View Full Version : Chamstwo na rooku.
Whistler
04-12-2009, 13:44
Postanowilem ze wroce na rooka. Poszedlem wiec expic na ghosty zeby troche zarobic. Gdy przyszedlem resp byl czysty nikogo nie bylo po 30 minutach przyszlo 2 gosci wbili mi na respa i kradli loota. Druga sprawa. Chcialem wymienic kase na mainie za kase na rooku oczywiscie trafil sie koles co chcial wymienic rh za cc na mainie wiec dalem mu 750cc i mial mi dac rh i ja mu reszte ale oczywiscie wzial kase i juz sie nie pojawil.
Jak dobrze pamietam to kiedys na rooku takiego chamstwa nie bylo. Nie ma co sie dziwic ze na apo gra coraz mniej graczy jak sytuacja sie nie zmieni apo moze upasc...
Placzesz o byle co chodzby nie jednemu sie to przytrafilo. Inni potracili o wiele wiecej niz ty a nie zakladali zbednych tematow, zasmiecajac tylko nasze forum. Takie jest wlasnie APO i juz tego nie zmienisz.
Nie rozumiesz o co mi chodzi...
Nie płacze tylko mówie jak gwałtownie noobów przybywa;jak się tego nie zmieni to dalej liczba 200 osób zalogowanych spadnie.
Dark Devorious
04-12-2009, 13:55
Placzesz o byle co chodzby nie jednemu sie to przytrafilo. Inni potracili o wiele wiecej niz ty a nie zakladali zbednych tematow, zasmiecajac tylko nasze forum. Takie jest wlasnie APO i juz tego nie zmienisz.
@edit ***** czlowieku ale ty poj**** jestes , myslisz ze Ciebie jako pierwszego oszukali ? na APO to trwa juz okolo 2 lat ( oszustwa etc. ) a ty mi nagle wypierdalasz z tekstem ze APO upadnie -.- no ja jebie.
tak jest nawet na mainie :
1. pk na rooku nie odpalisz:< zmien resp jak to sie powtarza bo nic wiecej nie zrobisz
2.wymiana: wymieniaj sie tylko przez allegro albo z kim zaufanym, chyba ze fastem potrzebujesz to po 1cc sie wymieniaj;)
Nic sie nie zmieni, ofc jak ci kradna loot to wd gm to nie jest super przewinienie
a jak na ctrl+r sie wkoncu dopchasz to ci odpowiedza ze nie masz dowodow i ****. To smao wbijania respa......
Naszczescie, wybilem sie z granicy low lvla i teraz mam spokoj, ale jesli nadal
bedzie 0 reakcji dotyczacych zgłoszen ""wbija na resp, kradnie loot, bloczy"
to nie bedzie niczego :) Wd mnie GM nie powinien szukac dowodow, lecz przysjc
na respa, postraszyc noobka i bylby tymczasowy spokoj, a nie czekac na dowody...
A czego się spodziewałeś po społeczności 10-12 latkow na tym serwerze?
ps. Nie wszyscy są tacy
DObra rada
Najlepiej szukaj osob ktozi są nowi i niezamili, a co do handlu to najlepiej szukaj offert na forum gdzie jest duzo postow;/
Pjona
.!.Kosa.!.
04-12-2009, 16:55
A czego ty sie spodziewales ze wrocisz i bedzie wszystko jak kiedys?
Chamstwo jest nie tylko na rook, ale i na main wiec dlatego apo schodzi na psy.
jedynym psem na apo jestes, ty, wyspowiadasz, sie o zlodziejach a jestes ich przywodca, dziecko, masz 15 lat ojebales pol servera, i ty chesz zeby ktos cie wysluchiwal, idz sie leczyc, albo jedz bo widac ze rodzice nieczgo cie nie nauczyli daltego zaczoles krasc, IGNORED masz na riposty
odezwal sie ;o
@topic
na to już nic nie poradzisz ;s tak to już jest tamte czasy nie wrócą musisz sie przyzwyczajić
Kumpel Armii
05-12-2009, 15:20
Popieram w 100%
Aby się tego pozbyć proponuję częstsze deleted postaci i surowszy regulamin!
.vimpex.
05-12-2009, 15:32
Hah odezwał się największy thief na apo.
@Topic
To już nie to APO co 3-4 lata temu.
Dobra propozycja? Nie graj na tym syfie :) Administracja ma wszystko w dupie ;)
Na apo są psy .... Były będą i oby było ich więcej ... Dlaczego? Ponieważ to wszystko to jeden wielki zajebany syf ;) Co nie Mortiisku?
Normalka, zawsze tak bylo jest i bedzie nic sie nie zmieni, a apo spada na psy .
Zarexoholik?
05-12-2009, 20:40
I co w związku z tym? Ludzi na siłę nie zmienisz. Są złodzieje, dziwki i frajerzy. : /
Chamstwo było jest i będzie. Nie będe wymieniał nicków bo to by była zbyt długa lista. Nie ufaj nikomu licz tylko na siebie. Nie mówie że nie ma zaufanych ludzi bo ja kilku mam i jestem pewien że żaden by mnie nie oyebał. Ale nie daj sie zwieść .
Jak to mówią: Umiesz liczyć ? Licz na siebie. Twoje szczęście innych yebie !.
powodzenia.
Sturnusek
10-12-2009, 04:26
jedynym psem na apo jestes, ty, wyspowiadasz, sie o zlodziejach a jestes ich przywodca, dziecko, masz 15 lat ojebales pol servera, i ty chesz zeby ktos cie wysluchiwal, idz sie leczyc, albo jedz bo widac ze rodzice nieczgo cie nie nauczyli daltego zaczoles krasc, IGNORED masz na riposty
Prosze Cie, nie nazywaj go jakims pro-ivul ojebywatorem, skoro ten jelop opierdalal jelopow, taka natura : |
. ! _DominiK_ ! .
22-12-2009, 18:50
Nie ma takiej osoby chyab ktora nei zostala okradziona ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.