Zaloguj się

View Full Version : Domki, Tutorzy i GM

Morgen
08-12-2009, 16:35
Witam ,jestem nowa na ots i mam pare uwag, nie ma wolnych domkow , duzo graczy przestalo grac ,a domki posiadaja dalej ,po jakims czasie nieaktywnosci gracza ,itemki do dp i domek pozostaje wolny do kupienia ? wydaje mi sie logiczne
2 sprawa do brak gmow,tutorow ,zauwazylam pare osob uzywajacych boty.
mialam tutora na polski.ots i tut/gm na paru innych mniej waznych ,powinniecie zrobic casting:p na pare osob ,ktore kontrolowaly by server.

Pozdrawiam Morgen.

Wolly
08-12-2009, 16:42
Domki są usuwane po pewnym czasie nie logowania się na konto. :) Co do reszty, to administracja również 'działa' na 8.42, a casting nie jest potrzebny.

Patryk1441
08-12-2009, 16:52
Tak sa kasowane ale jak sie ktos nie loguje na zadne acc a jak ktos np ma acc na rox i ma tam domek a nie gra juz bo gra np na 8.42 to dalej jest to aktywne wiec jest to troche bez sensu powinni jakos zwolnic domki a co do tutorow to nie wiem jak tam jest bo tam nie gram ale na pewno powiedza ze jest ich wystarczajaco.

Zarexoholik?
08-12-2009, 16:55
powinniecie zrobic

Jeśli chodzi o poszukiwanie ludzi to znajdź sobie nauczyciela do polskiego.

Ty na tutora/gm'a?

HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHA HHAHAHHAHAHAHAH

*****! Humor masz niekiepski. Rozjebałeś mnie totalnie.

Ps! Ja miałem gm'a na swoim ots, pro nie? : /

#Niżej

Ja to się dziś jeszcze tak nie uśmiałem! :)

Sturnusek
08-12-2009, 16:59
Jeśli chodzi o poszukiwanie ludzie to znajdź sobie nauczyciela do polskiego.

Ty na tutora/gm'a?

Mialem cos takiego samego napisac, ale nie mialem sily sie do tego zabrac :c
a co do tematu HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!111111111

Mc Maciek
08-12-2009, 17:01
Ty na tutora/gm'a?

Dlaczego odrazu krytykujesz kogoś, kogo totalnie nie znasz? Może faktycznie miała tego tutora i gma?

@topic
Żadnego "castingu" na Tutorów nie będzie, Administracja sama wybiera tych "szczęśliwców" :P

#edit
Zmieniam nazwę tematu :P W tej nie wiadomo o co chodzi...

Scoop
08-12-2009, 17:03
Ja jestem, Zoltan, Santano z Gellertem czasem wchodzą, na taka liczbę osób jest to wystarczająca liczba GM'ów, i tak jak napisał Mc Maciek, nie może być "castingu" na tutora ponieważ to Mortiis wybiera osoby które na to zasłużą. ;)

Zarexoholik?
08-12-2009, 17:07
Dlaczego odrazu krytykujesz kogoś, kogo totalnie nie znasz? Może faktycznie miała tego tutora i gma?

Od razu

Pisze się oddzielnie.

Nie muszę go znać. Widzę po tym jak napisał 'powinniście' jestem w stanie go wyśmiać. Jeśli miałby tutora/gm'a i by tak do mnie napisał w raporcie/na czerwono to pisząc zwięźle - wyśmiałbym go i zignorował. Już lepszy by był skocio/maradona. xd

#Topic

Dział humor trochę niżej.

#Niżej

Teraz też się śpieszyłeś? Neologizmy? Spoko, ale u Leśmiana. W twojej wersji są chujowe. : /

Morgen
08-12-2009, 17:24
śmieszny jestes ,1 nie pisze ze chce gm'a ,2 "powinniecie zrobic" to chyba widac ze nie ma takiego slowa ,przejęzyczyłam sie poprostu ,bo spieszyłam sie na trening.

Peps
08-12-2009, 17:43
Morgen za to ty nie jesteś "śmieczna".................................................. .....................................

Psyhol
08-12-2009, 18:57
Od razu sie czepiacie ludzi za ortografie moze ktos ma dyslekcje ,dysgrafie czy jak to sie nazywa ;p .
Jesli chodzi o tuto/gm to Mortiis woli wybierac noobow co siedza rok pod dp z 50 lvl i napierdalaja na gm zamiast jakiegos h-lvl gracza ktory gra juz od paru lat i potrafi rozpoznac bota lecz jak ktos kiedys powiedzial konflikt interesow byl by w tedy bedaC TUT/GM raczej nie mozesz grac za duzo :<

Adasik
08-12-2009, 21:13
@UP
Tu nie ma osób mających skilla do rozpoznawania botów. (Gellert)Mc Maciek wbił sobie 500lvl swoim knightem, a więc znalazł sobie paru wrogów przez ten czas. Tak więc jednocześnie z osiągnięciem pozycji tutora leci do niego i banuje co zrobiłby każdy z nas :)

kipslips
09-12-2009, 11:13
nie wiem po co ten temat, wszystko jest dobrze na apo