Zaloguj się

View Full Version : Konkursy , najazdy itp.

Dopalacz
03-12-2009, 00:06
Witam chodzi mi o to aby gm zaczął coś robić ;/ np.
(1)Częste najazdy, ogrnmny najazd i co się nie respią np. omen minion w każdą pierwsza np. sobote miesiąca.
(2)więcej domków .. teraz trudno coś kupić bo mało kto sela a jak sela to cena jest xx bo po co selać jak ma full eq ... i nie ma co z kcc robić .
nie chodzi o ville bo ville nie mają wzieć zabardzo , najlepiej takie domki np. 200sqm~ pare pokoji np. podziemia z dp treinerami (pełen luksus)
(3) Możliwość przebudowania domku , jeśli nie są to skomplikowane zmiany to czemu nie? mogła by być cena np. z góry nałożona przez tygrysa
dajmy na to 500cc 1sqm i mówie np. mam 200sqm w city i chce podziemia
i dajmy na to chce 40sqm w podziemiach (40x500cc to 20kcc) x2dp (1dp np. 1kcc)i 1 trainer(np. 3kcc)
(4) Więcej konkursów , ale nie o kaptury .. jak ostatnio tylko jakieś pandy klapki bh itp. ew. np. jakieś domki
(5)Więcej upów , przydał by się solidny up może nowy quest?na legi? może na tarcze? (tarcza z tym orłem i np. sukienka xd ta co nic nie daje , nie wiem to już tygrysa w tym głowa)

.Bart.
03-12-2009, 00:34
1 - tak, ale w godzinach wieczornych po 23, bo po południu jeszcze w weekend pełno low rzucało by się na loota i tylko by przeszkadzali.
2 - domków jest wystarczająco, chociaż mogli by zrobić loterie i ze 2-3 nowe średniej wielkości domki do wygrania
3 - po skontaktowaniu z Tygrysem jest taka możliwość, ale na pewno nie 1kcc za dp i 3kcc za trainera, to o wiele za mało, no chyba, że w domkach poza city.
4 - więcej konkursów mogło by być, tak samo jak więcej loterii nawet o ten kaptur. jedna osoba wygra kaptur warty 250kcc~, a gracze wrzucą w loterie np 1000kcc.
5 - update niedawno był, teraz administracja niech się zajmuje zapowiadanym upem na 8.42

Pampalini
03-12-2009, 00:49
1. Częste najazdy w każdą sobotę następnego miesiąca ? to nazywasz częstym? mógłby być taki najazd co 1 tydzień.
2.Nowe domki nie są potrzebne na serverze ..
3. Nie wiem czy tygrysowi chciało by się przerabiać co chwilę domki więc to odpada ..
4. Konkursy mogą być ale taki jak kiedyś coś w rodzaju quizu i nagrody lepsze od tych pendrive co było. Lecz konkurs w którym do wygrania są klapki itp to jestem na tak.
5. Tygrys się nie rozdwoi zresztą i tak każdy narzeka że jest mało upów a jak coś nowego dodadzą to jest płacz. Pierw niech zajmą się update 8.42 potem można pomyśleć o upie na 7.6 tylko daj Tygrysowi na to czas.

1 tak ale 1 najazd na tydzień.
2. Nie.
3. Nie.
4. Tak.
5. 50/50.

Edit. Przypadkiem zaznaczyłem 4 odpowiedzi :(

Dopalacz
03-12-2009, 01:12
@up wiesz co nie grasz / nie pisz ok?, 200osób ma 1k lvl nie ma zabardzo gdzie expić,tygrys ma płacone za mapy nic by się nie stało gdyby na zime up był , gdzieś był temat z domkami , że gracze nie sprzedają już domów prawie, wiesz czemu? bo gdy masz full eq i kasy to domek kupujesz i dobre domki są nie sprzedawane (patrz city temple albo nad temple)

Noob Char
03-12-2009, 08:21
1, 4 i 5. To są te dobre propozycje, które ekipa APO mogłaby wykonać.

Elite Filutek
03-12-2009, 08:24
1 , 3, 5. Te propozycje najbardziej mi się podobają

Karpek
03-12-2009, 11:56
1 i 4. Tylko z tymi konkursami powinno być tak, że każdy może kupić tylko 1 los to by było sprawiedliwie :)

Azielu$
03-12-2009, 12:52
Jedynie pierwszy pomysł mi się podoba. Reszta odpada...
btw. Ja za swojego trainera w villi na ank zapłaciłem dużo więcej niż 3kcc...

Dαniel3k =)
03-12-2009, 13:09
A gdzie opcja "Nic"? :O
Mi się nic nie podoba...

Veres
03-12-2009, 13:27
hmm moim zdaniem 1.
Mozna by bylo zrobic jakis teren z 1000+ sqm i przy wejsciu bramke od np:500 lvl.
Wtedy nie było by tyle low lvli....

