PDA

View Full Version : Dexoti ogar on

Dopalacz
08-12-2009, 18:36
A więc dexoti zajebał mi chara karelq druid na acc
dom w city warty 200kcc
w locie 50kcc
eq najlepsze(kaptura brak)
250kcc w kasie i inne pierdoły
wczoraj o 1 30 wylogowałem sie wstaje rano kruwa 10 myślę trzeba poexpić ; / a tu nei działają passy rk nie działa , mail itp.
loguje na 2 acc ok pisze raport dexoti napisał że mam dać 800kcc (z pizdy wezme) bo nie odzyskam chara , ok
rozamwiałem z kolegami w temple , bezszczenie podsłuchiwał i 2 bany dał mi za mówienie prawy i wyrażanie opinii na temat różny
zróbiłem temat na forum , okazało się że chodzi o jakiegoś szymka allegrosa
co jak co ale edzio first , akudzion owala jak i całe jedlicze a mi odrazu chary zabieraja i bóg wie co , kosa sorcer pół serwa ojebał i good
od kiedy god zajmuje się porządkiem , chciałem dowody że mu niby kcc zabrałem lecz dexoti zmieniał temat i taktownych nie przedstawił , dalsze próby nawiązania kontaktu konczyły się waranami (3 dał mi niby za spam ) okey,gey , nie dość że serwer stoi ledwo co to dexoti robi co mu sie podoba , arounder (enrest )dostał 2 bana na 21 dni za uhanie się reką

chce mojego chara jestem 1 ownerem i nie będę płacił 800kcc napewno
bo nawet nie mam ..
http://i46.tinypic.com/2ni08cn.jpg
http://i50.tinypic.com/2aj6q74.jpg
http://i46.tinypic.com/ht62ya.jpg
http://i47.tinypic.com/2vn3m90.jpg
http://i48.tinypic.com/hwbu40.jpg
http://i48.tinypic.com/t7iibt.jpg
ogólnie dodam że wiele kolegów moich straciło chary na allegro i co ? gówno co szymek ci kasy obiecał coś ? czy nie wiem co , btw . dużo osób na apo mówiło mi że dexoti chary zabiera i potem tylko mrotiis musi oddawać itp.

Handel jest zabronniony każdy robi to na własną odpowiedzialność fake mogę zrobić też że dakrose ojebał mnie i nie dał chara

Wolly
08-12-2009, 18:45
Dexoti zajmuje się sprawami o kradzieże kont itp. Chyba jednak są jakieś zastrzeżenia co do Twojej osoby, że Dexoti zabrał Ci konto. Może napisz e-maila do Mortiis'a?

Precision
08-12-2009, 18:48
Przecież co ich to obchodzi.. Można wystawiać i sprzedawać.. Ale nie upubliczniać tego w grze.. aff.

Psyhol
08-12-2009, 18:48
Ale ocb? xD bo zbytnio nie ogarniam z tej rozmowy .
Jesli chodzi o Dexotiego to wedlog mnie przesadza czasami , szczeze to nawet go lubie nigdy nie mialem z nim problemow lecz jesli chodzi o bany i rozpoznawanie botow to porazka u niego z tym.

Dopalacz
08-12-2009, 18:50
o to że dexoti nie chce przedstawić dowódów że oszukałem na 450kcc na alelgro szymka , i przesadza z karami to nie jego ots kiedyś były kary za boty 10 dni a mi po 21 dni 3 wyjebał i nie tylko mi

dowiedziałem się że będę w pierdlu za pare dni więc żegnajcie ;(

412**
18:50:58
Tak a co?

Karel
18:51:10
narazie nic ;P

412**
18:51:34
Ide na policje z kilka dni.

Karel
18:52:12
ok

Dew
08-12-2009, 18:51
Ale ocb? xD bo zbytnio nie ogarniam z tej rozmowy .
Jesli chodzi o Dexotiego to wedlog mnie przesadza czasami , szczeze to nawet go lubie nigdy nie mialem z nim problemow lecz jesli chodzi o bany i rozpoznawanie botow to porazka u niego z tym.

Od wykrywania botów jest Santa Claus dobrze mu to idzie, a do wykrywania kradzieży jest Dexoti ;D
I bardzo się ciesze że tym się zajmują przynajmniej już nie będą kraść.

geboj pall
08-12-2009, 18:54
Przeczytałem 80% ,ponieważ nie wszystkie screeny mi się nie załadowały
Wg mnie to po części obaj macie racje. Z tego co wyczytałem w komentach postacią od 1 lvl jechałeś na cave bocie (nie wiem czy to 100 % prawdy...) ,ale jeżeli tak to konta odzyskać nie powinieneś.
Zdziwiło mnie to dlaczego Dexoti nie przedstawił dowodów co jest bardzo istotne w tej sprawie
Nie chce im się więcej pisać ,ale jeżeli Dexoti bezpodstawnie (bez żadnych dowodów) zabrał ci account to jest to nieuczciwe ...

