View Full Version : Minion...
Jak wiadomo juz praktycznie nie ma ek który da rade zblokac miniona.... Proponuję albo obniżyć siłę Miniona/przestawic jego miejsce respienia albo podobnie jak na klapkach ze ustawia sie x osób i minion jest dalej, a jeśli wchodzi next ekipa o ile by mogła pojawia sie next minion. To jest teraz nonsens bo nikt juz praktycznie nie bd mial dostepu na te j****e wardy..
Jestem na Nie. Czemu?! Mogliście to wcześniej wykonać, a teraz macie "peszka".
Seth Drut
05-12-2009, 21:38
nie...
w koncu dacie rade..
na pewno jest ktos kto moze bloknac miniona.. bez jaj ;]
jak ktos wykonal wczesniej i padl iles tam razy bo minion byl silniejszy, to co?
diamondback
05-12-2009, 21:39
Jestem za propozycją numer 2 :) nie ma już ekipy ogarniającej ten quest.
No cóż, dobrze, że ten quest już wykonałem. :) Moim zdaniem dobrze, że zwiększyli jego siłę, ale mogli to zrobić wcześniej. :) Jestem, za tym, aby zostało tak jak jest, choćby ze względu na to, że będzie mniej osób na Ward'ach.
Hrabia Olaf
05-12-2009, 21:58
Nie zrobiłem tego questa, ale uważam, że jeżeli ktoś się męczył,
To pomimo tego, że nie ma już ek z wysokimi lvl'ami warto się pomęczyć!
nie ma ekipy na miniona juz jestem za bo sam tez nie zrobilem ale dlatego zrobilem ten topic bo nie mozesz zrobic i chcesz zeby mu obnizyli sile i tak ci pisac beda;)
Powinni zrobić żeby minion respił sie dalej ponieważ nie zdążą wszyscy wejść a Bloker już pada.
btw. Jestem na tak
Lord Morgan.
05-12-2009, 22:11
Jak sie nie myle to Szymek Knight bloka za kase "Chyba".
Jestem na Nie, napewno jest jakis ek.
LOL, do bloknięcia miniona wystarczy 1300~ek których jest na serverze 31 więc nie pisz, że nie ma ek który by go zbloczył..hity są dobre, respawn też dobry, wystarczy ogarnięty bloker+sioher który nie wchodzi na 'chama' tylko wie kiedy wejść, a oprócz tego kilku uherów..od czego jest skype/ts/vt?
jestem na nie.
Mym zdaniem ekipa apo nie ogarnia niestety większości rzeczy :( zobaczcie , oni robią jakieś moby nowe które mocno biją i można na nich zarobić - tak powinno zostać ( w końcu po chu,ja to testują ? kur.wa dla beki ? a może nie są na tyle kompetentni aby zobaczyć jak dana sytuacja na serwerze w praktyce wygląda ? ) a nie , że później obniżają lota z np. tego moba.
Dla mnie update powinien być wprowadzony raz a porządnie a nie raz a kilka razy dopracowywany z pozycji praktykującej na serwerze.
Teraz chociaż wiem , że wole zaczekać na update na 8.42 kolejny miesiąc i mieć wszystko dopracowane. Chociaż czekamy już sporo czasu więcej od zapowiedzi i mimo wszystko powinno być dopracowane.
Chodzę do szkoły elektronicznej i Pan od warsztatów zawsze nam powtarzał i powtarza " jeśli coś robicie to róbcie to z głowa i mądrze bo lepiej jest coś zrobić dobrze za pierwszym razem niż zrobić dobrze za następnymi x podejściami" i to taka mała wskazówka dla ekipy apo
Pech dla osób, które nie wykonały questa. Było dużo ekip na tego questa. Poza tym quest nie należy do najłatwiejszych.
Myśmy się trudzili ze zblokaniem Apo na klapkach wy teraz płacicie 3kcc Edziowi lub Arounderowi i macie wyczyszczone.
@TOPIC
Nic nie osłabiać. Ogarnięty team i da się zrobić z blokerem 1300+
Jak sie nie myle to Szymek Knight bloka za kase "Chyba".
Jestem na Nie, napewno jest jakis ek.
tam mozna wejsc tylko 1 raz a Szymek pewnie zrobil quest;)
Mortalix
06-12-2009, 10:01
Do zbloczenia minona wystarczył mi ~1250lvl.
Na serwerze jest wielu takich najtów, a to, że nie wykonywaliście na początku kiedy jeszcze nikt nie miał zrobionego to tylko i wyłącznie wasza strata.
Jestem na nie.
Nie...
To że minion jest dla was za silny to tylko motywacja, abyście wbijali wieksze levele :)
Dobrze, że nie każdy 1k+ ma wstęp na wardy, bo był by tłok xd
Podobno od kiedy jest nowy system kar to zrobiło się tam luźniej, ale nie wiem.
Jestem na TAK!
