View Full Version : [Strona] Wspó?finansowanie stron w stylu skust.info
Witam.
Wchodząc dzisiaj na stronę skust.info zobaczyłem napis:
Z dniem dzisiejszym skust.info zawiesza swoją działalność z braku pieniędzy na hosting(40zł na rok ale z jakiej racji mam płacić). Mam nadzieje że stroną była przydatna! Powodzenia!
Bardzo mnie to zdziwiło a zarazem nakłoniło do napisania tejże propozycji.
Czy administracja nie mogła by współfinansowac stron w stylu skust.info itp.?
Była ona bardzo popularna i bardzo estetycznie wykonana.
Warto się zastanowic wszystkim wyszło by to na dobre...
@Wiceps
Jednakże nie jest ona tak wspaniała jak twoja... Poza tym nie widzę aby była ona aktualizowana
Nie zajmuje się już tym. Jest drugi fansite...
jestem na TAK!!! poniewaz na tej stronie byly zawarte informacje takie jak na www.armia.toproste.pl + kto ile hp ma i co najwazniejsze ile banow dostal:D:D:D i inne ciekawsze wiadomosci;)
Jestem za :) chociaz mozna zrobic cos takiego na oficjalnej stronie apo :)
Elite Filutek
04-12-2009, 20:02
nie? Z jakiej racji administracja ma za to płacic . Oni to zrobili niech oni za to płacą !!!Apo może zrobic swój fansite.
Zarexoholik?
04-12-2009, 20:11
Po co komu coś takiego? Jak Mortiis będzie miał taki kaprys to zrobi to na swojej str.? : /
Ta strona zakończyła już swoją działalność, ale jest inny fansite w którym są podobne funkcje, więc nie ma się co martwić. :)
Kumpel Armii
04-12-2009, 20:25
Nie
Jeżeli ktoś chce prowadzić fansite, to ze swoich kosztów.
p.s. skust i tak później lekko się zjebał
Z jakiej racji Administratorzy mieliby wspierać takie strony? To tak jakby CipSoft miał utrzymywać wszystkie swoje supported fansite...
Czemu nie, mozna by cos takiego zrobic, ale lepsze bylo by to np. na stronie glownej armi...
>>Vegos<<
04-12-2009, 21:08
Tak (podaj powód)
Ponieważ mi się bardzo przydała... Fajna była itp nic więcej dodać !!
Tak. Bardzo przydatne bylo skust.info ^^
Brakuje mi tej stronki xd
Zbigniew Wodecki
05-12-2009, 12:15
Dokładnie, była bardzo przydatna.
Ale z jakiej racji oni mają ją opłacać?
adrianeq :)
05-12-2009, 12:18
Nie. Chyba dla wszystkich jasne będzie jak napisze, że APO ma inne wydatki, a nie współfinansowanie stron typu funsite.
xD Lukki xD
05-12-2009, 12:55
"Fansite" sama nazwa wskazuje...
Fan założył, niech fan płaci.
bardzo mnie to zdziwiło a zarazem nakłoniło do napisania tejże propozycji.
Czy administracja nie mogła by współfinansowac stron w stylu skust.info itp.?
Była ona bardzo popularna i bardzo estetycznie wykonana.
Warto się zastanowic wszystkim wyszło by to na dobre...
chcesz to mi daj te 40 zl !
Jestem na nie, jeszcze tego brakowało by temu chwastowi płacić. Ten zjeb jest zdolny nawet do wrzucenia keyloggera na tą stronę, więc po ch mu płacić?
Czesio Knight
05-12-2009, 14:38
Tak!
Bardzo podobala mi sie ta strona
Mysle ze Mortiis powinien cos z tym zrobic
Zdecydowane NIE z jakiej racji administracja ma ponosić koszta za fansite stworzony przez gracza?
nikt Wicepsa o to nie prosił, założył tą stronę z własnej nieprzymuszonej woli więc niech płaci z własnej kieszeni,
jeszcze gdyby ten Skust był zrobiony elegancko (dopięty na ostatni guzik)
to można by było pomyśleć o jakimkolwiek dofinansowaniu! ta strona nawet nie była estetyczna.
