View Full Version : Album O.S.T.R najlepszym w roku 2009. wg. internautow!
.Carlos.
10-12-2009, 20:22
gratulacje dla ostrego xd nasze glosy napewno sie przydaly, szkoda tylko ze aneta lipnicka nie wygrala!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
click (http://muzyka.onet.pl/0,2093259,newsy.html)
"ostry czy tepy to do mnie nie trafia
ta muzyka nie ma duszy, kolesie to pozerzy w szerokich gaciach ktorym wydaje sie ze graja swoją muzyke :] Nic barziej mylnego, slowa moze i pisza ale wszystko jest samplem, albo gdzies uslyszane i miernie podrobione. Polski hip-hop jest na poziomie naszej reprezentacji w noge (doskonale sie uzupelniaja).. Panie ostry wciskasz pan ciemnote dobry rym to nie wszystko:] pozdrawiam pozerze"
^
To komentarz jakiegoś typa do tego wydarzenia.
Smuci mnie to w jaki sposób niektórzy wyrażają się o rapie w ogóle nie wiedząc OCB < :)
@Topic
Wiedziałem od początku, że Ostry wygra!
Super
I bardzo dobrze :) Szkoda tylko że w zagranicznych wygrał Slayer, głosowałem na The Prodigy. Załamałbym się gdyby głosowanie wygrał syf behemoth albo lipnicka...
O.S.T.R. per forever !
*Tanuki*
10-12-2009, 20:39
Do tego hejtera co Kerli napisał to "Jak możesz coś oceniać czego nie rozumiesz?" z "Ku Krytyce" z "7".
Napewno każdy głos się przydał, no nic teraz czekać tylko na nowy krążek.
piona.
Bardzo się cieszę ;d Lubie Ostr'a , przyznam że nie lubiałem go słuchać a teraz muszę poprostu koniecznością jest głos tej osoby na moich głośnikach ; >
Należalo mu się, gratuluje .
Stronghold
10-12-2009, 20:55
No i tak powinno być.
To świetny album,należało się :D
Ja głosowałem na płytę Behemotha - Evangelion, bo jakby nie patrzeć jedyny polski album w tym roku, co na świecie odniósł sukces : ) Tak swoją drogą to nie wiem kto układał te ankiety. Na przykład w kategorii Polska nie ma płyty Huntera - Hellwood, albo w zagranicznych płyt Rammsteina czy Green Daya...
Tak swoją drogą to nie wiem kto układał te ankiety. Na przykład w kategorii Polska nie ma płyty Huntera - Hellwood, albo w zagranicznych płyt Rammsteina czy Green Daya...
Bo to gówno.
Ave OSTR !
_Spajki_
10-12-2009, 22:10
@WerS
/facepalm...
@Topic
Wiedziałem, że wygra.;)
Przyczyniliśmy się do tego w jakimś stopniu.
To jest najlepsze.
_/
Zarexoholik?
11-12-2009, 00:31
Wiadome od początku. Głosowałem na OSTR'ego i wygrał! Zapewne to mój głos zadecydował o wygranej! : /
Τettmeier
11-12-2009, 14:08
M.in. dzięki mnie wygrał. (xd) Dobrze, należało mu się. Na pewno lepsze od Anity Lipnickiej.:(
@Btw. Wiedziałem o tym szybciej i jakoś nie robiłem o tym tematu. Nie mogłeś napisać posta w topicu, który był założony do zachęcenia oddania głosu na OSTRego? :X
Płyta Adama hmm dobra ale się trochę rozczarowałem
Swoją drogą na płytę roku miałem innego faworyta
Który to płytą nie tylko pokazał wysoki poziom i wydał najlepsze dwie płyty jak do tej pory. To udowodnił ,że mało kto na scenie może się z nim równać i nic nie jest w stanie go powstrzymać.
Co do dobrych płyt tego roku to było kilka na legalu trochę dobrych z podziemia. Jak dla mnie na wielkie wyróżnienie zasługuje małpa "kilka numerów o czymś'. Za każdym razem gdy słucham przechodzi mnie gęsia skórka.
Co to takich wyborów to nie traktuje ich serio. 12 tysięcy głosów. Proszę.
Tak samo nie podoba mi się to ,że ktoś wybiera propozycje na płyty roku.
Zgodzę się z Blondi. Behemot (nie wiem czy poprawnie napisałem) nagrał płytę która odnosi sukcesy na całym świecie a nawet nie była uwzględniona w ankiecie.
"wyróżnienie jak pracownik miesiąca"
No szkoda ze nie wygrali no ale coz takie zycie :p
Znaki :D Znaki :D Znaki :D Znaki :D Znaki :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.