomysl wypalil by tylko wtedy gdy inny gracz moze wbic na resp ale automatycznei wlacza mu sie sql co daje mozliwosc zabicia i expienia dalej.
dlaczego tak?
przyklad expisz na msc cod wbija 600 ek lata z esc na ukosach i exetuje all msc a tak mial by pk i pada :>
Bardzo fajny pomysl ale nie wiem czy wypali bo GMowie maja chyba juz w du... ten server :)
Skladnie to to masz zajebista , no i co z tego ze ktos wstaje o ktorejs aby expic co zal ci dupe sciska ze on moze grac w nocy a ty nie czy jaki ch*j?
@Topic
Pomysl dobry lecz wymagal by dopracowania .
Jesli chodzi o sio i loota to mozna by uwzglednic to ze np. nicki wpisujesz po przecinku i dana osoba moze expic z toba etc.
Zarexoholik?
03-12-2009, 15:47
Epic fail. Czyli jak ktoś sobie będzie expić to nie masz możliwości tam wejść, zabić go i przejąć jego respa? Na serwerze jest pvp to dlaczego ma być ograniczone tylko do pekowania w mieście? Jestem na NIE.
.Carlos.
03-12-2009, 15:50
Pomysł beznadziejny. Jestem na nie. Jak ktoś ci wbija to nagraj filmik albo go zabij...[2]
drasty banned
03-12-2009, 16:02
Nej ma byc deduwa
Zdecydowane nie. np. resp apocalypto: Zabijam apocalypto lecę na fw. Wracam patrzę i zajęte i co wtedy? :eek:
Poza tym po to są fragi, żeby z nich korzystać więc respa można sobie załatwić :)
Zdecydowane nie. np. resp apocalypto: Zabijam apocalypto lecę na fw. Wracam patrzę i zajęte i co wtedy? :eek:
Poza tym po to są fragi, żeby z nich korzystać więc respa można sobie załatwić :)
Nie udzielaj się w takich tematach, jeżeli nie grasz na APO.
Hunter Kaziu
03-12-2009, 20:58
Zal mi tego pomyslu po 1 musialy by byc noowe respy bo co np kingi cod 5 osob na tabliczke gz kolo respy by musialy byc w stylu kingow can ev lub ms polnocno wschodnie respy
jestem na NIE!!!
Hrabia Olaf
03-12-2009, 21:03
Podobnych pomysłów było bardzo dużo, jeszcze więcej weszło.
Jestem na tak, jednak pomysł niedopracowany : ma jeden minus, jak już niektórzy zauważyli sioher, bloker, zbierajaćy lot nie mogli by wejśc na resp.
I napewno nie przejdzie:(
hmm a co wtedy jak idzie sie przez respa np. expi 5 osob na cod(wecej nie moze wbic) i chce dojsc na quueny kolko ?? hmm tp gm mi da ?? trzeba jeszce go dopracowac podobnie jak na orszach orb ktos expi a ty chcesz isc na questa np ??a przyklad dla low lvli hmm can demy quest na magic eme~ ring xD ktos tam expi a chcesz go zrobic ?? a nie wiesz kto tam expi ??
co nie bylo by tabliczkach na quescie ?? czy jak ??
Pablosikk
04-12-2009, 15:40
Mozliwe nawet spoko pomysl. wydluzam wypowiedz xD :D:D:D:D:D:D:D
Mortalix
04-12-2009, 17:19
Hmm... pomysł jest słaby i wydaje mi się, że nie wejdzie w życie..
Dlaczego?
Czy nie uważacie, że takie expienie byłoby nudne..?
Siedząc 10h na respie nie spotykając wbiłbyś co prawda ileś tam lvli, ale czy o to tutaj chodzi?
Za wszelką cenę zdobywać poziomy nie odrywając się od komputera przez pół dnia?
Dla mnie nie... Gra ma być przede wszystkim zabawą, a zmuszanie się do expa, czy odcinanie się od wszystkiego co tylko możliwe i ograniczanie swojego życia do jedzenia, picia, odwiedzania wc i expa jest po prostu głupie..
