View Full Version : Bany za...
Skryper.!
06-12-2009, 11:53
Witam. Chcialbym przedstawic problem jaki na APO ostatnio sie nasilil. Mianowicie chodzi mi o tzw "wbijanie na respa". Nie powinno byc za to kary?
Ktos zajal respa, a tu przychodzi dzieciak i mu sie wbija i albo caignie go na fraga albo wybija potwory. A gmowie co? Nic!
W regulaminie jest napisane ze zabrania sie zabierania kont RESPAWNÓW i innych dóbr innemu graczowi. Dlaczego praktycznie nie ma za to kar?
Nie da sie poexpic przynajmniej przez godzinnie bo przez Twoj resp przewinie sie kilka osob i nie wszyscy chca zejsc;| Moze jesli Gmowie nie maja czasu zajac sie takimi sprawami to moze zwiekszyc liczbe Gmow?
Prosze o wypowiedz ktoregos z GMA.
No ale jak Cie na fraga zgasi, to za to nie powinno byc kary, ale za wbijanie sie na respa jak jakos to udowodnisz sa bany, albo upomnienie...
Może i tak powinno być, ale musiałbyś mieć dowód, że to on Ci wbija, a nie Ty jemu;]:p
Corleone'
06-12-2009, 11:57
Popieram to.. Ban na 3 dni za takie coś byłby odpowiedni ; )
Moim zdaniem jest to większy problem niż te booty już(Nie chodzi mi tu juz o cave)
Expie sobie 2h wbija jakies dziecko pokroju Ejber i mówi ze zajęte zebym wyszedł luruje, bije monstery... Poprostu nie do wytrzymania : /
Dokładnie muszą coś z tym zrobić , tak być nie może expisz sobie przylatuje typ i napier*** w twoje.
btw. popieram cie w 100% niech gm wymyślą jakąś kare za to.
Seth Drut
06-12-2009, 12:00
jak cie zdejmie na fraga, to przejal respa... po to jest pvp ;)
ale jak wbija i nie chce zejsc, to powiniem bana dostac... szkoda ze nikt z tym nic nie robi ;P
Folgowsky
06-12-2009, 12:01
Popieram!
Wlaze se na kolko od 222 15min zaraz 5 ludzi ehh ;/
Dla mnie ten punkt w regulaminie jest bez sensu.
Kradzież przedmiotów, kont, 'respawnów' i innych dóbr należących do gracza, jest karana. Gamemaster nie może jednak pomóc w odzyskaniu wymienionych dóbr, bez wyraźnych, jednoznacznych dowodów.
Wszyscy mówią, że jeśli wbija Ci ktoś na respa, to po prostu go zabij, bo od tego jest Pvp. Więc ten punkt jest zbędny.
Popieram w 101/100% ! to jest okropne,jeszcze Cię takie dziecko zacznie wyzywac i wciskac kit ze on tu był
Pozdrawiam
Skryper.!
06-12-2009, 13:38
Wszyscy mówią, że jeśli wbija Ci ktoś na respa, to po prostu go zabij, bo od tego jest Pvp. Więc ten punkt jest zbędny.
ok daj mi twoj nick. Przyjde 1500 ek i zobaczymy czy mnie zabijesz. Chodzi o bany za wbijanie. Jak wejdziesz na respa zabijesz goscia na fraga to ok. Ale chodzi jak ci wbija 200 lvl wiecej i zaczyna expic to co?
Od zajmowania respa są właśnie fragi. Masz fraga = masz respa, zasada prosta. Jedynie nooby, które wbijają z wyższym lvl i wybijają potwory są wkurzające...
Zarexoholik?
06-12-2009, 13:46
Ciekawe. Przyszedłem 1250 ek'iem i biłeś mnie 30 minut? Potem się zmarszczyłeś i poszedłeś? Myślisz, że kogoś ujebać jest tak łatwo jak odpalić scara, czy wosso? :O Jesteś śmieszny. Zawsze gdy czytam twoje posty to mam pierdolnięcie ze śmiechu. Nabijasz te posty, tak jak levele na cave'ie. Co ci po tych postach? Nawet jak będziesz mieć 2k postów to i tak nie zmienię o tobie zdania.
Pozdro długowłosa. :)
#Topic
Są bany? Raz na rok za destruktywne zachowanie. Wiadome, że jak ktoś ci wbije na respa i ma większy level, a ty masz słabą psychikę to poczekaj na pz'eta i daj loga. Od czego się ma kumpli?
Przykład:
Showtek wpadł na Queeny. Po chwili się przewrócił ode mnie i Broxa. : / Myślał, że scar go ochroni. xD !
