View Full Version : Domki, Tutorzy i GM
Witam ,jestem nowa na ots i mam pare uwag, nie ma wolnych domkow , duzo graczy przestalo grac ,a domki posiadaja dalej ,po jakims czasie nieaktywnosci gracza ,itemki do dp i domek pozostaje wolny do kupienia ? wydaje mi sie logiczne
2 sprawa do brak gmow,tutorow ,zauwazylam pare osob uzywajacych boty.
mialam tutora na polski.ots i tut/gm na paru innych mniej waznych ,powinniecie zrobic casting:p na pare osob ,ktore kontrolowaly by server.
Pozdrawiam Morgen.
Domki są usuwane po pewnym czasie nie logowania się na konto. :) Co do reszty, to administracja również 'działa' na 8.42, a casting nie jest potrzebny.
Patryk1441
08-12-2009, 16:52
Tak sa kasowane ale jak sie ktos nie loguje na zadne acc a jak ktos np ma acc na rox i ma tam domek a nie gra juz bo gra np na 8.42 to dalej jest to aktywne wiec jest to troche bez sensu powinni jakos zwolnic domki a co do tutorow to nie wiem jak tam jest bo tam nie gram ale na pewno powiedza ze jest ich wystarczajaco.
Zarexoholik?
08-12-2009, 16:55
powinniecie zrobic
Jeśli chodzi o poszukiwanie ludzi to znajdź sobie nauczyciela do polskiego.
Ty na tutora/gm'a?
HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHA HHAHAHHAHAHAHAH
*****! Humor masz niekiepski. Rozjebałeś mnie totalnie.
Ps! Ja miałem gm'a na swoim ots, pro nie? : /
#Niżej
Ja to się dziś jeszcze tak nie uśmiałem! :)
Sturnusek
08-12-2009, 16:59
Jeśli chodzi o poszukiwanie ludzie to znajdź sobie nauczyciela do polskiego.
Ty na tutora/gm'a?
Mialem cos takiego samego napisac, ale nie mialem sily sie do tego zabrac :c
a co do tematu HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!111111111
Mc Maciek
08-12-2009, 17:01
Ty na tutora/gm'a?
Dlaczego odrazu krytykujesz kogoś, kogo totalnie nie znasz? Może faktycznie miała tego tutora i gma?
@topic
Żadnego "castingu" na Tutorów nie będzie, Administracja sama wybiera tych "szczęśliwców" :P
#edit
Zmieniam nazwę tematu :P W tej nie wiadomo o co chodzi...
Ja jestem, Zoltan, Santano z Gellertem czasem wchodzą, na taka liczbę osób jest to wystarczająca liczba GM'ów, i tak jak napisał Mc Maciek, nie może być "castingu" na tutora ponieważ to Mortiis wybiera osoby które na to zasłużą. ;)
Zarexoholik?
08-12-2009, 17:07
Dlaczego odrazu krytykujesz kogoś, kogo totalnie nie znasz? Może faktycznie miała tego tutora i gma?
Od razu
Pisze się oddzielnie.
Nie muszę go znać. Widzę po tym jak napisał 'powinniście' jestem w stanie go wyśmiać. Jeśli miałby tutora/gm'a i by tak do mnie napisał w raporcie/na czerwono to pisząc zwięźle - wyśmiałbym go i zignorował. Już lepszy by był skocio/maradona. xd
#Topic
Dział humor trochę niżej.
#Niżej
Teraz też się śpieszyłeś? Neologizmy? Spoko, ale u Leśmiana. W twojej wersji są chujowe. : /
śmieszny jestes ,1 nie pisze ze chce gm'a ,2 "powinniecie zrobic" to chyba widac ze nie ma takiego slowa ,przejęzyczyłam sie poprostu ,bo spieszyłam sie na trening.
Morgen za to ty nie jesteś "śmieczna".................................................. .....................................
Od razu sie czepiacie ludzi za ortografie moze ktos ma dyslekcje ,dysgrafie czy jak to sie nazywa ;p .
Jesli chodzi o tuto/gm to Mortiis woli wybierac noobow co siedza rok pod dp z 50 lvl i napierdalaja na gm zamiast jakiegos h-lvl gracza ktory gra juz od paru lat i potrafi rozpoznac bota lecz jak ktos kiedys powiedzial konflikt interesow byl by w tedy bedaC TUT/GM raczej nie mozesz grac za duzo :<
@UP
Tu nie ma osób mających skilla do rozpoznawania botów. (Gellert)Mc Maciek wbił sobie 500lvl swoim knightem, a więc znalazł sobie paru wrogów przez ten czas. Tak więc jednocześnie z osiągnięciem pozycji tutora leci do niego i banuje co zrobiłby każdy z nas :)
kipslips
09-12-2009, 11:13
nie wiem po co ten temat, wszystko jest dobrze na apo
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.