Tak dodam :p
Nie chciało mi się w ten link z allegro wbijać więc nie wiem co tam jest...
Niezła napinka xD

Nie wiem czy jesteś złodziejem ,ale jak ostatnio przeprowadzałem z tobą transakcję to mnie nie okradłeś

Vojska
08-12-2009, 18:54
A nie pomyślałeś że może to Dexoti brał od ciebie kasę? :)
GMowie podszywają się pod inne postacie.

Mikiel Król Sedesów, ej!
08-12-2009, 18:55
4124474
18:51:34
Ide na policje z kilka dni.

Już po Tobie, lepiej oddaj kase, albo CBA, CBŚ, SWAT ci na chate wejdę i zajebią całą rodzine, to nie są jakieś pogróżki tylko sama prawda!

Dopalacz
08-12-2009, 18:56
@up nie pomyślałeś że tydzien mineło ponad ;/? hehes fake na mazurskim też mogę odjebać w 5min

_Spajki_
Kiedyś od ciebie kupiłem hara na allegro.
Nie było żadnych problemów.
Oczywiście Sz.P. Dexoti ma swoje zdanie bez argumentów.
Dexoti wyjdź...

`Artas
Ten serw już dawno przepadł... GMowie robią sobie tutaj co chcą nie trzymając się własnego regulaminu. ;) Widział ktoś kiedyś na rl tibii żeby zabierali konta lub coś? 3 razy użyjesz bana i deleted a nie jak tutaj 50x banów i dalej nic... Dexoti nie ma żadnych dowodów i tylko Ci wypisuje punkty regulaminu a nie chce dać dowodów ;) Jednym słowem n/c :confused:

v.27.0
08-12-2009, 18:57
Co ty z tym mazurskim :OOOO Pierdolisz jak jakiś uzależniony .

Dopalacz
08-12-2009, 18:58
Tak jak widać nie jestem oszustem ;/! nie jedemu z was kcc sprzedałem , chara ;/ było tego troche ;/

@up bo jakieś smieszne dowody tibi ng mogę w 5min zrobić ;/

Salik Shoter
08-12-2009, 19:03
lol2? dexoti gm i theief x D podzro. nie wime z jakiej beczki w ogole dostal gm... a postac powinna byc zwrocona:<

Psyhol
08-12-2009, 19:04
Acha wiec otb.
Oki no kur*a bez jaj przeciez w regulaminie pisze wyraznie ze wymiana,sprzedaz etc. jest na wlasne ryzyko wiec nie wiem czemu Dexoti sie doczepil , a jesli chodzi o Dexotiego to watpie aby mial specialny przydzial jakis nawet jesli jest od tego aby sprawdzac ludzi ktorzy okradli kogos to w tej sprawie nie powinnien ingerowac poniewaz ta tranzakcja odbyla sie poza servrem czyli nawet nie lamie regulaminu. Rozumiem jak by wymieniali sie na apo ale oni dokonali tranzakcji na allegro wiec w tym wypadku Dexoti nawet nie ma prawa sie wtracac poniewaz ten co zostal oszukany moze zglosic sprawe na policje i wszystko sie wyjasnie a nie ak wyglada moje zdanie na ten temat.

@edit
Down : Szczeze? na Forum nie znajdziesz raczej kontaktu ja jak potrzebowal czegos zawsze pisalem e-maila do Mortiis'a jak nie odp to robilo sie maly spam na skrzynce i zawsze byla odp.

Dopalacz
08-12-2009, 19:07
Dodatkowo chciałbym aby zostały ściągnienie mi 3 warny (2 od dexotiego) jak mam uzyskać kontakt jak forum to 1 forma kontaktu to założyłem temat w skargi itp. następnie dostałem 2 warny nie otrzymałem odp . więc zrobiłem nowy i od mc macka warn

Zarexoholik?
08-12-2009, 19:08
Popieram! Pozbyć się Deoxtiego. Odebrać temu dzieciakowi GM'a, bo goda to on raczej nie ma. Nie ma pojęcia o botach. Na siłę usiłuje banować i bez konsultacji takie rzeczy jak odbieranie konta robi?

Pisz do Mortiisa. Z nim można normalnie porozmawiać.