Santano
03-12-2009, 13:41
Witam chodzi mi o to aby gm zaczął coś robić ;/ np.
(1)Częste najazdy, ogrnmny najazd i co się nie respią np. omen minion w każdą pierwsza np. sobote miesiąca.
(2)więcej domków .. teraz trudno coś kupić bo mało kto sela a jak sela to cena jest xx bo po co selać jak ma full eq ... i nie ma co z kcc robić .
nie chodzi o ville bo ville nie mają wzieć zabardzo , najlepiej takie domki np. 200sqm~ pare pokoji np. podziemia z dp treinerami (pełen luksus)
(3) Możliwość przebudowania domku , jeśli nie są to skomplikowane zmiany to czemu nie? mogła by być cena np. z góry nałożona przez tygrysa
dajmy na to 500cc 1sqm i mówie np. mam 200sqm w city i chce podziemia
i dajmy na to chce 40sqm w podziemiach (40x500cc to 20kcc) x2dp (1dp np. 1kcc)i 1 trainer(np. 3kcc)
(4) Więcej konkursów , ale nie o kaptury .. jak ostatnio tylko jakieś pandy klapki bh itp. ew. np. jakieś domki
(5)Więcej upów , przydał by się solidny up może nowy quest?na legi? może na tarcze? (tarcza z tym orłem i np. sukienka xd ta co nic nie daje , nie wiem to już tygrysa w tym głowa)
1. Najazd jest przynajmniej raz w tygodniu, najczęściej dwa: na mainie i na Rooku..
2. Liczba domków jest wystarczająca.
3. Tygrys przebudował ostatnio kilka domków.
4. Planujemy niedługo zrobić taki konkurs.
5. Aktualnie są prowadzone prace nad update na serwerze 8.42 i ROX.

Dopalacz
03-12-2009, 14:14
Po dość długiej rozmowie wczoraj z mortiisem , dowiedziałem się że Tygrys jest chory , a jak jest zdrowy nie bardzo mu się chce prawcować nad mapą , lecz mortiis ma go pogonić i ma być parę nowych domków itp. Santano co do domków to mylisz sie;/

sqlterpa
03-12-2009, 14:24
1,4,5 są ok. Ale co do przebudowy i ilości domków nie. Ilość domków jest ok. bo jeżeli będzie za dużo to nie będzie ich miał kto kupować . Jakoś kiedyś było mniej domków i więcej osób grało było wtedy ok. Więc jestem tylko za 1,4,5:p

Senshi
03-12-2009, 14:29
fajne pomysly poza tym 3 domki by sie przydaly najazdy tez
moze przydaloby sie jeszcze 1 nowe miasto:D:D:D

Zarexoholik?
03-12-2009, 15:45
Przebudowywanie domków za kcc byłoby świetnym pomysłem. Ludzie by płacili, a liczba kcc na serwerze znacznie by się zmniejszyła. Za tym pomysłem jestem w 100%'tach. Co do najazdów to moim zdaniem wystarczy. I tak jest ich dużo. Liczba domków też jest odpowiednia, no może za mało ich jest na Senji. : /

Wolly
03-12-2009, 16:13
Sa prowadzone prace nad niektórymi rzeczami, więc poczekajmy cierpliwie. :) Na pewno, będzie chwilę 'luzu' to coś będzie.

.Panicz.
03-12-2009, 16:23
Zdecydowanie jestem na TAK. Zaznaczyłem wszystkie opcje bo każda jest moim zdaniem 'świetna' :D
Najlepiej jakby były minimum 3 najazdy w tygodniu. :p
Oczywiścieee Więcej domków!!! :D
Nowa tarcza,jak najbardziej.

Adasik
03-12-2009, 18:06
@ 3. propozycja:
Zauważ, że każdy z h lvli ma kupe kasy; ekipa wprowadzi tą opcje i tygrys w jeden dzień dostanie 200 zleceń na przeróbkę domków i ma to wam wszystkim zrobić? To, że Mc Mari kupił sobie trainera w domku nie znaczy, że każdy może coś takiego mieć :<
@Na Tak:
-Te najazdy
-Konkursy

Hunter Kaziu
03-12-2009, 20:46
1. Najazdy by mogły być ale czesciej co 2 tygodnie
2. Domki by sie przydaly bo nieidzie kupic niczego taniego na facc a na pacc mi sie niepodobaja ;D
3. Odpada, bez sensu jest przebudowywanie domku a tygrys by musial siedziec nad tym 25/8
4. Przydaly by sie konkursy bo nic cekawego na apo niema
5. Tak napewno uptade bo ludzi coraz wiecej a respow malo :/

Za 1,2,4,5 jestem na tak natomiast 3 mi sie niepodoba ;>

Scoop
03-12-2009, 21:33
Dodałem opcje "Nic", co do tematu, jestem tylko za 1, 4, 5.

drasty banned
03-12-2009, 21:37
skop wypierdalaj banowac a nie na 7.6 forum ***** siedzisz bapkojebco

Seth Drut
03-12-2009, 21:52
dalem 2, 4 i 5.
masz racje co do tych opcji..
domki- malo ich, mozna dodac troche wiecej
konkursy- czemu nie? ;d zawsze jakies urozmaicenie
up'y- taa... przydalo by sie dodac jakas tarcze ;]