View Full Version : Odzyskanie r-key'a ??. Mo?e te? si? da !!
Witam.
Zwracając się do tematu
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=61076
Pomyślałem sobie, że dla tych którzy zgubili r-key'a, i chcieli by go odzyskać, może Pan Mortiis, zrobił by System ?.
Brzmi obiecująco ?. Czytaj dalej.
Wyglądało by coś w tym stylu.
Dodanie nowej kategorii "Rejestracja Recovery-Key" <-- Na czerwono :P
http://i46.tinypic.com/2ztc32a.jpg
Klikamy w odzyskanie r-key.
Recovery Key (dane), klikamy w to, i wyświetla się nam taka stronka (Sorry za stronę, ale robiłem to na szybko).
I przechodzimy do tego momentu.
http://i45.tinypic.com/idb1on.jpg
Ok. Jesteśmy zarejestrowani.
Teraz, gdy chcemy odzyskać naszego recovery-key'a
http://i46.tinypic.com/2ztc32a.jpg
Dodanie nowej kategorii "Odzyskaj Recovery-Key" <-- Na czerwono :P
http://i47.tinypic.com/11ljvpi.jpg
Wypełniamy wszystkie dane klikamy "Odzyskaj", i....
http://i48.tinypic.com/2621qud.jpg
Właśnie mamy nowy R-key.
Myślę, że Pan Mortiis zastanowi się nad tym, i wprowadzi takie coś.
Dodaje sondę.
Pozdrawiam:
- Kamael
- Bal
- Kamus
- Neroox
- Maro Elite Knight
- Pixelo
--- OD ---
Sobi'ego
Jestem za, ale pod jednym warunkiem. Odzyskać rk można by było dopiero po 2 miesiącach od ostatniego użycia r-key'a.
drasty banned
03-12-2009, 23:25
^up
chyba ci ena serio pojebalo xD
Top.
jestem za ale nie po 2 mies tylko od razu albo po 2 tyg...
Moim zdaniem to świetny pomysł bo ja przez laga neta straciłem recka...
Mam nadzieje, że ten pomysł wejdzie w życie.
Czekamy na odpowiedź kogoś z obsługi. ; )
.!.Kosa.!.
04-12-2009, 08:48
Bardzo dobry pomysl zgubilem swojego r-key'a teraz bym chcial go odzyskac, jestem na tak .
Dobra propozycja. Ale lepiej dobrze zapisać r-keya i schować niż później bawić sie w odzyskiwanie ;)
Dobry pomysl ;) Jestem na tak ;p:p:o:p:D:D:mad::(:):confused:;):confused::rolley es::o:cool::eek:
Również jestem na tak, ale uważam, że powinien być jakiś odstęp czasu. Czyli jeśli wnosimy o zmienienie R-key'a, to musimy poczekać.
Dobry Pomysł , jestem jak najbardziej na tak ;) bardzo dobrze napisałeś co i jak myśle że to wprowadzą ;f
.Carlos.
04-12-2009, 13:52
Jestem za, ale pod jednym warunkiem. Odzyskać rk można by było dopiero po 2 miesiącach od ostatniego użycia r-key'a. [2]
Zarexoholik?
04-12-2009, 13:53
Ten pomysł jest już dużo bardziej dopracowany. Jestem na TAK.
Jednak proponowałbym żeby można go było odzyskać tak po 2tyg~.
Oczywiście dopracowałes moj pomysł misq;*
Hehe zgadzam się chociąz mortiis i tak gówno zrobi.
Bez obrazy.
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 3 seconds.
Songoku v.2.0
04-12-2009, 14:46
jestem na tak.
dobry pomysl
04-12-2009, 15:08
taaa ;)
dobry pomysl ;p
mozna wprowadzic, bo dzieki temu wiele osob by wrocilo ;]
Wkoncu jakis porządny pomysł.
Jasne ,ze jestem na TAK
Whistler
04-12-2009, 18:05
Bardzo dobry pomysł! Sam zgubiłem recovery keya i nie moge go odzyskać.
Myślę że jest on łatwy (dla Mortiisa) do wykonania.
Jestem 100% na tak.
Elo Sobi
Ja oczywiscie jestem na tak
Powinni dawac r-keye jak komus sie zgubil'
wiecej nie bede komentowac bo mi sie nei chce ;d
-------------------------------------------------8 ;d
Może pomysł i dobry, ale nie zrobią tego. Skoro tyle robili pacc za sms, to nie bedą specjalnie dla rk dodawać nowej opcji na dp.