Dopalacz
08-12-2009, 19:09
Wiem że mortiis to normalny człowiek czekam do restartu az ban na ip zejdzie i w nocy pewnie go zastane ,mortiis to spoko człowiek

Saju
08-12-2009, 19:12
jestem pewien ze za niedługo ten temat zostanie usunięty:P
jak dla mnie to jest głupie zajebać chara i potem kazać dać 800kcc omg dex frajer.

.Bart.
08-12-2009, 19:12
Dałoby radę obejrzeć ten filmik? wtedy mógłbym stwierdzić czy filmik jest z innego otsa czy apo, teraz możemy tylko snuć przypuszczenia, nie jestem pewien, ale myślę, że jednak oszukałeś/próbowałeś oszukać przez allegro, bo Edzio który dał ci negatywa w komentarzu napisał, że podałeś fałszywe dane.

@down
jeżeli rzeczywiście miałeś wpisane prawidłowe dane to zwracam honor.

Dopalacz
08-12-2009, 19:14
Dane są dobre nie miał co napisać to napisał co mu ślina na język ;/ przyniosła

Elite Filutek
08-12-2009, 19:15
Tak jak all up Dexoti to dno moim zdaniem niewiem dlaczemu dostał on Gma.

Wiem że jesteś normalny i nie oszukujesz czasami mi nawet pomagałeś

jestem za oddaniem ci chara :D

Dopalacz
08-12-2009, 19:16
3 warny w 1h n/c za szukanie prawdy ? i tematy w skargi itp http://i46.tinypic.com/m4myf.jpg

@down ale co dexoti ma do tego mogę robić co mi się podoba na allegro niech on pilnuje ots a nie popiera handel i zabiera za darmo chary
ty na allegro nic n apo nie kupiłeś /sprzedałeś? , zabierajmy każdemu chara po sprawdzeniu że coś na allegro apo kupił lub sprzedał

Senshi
08-12-2009, 19:17
mogles go tak nie cisnac ale rozumiem twoja zlosc napisz do Mortiisa w tej sprawie i wyjasnij z nim all chyba ze serio sellales postac na allegro to sie nie dziwie ale troche zbyt drastyczny krok zrobil Dexoti

Old-Don Ja
08-12-2009, 19:19
Widzę że ty dajesz tu co ja pisze to macie tu filmik co on pisze;)
Oszuście miałem 2 filmiki jak mnie oszukałeś.
link:
http://www.speedyshare.com/files/19684471/rozmowa_z_arunderem_po_czasie_8__grudzien0001.rar
Ps. Bart po wyjaśnieniu wyśle ci link do obu filmików

Taki se pazdzioszek
08-12-2009, 19:19
///edit
@Old-Don Ja
A więc to o Ciebie chodzi... No cóż, skoro to Ty, również możesz być skłonny do oszustwa. :)
///

Teraz moje zdanie.

o to że dexoti nie chce przedstawić dowódów że oszukałem na 450kcc na alelgro szymka , i przesadza z karami to nie jego ots kiedyś były kary za boty 10 dni a mi po 21 dni 3 wyjebał i nie tylko mi
Przyznałeś się do kradzieży 450 kcc.
Uważam, że każde złodziejstwo powinno być karane może dziesięciokrotnością wartości ukradzionego mienia. Myślę, że odzyskasz chara wtedy i tylko wtedy, gdy GMowie nie będą stali przy swoim zdaniu, tzn przestraszą się ogółu. Ale przy Mortiisie jest to raczej mało prawdopodobne, zwłaszcza jeśli chodzi o tak wielką sumę na APO. Próbuj próbuj, jeżeli tak bardzo zależy Ci na tej postaci. Napiszę tak, jeżeli ja miałbym decydować, nic byś nie odzyskał. Tylko mnie nie bluzgaj proszę ; d

Akananto
08-12-2009, 19:22
Straciles chara, ale szkoda :///////////////////

Dopalacz
08-12-2009, 19:22
k czekaj zara zrobie film poproszę kolege aby na gg napisał mi i rozmowe gg zrobie w 5min ogar ***** , to i tak żaden dowód , czekam na jakieś konkretne dowody że w biały dzien karelq cie owalilem i możesz iść na policje

Sturnusek
08-12-2009, 19:28
k czekaj zara zrobie film poproszę kolege aby na gg napisał mi i rozmowe gg zrobie w 5min ogar ***** , to i tak żaden dowód , czekam na jakieś konkretne dowody że w biały dzien karelq cie owalilem i możesz iść na policje
Ty naprawde jestes nie dojebany. W grze sie chwalisz, ile osob ojebales i jakich botow uzywasz. a potem sie na 4um wyplakujesz, ze deksoti zuy. a zreszta, jak Ty to mowisz 'mam nr do mortiisa i mi bana zaraz zdejmie:)' heh s, to dzwon :{
aha, placze o gildie, masz racje <cry, cry>