Była już taka propozycja, m.in. prywatne repsy. Już nawet sie Tygrys czy tam Mortiis wypowiadali że to nie może wejśc bo nikt nie mógłby reportować botterów, gdyby respowiska byłyby dostępne tylko dla 1 osoby.
Ja wole zeby na tych tabliczkach pisalo jakie sa tam potworki.
A poza tym pewnie zaczelo by sie blokowanie takich respow...
Nie
Zgadzam sie
Jestem na tak
Nie bd noobow;d
Zgadzam się z tobą. Tylko... Czy to wprowadzą !?.
Osobiscie jestem na TAK
Bardzo dobry i pomyslowy pomysl xd , bardzo mi sie podoba, przynajmniej nikt nikomu sie nie bd wbijal na respa, ale mogli bo dodac godzine od ktorej sie expi wtedy bylby dowod dla gm ze ktos dlugo expi.,
Quenny, wise fw, wardy itp...rózne gówna
Tu bedzie wieksza tabliczka. Bedzie się mogło wpisywac wiecej osób max 5
Jedna osoba chce expić np. na fw, wpisze się druga osoba, która chce się wbić na respa i 'po ptokach'. Co do reszty byłaby to automatycznie przepustka dla cave botów.
Krótko mówiąc masakrycznie chujowy pomysł.
Dobry pomysł,ale zapewne nie zostanie zrealizowany :<
jestem za
Skryper.!
05-12-2009, 09:52
pomysl wypalil by tylko wtedy gdy inny gracz moze wbic na resp ale automatycznei wlacza mu sie sql co daje mozliwosc zabicia i expienia dalej.
dlaczego tak?
przyklad expisz na msc cod wbija 600 ek lata z esc na ukosach i exetuje all msc a tak mial by pk i pada :>
O wlasnie;) Wlasnie ten pomysl zostal dopracowany;) Bardzo dobry pomysl. Ktos ustawia anty loga wchodzisz i go zabijasz. Heh tylko na wardy ciezko sie dostac bo stala ekipa torus breed itd :D
Ale bardzo dobry pomysl. Jak expie to co godzina po 4 osoby wbija na respa i nie chce zejsc wiec trzeba relogac;(
lol dawno tak bzdetnego pomysłu nie widziałem :eek:
Kiedyś była walka z wykupywaniem trainerów. Bo wbijały jakieś noob chary i zgarniały za odstąpienie.
Wiesz co by się stało gdybyś coś takiego chciał wprowadzić ??
Może idź na non pvp serw jakiś, jak z fragów nie umiesz korzystać a nie idiotyzmy wypisujesz
Lord Morgan.
05-12-2009, 19:05
Omg a wiec zaczynam.
Po 1. Masz od tego pvp.
Po 2. Jak by to mialo byc dodane to niech lepiej usuna pvp.
Po 3. Co to by mialo byc przyjde np 600 lvl na devila wpisze sie i bede sobie afkowal a przez mc bede exil 1k lvl.
Po 4. NIe i Koniec ; <
Jestem na tak, lecz pomysł trochę niedopracowany:)
Rudy Pies
06-12-2009, 10:44
Można to rozwiązać, że np masz respa na 2h, jak ktoś kliknie na tabliczkę to on jest po Tobie i tym sposobem jak nie ma ludzi to możesz expić, ale jednocześnie musisz czekać na resp. Czyli jeszcze raz, wchodzisz na respa, klikasz, masz 2h expienia, jeżeli podczas tych 2h nikt nie kliknie to expisz dalej, bo po prostu wyrzuca Cie z respa i wchodzisz na niego ponownie, jak ktoś jest to on klika po Tobie i jezeli będzie obok respa w czasie kiedy Ty będziesz wywalany to resp jest jego. Proste?;)
Ale po co... jeszcze napisz na tabliczce loot z potwora, na jakim levelu tam chodzic itp.. jestem na nie
>>Vegos<<
06-12-2009, 11:06
Jestem na tak.... W końcu nie będą wbijać na respy :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.