Moje odczucie jest takie, że Wiceps zaczął robić te śmieszne fanste, kalkulatory itp.
z myślą, że w niedalekiej przyszłości odbije się to na jego wizerunku i przydzielą mu Moderatora/Tutora.
Zobaczył, że Administracja nie docenia jego wkładu pracy, zbulwersował się i olał fansite.
Zdecydowane NIE z jakiej racji administracja ma ponosić koszta za fansite stworzony przez gracza?
nikt Wicepsa o to nie prosił, założył tą stronę z własnej nieprzymuszonej woli więc niech płaci z własnej kieszeni,
jeszcze gdyby ten Skust był zrobiony elegancko (dopięty na ostatni guzik)
to można by pomyśleć o jakimkolwiek dofinansowaniu a ta strona nawet nie była estetyczna.
ja nie grafik a darmowe layouty sa do dupy :)
Moje odczucie jest takie, że Wiceps zaczął robić te śmieszne fanste, kalkulatory itp.
z myślą, że w niedalekiej przyszłości odbije się to na jego wizerunku i przydzielą mu Moderatora/Tutora.
Pierwsze założenie było to nauczyć się programować... kolega mi w tym pomagał i jak na razie są efekty
Marcelllo
05-12-2009, 15:08
Jestem na tak, ale jeżeli będzie przydatna. Jeżeli ma w to wchodzić cennik Dylusia to jestem na nie.
Kumpel Armii
05-12-2009, 15:38
@Up
Ogarnij się chłopie!
Skust to była jakaś żenada !
np.? *Ogłaszali sprzedaż postaci na serwerze (co jest niezgodne z regulaminem).
No! Wiadomo, że była to strona przydatna bo dużo info było, ale prowadzenie strony to był nieogar!
@Down
To ty płaczesz, że ci brak kasy na stronę :o
Po za tym to tz. forum ma więcej funkcji niż jakakolwiek inna stworzona strona.
p.s. Teraz prowadzę portal :)
A twoją stronę nie odwiedzano chętniej tylko częściej, ze względów możliwości docierania do informacji, a to jest róznica której ty dziecko nie dostrzegasz.
@Up
Ogarnij się chłopie!
Skust to była jakaś żenada !
np.? *Ogłaszali sprzedaż postaci na serwerze (co jest niezgodne z regulaminem).
No! Wiadomo, że była to strona przydatna bo dużo info było, ale prowadzenie strony to był nieogar!
Nie płacz że moją stronę chętnie odwiedzali niż to twoje forum :<
@Down
To ty płaczesz, że ci brak kasy na stronę :o
Po za tym to tz. forum ma więcej funkcji niż jakakolwiek inna stworzona strona.
p.s. Teraz prowadzę portal :)
A twoją stronę nie odwiedzano chętniej tylko częściej, ze względów możliwości docierania do informacji, a to jest róznica której ty dziecko nie dostrzegasz.
A co jest lepszego? No jasne... zainstalowany gotowy skrypt forum.
Dark Devorious
05-12-2009, 16:12
Jestem na nie , dlaczego ? bo dzieci wykorzystywaly to tylko patrzac kto ile mial banow ; > Chodz miala ona swoje +
Dobry pomysł , ta stronka była bardzo przydatna ponieważ można było oblukać różne ciekawostki , ale z drugiej strony przez nią na forum powstawały różne tematy o ilości banów innych graczy ..
btw . Tak ;O
Nie zajmuje się już tym. Jest drugi fansite...
Ale Twój był lepszy.
@Top
Te 40pln to nie jest majątek... juz Morty mógłby wpłacić i mieć z głowy..
Anusiak Wielki
06-12-2009, 13:09
Tak przydatna jest ta strona i Fajna :)
Powinna byc jakos wspolfianansowana ^^
Knight Lukas
06-12-2009, 19:52
Jest dużo darmowych hostingów, więc co za problem?
Angu$ XD
06-12-2009, 20:01
Jestem na nie. Mortiis zawsze może zrobić to na głównej stornie.. Nie powinien płacić za głupie bezsensowna według mnie strone.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.