Sadze, ze Mortiis zrobi odzyskanie r-keya jak na RL. Czyli za kase. Przelew, sms czy cokolwiek, bo przeciez najwazniejsza jest kasa ! ;<
Oczywiscie jestem na tak ; s
Sadze, ze Mortiis zrobi odzyskanie r-keya jak na RL. Czyli za kase. Przelew, sms czy cokolwiek, bo przeciez najwazniejsza jest kasa ! ;<
Oczywiscie jestem na tak ; s
Pierwsze liniki mojego tematu.
Witam.
Zwracając się do tematu
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=61076
Następnym razem przeczytaj.
Popieram,
proponuje zrobić to tak: Jak ktoś zgubił rk to wypełnia twoj formularz, i po 2-3 tygodniach przychodzi mu na maila nowy rk :)
Dam Ci reputa za tą propozycję xd
Maly Sopelek
07-12-2009, 16:51
jestem za tak mój kumpel nie ma r-keya i nie gra xD
przydało by sie takie coś
Dobry pomysł bo na 2 koncie nie moge grać ek bo miałęm r keya ale już gdzieś zgubiłem :P a tam też chce pograć jestem na "TAAAAAAK"
jeżeli ktoś zgubił rk ma pecha , Jestem Na nie
ponieważ ktoś cie hakuje , podaje nr konta , imie , mail , itp i ma rk myślałeś nad tym za nim temat zrobiłeś?.
Sam pomysl na odzyskiwanie RK moze jest i dobry, ale jezeli chcecie, aby takie cos zostalo wprowadzone to opracujcie idealne technicznie rozwiazanie, a nie jakies glupoty z podawaniem imienia. Nawet gdyby podawalo sie swoje wszystkie dane to zaraz bedziecie mieli kolejny problem, ze sprzedaliscie konto i trzeba zrobic system zmiany tych danych przypisanych do konta.
Lord Morgan.
08-12-2009, 11:06
Jestem na TAK. Ale trzeba to dobrze przemysle zeby przez to nie bylo hakow... bo zacznie sie placz itd. Mortiis musisz to dobrze przemyslec !
jeżeli ktoś zgubił rk ma pecha , Jestem Na nie
ponieważ ktoś cie hakuje , podaje nr konta , imie , mail , itp i ma rk myślałeś nad tym za nim temat zrobiłeś?.
Tak, myślałem wiele razy..
Może że Ty nie zgubiłeś swojego r-key'a, to nie znaczy że inni też nie zgubili. Jest około 30% servera, bez r-key'a, a chcieli by go odzyskać.
Tak, myślałem wiele razy..
Może że Ty nie zgubiłeś swojego r-key'a, to nie znaczy że inni też nie zgubili. Jest około 30% servera, bez r-key'a, a chcieli by go odzyskać.
Bez sensu jest odzyskiwanie rkeyów, bo jak ktoś sprzedaje chary 5 razy w miesiacu, bo mu sie nudzi postać po 3 lvlach wbitych, to tak można sobie bez końca wyrabiać nowy. Jak ktoś mówi że nie ma rkeya to lepiej od niego nic nie kupować i jego problem że go stracił albo że takiego chara kupił. Trzeba sobie radzić, za głupote sie płaci
Recepter
09-12-2009, 18:09
Bardzo przydatne :D na pewno się przyda każdemu .
to tak można sobie bez końca wyrabiać nowy.
To chyba musiał byś być bogaty.
Skoro pisałem, żę odzyskanie r-key'a jednorazowo kosztowało by 20 zł.
Więc nie wiem czy tak bez końca...
Sam pomysl na odzyskiwanie RK moze jest i dobry, ale jezeli chcecie, aby takie cos zostalo wprowadzone to opracujcie idealne technicznie rozwiazanie, a nie jakies glupoty z podawaniem imienia. Nawet gdyby podawalo sie swoje wszystkie dane to zaraz bedziecie mieli kolejny problem, ze sprzedaliscie konto i trzeba zrobic system zmiany tych danych przypisanych do konta.
No tak , ale przecież to zalezy od ciebie all nie?
HEHE ześ pojechał teraz tym postem...
Ty powinienes ustalać koncowe dane;)
Takanori~
09-12-2009, 23:27
Jestem na tak... Wkoncu sprzedalbym swojego rookmaster bo typek bez rk nie bierze lecz nikt go nie ma -.-... HE
Moze poprostu zrobic odzyskiwanie reka na SMS ze do konta bedzie przypisany numer telefonu?? Numer mozna zmieniac ale trzeba czekac np 2 tyg :)
Moze poprostu zrobic odzyskiwanie reka na SMS ze do konta bedzie przypisany numer telefonu??
