PDA

View Full Version : Brak banów za wosso pod depo

Midas
05-12-2009, 17:43
Dodaliście delete za cave boty. Kary za auto manasy/uh zwiększone.Tylko dlaczego jakoś tak naokoło próbujecie karać ludzi za nieprzestrzeganie regulaminu??

Po co macie biegać po całej mapie i szukać pojedynczych boterów. (co zresztą bardzo doceniam, bo od razu zmniejszyła się liczba cave botów, szczególnie na draculach). Wystarczy po południu stanąć na niewidce w city i ich banować. Wykosicie od razu po 15-20.

Strasznie mnie denerwuje to niepisane przyzwolenie na wojny w mieście z udziałem wszystkiego, co tylko człowiek da rade ściagnąć na necie a mu pomoże w grze.

Seth Drut
05-12-2009, 18:01
masz troche racji ;)
jeszcze nidgy nie widzialem zebu ktos dostal bana w trakcie walki przed dp..
moze cos z tym zrobic?

Megereess Onwed
05-12-2009, 18:13
Nooo wlasnie po co szukac daleko skoro kolo samego dp lataja auto uh i manas przypatrzcie sie na niewidce ;D

Zbigniew Wodecki
05-12-2009, 18:22
To są h lvl, bez raportu przynajmniej 2 osób, nie zostaną nawet sprawdzeni. Taka jest na APO sprawideliwosc

Lord Morgan.
05-12-2009, 19:01
Myslisz ze GM ma czasz stac pod depo i latac za 1,5k lvl ? Lepiej jak by szukal na respach cave botow niz ma stac pod depo.

Patryk1441
05-12-2009, 19:04
@morgan
A co to za problem jak ktos ma 1.5k lvl to juz nie da rady go zbanowac?? To zajmie doslownie kilka sec a botow pod dp jest na prawde duzo. Cave jest juz malo bo teraz jest delete i malo osob juz tego uzywa ale dalej jest auto manas itd

! BDH !
05-12-2009, 19:05
Tak, ja dostalem bana na respie, a jak przed dp na wosso smigalem to nic ani bana ani nawet upomnienia, a to sa przeciesz h lvl uklady maja nawet gdy dostana hacka.

MalyKSG
05-12-2009, 19:37
placzecie na forum ze boty a sami botujecie ...
nie zwracaj uwagi a jak cie to juz tak bardzo wkur.... to raport !!!!!!! i nie placz na forum ..........
close topic ...

Xz@z!t
05-12-2009, 20:03
Ich to pierdoli czy masz bota czy nie masz... Masz 1.5k? Jesteś bezkarny :)
Banują byle kogo... Siedząc na trainerach hmm Nie było mnie 5 min I co? I banned dla czemu? Bo ja mam bota a on chuja wie co ja mam jesteście jebanymi nieogarami banujcie mnie róbcie co checie jesteście tylko debilami bez przyszłości :)

Wolly
05-12-2009, 20:09
Bota w czasie walki, wbrew pozorom nie jest tak łatwo wyłapać. Nie mówię tu o przypadkach, gdzie perfidnie widać, że ktoś ma bota. :)

Zarexoholik?
05-12-2009, 20:38
Auto manasa prosto jest złapać. Knighta z botem na uhy to samo. Jednak trzeba mieć wprawę, a nie tylko mieć tutora/gm'a.

Kewins
05-12-2009, 20:54
Mówicie, że nie banują pod dp a Ja byłem świadkiem jak Tal Rasz dał pk i bana dostał ;D

Dopalacz
05-12-2009, 20:56
Tak auto mana , wiadomo jak pisze itp. a uhy knight to balał jak widać że jak zim czy horus czy toca ,tanczy koło ciebie i uha sie jak vitą to gz

Senshi
05-12-2009, 22:06
sluszne stwierdzenie
ostatnio lałem sie z 200 wiekszym ek-ktory mial uhy na hotach i sie przyznal jeszcze do tego bo to tylko walka byla a co oznacza ze na respie bez hotow jedzie wiec GMy powinny sie zajmowac walkami rowniez-na szczescie bana ma;D

Karpek
05-12-2009, 22:34
Zgadzam się. W city codziennie lata z pk w chooy botterów. Powinni coś z tym zrobić ;)

Veto
05-12-2009, 22:44
Ich to pierdoli czy masz bota czy nie masz... Masz 1.5k? Jesteś bezkarny :)
Banują byle kogo... Siedząc na trainerach hmm Nie było mnie 5 min I co? I banned dla czemu? Bo ja mam bota a on chuja wie co ja mam jesteście jebanymi nieogarami banujcie mnie róbcie co checie jesteście tylko debilami bez przyszłości :)

Źle mówisz, ziombel.

Ile razy jest tak, że ktoś ma sio? Dlatego właśnie GM-owie nie banują w city.

Adasik
05-12-2009, 23:03
Osobiście przez ponad 2lata stażu na APO byłem świadkiem jednego bana, który miał miejsce w walce pod dp. A więc wynika z tego, że Gm tylko lata za graczami po respach i czasem nawet nie potrafi wykryć bota, a pod dp Gmów brak. A jak wiemy poza paroma osobami nie ma graczy grających bez bota(1500+)...

Noob Char
06-12-2009, 00:04
Wow i co ci te kary dadzą? Wosso jest i będzie. Cave boty wyjeba**. Na respach mało jest botów, a do PVP każdy h- lvl bota ma :)

Sir Tom'ek
06-12-2009, 00:05
Cała prawda :I połowa siedzi pod dp i sie leje niewiadomo z jakimo bootami....

^Hmm^ o.O
06-12-2009, 01:42
a ladujcie sobie chociazby to 20+k many reka to ani 1 walki nie stoczycie bo reka Wam siadzie (procz Barta) a pomyslcie co zrobilibyscie na miejscu kogos kto ma 50+k many?

Midas
06-12-2009, 21:14
No to albo przestać banować za wosso, albo banować też tych pod depo.

Mówicie, że łapią tych na respach i ich banują oraz cave boty.
Hmm ja nie wierze, że jak ktoś pod depo gra na auto ... [wszystko] to idzie na resp i wyłącza bota :o

Łapanie tych pod depo, to by było prawie jak prewencja :D Karaj zanim dojdzie do poważnego wykroczenia.

A nie gm się cieszą bo nałapali jakieś 100 lvlowe postacie na respie czegoś tam.