Dopalacz
08-12-2009, 19:29
@up nie chwale się bo nikogo nie ojebałem , co płaczesz bo 2x kickłem cie z gildi wczoraj ? bota mam na mane jak wszyscy pozatym naucz się czytać ze zrozumieniem to nie temat o botach itp. Nobika ojebałeś na 666lvl gracza z allegro gildi i jeszcze szczekasz tu? , uhy na hocie to lubisz ; /

Old-Don Ja
08-12-2009, 19:31
Ja już się nie wypowiadam czekam na decyzje Gm Mortiisa/Dexotiego.

Duff
08-12-2009, 19:33
hsaUHASUHAUHSuhASHAUHs i bardzo dobrze!! Nie oddawac mu chara!!!!!

Skryper.!
08-12-2009, 19:39
Brawo Dexoti:) Zawsze wiedzialem ze jestes najlepszym GMEM:) Oby tak dalej;)

Dopalacz
08-12-2009, 19:41
Dobra pieski z nln wyjazd , skyp płaczesz bo padasz solo ? duf tak samo tylko jak magnusa z botem ma to kox a pietro 4;1 z 200lvl wiekszym charem cioto

Wujaszek
08-12-2009, 19:45
Z 1 strony za oszustwo i to na tak dużą sumę powinni Ci wziąść konto.
Ale z 2 jeśli niemają dostatecznych dowodów lub jeśli Ci ich nie przedstawią to niemają takiego prawa(chyba) żeby wziąść Ci konto.
Jestem za tym żeby Ci przywrócili konto ale jeżeli oszukałeś to nie. ;<

Karpek
08-12-2009, 19:46
Dobrze, że Ci zabrali konto bocie, mam nadzieje, że nie oddadzą : D

Thief.

Veto
08-12-2009, 19:50
///edit
@Old-Don Ja
A więc to o Ciebie chodzi... No cóż, skoro to Ty, również możesz być skłonny do oszustwa. :)
///

Teraz moje zdanie.

Przyznałeś się do kradzieży 450 kcc.
Uważam, że każde złodziejstwo powinno być karane może dziesięciokrotnością wartości ukradzionego mienia. Myślę, że odzyskasz chara wtedy i tylko wtedy, gdy GMowie nie będą stali przy swoim zdaniu, tzn przestraszą się ogółu. Ale przy Mortiisie jest to raczej mało prawdopodobne, zwłaszcza jeśli chodzi o tak wielką sumę na APO. Próbuj próbuj, jeżeli tak bardzo zależy Ci na tej postaci. Napiszę tak, jeżeli ja miałbym decydować, nic byś nie odzyskał. Tylko mnie nie bluzgaj proszę ; d

Nie żeby ten, ale moim z daniem nie wynika z tej wypowiedzi, że się przyznaje. Może to tylko ja tak sądzę, ale wydaje mi się, że on chciał po prostu napisać, że "Dexoti nie ma zadnych dowodow ze NIBY ukradlem 450kcc", tylko nie wiedział, jak sformułować zdanie (co jak co, ale sam przyznaj Karelq, że z polskiego orłem nie jesteś".

Koniec końców, jestem bezstronny, ponieważ z jednej strony GMowie powinni banować za oszustwa, ale z drugiej tylko jak mają niezbite dowody, nic nie może się opierać na zasadzie przypuszczeń.

Dopalacz
08-12-2009, 19:51
Widzę że większość ma problemy aby przeczytać ze zrozumieniem

-Handel na własną odpowiedzialność
- Nie ma dowodów
-God ingerując się w sprawy handlu postaci , świadomie pokazuje że można łamać regulamin
-Było wiele tematów z dowodami na to że kogoś oszukali i tematy były zamykane bo każdy robi to na własną odp.
-Dexoti bawi się na własną reke w detektywa
-Mortiisa serwer i on decyduje jaki ma być regulamin , działanie dexotiego stanowczo go łamie
-Nie oszukuje co widać po komentach nie jeden z was kupił kcc ode mnie bo sprzedałem 1600;/ albo i 2k

przypominam że temat dotyczy postaci a nie mojej osoby to że padasz na pvp czy co kolwiek innego nie interesuje nas tu