To dobry pomysł. Trzeba podać nr.telefonu.
Reput 4u
Numer mozna zmieniac ale trzeba czekac np 2 tyg :)
Ale poco 2 tygodnie ?.
Nie lepiej 48h ?
Solac Pall
10-12-2009, 22:11
Jak większość też jestem za. Myślę, że pomysł wszystkim się podoba i mogłaby administracja wprowadzić go w życie.
Mortiis zobacz na II(Gra) Punkt 13 - Ogłaszanie sprzedaży/wymiany/kupna kont jest zabronione.
Więc co cie bedzie to obchodzić że ludzie łamią regulamin. Oni to robią na własną odpowiedzialność i jestem w 100 % za tym żeby dodać to bo polowa osob ktora odeszla to z powodu rk, że np zgubila a ty nie chcesz oddawać Mortisie
szkoda ze tylko 12 osob na nie, wole zeby to nie zadziaŁaŁo. powod? pisaŁem do mortiisa by wyrobil rk to odpisaŁ ze nie ma mowy, nie mam do dzis rk do pierwszego acc amedine 740ed(ktrego sam zjebaŁem, nacisŁem ctrl+r(odswiez) zamiast (ctrl+p) drukuj ;d, 2 acc overius 620ed i gross 500rp rk straciŁem ,3 acc Aew, Eltox StraciŁem rk ;p ale sprzedaŁem acc za pare zl ;p temu all roked;] i mam wyjeb** na mortiisa
(Klient Nasz Pan.) Pamietaj Mortiis.
No, wystarczy że trzeba wymyśleć, jakieś konkretne pytania.
Myśleć !! :D
I przy okazji ~~Odświeżam~~
.Panicz.
27-12-2009, 14:05
Pomysł jest dobry,ale to nie przejdzie. :p;)
Sobi widzę, że dokładnie przemyślałeś tę propozycję i muszę powiedzieć, że jest świetna. Jestem jak najbardziej na TAK!
Repucik przy okazji leci.
jestem na tak:) ale nie z imieniem bo to latwo mozna sie dowiedziec;)
np. jak przy zakladaniu kont jest:
1.podaj jakies wlasne pytanie
2.odpowiedz na nie
wątpie zeby ktos zgadl jaka to odpowiedz:) a co dopiero pytanie:D:D:D
no i jak @up pisali ze dopiero po jakims czasie np. 2 miechy;)
mortiis wprowadz takie cos czy cos poniewaz zgubilem rk i nie tylko ja a nie mam robilem kompa i musialem przeinstalwoac windowsa i zapomnialem o rk i poszedl wprowadz to jak najszybciej
Świetna propozycja, ja miałem formata, nie mogłem uratować plików bo w ogole sie komp nie włączał, przydało by się to zdecydowanie.
kicaii :o
27-12-2009, 15:51
Pomysł Dopracoway wiec Jestem na tak to . To dobre rozwiazanie dla tych ktorzy utracili recka w jakis sposob.
Oczywiscie jestem na tak powinno byc cos takiego chcialem odzyskac r keya, a tutaj dupa blada jak czekolada :D
Assassin Mateusz
27-12-2009, 16:01
Jestem jak najabrdziej na TAK ! Kazdemu moze sie zgubic r key ;D
K\/!N$T0R
27-12-2009, 16:15
Jestem za bardzo dobry pomysl i zeby rkeya mozna bylo odzyskac odrazu po utracie
Pan Gonzalezik
27-12-2009, 17:57
Oczywiście jestem na tak. Co ma zrobić hlvl jak zgubi rk? Grać dalej i czekać na hacka? A jak to wprowadzą to będzie szansa na odzyskanie recovery-keya.
Biohazard
10-02-2010, 16:03
Tak , Tak i jeszcze raz Tak!!
Też zagubiłem R-keya , i też taki system by mi sie przydał .
Dobry pomysł był z odzyskiwaniem przez sms , ale to też pewnie
Byłoby prachochłonne do wykonania .
Najlepiej niech ktoś z administracji sie wypowie.
gram na rook
10-02-2010, 16:10
oczywiscie jestem za ! sam zgubilem 1 rk ! ale i tak tego nie wprowadza:<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.