Ale z tego co wiem Kostel, nie robil tak samo jak : Assassin, Drako.... ; o
Folgowsky
06-12-2009, 12:05
W sumie Ci co wykonali to olewka bo po co ale po ile on bije ...
Dopalacz
06-12-2009, 14:33
Było robić szybciej . minion mało bije troche więcej od apo nawet 1.2k ek co ma dobre eq i ogar sio /uherów zbloczy lepiej zaopatrzcie się w tibie auto .. to zrobicie nawet z 1.1 przy dobrym farcie
i neich zostanie jak jest , poczekajcie aż bedzie bloker ; ) albo z szymkiem pogadajcie , nikt nie chce 800lvl na wardach w trapie
nie, mam 1100 ek i bloczylem jakos fakt padlem bo 3 min bo zamiast uhac to bili z sd. a to ze nie umiesz dobiec na dol zeby sie ustawic to twoj problem. ja na dodatek bez m ringa bieglem tylko z e ringiem.
Hunter Kaziu
06-12-2009, 18:06
Jesli niema ek ktory zbloczy to poczekajcie cierpliwie az jakis ek wbije np. 1,5k lvl i bloknie z sio ;D
Knight Lukas
06-12-2009, 19:50
Nie, było dużo ekip na ten quest. Trzeba było grać knightem to by nie było problemu? xD
Już wystarczająco osób expi na wardach wiec niech tak zostanie a jak ktoś bardzo chce wykonać ten quest to niech gra ek i wbije +1300 i po problemie.
@Edit
Ja jak wykonywałem tego questa to w ekipie było z 20 osób xD
>>Vegos<<
06-12-2009, 20:19
@Up
Święta racja...
Nie, bo jest 1 + -- Każdy będzie teraz maniaczył ek'iem
Jak wiadomo juz praktycznie nie ma ek który da rade zblokac miniona.... Proponuję albo obniżyć siłę Miniona/przestawic jego miejsce respienia albo podobnie jak na klapkach ze ustawia sie x osób i minion jest dalej, a jeśli wchodzi next ekipa o ile by mogła pojawia sie next minion. To jest teraz nonsens bo nikt juz praktycznie nie bd mial dostepu na te j****e wardy..
Dobrze, tak za dużo noobów 1k lvl lata ed itp nie potrzebujemy tam wiecej osób w dzień , co do MINIONa jestem na NIE
GooHooNe
06-12-2009, 20:43
xD Wykonałem quest i nic nie chce w zmianach
Robilem tego questa na mc 1,1k ek zjechalem miniona prawie do reda a uhalem 1,8k ms wiec nie widze potrzeby oslabiac miniona wystarczy 2-3 uherow i 1,2k+ ek a ich jest w ch*j
Jestem na nie
Marcelllo
07-12-2009, 11:17
Ja jestem za inną opcją ;)
Fajnie byłoby gdyby można było wejść nawet po zabraniu nagrody ;) Byłby to potwór do polowań :D Byłoby przynajmniej ciekawiej niż na Devil Atomie :D
Dopalacz
07-12-2009, 11:22
@up na pewno nie wtedy by był czyszczony 25/8 ja bym 1.4k ek np. z kostelem poszedł sam go wysiocham i lot na 2 a z niego leci w chuj, nie wspomnę o niobach na Wardach
Minion jest slaby!
Ja z nim biegalem a mam 1,1k rp
I zlewka nigdy nie padlem :P
ale co do miejsca to tak powinnin go przesunac
Ale z tym neibieskim chujstw** co jest na quescie to nic nie powinni znieniac dzieci marudza ze jak to nie znikado bug jest a to gowno prawda
Trzeba miec kluczi na dzwignie pojsc i klikac a nie bug zal mi takich dzieci !.!
xD
Recepter
07-12-2009, 22:54
A co to jest iść ek z 3 siocherami na 100% go wy uhają .
@topic
A ja miałem ekipe 1300 EK bloker, Pare uherów 1300 + , sio 1000+ i dostalem bana na Queście.
LOL HAHAHAHAAHAHA NIE MA EK, KTORY ZBLOKA MINIONA.
Miniona zbloka 1400lv ek.
Oczywiscie z dobra ekipa.
. ! _DominiK_ ! .
15-12-2009, 20:24
Jestem na Nie. Czemu?! Mogliście to wcześniej wykonać, a teraz macie "peszka".
Co teraz? : \
Jak robiły h lvle to nie zabierały małych lvli .
A teraz all h lvle zrobily to oni teraz chca :S
A nieporadzą sobie zminionem < lol >
Wiedz np suzkaja 900 ek i zebyd alej był i all sio wjedzie i powoli zejda < Omg.. >
Ale w sumei jak ja robilem EA to kumpel wlazl na sam dol i na samym dole padl a minion byl na dole i weszlismy i all weszli i powoli na dol :)
Czaisz? xD :p
Ale jestem na TAK xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.