View Full Version : Trainery
wpadlem na pomysl siedza dzis na trainach zeby gm nie wyciagal tak pochopnych wnioskow ze kazdy kto siedzi na trainach i nie odp ale tez nie przesuwa dzwigni to bot ..... chcialem dzis exitnac na trainach ale balem sie o bana a trainery chyba sa od tego ?? zeby dac exita albo afkowac ??nie??
pomysl jest taki aby gm dawal tp i ten czerwony napis i zaczekal az przesunie dzwignie gdy nadal nie bedzie nic odp a przesunal dzwignie ban ... a jak nie odp a nie przesuwa dzwignie to moze afker ?? albo exitnal ??
@! Bardaha !
no chyba nie .. mialem na roku sytuacje ze trenilem przeciagnolem dzwignie i poszedlem sobie cos zjesc przychodze wyskoczyl mi napisek i odrazu odp wiec nie pojawia sie ten napis jak przesuwasz dzwignie :D
@Aziel
nie dostalem bana ani nie chce go dostac za to ze afkuje ....
Jetsem za
Mimo to ze nieskiluje mialem kilka banow za takie glupie rzeczy
Oczywiście, że jestem na Tak! Wiele osób już dostało bana jak dało exit w trainie...
Jestem na tak. Czesto sa bany za takie cos. Ktos powie ze dal exita a gm dal bana. Jezeli exitasz tibie to postac nie uderza trainera... Wiec trzeba tez na to patrzec.
Bany powine być dawane tym co siedzą w trainach i bocą m lvl lub skile, jednak jak gracz po 10 minutach sie wyloguje to wiadomo ze afkował i za to bana nie powino być
Lord Morgan.
07-12-2009, 14:15
Jestem na Tak.
Jesli dales exit w trainer to jak mozesz dostac bana jesli po 10 min Cie wywala to jak gm moze dac bana jesli nie przeciagnoles dzwigni ?
Oczywiście że tak , dużo osób dając exit`a dostało bana za free \_ pjontka .
Noob Char
07-12-2009, 14:20
Oo a mi to zwisa :p . Mogę się teraz przyznać, bo mi to lata - bociłem 2 dni na trainach dzień i noc i żadnego bana i upomnienia nie miałem :P. Skille mam wyćwiczone więc trainery mi latają na pulpicie. Bye.
! Bardaha !
07-12-2009, 14:20
O ile mi wiadomo, to gdy Gm chce Cie sprawdzic czy jestes i ciagniesz dzwignie, czy Cie nie ma i ciagniesz dzwignie, to Gm po pierwsze gdy dzwignia zostanie przesunieta odrazu pisze na czerwono, a gdy nie odpiszesz to czeka po raz kolejny i robi to samo , gdy nie odpiszesz po raz drugi to , wtedy dostajesz bana, ale jezeli zle napisalem to jestem a TAK!
Oczywiście, ale GM robią tak jak napisałeś, wątpie, że któryś zbyt pochopnie podejmuje decyzje o banie.
Zapewne dostałeś bana skillując na wosso i nie zdążyłeś dobiec do komputera, kiedy dostawałeś bana. Z własnego doświadczenia wiem, że gdy GM sprawdza kogoś na auto traina, to jest cierpliwy. A co do exita to widać, że nie bijesz z broni. Ew. GM może sprawdzić kiedy zakończyłeś połączenie z serwerem.
Nie zgadzam się. Gm pisze w tym momencie co kliknie ktos na dzwignie...
jestem na nie,jeśli dasz exita to i tak cie wyzuci z gry a dźwignie wtedy nie przesuniesz wiec wiadomo ze nie masz bota.A to ze jesteś afk to bana nie dostaniesz,gm napisze do ciebie na czerwono a ty przesuniesz sobie drzwignie i jest pewne ze bot,wiec nie.
Zarexoholik?
07-12-2009, 20:23
Najpierw popracuj nad składnią, bo jeśli wyskakujesz z nową propozycją, czy swoją opinią to postaraj się ją tak napisać, żeby było można ją zrozumieć.
Co do tematu: Przecież administracja tak robi? -.-'
. ! _DominiK_ ! .
15-12-2009, 20:41
Jestem na TAK ostatnio siedzialem na trainach w Villi ev skiilowalem i ogladalem telewizje i co 8 minut mi pikało w kompie ( tzn. Budzik w komputerze )
i podchodzilem i wciskalem a neiwiem czy gm pisal czy nie bo mam rp i caly czas miaem obarzenia od trainów i nic nei widzailem zaraz podchodze do kompa patrze wylgowany mysle sobie pewnie kick albo cos albo net sie zmulil i wyzucilo wlanczam wpisuje *******/ ****** wybieram postac i Connect i zong :eek:
[11/12/2009 09:47] Santano -> Azbit was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Żal.pl :mad:
Ryonal_R
16-12-2009, 20:12
Jestem jak najbardziej na TAK!!!! Sam tez czesto wale exita/afk aby klikam co 5min lub daje siorce zeby klikala i se na gry.pl ona gra xD
Seth Drut
16-12-2009, 20:30
gm i tak poczeka.. nie ma czegos takiego jak bany za free (tak mi sie wydaje xD )
mysle ze pomysl niepotrzebny
ZAINSTALUJ SOBIE MOZILLE
SPRAWDZAJ W WORDZIE CZY NIE POPEŁNIŁEŚ BŁĘDÓW ORTOGRAFICZNYCH
KUP SŁOWNIK
@topic
zwisa mi to
jestem na tak fajny pomysl najlepiej jak GM by sie o tym wypowiedzial
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.