View Full Version : Odmiana amuletu.
Dzisiaj nudząc się wpadłem na pewną propozycję:
Chodzi o to, że jak na przykład robimy sobie bunny amulet (klapki+1SL), to żeby była możliwość odmienienia amuletu, tylko np bez tego sla, nie zwracając pieniądze za ładunki. Czyli bez względu, czy 60 ład., czy 2, to i tak same klapki dostajemy z powrotem. Czasem jest właśnie tak, że ktoś ma amulet a akurat klapki są potrzebne, to sobie może odmienić :p Tak samo z innymi amuletami (pandemonium,winged,soft). Co do perfekta, to chyba można zrobić, żeby nie dało się odmienić :f Jak myślicie?
Dopalacz
03-12-2009, 00:20
Nie , jak jak masz kasę to nosisz petfect i tyle , po to to jest aby było mniej items i ceny poszły w górę , tak by znów poszły w dól .Nie przemyślałeś tego chyba do końca
Nie, bo wtedy ceny itemów potrzebnych do wyrobienia amuletów znów by spadły.
sqlterpa
03-12-2009, 14:28
Wtedy było by dobrym rozwiązaniem jeżeli można by było tylko rozpakować amulet, który ma 100 ładunków ;). Ogólnie fajna propozycja;d
Elite Filutek
03-12-2009, 14:29
nie jeżeli robisz bunny amuleta sam sie decydujesz na to co robisz.
Zaznaczyłem opcje, że nie gram na Apo więc
Jest mi to obojętne.
Alanaste
03-12-2009, 15:39
Jestem na nie!! Ceny wszytszystkich itemków potrzebnych do wykonania tych amuletów spadna i all na serwerze bd miali od groma sc.. I tak ceny itemków takich jak klapki/pandemka/s set/ i bronie sa za niskie.. Patrzac na to jakie loty sa z potworkow takie np jak po 3k cc to jest bez sensu. Wiec NIE!
Zarexoholik?
03-12-2009, 15:42
Jestem na nie. Jeśli ktoś woli kasę to może niech nie robi amuletu? Biegaj w sl'ach, a co do kasy to jeśli ci jest potrzebna, poproś mamę o passy do konta na allegro.pl : /
Nie! Jeśli decydujesz się na wyrobienia, to musisz być świadomy, że ta operacja jest nieodwracalna.
Kogo stać kupi sobie potrzebny-drugi.
Ale co do propozycji myślę, że jest do zrealizowania.
Jestem na tak :P
Jestem na tak xd
Zawsze lepiej będzie ;d
ale wątpie żeby to wprowadził Mortiis, bo teraz i tak dużo roboty z update 8.42 ale myślę, że znajdzie czas xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.