Tak jak napisałeś Kosa też oszukiwał. Prawda. Ty też oszukujesz więc wiesz. On sprzedał chara nic mu nie zrobili. Ty kupiłeś chara/ i oszukiwałes. W sumie Kosa też powinien być ukarany ale ja w to nie wnikam. Uważam, że słusznie Cie ukarali.Cóż trzeba było się nad tym zastanawiać przed "przekrętami" a nie teraz się wyżalać na 4um... Pech to pech.
Kosa dalej 1 owner, nie kupiłem karelq mózg pliz

sqlterpa
08-12-2009, 19:55
Tak jak napisałeś Kosa też oszukiwał. Prawda. Ty też oszukujesz więc wiesz. On sprzedał chara nic mu nie zrobili. Ty kupiłeś chara/ i oszukiwałes:D. W sumie Kosa też powinien być ukarany ale ja w to nie wnikam. Uważam, że słusznie Cie ukarali.Cóż trzeba było się nad tym zastanawiać przed "przekrętami" a nie teraz się wyżalać na 4um... Pech to pech.

Old-Don Ja
08-12-2009, 19:57
Detektywa chłopie przy transakcji kiedy mówiłem ze kręcę to kręciłem i na filmiku widać jak znika mój gbp z 450kcc i w gbp pojawia się mms twoje więc stary nie masz czym gadać lepiej się przyznaj jak Ci chara szkoda.

Wolly
08-12-2009, 20:01
Dzisiaj właśnie rozmawiałem z Santano i nie jest tak, jak napisałeś. :)

Oczywiście, administracja nie wtrąca się w samą transakcje, bo po prostu nie może:

7 - GM/Tutor nie ma prawa angażować się w jakiekolwiek transakcje wykonywane przez graczy.

Ale jeśli dojdzie do oszustwa, a mamy dowód w postaci filmu, możemy zgłosić się do administracji, ze względu na ten punkt:

2 - Zakazanym jest podejmowanie działań mających na celu kradzież konta i wszelkich znajdujących się na nim dóbr. Konta osoby, która popełniła to wykroczenie - zostają usunięte za Destruktywne Zachowanie.

Sturnusek
08-12-2009, 20:07
hahahha :'q czyli karel delete <cry,cry>

Huskar
08-12-2009, 20:08
Dexoti to najgorszy GM jakiego kiedykolwiek widziałem...
Nie nadaje się do tej roboty wogóle.
Wywalić go ze stanowiska !

Dareg
08-12-2009, 20:12
1. Ty gadasz, że nie spamowałeś?
3 posty pod rząd, później 2, później znowu 2..
Za takie coś, na torgu byś już załapał perma.
Na miejscu administratora bym ci wjebał odrazu bana ip.
2. I dobrze ci tak z tym charem cioto : )
Powinni już to zrobić dawno, ale na twoje nie szczęście to własnie teraz haha!
Jesteś po prostu ciotą nie umiesz się przyznać tylko ***** się tłumaczyć hahaha i zasłaniać się kumplem.

WYPIERDALAJ.

Skryper.!
08-12-2009, 20:16
Dobra pieski z nln wyjazd , skyp płaczesz bo padasz solo ? duf tak samo tylko jak magnusa z botem ma to kox a pietro 4;1 z 200lvl wiekszym charem cioto

Synku ja jestem old skryper, nie terazniejszy wiec mi tu nie sap dzieciaku;)

Dopalacz
08-12-2009, 20:16
@up ok dzięki za wskazówk
1)nie jesteśmy na torgu
ciota jesteś ty ;/ pewnie 200lvl amsz moja sprawa ile banów miałem itp. zostałem ukarany banem to git to też kara jak byś nie wiedzaił
3 ) weź naucz się czytać ze zrozumieniem za darmo mi zabrali , dexoti tylko tak postępuje , czekam na mortiisa

Mc Maciek
08-12-2009, 20:18
Dexoti Ci przecież napisał, że jak nie opanujesz emocji, to nie będzie z Tobą rozmawiał... Dziwisz się, że dostałeś warny za spam? 4 skasowane tematy. Dla przykładu treść jednego z nich:

oddaj chara ,oddaj chara ,oddaj chara ,oddaj chara ,oddaj chara ,oddaj chara ,

I to nie jest spam? Daj spokój... :D

Jak nie potrafisz pisać grzecznie, z opanowaniem, to nikt z Administracji nie będzie z Tobą rozmawiał, to działa tylko na Twoją niekorzyść... A skoro są dowody, że oszukałeś kogoś, to schowaj swoją dumę do kieszeni, zwróć tą kasę i nie płacz...

Z powodu takiego, że zrobiła się tutaj kłótnia, zamykam temat.