Heh jestem egzekutorem xD
@TOPIC
1. Jak udowodnisz powinien być ban.
2. Wbij taki lvl jak Darkrose palka i nikt z Tobą nie poexpi, a ty zacznij wbijać ludziom na respa:D
Jak ci wbijaj na respa nagraj filmik i pokaz gm'owi :}
Noob Char
06-12-2009, 16:14
Powinni coś zrobić z tym... Expić się w ogóle nie da. Nooby wbijają, fraga się niema i co tu zrobić?? ;x Wymyślcie coś dobrego do tych respów.
hmm 1 sposob to jest taki nagrywaj caly twoj exp wbije ci pare osob i nie bd chcialy zejsc hmm wrzuycasz na speeda czy na youtube lub na cos innego i ban za to powinien byc :):)
treaz to sie nasililo jak exp 10x jest :D:D w ciagu hmm 30 min na respa wbilo jakos 8+ osob i kazda z nich mowila do mnie zajete ja tu expie od 2h .....wiec .....
powinien byc za to delete :D nie no ban na 3-5 dni styknie :):)
@down
wiesz co to ironia ?? hmm chyba nie
up: deleted ?
chyba z konia spadłeś ;O
>>Vegos<<
06-12-2009, 20:07
Ostatnio jak wbiłem na resp draculi, to Dexoti przychodzi i pyta: "ban za wbicie respa" ??
I co ? :| ŻAL....
Oj takie jest życie. W RL Tibi też sie nie zdarzało na pvp żeby ktoś zgłaszał, że jakiś tam noob wbił mu na respa.
Zresztą zwykle nie trzeba zabijać, wystarczy raz walnąć i gostek odchodzi.
A jak wchodzi wyższy lvl?? No cóż ja mam na to tylko 1 taktykę - utani hur, dusić cały czas sio i zmykać z respa zanim cię fragnie. Mogę wrócić za 2 h jak sobie pójdzie, lepsze to niż lvle i skile odrabiać :D
Tibia to gra gdzie obowiazuje prawo dżungi, kto silniejszy ten ma lepiej.
zgadzam sie moglyby byc bany za to ale GM nie bedzie wiedzial kto byl 1st na respie:<>:
Witam. Chcialbym przedstawic problem jaki na APO ostatnio sie nasilil. Mianowicie chodzi mi o tzw "wbijanie na respa". Nie powinno byc za to kary?
Ktos zajal respa, a tu przychodzi dzieciak i mu sie wbija i albo caignie go na fraga albo wybija potwory. A gmowie co? Nic!
W regulaminie jest napisane ze zabrania sie zabierania kont RESPAWNÓW i innych dóbr innemu graczowi. Dlaczego praktycznie nie ma za to kar?
Nie da sie poexpic przynajmniej przez godzinnie bo przez Twoj resp przewinie sie kilka osob i nie wszyscy chca zejsc;| Moze jesli Gmowie nie maja czasu zajac sie takimi sprawami to moze zwiekszyc liczbe Gmow?
A cp kur...a robiłeś 5 min temu przed crashem? Cały czas wpierdzielałeś na queny i biłeś w dodatku z auto atakiem na 10129312309% i poszedłeś dopiero jak powiedziałem że filmik mam. Bez tego to byś nie zszedł, wieć nie pierd**l mi tu o wbijaniu na respy dzieciaku!
Skryper.!
06-12-2009, 22:46
A cp kur...a robiłeś 5 min temu przed crashem? Cały czas wpierdzielałeś na queny i biłeś w dodatku z auto atakiem na 10129312309% i poszedłeś dopiero jak powiedziałem że filmik mam. Bez tego to byś nie zszedł, wieć nie pierd**l mi tu o wbijaniu na respy dzieciaku!
No wszystko fajnie tylko ze ja jestem old Skryper;((((((((((((
mówicie, że jak ma się fraga to i ma się resp tak? ale teraz taki mały suprajsik : fragi są tylko 3 i każdy wie o tym, wiec po 3 fragu osoba która nam wbija na respa jest bezkarna a jak ktoś up powiedział "od czego ma się kumpli" zaznaczmy też, że owi "kumple" mogą w danej chwili być zajęci tudzież może ich nie być. więc jak najbardziej jestem ZA banowaniem takich dzieci
Songoku v.2.0
07-12-2009, 21:18
jak ktos ci wbija niestety pozostalo tylko bic go na fraga nikt nie pomoze
niby jest pkt w rgl ale nic nie daje xd
*^*Hunterpall*^*
07-12-2009, 21:36
Ktos ci wbije na respa, nic na to nie poradzisz, mozesz go zabic;s
Czasem sie ktos ulituje i sobie pojdzie;d
Kto i gdzie ci się wbił, ;] ???? jeżeli ktoś wchodzi ci na resp, wali cie na fraga, masz pecha bo padasz i resp tracisz , zależy jaki resp , np magic kingi góra tam mogą expic 2 osoby.
Jak zabijesz nooba wbijającego na resp to i tak przyjdzie i będzie Ci dalej wybijał potworki, więc to jest bez sensu... ; /
Powinni coś z tym wreszcie zrobić.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.